سول باسهایی که داریم تو نیو گیم پلاس از بین میرن یا نه؟
سنگهای اپگرید اسلحه ها چی؟
در بازی جدید فقط کلیدها و اون انگشتری که میشه باهاش روی مواد مذاب راه رفت از بین میرن !
سول باسهایی که داریم تو نیو گیم پلاس از بین میرن یا نه؟
سنگهای اپگرید اسلحه ها چی؟
دوستان من تو زدن bed of chaos ( همون درخته كه 2تا دست اتيشي داره) مشكل دارم هي پرت ميسم پاين ميميرم راهنمايم كنين
من ناقوس اولو زدم
برم تو dark garden?
یا با اون اسانسور بیام پایین؟
اون روحا بعد در اول darl garden رو چطوری بزنم؟ نمیشه روشون زوم کرد؟
توی catacombs یه demon titanic هسته که کنارش یه تابوته یه چند ثانیه میخوابی توی تابوت میبرتت پیش نیتو که اگه عضو گروهش بشی بهت شمشیر رو میده البته قبل از کشتن نیتو باید بری.سلام ببخشید میشه کامل توضیح بدید چطوری gravelord sword بدست بیارم خواهش جواب بدید![]()
ممنون ببخشید ارزش دارد تا اخر اپگریدش کنم چون 15 تا demonic titne دارم یا شمشیر دیگه پیدا کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون ببخشید ارزش دارد تا اخر اپگریدش کنم چون 15 تا demonic titne دارم یا شمشیر دیگه پیدا کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان یک زنی بود همون طبقه پایینی که بازی رو شروع میکنی بهش یک آیتم میدادی فکر کنم اسمش fire soul keeper یا یک هم چین چیزی بود که فلاسکها رو برات آپگرید میکرد اگهٔ همهٔ fire soul keeper هارو براش ببری چی میشه؟ پا میشه؟ من خیلی وقت پیش بازی کردم فکر کنم یادمه فلاسکم لول ۶ یا ۷ بود که بازی تموم شد. اصلا فکر کنم یه جای دیگه هم یکی از این covenantها فلاسک آپگرید میکرد؟ ولش کن هیچی یادم نیست![]()
دوستان من چنتا سوال دارم اول اينكه ورودي abyss دقيقا كجاست ميدونم اون پاين پيشه او روح هاست ولي دقيقا كجاست ودوم اينكه اشتباهي به اون يارو اهنگر شمشير زدم خالا همش منو ميزنه چيكاركنم باهام دوست شه دوباره؟؟؟
دوستان اون غاری که شئ کریستلی داره کجاست؟
واسه کشتن غول کریستالی