master.mhn
کاربر سایت
یک سئوال : من باید عضو گروه مشخصی باشم تا بتونم کسی رو احضار کنم ؟
نه.همه جا نمی تونی احضار کنی فقط باسهایی که اون شوالیه قبل باس ایستاده می تونی احضار کنی
یک سئوال : من باید عضو گروه مشخصی باشم تا بتونم کسی رو احضار کنم ؟
سلام رفیق چه خبر چیزه جدیدی تو بازی یاد نگرفتی :dبرای چی دنبال غول اخرش میگردی؟
یه انسانه که خیلی هم رو اعصابه.
سلامسلام رفیق چه خبر چیزه جدیدی تو بازی یاد نگرفتی :d
1-منم پیدا نکردم گرچه لازمت هم نمیشه.این نیتو چقدر اسون بود اصلا در حد لرد نبود:d.tomb of the giant هم زیاد سخت نبود اینقدر گفتین تاریکه و فلانه من گفتم عمرا بتونم برم.
دو تا سوال داشتم:
1-توی catacoms همونجایی که دستگیره رو میدیم تو تا پل بچرخه یه بون فایر کنارش پشت صخره هسته چجوری برم اونجا اونو روشنش کنم؟
2-و اهنگره توی catacoms صدایه چکش زدنش از پشت دیوار میاد ولی هرکار میکنم دیوار خراب نمیشه که برم پیشش.چجوری برم پیشش.
این غول کریستال کیو کجاشه که میخواین دمش رو بزنین؟تو کریستال کیو که فقط seath بود.
من four kings,nito.seath رو کشتم چهارمی کجایه؟میرم تو demons ruin یه در هست که باید از رو شاخه درخت بری پایین برسی به یک راهرو انتهای راهرویه باز نمیشه چطوری باید بازش کنم؟
تو crystal cave اخرش باس کریستالی رو که اول دیدیش و باید میمردی تا از زندان سر در بیاری میاد سمتت قبل از ورودی این باس ه چندتا از این صدفها وجود دارند که میتونی فرار کنی یا بکشیشون.
برای در هم باید به این daughter of chaos یک 30 تا humanity ناقابل بدی تا اون در برات باز بشه(شایدم 20تا بود)
من 4 تا لول اصلیم رو 99 کردم میگن یه جایی هست اگه بری همه بهت تعظیم میکنن :dسلام
نه فقط عضو یه گروه نشدم اونم نمیدونم کجاست!
یکی هم مونده دم باس کریستالی رو بزنم ببینم چی میده
یک در هم تو sen fortress هست اونم نفهمیدم از کجا باز میشه .
گرچه خیلی وقته بازی نکردم ببینم چی پیدا میشه
شما اگه چیز جدید پیدا کردی بگو ماهم بریم کشفش کنیم:d
منم هنوز نزدمممنون.اون که همون seath بود کشتمش.دمش رو اول میزدم چی میداد؟
30تا humanity از کجا بیارم؟
کجا هست تو خود بازی یا اخرش؟من 4 تا لول اصلیم رو 99 کردم میگن یه جایی هست اگه بری همه بهت تعظیم میکنن :d
منم هنوز نزدم
میتونی بوسیله dragon head stone تا 99 تا بگیری.
کجا هست تو خود بازی یا اخرش؟
فکر کنم اره.چون من هر کار کردم نشدراسته که با پچ 1.05 دیگه با dragon head stone نمیشه سول و هیومنتی فارم کرد ؟
چجوری با dragon head stone بگیرم؟
برای گذاشتن لرد وسل سرجاش باهر کدوم از جونورا بریم پایان بازی عوض میشه؟
کدوم جونورا؟![]()
همونایی که میبرنمون تا lord vessel رو بزاریم سر جاش.