Dark Souls | Xbox 360

ای وای.شرمنده:">.اسم هارو قاطی کردم.منظورم همون شهریه که از فایرلینک آسانسور میخوره میره پایین پیش روحها.پس با این حساب داشتم راهو اشتباه میرفتم.باید از سمت DEPTHS برم.دستت درد نکنه که گفتی وگر نه معلوم نبود سر از کجا در بیارم:d

ای وای.شرمنده:">.اسم هارو قاطی کردم.منظورم همون شهریه که از فایرلینک آسانسور میخوره میره پایین پیش روحها.پس با این حساب داشتم راهو اشتباه میرفتم.باید از سمت DEPTHS برم.دستت درد نکنه که گفتی وگر نه معلوم نبود سر از کجا در بیارم:d

اونجا نیو لاندو هست که فعلا نباید از اونجا بری.برو تو depths وزنگ دوم رو به صدا در بیار.

من وقت نكرده بودم قبلا بازي كنم تازه شروع شدم.ولي بد مصب عجب سخته.يكي بياد اگه روش خاصي براي آسون كشتن دشمن ها يا كلا آسون كردن بازي هست بگه دهنم سرويس شد.

من وقت نكرده بودم قبلا بازي كنم تازه شروع شدم.ولي بد مصب عجب سخته.يكي بياد اگه روش خاصي براي آسون كشتن دشمن ها يا كلا آسون كردن بازي هست بگه دهنم سرويس شد.

شاید راه رو درست نرفتین برای همین براتون سخته چون بازی ازادتون میزاره که از هر راهی خواستین برین ولی بعضی از راهها برای اخرای بازین که قویتر شدین.

شاید راه رو درست نرفتین برای همین براتون سخته چون بازی ازادتون میزاره که از هر راهی خواستین برین ولی بعضی از راهها برای اخرای بازین که قویتر شدین.

نميدونم حالا بشينم بازي كنم برم جلوتر ببينم چي ميشه.

نميدونم حالا بشينم بازي كنم برم جلوتر ببينم چي ميشه.
دوست عزیز هرچی بری جلوتر بهتر میشه.برای من که اینطور بوده.هرچی سخت تر میشه لذت رد کردنش هم به همون اندازه بیشتر میشه.میتونم بگم بهترین بازی تو سبک خودشه(البته با تقدیر و تشکر از اسکایریم:d)البته حتما راهنماییهای دوستان رو بخون که کارت راحتتر شه.

می خوام برم ته اون دره باسشو بزنم.اون اسانسور که دفعه اول باهاش رفتم بالا نیست.

شما اگر منظورت رسیدن به باس crystal cave هست و جای اولین پروانه گیر کردی وقتی روبروی پروانه وایستادی سمت راستت از اون جایی که این فکر کنم نور بود به سمت پایین میره به هم سطح تو که میرسه از بین میره در اصل همین مسیری هست که باید بری همون جایی. که این نور زمین میخوره راه برو یه سطح شفاف هست یا یه جور دیگه بگم این که زمین زیر پات شیشه ای هست دیده نمیشه و باید بوسیله محل برخورد این نور به سطح شیشه ای مسیرت رو پیدا کنی.

شما اگر منظورت رسیدن به باس crystal cave هست و جای اولین پروانه گیر کردی وقتی روبروی پروانه وایستادی سمت راستت از اون جایی که این فکر کنم نور بود به سمت پایین میره به هم سطح تو که میرسه از بین میره در اصل همین مسیری هست که باید بری همون جایی. که این نور زمین میخوره راه برو یه سطح شفاف هست یا یه جور دیگه بگم این که زمین زیر پات شیشه ای هست دیده نمیشه و باید بوسیله محل برخورد این نور به سطح شیشه ای مسیرت رو پیدا کنی.
باسشو چطوری بزنم 2 بار نفرینم کرد:((
خیلی عصبانیه:d

دوستان یه چیت رو چند وقت پیش توی نت پیدا کردم اینجا هم قرار میدم بلکه کارتون ساده تر بشه.

Red Dragon: In the Undead Burg area, you'll find a massive red dragon guarding a bridge early in the game. After you dart to the halfway point of the bridge and duck down into the stairs on the right, you'll find another stairwell underneath that leads you to a ladder that you can knock down to access your previous bonfire. This will allow you to easily reach the midpoint of the bridge from underneath. Now, all you need to do is run up onto the bridge to trigger the dragon then quickly run back down the stairs to take shelter from its fire. This will net you 300 souls from the soldiers the dragon kills with its breath. Simply return to the bonfire and repeat. You can usually get about 600 souls per minute with this method.

باسشو چطوری بزنم 2 بار نفرینم کرد:((خیلی عصبانیه:d
من فکر کردم زدیش نمیتونی بیای بیرون.اول برو اون کریستال اخر غار رو بشکن بعدش راحت بزنش.خیلی راحته باسش فقط سعی کن از پشت بزنیش و اون انگشتر که جلوی طلسم شدن رو میگیره بکنی دستت و از سپری که جلوی مسموم شدن رو میگیره استفاده کنی.کلا باسهای اخرش خیلی راحت تر از اولیا هستن.

---------- نوشته در 03:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:12 AM ارسال شده بود ----------

دوستان یه چیت رو چند وقت پیش توی نت پیدا کردم اینجا هم قرار میدم بلکه کارتون ساده تر بشه.
تو دارک روت گاردن که راحت تره تو هر بار رفتن حدود 7000تا سول میگیری

باسشو چطوری بزنم 2 بار نفرینم کرد:((
خیلی عصبانیه:d

اگر نفرین شدی و خونت نصف شده باید بری به مکان زنگ اول.
وقتی که زنگ اول رو به صدا در اوردی از نردبان که اومدی پایین یه ادم با دستهای باز وایستاده از اون باید انگشتر فکر کنم purge داشت تو اسمش بخری که نفرین از بین بره بعد بری باس کشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or