Dark Souls | Xbox 360

مطمئنی برم تو ابیس گیر نمی کنم؟ چون هنوز تو اش لیک هم نرفتم.اش لیک کجایه؟شمشیر gravelord رو چجوری بگیرم ؟
اش لیک که قسمت اختیاری بازیه و جزو ماموریت اصلی نیست ، خواستی برو ، نخواستی نرو .
اون شمشیری که گفتی بعد از Abyss .
(البته این نظر منه ، چون اگه الآن Abyss رو بری یه اچیومنت + چیزای دیگه میتونی بگیری ولی اگه بخوای جاهای دیگه رو بری باید Lord Vessel رو بذاری سر جاش تا مه نارنجی ها باز بشن که در اون صورت دیگه باید بیخیال اچیومنت و ... بشی )

زنگ دوم اگه منظورت زنگ پایینی س
زیر blight town اون دریاچه سمیه س. اگه اونو تا تهش به سمت راست بری به یه تپه با جنس تار عنکبوت میرسی. وسط اون تپه یه دالانه که باید بری توش. بعد از کشتن باسش زنگ دومه.

اینو قبلا هم پرسیدم علیرضا میتونی کمک کنی
بچه ها چرا تو Catacombs دیواره ورودی که میره پیشه آهنگره بستست سری اول که بازی رو تموم کردم اینجوری نبود

اینو قبلا هم پرسیدم علیرضا میتونی کمک کنی
بچه ها چرا تو Catacombs دیواره ورودی که میره پیشه آهنگره بستست سری اول که بازی رو تموم کردم اینجوری نبود

برای بار اول از بالا وارد میشی و اونوقت آهنگره پامیشه دیوار رو خراب میکنه .

چجوری باید برم abyss؟ الان رفتم تو نیو لاندو روینز ابا رو هم تخلیه کردم و از یک مه رد میشم پله می خوره میره پایین که اخرش هیچی نیست همونجا رو پله ها حیرون شدم مه هم از بین نرفت که برگردم بیام بیرون باسی هم نیست که بکشم.چکار کنم؟

دوستان من بعد از کشتن seath the scaleles دستگاه رو خاموش کردم الان روشنش کردم لعنتی میگه سیوت خراب شده از اول میاد!!!! اعصاب خوردیای بازیش کم بود اینم بهش اضافه شد.
کسی هست سیو بعد از کشتن seath the scaleles رو داشته باشه؟
همون اژدهای یخیه که بار اول میکشتت میری تو یه زندان بعد..... بار دوم میکشیش.

چجوری باید برم abyss؟ الان رفتم تو نیو لاندو روینز ابا رو هم تخلیه کردم و از یک مه رد میشم پله می خوره میره پایین که اخرش هیچی نیست همونجا رو پله ها حیرون شدم مه هم از بین نرفت که برگردم بیام بیرون باسی هم نیست که بکشم.چکار کنم؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان من بازي رو رو هارد ريختم شده 4 گيگ اما بازي ميكنم سي دي ميچرخه تو دستگاه برا همه همينتوره؟ و اينكه كسي راهنماي فارسي بازي رو داره(اصلا چنين چيزي هست؟:))

من همون اولش با اون چاقو گیر کردم
باید وقتی به باس اول بازی میرسی سریه بری در سمت چپ و ....

برای رسیدن به همین مکان درست رفتی باید انگشتر(اسمش یادم نیست ولی تو توضیحاتش نوشته که برای سفر به abyss هست)رو انتخاب کنی بپری پایین تا به باس بازی بیرسی
دوستان من بازي رو رو هارد ريختم شده 4 گيگ اما بازي ميكنم سي دي ميچرخه تو دستگاه برا همه همينتوره؟ و اينكه كسي راهنماي فارسي بازي رو داره(اصلا چنين چيزي هست؟:))
اولش میچرخه 1-2 دقیقه بعد درست میشه
راهنمای فارسی نداره همین تاپیکای اخر رو ببینی همه چی رو میفهمی من همش تو این بازی سوال برام پیش میومد جوابارو رو کنار هم بزاری یه راهنمای فارسی میشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or