Dark Souls | Xbox 360

چرا ... توی این بازی پر از شمشیره و انتخابش کاملا سلیقه ایه ولی با این مشخصات همون گریو لرد یا نیزه برقی از بقیه بهترن .

منظورم همون شمشیر شکسته ست که اول بازی بدست میاری ، ابتدایی ترین و شاید ضعیف ترین شمشیر بازی .
ببین بستگی به لولت داره که از چه زره ای استفاده کنی ، من با لول حدود 300 از زره Smough استفاده می کنم که به نظرم از بقیه بهتره .
ولی اگه دنبال زره خوب با قابلیت آپگرید می گردی Black Knight از بقیه بهتره .
سپر هم بهترینش Great Shield Of Artorias هست که از روح گرگه بدست میاد ولی اگه از روحش شمشیر ساختی دیگه اینو نمی تونی بسازی ، بهترین کار اینه که یدونه از Great Shield ها رو تا ته آپگرید کنی (اون سپر های قدی رو می گم)

نه اون یارو رو نکش ، خودت بعدا می تونی بدستش بیاری .
توی همون Sen's Fortress دقیقا قبل از غول آهنی وقتی داری از راه های باریک به سمت بالای قلعه می ری یه جا هست سمت چپت که پل ریخته ولی می تونی از روش بپری و بری اونورش ، اونور توی اون اتاق تهش یه فروشنده هست که چیزهای خوبی می فروشه و فکر کنم این زره رو هم بفروشه .

اولی رو که دوستمون جواب داد .
در مورد دومی هم خیر .

نترس بابا ، احتمال نفرین شدن اونجا کمه ، برای اطمینان یه زره با مقاومت زیاد در مقابل نفرین بپوش .
اون غوله که کشتنش خیــــــــــلی راحته ، با هر شمشیری میشه زدش ، من یک شمشیر آتیشی رو پیشنهاد می کنم . (البته اگه بخوای دم وسطیش رو بزنی و شمشیرشو بگیری ، یکم سخت میشه)
نه اون موجودات پشت در می مونن ، خیالت راحت .
Four Kings ... Fire link > New Londo Ruins
Nito ... Firelink > Catacombs > Tomb Of giant
Bed of Chaos > Firelink > undead Burg > Darkroot Basin > Valley Of drakes > Blight town > Demons Ruin > Lost Izalith

اگه اول بری سراغ Bed of Chaos احتمالا می تونی Sunlight maggot رو بدست بیاری که یه کلاهه که اطراف رو روشن می کنه و برای Tomb Of Giant و کشتن نیتو خیلی به کار میاد .
در ضمن در بین اینا کشتن Four Kings از بقیه سخت تره ، ولی اون سه تای دیگه آسونن .
شمشیر broken straghit sword تا 5 تا بیشتر ارتقاء پیدا نمیکنه.منظورت همون شمشیریه که همون ثانیه اول بازی روی زمینه و اسمشbroken sword hilt ه؟.چجوری میشه تعداد جادوهارو زیاد کرد؟مثلا 8تا fire ball بشه 16 تا؟

شمشیر broken straghit sword تا 5 تا بیشتر ارتقاء پیدا نمیکنه.منظورت همون شمشیریه که همون ثانیه اول بازی روی زمینه و اسمشbroken sword hilt ه؟.چجوری میشه تعداد جادوهارو زیاد کرد؟مثلا 8تا fire ball بشه 16 تا؟

شمشیر broken sword نیست؟فکر نکنم straight داشته باشه.برای بیشتر از 5 اپگرید کردن باید بری پیش اهنگر تا اون برات از 5 به6 اپگرید کنه بقیش رو دوباره خودت میتونی اپگرید کنی.

با اپگرید کردن شخصیتت فکر کنم بشه.

نه همون broken straghit sword هست ، برای ارتقا از 5 به 6 ببرش پیش آهنگر و Modify رو بزن . از 6 تا 10 هم که مثل همون 1 تا 5 آپگرید میشه .
البته اگه Long Sword +10 رو ببری ، می تونی Great Sword Of Artorias Cursed رو درست کنی که قابلیت جادویی نداره ولی میشه باهاش روح ها رو کشت .
(به نظرم همون مدل اولی بهتره ولی میل خودته که کدومو درست کنی)
تعداد جادو ها هم که زیاد نمیشن . (البته یکی می گفت که با افزایش اون قابلیتی که تعداد جادهای قابل حمل رو زیاد میکنه ، میشه زیادش کرد ولی مطمئن نیستم درست بگه ، من که این کارو کردم تا حدود 20 ولی نشد)

من به اهنگره بزرگه تو anor londor رسیدم.چجوری میشه سول باس ها رو به اهنگره داد؟soul of the sif خرج کردم،تغییری نکرد.فقط سول داد:(.تو modify هم هیچی نبود،فقط لایتنینگ اسپیر رو با یک نیزه دیگه که +10 عوض میکرد و عصا جادو رو قوی تر میکرد مرده که caterina armor داشت رو دیدم .فقط حلقه قرمز رنگی داد.

من به اهنگره بزرگه تو anor londor رسیدم.چجوری میشه سول باس ها رو به اهنگره داد؟soul of the sif خرج کردم،تغییری نکرد.فقط سول داد:(.تو modify هم هیچی نبود،فقط لایتنینگ اسپیر رو با یک نیزه دیگه که +10 عوض میکرد و عصا جادو رو قوی تر میکرد مرده که caterina armor داشت رو دیدم .فقط حلقه قرمز رنگی داد.

نباید خرجش میکردین.باید میرفتین باهاش حرف میزدین بعد گزینه ی دوم یا سوم بود که میرفت تو قسمت مودیفای سلاحها از اونجا شمشیر رو میساختین.حلقه قرمز دیگه چیه؟

---------- نوشته در 08:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:42 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها تو زدن کوئین گیر کردم.این دیگه چیه.کلآ نیست.راهی نداره؟؟؟؟

کدوم کوئین؟پروانه یا اونی که کنار زنگ دوم هست؟

بچه ها تو زدن کوئین گیر کردم.این دیگه چیه.کلآ نیست.راهی نداره؟؟؟؟

شما اول یه لباس و سپر ضد آتیش داشته باش .
وقتی داری باهاش می جنگی بهش نزدیک شو و سپر رو بالا بگیر و دورش بچرخ ، ضربه هاش بهت نمی خوره ، و وقتی که مواد مذاب بخواد بریزه می تونی با این شیوه بری کنارش یا پشتش ، و شروع به زدن کنی .

شما با سلاح های +10 و روح غولهای بازی و زدن گزینه modify می تونی سلاح های خاص رو بسازی.
اگر روح رو خرج کردی که دیگه متاسفم ، کاریش نمی شه کرد .
اون مرده هم که میگی خودش داستان داره ، احتمالا رفته و یه جای دیگه میبینیش .

اونجاهارو خیلی وقته رد کردم.
اونی که تو نقاشی هستش رو میگم:">.باز اسماشونو اشتباه گفتم نه؟؟واقعآ شرمنده
البته زدمش.چند تا که زدم ظاهر شد .راحت کشتمش.

آخرین ویرایش:
helppp

نباید خرجش میکردین.باید میرفتین باهاش حرف میزدین بعد گزینه ی دوم یا سوم بود که میرفت تو قسمت مودیفای سلاحها از اونجا شمشیر رو میساختین.حلقه قرمز دیگه چیه؟

---------- نوشته در 08:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:42 PM ارسال شده بود ----------

کدوم کوئین؟پروانه یا اونی که کنار زنگ دوم هست؟
منظور من یاغوتش.تو modify هیچییییی نبود.هر کاری کردم نتونستم شمشیریو از 5 به 6 ارتقا بدم.کمککک.به غولاش رسیدم مگه 2به یک انصافه.چجوری میشه زدشون؟کمممممک:((

آخرین ویرایش:
http://lnd.netau.net/photos/fbfa7ddcfffe.jpg
این مشخصات شمشیر آرتوریاسه که از فایل HELLP خود بازی در آوردم.به 310 هم نمیرسه.تمام اطلاعات این فایل 100% درسته.چطور میشه که دوستان میگن تا 700 میرسه؟؟؟؟وقتی خود بازی ساز حد اکثر قدرت شمشیر رو این گذاشته (البته خود شمشیر.این بدون در نظر گرفتن قدرت کارکتر هست)

منظور من یاغوتش.تو modify هیچییییی نبود.هر کاری کردم نتونستم شمشیریو از 5 به 6 ارتقا بدم.کمککک.به غولاش رسیدم مگه 2به یک انصافه.چجوری میشه زدشون؟کمممممک:((

جلوتر بهت میده فکر کنم یه جا بچشو هم نجات میدی که اون زره رو بهت میده.قسمت مودیفای چندتا پیج داره.
این دوتا به نظر من سخت ترین باس بازی هستن به جز باس اخر که میتونی احضار کنی و دو نفری باهاشون بجنگی.البته خودم بدون احضار کشتمشونb-).

---------- نوشته در 02:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:02 PM ارسال شده بود ----------

این مشخصات شمشیر آرتوریاسه که از فایل HELLP خود بازی در آوردم.به 310 هم نمیرسه.تمام اطلاعات این فایل 100% درسته.چطور میشه که دوستان میگن تا 700 میرسه؟؟؟؟وقتی خود بازی ساز حد اکثر قدرت شمشیر رو این گذاشته (البته خود شمشیر.این بدون در نظر گرفتن قدرت کارکتر هست)

برای من هم تا سیصد نمیرسید.

شما شمشیر +10 باید داشته باشید تا توی modify چیزی بیاد.
برای ارتقای بیشتر شمشیر شما باید Ember ها رو پیدا کنید و پیش آهنگر مخصوص خودش ببرید . ارتقا از 5 با 6 مخصوص آهنگر توی آنددپریش هست و فقط اون این کار رو می کنه . برای این کار شما باید Large Ember رو از توی صندوق پشت قصاب در منطقه ی Depth بردارید .
اون دو تا غول ها هم یه شگرد خاصی داره زدنشون . اول کوچیکه رو بزنید بعد بزرگه . برای زدنشون هم می تونید پشت ستون قایم بشید تا ضربه هاشون روی شما اثر نکنه و بعد بیاید بیرون و بزنید .

حالا هی بگید ...
شما قدرت های اصلی کاراکترتو به 50 برسون ببین چی میشه .
اونی که بازی ساز می ذاره قدرت خود شمشیر هست ، بعضی از شمشیرها بر مبنای قدرت کاراکتر ، قدرتشون زیاد میشه .
اگه دقت کنی مثلا زیر علامت مربوط به Strenght که عکس بازو هست ، حرف C رو گذاشته یعنی با اضافه شدن این قابلیت ، شمشیر قدرتمند تر میشه .
حروف دیگه هم هستن کلا زیر هر قدرت ممکنه شما یه حرف A , B , C , D و یا S ببینید .
A یعنی اون توانایی روی شمشیر خیلی تاثیر داره و مثلا ممکنه با یدونه بالا بردن اون توانایی ، قدرت شمشیر 5 تا زیاد بشه .
D هم یعنی تاثیر کمی داره ، مثلا با 2 تا بالا بردن توانایی ، قدرت شمشیر یدونه زیاد میشه .
حالا شما اگه اون 4 تا حرف رو برای این شمشیر ببینید اینجوریه:
C/C/B/B
یعنی DEX , STR تاثیر نسبتا کم و جادو و Miracle تاثیر نسبتا زیادی روش دارن .
الآن دیگه قضیه حله ؟

دوست عزیز مثل اینکه خیلی به شما برخورده.چیزی که نوشتم سوالی بود اگه دقت کرده باشی.در ضمن اینهمه سول ازکجا آوردید تا 50 قدرتهای اصلیتونو بالا بردید.(به غیر از باگهای بازی) بدست آوردن اینقدر سول کار ساده ای نیست.و اون چیزی که من گفتم با اونی که شما گفتید یکیه وقدرت شمشیر تقریبا310 هست که اگه کارکتر رو قوی کنید بیشتر میشه.با این حساب فکر کنم لولتون بالای 280 باشه.من خودمو کشتم تازه شده 75.و اینکه داریم بحث میکنیم و اطلاعاتمون رو به اشتراک میزاریم دیگه به دل گرفتن نداره عزیز الکی ناراحت نشو.الان دیگه قضیه حللللله. :)

دوست عزیز مثل اینکه خیلی به شما برخورده.چیزی که نوشتم سوالی بود اگه دقت کرده باشی.در ضمن اینهمه سول ازکجا آوردید تا 50 قدرتهای اصلیتونو بالا بردید.(به غیر از باگهای بازی) بدست آوردن اینقدر سول کار ساده ای نیست.و اون چیزی که من گفتم با اونی که شما گفتید یکیه وقدرت شمشیر تقریبا310 هست که اگه کارکتر رو قوی کنید بیشتر میشه.با این حساب فکر کنم لولتون بالای 280 باشه.من خودمو کشتم تازه شده 75.و اینکه داریم بحث میکنیم و اطلاعاتمون رو به اشتراک میزاریم دیگه به دل گرفتن نداره عزیز الکی ناراحت نشو.الان دیگه قضیه حللللله. :)

بابا گرگنما فقط دارک سولز بازی میکنه:dحداقل 5 بار بازی رو رفته.

شما شمشیر +10 باید داشته باشید تا توی modify چیزی بیاد.
برای ارتقای بیشتر شمشیر شما باید Ember ها رو پیدا کنید و پیش آهنگر مخصوص خودش ببرید . ارتقا از 5 با 6 مخصوص آهنگر توی آنددپریش هست و فقط اون این کار رو می کنه . برای این کار شما باید Large Ember رو از توی صندوق پشت قصاب در منطقه ی Depth بردارید .
اون دو تا غول ها هم یه شگرد خاصی داره زدنشون . اول کوچیکه رو بزنید بعد بزرگه . برای زدنشون هم می تونید پشت ستون قایم بشید تا ضربه هاشون روی شما اثر نکنه و بعد بیاید بیرون و بزنید .

حالا هی بگید ...
شما قدرت های اصلی کاراکترتو به 50 برسون ببین چی میشه .
اونی که بازی ساز می ذاره قدرت خود شمشیر هست ، بعضی از شمشیرها بر مبنای قدرت کاراکتر ، قدرتشون زیاد میشه .
اگه دقت کنی مثلا زیر علامت مربوط به Strenght که عکس بازو هست ، حرف C رو گذاشته یعنی با اضافه شدن این قابلیت ، شمشیر قدرتمند تر میشه .
حروف دیگه هم هستن کلا زیر هر قدرت ممکنه شما یه حرف A , B , C , D و یا S ببینید .
A یعنی اون توانایی روی شمشیر خیلی تاثیر داره و مثلا ممکنه با یدونه بالا بردن اون توانایی ، قدرت شمشیر 5 تا زیاد بشه .
D هم یعنی تاثیر کمی داره ، مثلا با 2 تا بالا بردن توانایی ، قدرت شمشیر یدونه زیاد میشه .
حالا شما اگه اون 4 تا حرف رو برای این شمشیر ببینید اینجوریه:
C/C/B/B
یعنی DEX , STR تاثیر نسبتا کم و جادو و Miracle تاثیر نسبتا زیادی روش دارن .
الآن دیگه قضیه حله ؟
سلام اسی،حیلی توپی.خب از اول بگو جانم،الان روح iron golem (باس Sen's Fortress) دارم.چیکار میتونم باهاش بکنم؟ریزه کارهای غولارم میگی؟:d:d:));)

---------- نوشته در 09:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:27 PM ارسال شده بود ----------

جلوتر بهت میده فکر کنم یه جا بچشو هم نجات میدی که اون زره رو بهت میده.قسمت مودیفای چندتا پیج داره.
این دوتا به نظر من سخت ترین باس بازی هستن به جز باس اخر که میتونی احضار کنی و دو نفری باهاشون بجنگی.البته خودم بدون احضار کشتمشونb-).

---------- نوشته در 02:02 PM اضافه شد ---
------- نوشته قبلی در 02:02 PM ارسال شده بود ----------

برای من هم تا سیصد نمیرسید.
از شما هم متشکرییییرم:)>-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or