saeedhellboy
کاربر سایت
اگر مرحله اول بازی رو میگید که وقتی در رو باز کردی به طرف چپ بدو یه در هست ادامه راه یه سپر و شمشیر گیر میاری و میری سروقت باس بازیسلام
اول بازی چطوری شمشیر و سپر گیر بیارم؟
نکنه با اون شمشیر نصفه باید اون شوالیه روبکشم.
2 تا سئوال :
1 - چطوری اژدهای رو پل رو بزنم ؟ وقتی می زنمش (400 تا تیر روش خالی کردم ) بعد یک مدت بالاشو می بنده و خونشو زیاد می کنه . چی کار کنم ؟ ( در ضمن با اومدن پچ 1.05 دیگه نمیشه اونو با یه تیر زد . )
2 _ مکان اون گربه که عضو گروشون می تونی بشی و اون گرگه ( باسه ) تو darkroot garden ه ؟ چون من بعد از زدن moonlight butterfly دیگه جایی برای رفتن ندارم به جز یک در که بسته است . ( روش یک چیزه نورانیه ) چی جوری پیداشون کنم ؟
مسئله اینجاست با اومدن پچ 1.05 از بالای اون برجه دیگه نمیشه با یه تیر زدش .![]()
اون کوئینه که تو نقاشی هسته رو باید بکشم یا نه؟یه پلی هسته که اخرش یه جونوریه خوابه چجوری بیدارش کنم که بکشمش؟
dark ember رو بهتره با کدوم سلاح مودیفای کنم؟
تا اونجا که میدونم اون دومی روی پل اصلا بیدار نمیشه خیلی خسته س:d
اون کوئین رو بزن اول هم دمش رو بزن تا یه چیزی بهت بده که یادم نیست چی بود.
dark ember هم فکر کنم فقط با occult weapon قاطی میشه یه چی در میاد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اون اهرم هم تو anor londo قبل از ورود به محوطه ای که تابلو نقاشی هست یکی دیگه هم اول راه پله ها هست(فکر کنم)اونا رو کلا نمیشه حرکت داد یا باید کار خاصی انجام بدی؟فکر کنم تعدادشون 4تا بود
ممنون
خواهش میکنم.ممنون.اون اهرمها فکر کنم برای بالا پایین کردن اون محوطه دایره ای شکله(اسمشو نمیدونم)وقتی که جلوی اهرم باشه دیگه کار نمی کنه.برای وقتی گذاشتن که اگه از یه راه دیگه اومدی نبود بزنی بیاد.
dried finger برای چیه؟
سلام دوستان. من همه ی قسمت های بازی رو فتح کردم به جز منطقه ی ارواح.حالا که به انجا رسیدم به یک در رسیدم که نور سفید در را فرا گرفته و وقتی وارد آنجا شدم دیگه نمیشه برگشت .که در آن منطقه پس از چند دور پله پایین رفتن به پرتگاه میرسم.ممنون میشوم اگه کمکم کنید
---------- نوشته در 01:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:09 PM ارسال شده بود ----------
آیا میشود ارواح را نابود کرد
---------- نوشته در 01:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 PM ارسال شده بود ----------
آخر بازی چه میشود. غول آخرش کدام است
دمت گرم.غول اخرش چیه