Dark Souls | Xbox 360

شانس گند ما Black Knightافتاد ته دره:dهمون اول باز به نظر شما بازی رو از ابتدا برم؟ایتم هایی که میده به نظر خود من مهم هست!
این ایتم هاش
Drops

Titanite Chunk - Sword
White Titanite Chunk - Halberd
Red Titanite Chunk - Greatsword
Blue Titanite Chunk - Greataxe
The weapon they're using Black Knight Halberd, Black Knight Greataxe, Black Knight Greatsword, Black Knight Sword
Black Knight Shield
الان همون اول بازی انقدر موردم تا Levelم شده 19:d Bonfire هام هم شده 30 تا 7 تا Ax 6 تا Longsword و....................:d

عمو جون همه رو که یهو یه جا بهت نمیده ! :d
برو جلوتر بازم از این شوالیه ها هست .
اصلا ممکنه بکشیشون ولی هیچ چی بهت ندن !

اسم سنگه برای نفرین چیه؟

Purging Stone

توash lake عضو اون انجمن شدم کجا برم؟
اونجا که باس عنکبوت رو زدم عضو جایی نشدم فقط زنگ رو زدم باید عضو شم؟

عضو بشو ضرر که نداره اچیومنت میده فکر کنم.
برو تو sen fortress همون که وقتی زنگ دوم رو زدی نشون داد باز شد.

نمیتونم پیداش کنم کجاست رییسش؟
همین راهی که اومدم رو برگردم؟چطوری از درخت برم بالا(great hollow)؟

همون طبقه ی پایینه باسه عنکبوته یه دختره هست که تو دیواره فکر کنم daughter of chaos بود ولی یه محافظ داره که اول باید با اون حرف بزنی هر چی پرسید بزن yes میزاره رد بشی بعد برو باهاش حرف بزن و عضو گروه بشو.
برای رفتن به گریت هالو اره باید راه رو برگردی وقتی که از غاره عنکبوته اومدی بیرون همونجایی که مردابه مستقیم برو اون سمت مرداب یه درخت بزرگ هست که میتونی ازش بری بالا و داخلش بشی.اگه رفتی اش لیک پس حتما از گریت هالو رد شدی.حالا برای چی دوباره میخوای بری؟

همون طبقه ی پایینه باسه عنکبوته یه دختره هست که تو دیواره فکر کنم daughter of chaos بود ولی یه محافظ داره که اول باید با اون حرف بزنی هر چی پرسید بزن yes میزاره رد بشی بعد برو باهاش حرف بزن و عضو گروه بشو.
برای رفتن به گریت هالو اره باید راه رو برگردی وقتی که از غاره عنکبوته اومدی بیرون همونجایی که مردابه مستقیم برو اون سمت مرداب یه درخت بزرگ هست که میتونی ازش بری بالا و داخلش بشی.اگه رفتی اش لیک پس حتما از گریت هالو رد شدی.حالا برای چی دوباره میخوای بری؟
الان از درخت اومدم پایین رفتم اش لیک
حالا می خوام برم اون دره که باز شد باید دوباره درخت رو برم بالا؟
تو اش لیک فقط عضو اون انجمن باید بشم ؟اون اژدها هفت سر رو باید بزنم یا فرار کنم؟

الان از درخت اومدم پایین رفتم اش لیک
حالا می خوام برم اون دره که باز شد باید دوباره درخت رو برم بالا؟
تو اش لیک فقط عضو اون انجمن باید بشم ؟اون اژدها هفت سر رو باید بزنم یا فرار کنم؟

درست یادم نیست از اش لیک نمیشد برگشت فکر کنم یه راه دیگه داره چون خودم وقتی رفتم اش لیک انورلاندو رو تموم کرده بودم و میتونستم وارپ کنم باید اینو از بقیه بپرسی.اون اژدهای هفت سر رو بکش راحته ایتمهای خوبی بهت میده.
اون دره کناره اهنگره تو اندد برگه همونجایی که میرفتی دارک روت گاردن.جلوش یه یارو گنده نشسته بود منتظر بود در باز بشه.

دوستان اونجایی که یه اژدهای قرمز نشسته روی برج و جلوش یه پل هست که میری نزدیگ آتیش میزنه و کل پل رو با خاک یکسان میکنه.:دی قبل از پل هم یه در هست که قفله.چیکار باید بکنم؟

دوستان اونجایی که یه اژدهای قرمز نشسته روی برج و جلوش یه پل هست که میری نزدیگ آتیش میزنه و کل پل رو با خاک یکسان میکنه.:دی قبل از پل هم یه در هست که قفله.چیکار باید بکنم؟
پل و برو جلو (بدو) سمت راست یه پله هست برو توش.رو پل با دشمنا نجنگ.

سلام.بچه ها داشتم میجنگیدم یهو یه پیغام اومد نوشت Your Weapon is at risk یا یه همچین چیزایی.گوشه بالای سمت چپ تصویر هم عکس یه شمشیر اومده که روش یه فلش برعکسه.بعد از اون دشمنایی که با دو ضربه میمردن حالا باید چندتا ضربه بهشون بزنم تا بمیرن.چکار باید بکنم؟

سلام.بچه ها داشتم میجنگیدم یهو یه پیغام اومد نوشت Your Weapon is at risk یا یه همچین چیزایی.گوشه بالای سمت چپ تصویر هم عکس یه شمشیر اومده که روش یه فلش برعکسه.بعد از اون دشمنایی که با دو ضربه میمردن حالا باید چندتا ضربه بهشون بزنم تا بمیرن.چکار باید بکنم؟
گفتم که اول Wiki رو مطالعه کنید بعد سوال بپرسید.
اون پیغام برای این هست که Weapon شما دمیجش کم شده و زبه دیده ..یا میتونی Weaponت رو تعویض کنمنی یا میتنی دوباره باز سازیش کنی.

توی اهنگری میتونی repair کنی یا repair tool box رو از اهنگری بخری تا بتونی سلاحاتو خودت repair کنی یا repair powder که از فروشنده تو انددبرگ میخری ریپر کنی که این روش زیاد بدرد نمیخوره ولی هر وقت خواستی میتونی ریپر کنی ولی اگه جعبه رو بخری خیلی بهتره ولی عیبش اینه که تو بون فایر فقط میتونی ازش استفاده کنی.

دوستان بعد از زدن این باس پروانه یه برج هست که ازش میری بالا یه آهنگر تبدیل به سنگ شده.جای دیگه ای هم نیست الان که برم.کجا باید برم الان؟این آهنگرو میشه آزادش کرد؟

• Like
Reactions: Adidas95

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or