Dark Souls | Xbox 360

اون فروشنده توی انددبرگ همونی که باید چندتا جعبه بشکنی تا بتونی بری پایین اون داره.

من اون فروشنده رو قبلا پیدا نکرده بودم!الان رفتم دیدمش!
من دوتا تیر کمون دارم:Light CrossBow و Short bow
از بین این تیرا کدومش رو بخرم؟
Standard arrow
large arrow
wooden arrow
standard bolt
heavy bolt
wood bolt

سلام به همه دوستان.من بازی رو از دیروز شرو کردم.نمیدونم چرا با اینکه warior رو ورداشتم شخصیتم شبیه undead هاست.خیلی زشته آدم میترسه ازش:((.میخام بدونم همیشه همین جوری میمونه.راهی نیست که آدم شه؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه تو قسمت upgread شخصیتم چی رو بالا ببرم که قوی بشه???من اون شمشیر دم اژدها رو گرفتم هرچی استرنجم رو بالا میبرم زورش نمیرسه؟؟؟؟
راستی اگه نصیحتی,نکته ای, چیزی هم دارید بگید که خوشحال میشم. mer30

سلام به همه دوستان.من بازی رو از دیروز شرو کردم.نمیدونم چرا با اینکه warior رو ورداشتم شخصیتم شبیه undead هاست.خیلی زشته آدم میترسه ازش:((.میخام بدونم همیشه همین جوری میمونه.راهی نیست که آدم شه؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه تو قسمت upgread شخصیتم چی رو بالا ببرم که قوی بشه???من اون شمشیر دم اژدها رو گرفتم هرچی استرنجم رو بالا میبرم زورش نمیرسه؟؟؟؟

نصیحتم اینه بهت که ده صفه اخر تاپیکو بخونی
یادم نیست کجا ولی هر اسلحه مشخصه چیا میخواد که بتونی ازش استفاده کنی

من اون فروشنده رو قبلا پیدا نکرده بودم!الان رفتم دیدمش!
من دوتا تیر کمون دارم:Light CrossBow و Short bow
از بین این تیرا کدومش رو بخرم؟
Standard arrow
large arrow
wooden arrow
standard bolt
heavy bolt
wood bolt

ببین بولت برای cross bow هست که به نظر من زیاد خوب نیست چون ریلود کردنش طول میکشه.از bow استفاده کنی بهتره.از بین arrow هم هر کدوم دمیجش بیشتر بود بگیر.حدود 100 تا بگیر که کم نیاری.

---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:33 PM ارسال شده بود ----------

به نظر من اگه زیاد جلو نرفتین بهتره کلاستون رو عوض کنین و میج یا پایرومنسر انتخاب کنین چون بعدا با مشکل رو برو میشین.اگه ادم باشین و بمیرین دوباره تبدیل به اندد میشین که زیاد مهم نیست.کلاه خود بزارین دیگه قیافشو نبینین:d.برای تبدیل شدن به ادم هم باید humanity استفاده کنین که بهتره نگهشون دارین برای kindle کردن بون فایرها.توی صفحه مشخصات سلاحها نوشته که هر سلاح چه چیزایی میخواد.و خلاصه بهتره صفحات قیل رو بخونین تا کامل متوجه بشین.

همه رو خوندم چیزی در مورد سلاح دستگیرم نشد.اگه میشه صفحه مشخصات سلاحها رو بگین.ممنون
یادم نیست ولی تو اینونتوری همونجایی که سلاح رو equip میکنی پایین صفحه ی کناریش فکر کنم نوشته.حداقل قدرتات باید چند باشن.اونایی که کمترن به رنگ قرمز نوشته.

دیگه نمیدونم چیکار کنم.رفتم 200 تا تیر خریدم و رفتم زیر پل همونجایی که دم اژدها معلومه.تیر زدم بهش بلند میشه میاد جلوتر دوباره برمیگرده سر جاش از خونش هم هیچی کم نمیشه.از روی اون برج هم که شوالیه وایساده دوستان گفتن باگ داره با یه تیر میمیره رفتم ولی شانس خرکی ما اصلا اژدها از اون بالا معلوم نیست!واسه همه باگ داره برای ما شد بی باگ!آپدیت هم نکردم.

دیگه نمیدونم چیکار کنم.رفتم 200 تا تیر خریدم و رفتم زیر پل همونجایی که دم اژدها معلومه.تیر زدم بهش بلند میشه میاد جلوتر دوباره برمیگرده سر جاش از خونش هم هیچی کم نمیشه.از روی اون برج هم که شوالیه وایساده دوستان گفتن باگ داره با یه تیر میمیره رفتم ولی شانس خرکی ما اصلا اژدها از اون بالا معلوم نیست!واسه همه باگ داره برای ما شد بی باگ!آپدیت هم نکردم.

اب دیت کن از این اب دیتایی با هوریزون میریزن تو دستگاه

شما وقتی 50-60 تا تیر بزنی شاید هم کمتر دم اژدها کنده میشه و شمشیر تو ایتم ها ت میره .اگر اون رو از پشت بکشی به نظرم دیگه به شمشیر نمیرسی .برای رفع این باگ هم برو به firelink shrine و bonfire رو فعال کن و از بازی خارج شو بعد برو همونجا از پشتش که در بیای با یه تیر میمیره

اب دیت کن از این اب دیتایی با هوریزون میریزن تو دستگاه

نه اتفاقا اگه اپدیت کنه دیگه نمیتونه از این باگ استفاده کنه.
اژدها میاد جلو و دوباره برمیگرده جای اولش اینقدر باید بزنی تا دمش کنده شه.یکم وقت گیره ولی به خاطر شمشیری که بهت میده میصرفه.برای کشتنش از بالای برج هم اول باید بری بون فایر تو دارک روت بیسین رو روشن کنی بعد بیای بالایه برج دیگه غیب نمیشه و با یه تیر میتونی بکشیش که اگه اینجوری بکشیش نمیدونم شمشیر رو بهت میده یا نه.

خیلی ممنون بالاخره دمش کنده شد و این شمشیر رو گرفتم.جمعا ده تا تیر بهش زدم.عجب شمشیریه!:دی بهترین شمشیر بازی همین هست؟
برای کشتن خود اژدها این بون فایر که میگید باید فعال کنم کجا هست؟

خیلی ممنون بالاخره دمش کنده شد و این شمشیر رو گرفتم.جمعا ده تا تیر بهش زدم.عجب شمشیریه!:دی بهترین شمشیر بازی همین هست؟
برای کشتن خود اژدها این بون فایر که میگید باید فعال کنم کجا هست؟
شمشیرهای دیگه هم هستن این دیگه به خودتون بستگی داره که از کدوم خوشتون بیاد.تازه میتونین سلاح های دیگه تون رو اپگرید کنین و اتش و چیزای دیگه بهشون اضافه کنین تا بهتر بشن.
وقتی که وارد دارک روت گاردن میشی برو سمت راست و دوباره از راست برو یه راه هست که باریکه و درست معلوم نمیشه و به سمت پایین هست یه کم بگردی میبینیش که میرسونت به dark root basin.یه شوالیه هم در ورودی غار ازش محافظت میکنه.

آقا کمک کنید من تو این دارک روت گاردن گم شدم!:دی رفتم اون در رو که کلیدش رو باید از اون آهنگره میخریدی باز کردم و اون جادوگره و تعداد زیادی روح هم بودن کشتم.بعد همینجوری رفتم جلو رسیدم به یه جایی رودخونه بود یه هیولای چند سر هم تو رودخونه بود اونجا نرفتم.رفتم یه جای دیگه سه تا حالت گرگ بودن اونا رو با بدبختی کشتم و رفتم جلوتر یه جایی هست یه مشت قارچ هستن همینطوری برا خودشون راه میرن.یه یه پل هم هست که آخرش یه در بزرگ هست که یه بازش کردم یه محوطه باز بود به نظرم اومد باس فایتی در انتظار باشه!نرفتم دیگه اونجا.حالا کجا برم چیکار کنم کامل گیج شدم.اگه راهنمایی کنید دقیق ممنون میشم.
*راستی این گزینه kindle که تو بون فایر ها هست چیه؟

آقا کمک کنید من تو این دارک روت گاردن گم شدم!:دی رفتم اون در رو که کلیدش رو باید از اون آهنگره میخریدی باز کردم و اون جادوگره و تعداد زیادی روح هم بودن کشتم.بعد همینجوری رفتم جلو رسیدم به یه جایی رودخونه بود یه هیولای چند سر هم تو رودخونه بود اونجا نرفتم.رفتم یه جای دیگه سه تا حالت گرگ بودن اونا رو با بدبختی کشتم و رفتم جلوتر یه جایی هست یه مشت قارچ هستن همینطوری برا خودشون راه میرن.یه یه پل هم هست که آخرش یه در بزرگ هست که یه بازش کردم یه محوطه باز بود به نظرم اومد باس فایتی در انتظار باشه!نرفتم دیگه اونجا.حالا کجا برم چیکار کنم کامل گیج شدم.اگه راهنمایی کنید دقیق ممنون میشم.
*راستی این گزینه kindle که تو بون فایر ها هست چیه؟

اونجا عضو گروه گربه شدی یا نه؟
اره اونجا یه باس فایته با sif.واقعا گرگیه به نظر من جز سه تا باسه سخت بازیه.برو فعلا باید سیف رو بکشی هر وقت کشتیش خبری بده بهت بگم کجا بری.

اونجا عضو گروه گربه شدی یا نه؟
اره اونجا یه باس فایته با sif.واقعا گرگیه به نظر من جز سه تا باسه سخت بازیه.برو فعلا باید سیف رو بکشی هر وقت کشتیش خبری بده بهت بگم کجا بری.

1-کجا باید عضو این گروه گربه که میگی بشم؟
2-الان برم داخل همون دره که یه محوطه بازه با باسش بجنگم؟کشتنش راحته؟چطوریه؟
3-این گزینه kindle که تو بون فایر ها هست چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or