Dark Souls | Xbox 360

قبل از اون اژدها قرمزه با یکی صحبت میکنی که به خورشید نگاه میکنه.میگه عضو گروه بشی کمکت میکنه.میگن اگه عضو بشی شمشیر خوبی میده.(من تازه عضو سایت شدم,نمیدونستم منتظر جواب بودی.ببخشید.)

خواهش میکنم.خوش اومدی.معذرت خواهی برای چی؟
عضو گروهش شدی. و کنار بون فایر قبل از بعضی باسها دوباره میبینیش که میتونی برای کشتن اون باس احضارش کنی و از کمکش استفاده کنی.الان هم یکم جلوتر برای کشتن نگهبان زنگ اول میتونی احضارش کنی.

دمت گرم.من پروانه و اژدها چندسره رو کشتم,تا ته رود رفتم وغول طلاییو کشتم,یهو یه زن ظاهر شد,باهاش صحبت کردم.هنوز گرگرو نکشتم.برای کشتن گرگ باید کجا رفت؟شمشیر این گروهرو کی بهم میده؟:-/

دوستان من یک دور بازی رو با "آتش افروز" تموم کردم ؛ کلاس بعدی ای که پیشنهاد میکنید چیه ؟

با سولجر برو ببین میتونی با مبارزه ی از نزدیک بازی رو تموم کنی یانه.

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:10 PM ارسال شده بود ----------

دمت گرم.من پروانه و اژدها چندسره رو کشتم,تا ته رود رفتم وغول طلاییو کشتم,یهو یه زن ظاهر شد,باهاش صحبت کردم.هنوز گرگرو نکشتم.برای کشتن گرگ باید کجا رفت؟شمشیر این گروهرو کی بهم میده؟:-/

برو پیش اهنگره و کلید اون در که نور وسطشه توی دارک روت گاردن از اهنگره به 20000سول بخر و در و باز کن برو و سیف رو بکش.در مورد باگ تو این قسمت برای جمع کردن سول هم صفحات قبل رو بخون بدردت میخوره.

الان به sif رسیدم،تا میام بجمبم منو میزنه.چجوری بزنمش؟الان stone armor را دارم.برای کشتنش بدردم میخوره؟جادو چطور؟:-/:d

stone armor فکر کنم سنگینه حرکتتو کند میکنه بهتره یه چیزه بپوشی که زیاد کندت نکنه تا راحت بتونی جا خالی بدی.جادو خوبه هر وقت ازت فاصله گرفت راحت میتونی بزنیش.
یکم سعی کنی میتونی بکشیش چون فکر کنم سه ضربه بیشتر پشت سره هم نمیتونست بزنه بعد نوبته توئه که بزنی.

حلقه ای دارم که اگه stone armor را بپوشم میتونم سریع جاخالی بدم.منظورت اینکه اول اون حمله کنه ومن جاخالی بدم و بعد من حمله کنم؟

هر جور راحتی ولی به نظر من با وجود اون حلقه بازم کندی من خودم همیشه از یه زره ای بود که اسمش یادم نیست ولی شبیه سوار تاریکی تو ارباب حلقه ها میشد استفاده میکردم خیلی هم سبکه.اره بزار حمله هاش تموم شد بعد حمله کن.حرکاتش تکرارین یه چند بار بمیری میاد دستت که کی حمله کنی.

اتفاقا قبل از این که بازی کنم ، نزدیک به 10 ساعت با واریور بازی کردم ، اصلا نمیچسبه :|:دی !
خودم نظرم این دور رو با "دزد" بازی کنم :دی !

با هر چی میری فقط مبارزه از نزدیک باشه چون میخوام ببینم میتونی گوئین رو بکشی یا من خیلی داغونم:d:d.

هر جور راحتی ولی به نظر من با وجود اون حلقه بازم کندی من خودم همیشه از یه زره ای بود که اسمش یادم نیست ولی شبیه سوار تاریکی تو ارباب حلقه ها میشد استفاده میکردم خیلی هم سبکه.اره بزار حمله هاش تموم شد بعد حمله کن.حرکاتش تکرارین یه چند بار بمیری میاد دستت که کی حمله کنی.
منظورت armor of the thronsه؟کجا گیرش بیارم؟ممنون،گرگروکشتمش.رفتم تو depths.همرو زدم.حتی اون وزقا .نفرین نشدم اما غول اخرشjust for fun بود.اسونترین غول بود.برای خودش الکی به زمین ضربه میزد،میرفت تو دیوار.اما تبری که از کندن دمش داد خیلییییییی قویه.یه سوال دیگه:چی کار کنم که bonfireهای دیگه به جز firelink shrine به من ده تا flaskestus بده؟gravelord swordو ازکجا گیر بیارم؟چقدر قدرت برای بلند کردنش میخواد؟(لطفا تمامی سوال ها را جواب بدهید.با تشکر)

آخرین ویرایش:
منظورت armor of the thronsه؟کجا گیرش بیارم؟ممنون،گرگروکشتمش.رفتم تو depths.همرو زدم.حتی اون وزقا .نفرین نشدم اما غول اخرشjust for fun بود.اسونترین غول بود.برای خودش الکی به زمین ضربه میزد،میرفت تو دیوار.اما تبری که از کندن دمش داد خیلییییییی قویه.یه سوال دیگه:چی کار کنم که bonfireهای دیگه به جز firelink shrine به من ده تا flaskestus بده؟gravelord swordو ازکجا گیر بیارم؟چقدر قدرت برای بلند کردنش میخواد؟(لطفا تمامی سوال ها را جواب بدهید.با تشکر)

1-اسمش یادم نیست ولی فکر نکنم این بود.همه چیزش بالا بود ولی تنها مشکلش این بود که اپگرید نمیشد ولی با این حال نسبت به اپگرید شده ی بقیه ی خیلی مقاوم بود.
2-اره اون که خیلی اسون من تو تریلراش که اینو دیدم گفتم یا خدا این دیگه چیه.حالا وقتی که تو انورلاندو رفتی میفهمی باس چیه.باسهاش اصلا توازن ندارن چون 4تا لرد اخر بازی خیلی اسون بودن.
3-باید humanity مصرف کنی و بعد گزینه ی kindle رو بزنی.اواخر بازی یه rite of kindle بدست میاری که میتونی بیشتر از 10تا کیندل کنی.
3-گریو لرد سورد رو باید از catacombs بری.هر وقت رفتی اونجا خبری بده بهت بگم از کجا بری تا برسی به نیتو و عضو گروهش بشی تا این شمشیر رو بهت بده.فقط قبل از کشتن نیتو باید بری عضو گروهش بشی.
4-بگیریش کنارش مینویسه که چقدر میخواد ولی بهتره strengh تا 34 یا 32 برسونی که خیالت راحت باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or