riddickmybio
کاربر سایت
اژدهای روی پل رو باید چه جوری بیدار کنم اون باس رو اول دمش رو زدم ولی سریع غیب شود که مجبور شدم بکشمش و یه رینگی پیدا کردم که وقتی دستم کردم علامت human زیر hp ظاهر شد ولی نمیدونم چرا انگشتر غیب شد فکر کنم از ارتفاع پریدم پایین شکست :dببین ، از اون در اصلی قلعه که بازش کردی ، وارد میشی ، پله های سمت چپ رو میری بالا ، مستقیم که بری یه نردبون میبینی که میتونی ازش بری پایین ، اونجا پر از این آدمهاییه که شبیه چرخ هستن . به نظر من سعی کن همشونو بکشی تا کارت راحت بشه ، و دونه دونه هم اونا رو بکش طرف خودت و بزنشون .
اونجا اگه خوب بگردی به یه ستون یه دستگیره هست که اگه بچرخونیش ، در مربوط به غول باز میشه . اگه بازم بگردی و دیوار های اطراف رو با شمشیر بزنی تا راه باز بشه ، یه کلید به اسم Annex Key گیر میاری که مربوط به دریه که کلید می خواد و به پشت بام میره . اگه اژدهای آخر پل رو بیدار کرده باشی و اومده باشه جلو می تونی از روی همون پشت بام بری بهش برسی و با تیر و کمون یا جادو بزنیش .
(اونجایی که گفتم با کلید باز میشه رو حتما برو ، توش آیتم های با ارزشی هست)
راستی غول این مرحله اگه کاری به کارش نداشته باشی بهت حمله نمیکنه و می تونی از کنارش بری و مرحله رو تموم کنی ، ولی باهاش بجنگ و اول دمش رو هم بزن.
فعلا نداره ولی بهترین راهنما همین فروم هایی هستند که میبینی منم خودم بازی رو همینجوری تموم کردمبا سلام این بازی راهنما یا اموزش به زبان فارسی نداره؟
با سلام این بازی راهنما یا اموزش به زبان فارسی نداره؟
اژدهای روی پل رو باید چه جوری بیدار کنم اون باس رو اول دمش رو زدم ولی سریع غیب شود که مجبور شدم بکشمش و یه رینگی پیدا کردم که وقتی دستم کردم علامت human زیر hp ظاهر شد ولی نمیدونم چرا انگشتر غیب شد فکر کنم از ارتفاع پریدم پایین شکست :d
دوستان کدوم کلاس در کل از همه بهتره؟
هرچی جادو داشتم روش زدم ولی نشد اگه ایتم خاصی نمیده بیخیال شماژدها رو بری نزدیکش خود به خود بیدار میشه.
هرچی جادو داشتم روش زدم ولی نشد اگه ایتم خاصی نمیده بیخیال شم
سلام
به جز باس اخر همه رو کشتم چند سوال
1-باس crystal cave رو اعصاب بود نشد دمش رو بزنم چیزه مهمی میده؟
2-تو قسمت مذاب lost izalith چیز مهمی جز soul هست؟
تازه با dragon head ston فهمیدم چجوری soul جمع کنم؟:dحیف که یه دونه soul بیشتر نداشتماونم endurance پایین بود زیاد نداد ولی جاش تا تونستم human گرفتم و bonfire رو کیندل کردم
ممنون 2 تا slab گیر اوردم ولی با نیزه قاطی نکردمش از بین رفت؟خیلی رو سلاح تاثیر دارند؟dragon scale بهت میده . چیز خاصی یادم نمیاد داشته باشه . منم دور اول نکشتمش .
1 - اتفاقا منم نزدمش . برای گرفتن یکی از اچیومنت ها لازمه . برای بار سوم اگه بخوام بازی کنم باید بزنمش
2 - نه یادم نمیاد چیز مهمی باشه . ولی اون بالا نرسیده به غول یه red slab هست . راستی اگه فقط غول آخر مونده برو همه slab ها رو گیر بیار.
ممنون 2 تا slab گیر اوردم ولی با نیزه قاطی نکردمش از بین رفت؟خیلی رو سلاح تاثیر دارند؟
بازی رو هم بعد 53 ساعت تموم کردم خدایی باس اخرش خیلی بیخود بود اگر گیر میافتادی دیگه مگه میشد در رفت فقط اهنگ جالبی داشت و پایان نا امید کننده.
اگ بخوام با یه کلاس دیگه برم باید از اول شروع کنم نمیشه با همین لول رفت؟
ممنون
این broken sword که تا +5بیشتر اپگرید نمیشه چجوری +10 کنم برای ساختن شمشیر با روح sif؟
برای +5 به +6 باید بری توی قسمت Modify پیش آهنگر.
سلام دوستان من یه جا گیر کردم (همون غول گرگیه که بایه شمشیر مانند می چرخه ضربه میزنه. باید چه جوری بکشمش ). لطفا راهنماییم کنید.