game.over360
کاربر سایت
سلام دوستان کسی تا حالا اول بازی قبل از اینکه غول اول بکشید اون نوری که روی پله هست رو گرفته ؟ اگه گرفتید یه راهنمایی هم به من بکنید . کل کله....
گرگه و اژدها رو کشتم:d
کجا برم؟
کسی چیزی نگفت حالا بعدش یه سری اسکلت میان 100 ضربه میزنمشون ولی بازمپ نمی میرند چه کنم؟
این بازی سخت نیست کمی به علم و فنون نیاز داره و اینطور نیست شمشیر بگیری بکشو ده برو
سلام دوستان کسی تا حالا اول بازی قبل از اینکه غول اول بکشید اون نوری که روی پله هست رو گرفته ؟ اگه گرفتید یه راهنمایی هم به من بکنید . کل کله....
من گرفتم چیزه خاصی نیست فقط یه sacrafice ring بود.برای گرفتنش هم وقتی رفتی فایرلینک یه کلیدی بالای یکی از ساختمونها هست که وقتی برش داشتی دوباره برگرد جای اول و اون دره کناره مه برای باسه اول بود که قفل بود با این کلید باز میشه و از بالای پله سر درمیاری که میتونی برش داری.سلام دوستان کسی تا حالا اول بازی قبل از اینکه غول اول بکشید اون نوری که روی پله هست رو گرفته ؟ اگه گرفتید یه راهنمایی هم به من بکنید . کل کله....
الان برو تو blighttown و زنگ دوم رو به صدا دربیار.
---------- نوشته در 09:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:56 PM ارسال شده بود ----------
حتما اون اسکلتهای توی catacombs رو میگی.اونجا نباید بری برای اخرای بازیه از فایرلینک برو به سمت بالا تا برسی به undeadburg و از اونجا ادامه بده.
از طریق depths که راهش قبل از اژدهای قرمزه روی پله هست که قبل از اینکه بری رو پل یه در هست سمت راست که اگه بری داخلش به depths میرسی یا میتونی از فایرلینک بری به new lando ruins وقتی که از اسانسور اومدی بیرون به سمت چپ ادامه بده تا بررسی به یه در که اگه مستقیم بری اونطرف دره میرسی به بلایت تون که این راه خیلی کوتاهتر از depths هست و اگه از سمت چپش بری میرسی به vally of drakesblighttown از کجا برم الان تو اون دریاچم که اژدها رو کشتم
با تشکر
اسم محلتو میگفتی بهتر بود ولی فکر کنم همونجایی که گفتم رفتی اونجا برای اخر بازیه برای همین سخته.یه سمت فایرلینک هست که دره هست و پله میخوره میره به سمت بالا از اونجا برو.من دومین مرحله رو میگما بعد از اونجا که عقاب برت میداره میره بعد چند تا صندوق باز میکنی یکی توش شمشیر جدید هست و............
من گرفتم و کار خاصی نکردم
من گرفتم چیزه خاصی نیست فقط یه sacrafice ring بود.برای گرفتنش هم وقتی رفتی فایرلینک یه کلیدی بالای یکی از ساختمونها هست که وقتی برش داشتی دوباره برگرد جای اول و اون دره کناره مه برای باسه اول بود که قفل بود با این کلید باز میشه و از بالای پله سر درمیاری که میتونی برش داری.
برای برگشتن به جای اول هم بچه ها صفحات قبل توضیح دادن که اگه بخونین میفهمین کدوم ساختمون رو میگم.
دو روز ول می کنی میری ، وقتی بر می گردی با پستهای عجیب و غریب روبرو میشی !
اونجا یه حلقه بهت می ده که میتونی باهاش توی آب بدویی که خیلی هم حلقه ی بدرد بخوریه ! برای کشتن اژدهای دریاچه ، غولهای طبقه ی پایین Sens Fortress و لاکپشتهای Lost Izalit برای گرفتن Red Slab به کار میاد !
اون حلقه رو که یه جایه دیگه گرفتم و اونجا روی پله بهم یه sacrafice ring داد.
بچه ها من با Skyrim خیلی حال کردم اما با این اصلآ حال نکردم! چرا؟یجوریه!!
اره ولی فکر کنم اونجا به من sacrafice ring داد چون اواخر بازی رفتم اونجا درست یادمه چی بهم داد.جای ایتما تو بازی عوض میشه مثلا من وقتی بار دوم رفتم همون جای قبلی یه چیزه دیگه بهم داد به جای حلقه ی boost defence ولی هر چی شما بگید.ایشون اون حلقه ای رو میگه که اول بازی بالای پله ها هست و چون پله ها خراب شده نمیشه گرفتش ! و وقتی که بعدا با کلاغه بر می گردی می تونی از بالا بری و برش داری !
این حلقه همونیه که باهاش میشه توی آب هم با سرعت راه رفت .
بچه ها من با Skyrim خیلی حال کردم اما با این اصلآ حال نکردم! چرا؟یجوریه!!