Dark Souls | Xbox 360

من رینگ اول و دوم رو به صدا در اوردم حالا بهتره برم تو اون دری که نشون میده باز شده یا تو new lando ruins ؟تویه این lando ruins چی هست؟میصرفه برم؟

بعد یه ایتمی هست که میگه برت میگردونه به بونفایر قبلی روحات هم میگیره یا نه؟

توی راهی که می خوای بری تو فاضلاب یه نفر هست که تو بشکه زندانی بود اومدم بشکه رو بترکونم نجاتش بدم از جونش کم شد اومد با هم دعوا که مجبور شدم بکشمش اون کی بود فکر کنم از پایرومنسی استفاده می کرد من ندارم از همین میاس بگیرم؟جای دیگه ای نیست برای گرفتن دستکشش؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برو توی اون دری که باز شده . فعلا برای New Londo Ruins زوده .
اگه اون استخوان رو میگی که آره با تمام روح هات برت میگردونه و چیزی از دست نمیره .
اگه کشتیش که دیگه هیچی ، بر نمیگرده . فکر کنم توی Blight town هم اون فروشنده دستکش رو بهت بده ولی مطمئن نیستم .

برو توی اون دری که باز شده . فعلا برای New Londo Ruins زوده .
اگه اون استخوان رو میگی که آره با تمام روح هات برت میگردونه و چیزی از دست نمیره .
اگه کشتیش که دیگه هیچی ، بر نمیگرده . فکر کنم توی Blight town هم اون فروشنده دستکش رو بهت بده ولی مطمئن نیستم .

این فروشنده کجای blight town هست لطفا از اون بون فایر پایین اسیاب ادرس بدین.و اینکه چجوری ceaseless discharge رو بکشم.

این فروشنده کجای blight town هست لطفا از اون بون فایر پایین اسیاب ادرس بدین.و اینکه چجوری ceaseless discharge رو بکشم.

از آسیاب آدرس میدم :
بیای پایین وارد مرداب که بشی ، پشت اولین ستون بزرگ سمت راستت نشسته که البته بعضی مواقع هم نیست .
اون یارو که تخم مرغ روی کمرش داشت که بعد از زنگ دوم ، نزدیک Daughter Of Chaos بود هم فکر کنم بفروشه (ولی اینم مطمئن نیستم)
اون ceaseless discharge که خیلی راحته ، از همون زره نزدیک خودش استفاده کن برای مبارزه ، و فقط جاخالی بده و ضربه بزن به دستش ( اگه نمیتونی بون فایر قبلش رو کیندل کن تا معجون خون بیشتر بهت بده )

Last edited by a moderator:

---------- نوشته در 09:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:20 PM ارسال شده بود ----------

از آسیاب آدرس میدم :
بیای پایین وارد مرداب که بشی ، پشت اولین ستون بزرگ سمت راستت نشسته که البته بعضی مواقع هم نیست .
اون یارو که تخم مرغ روی کمرش داشت که بعد از زنگ دوم ، نزدیک Daughter Of Chaos بود هم فکر کنم بفروشه (ولی اینم مطمئن نیستم)
اون ceaseless discharge که خیلی راحته ، از همون زره نزدیک خودش استفاده کن برای مبارزه ، و فقط جاخالی بده و ضربه بزن به دستش ( اگه نمیتونی بون فایر قبلش رو کیندل کن تا معجون خون بیشتر بهت بده )

من کسی رو بعد از زنگ دوم ندیدم.این dischargeه بار اول مثل ادم میزد ولی دفه بعد نمیدونم باگه یا نه چون همه جا رو اتش میزنه پشت سنگ هم باشه بازم اتش میگیری میمری بار اول هم این مشکل رو با اون کوئین عنکبوته داشتم تا از مه رد میشدم میپرید تو هوا من دیگه هرجا میرفتم تو هوا کج میشد می افتاد روم میکشتم برای همین اومدم از اول.ممنون از کمکات

---------- نوشته در 09:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:20 PM ارسال شده بود ----------

من کسی رو بعد از زنگ دوم ندیدم.این dischargeه بار اول مثل ادم میزد ولی دفه بعد نمیدونم باگه یا نه چون همه جا رو اتش میزنه پشت سنگ هم باشه بازم اتش میگیری میمری بار اول هم این مشکل رو با اون کوئین عنکبوته داشتم تا از مه رد میشدم میپرید تو هوا من دیگه هرجا میرفتم تو هوا کج میشد می افتاد روم میکشتم برای همین اومدم از اول.ممنون از کمکات
بعد از زنگ دوم ، از پله های کنارش که بیای پایین قبل از ورود به Demon's Ruin یه محوطه هست که اگه دقت کنی روی زمینش هم یه یه دایره فلزی هست . همونجا دیوار سمت راست رو با شمشیر میزنی و یه راه باز میشه و اون موجودی که توشه صحبت می کنی و ... ادامه ماجرا . (الآن همین بون فایر که هستی رو برگرد به سمت زنگ دوم و قبل از پله ها دیوار سمت چپ رو بزن تا ببینیش .

اما در مورد اون غوله ، اگه ازش فاصله زیاد بگیری با آتیش میزنت ، تا از مه رد شدی سپر رو بگیر بالا و بدو طرفش و وقتی خواست بزنه جاخالی بده .
فقط یه چیزی :
آنور لوندو رو تموم کردی دیگه !!!؟ اگه هنوز اونجا نرفتی بی خیال این غوله شو چون بعدش بن بسته ! (باید آیتمی رو که از آنور لوندو بدست میاری بذاری سر جاش تا باز بشه)

بعد از زنگ دوم ، از پله های کنارش که بیای پایین قبل از ورود به Demon's Ruin یه محوطه هست که اگه دقت کنی روی زمینش هم یه یه دایره فلزی هست . همونجا دیوار سمت راست رو با شمشیر میزنی و یه راه باز میشه و اون موجودی که توشه صحبت می کنی و ... ادامه ماجرا . (الآن همین بون فایر که هستی رو برگرد به سمت زنگ دوم و قبل از پله ها دیوار سمت چپ رو بزن تا ببینیش .

اما در مورد اون غوله ، اگه ازش فاصله زیاد بگیری با آتیش میزنت ، تا از مه رد شدی سپر رو بگیر بالا و بدو طرفش و وقتی خواست بزنه جاخالی بده .
فقط یه چیزی :
آنور لوندو رو تموم کردی دیگه !!!؟ اگه هنوز اونجا نرفتی بی خیال این غوله شو چون بعدش بن بسته ! (باید آیتمی رو که از آنور لوندو بدست میاری بذاری سر جاش تا باز بشه)[/SPOILER]

تو انورلاندو به مه زرد رنگ رسیدم که باز نمیشه جایه دیگه ای نبود کجا باید برم؟برای همین برگشتم سر discharge گفتم شاید اونجا میا ایتمی بگیرم .

تو انورلاندو به مه زرد رنگ رسیدم که باز نمیشه جایه دیگه ای نبود کجا باید برم؟برای همین برگشتم سر discharge گفتم شاید اونجا میا ایتمی بگیرم .

اوه فهمیدم کجایی پس مشکل ریشه ای تره :

شما بعد از discharge هم به مه زرد رنگ میرسی و همچنین این مه در Tomb Of Giant هم هست و راه از بین بردن این مه از طریق همون آنور لوندو هست .
به اولین بون فایر آنور لوندو که رسیدی دقیقا روبروش یه آسانسوره که شما رو پایین میبره . اونجا از آسانسور پیاده میشی و میری بیرون بعد سمت چپ رو که نگاه کنی یه ساختمون هست .
از طریق یدونه از ستون های ساختمون می تونی بری توش . یعنی همون سمت چپ که گفتم می پیچی ، میفتی روی لبه ی پایینی و از اونجا میری روی ستون اون یکی ساختمون .
همون راه رو میری تا آنور لوندو رو تموم کنی .

اوه فهمیدم کجایی پس مشکل ریشه ای تره :

شما بعد از discharge هم به مه زرد رنگ میرسی و همچنین این مه در Tomb Of Giant هم هست و راه از بین بردن این مه از طریق همون آنور لوندو هست .
به اولین بون فایر آنور لوندو که رسیدی دقیقا روبروش یه آسانسوره که شما رو پایین میبره . اونجا از آسانسور پیاده میشی و میری بیرون بعد سمت چپ رو که نگاه کنی یه ساختمون هست .
از طریق یدونه از ستون های ساختمون می تونی بری توش . یعنی همون سمت چپ که گفتم می پیچی ، میفتی روی لبه ی پایینی و از اونجا میری روی ستون اون یکی ساختمون .
همون راه رو میری تا آنور لوندو رو تموم کنی .

ممنون.بازیش چقدر راه مخفی داره نمی تونستن راه ها رو درست جلو چشم بزارن.من این راه رو رفتم ولی متوجه ساختمون دیگه ای نشدم .بعد این همه مدت تازه اون قبرستون فایرلینک رو پیدا کردم. خودت هم با گاید تموم کردی یا همه ی راه ها رو خودت پیدا کردی ؟

ممنون.بازیش چقدر راه مخفی داره نمی تونستن راه ها رو درست جلو چشم بزارن.من این راه رو رفتم ولی متوجه ساختمون دیگه ای نشدم .بعد این همه مدت تازه اون قبرستون فایرلینک رو پیدا کردم. خودت هم با گاید تموم کردی یا همه ی راه ها رو خودت پیدا کردی ؟
قشنگی بازیش به همین چیزاس من شخصا این قسمت رو خودم رفتم :d
داداشم گفتم نرو اونجا راه نیست میوفتی میمیری . منم گفتم بسپار به خودم :d البته ادامه بازی رو با کمک علیرضا (گرگنما) تموم کردم

!!! نری توی قبرستون !!!

من این راه و اون قبرستون و اینجور چیزا رو خودم پیدا کردم ولی برای پیدا کردن آیتم های مخفی و یا راه های مخفی ( مثلا اونایی که پشت دیوارن ) از راهنمای سایتهای مختلف استفاده میکردم

قشنگی بازیش به همین چیزاس من شخصا این قسمت رو خودم رفتم :d
داداشم گفتم نرو اونجا راه نیست میوفتی میمیری . منم گفتم بسپار به خودم :d البته ادامه بازی رو با کمک علیرضا (گرگنما) تموم کردم

چند امتیاز بازی رو گرفتی ، منظورم Achievement هست ؟ من 830 تاشو گرفتم فقط این 6 تا مونده :
پیدا کردن همه اسلحه ها
پیدا کردن همه Miracle ها
پیدا کردن همه Pyromancy ها
آپگرید یه سلاح کریستالی تا آخر
آپگرید یه سلاح جادویی تا آخر
آپگرید یه سلاح آتشی تا آخر

البته یدونه هم هست که اگه همه رو بگیری خود به خود بهت میده . ( اینا هم 5 تاشو میشه راحت گرفت ولی اون پیدا کردن همه Miracle ها درد سره )

راستی مهدی من از دیشب Skyrim رو شروع کردم .

!!! نری توی قبرستون !!!

من این راه و اون قبرستون و اینجور چیزا رو خودم پیدا کردم ولی برای پیدا کردن آیتم های مخفی و یا راه های مخفی ( مثلا اونایی که پشت دیوارن ) از راهنمای سایتهای مختلف استفاده میکردم

چند امتیاز بازی رو گرفتی ، منظورم Achievement هست ؟ من 830 تاشو گرفتم فقط این 6 تا مونده :
پیدا کردن همه اسلحه ها
پیدا کردن همه Miracle ها
پیدا کردن همه Pyromancy ها
آپگرید یه سلاح کریستالی تا آخر
آپگرید یه سلاح جادویی تا آخر
آپگرید یه سلاح آتشی تا آخر

البته یدونه هم هست که اگه همه رو بگیری خود به خود بهت میده . ( اینا هم 5 تاشو میشه راحت گرفت ولی اون پیدا کردن همه Miracle ها درد سره )

راستی مهدی من از دیشب Skyrim رو شروع کردم .

نه تو قبرستون نرفتم فقط تازه جاشو پیدا کردم.

خوش به حالتون اسکایریم برای من دیگه نمیاد باید صبر کنم تا ال تی 3.ولی از لحاظ محیطای زیبا و داستان و ازادی عمل اسکایریم خیلی سرتره انگاری که زندگی ای داره برای خودش ولی گیم پلی دارک سولز خیلی بهتر از اسکایریمه

سلام
من مکانهایی که نرفتم اینا هستن
valley of drakes
the dukes archives
crystal cave
lost izalith
kin of the first flame
چند سوال
وقتی به catacombs رفتم و باس بازی رو کشتمhttp://www.gamespot.com/features/dark-souls-walkthrough-6337130/?page=27 رفتم و افتادم یه جای تاریک که tomb of giant بود ولی هیچی دیده نمیشد و این اسکلت بزرگه میزدن میافتادم پایین ؟اونجا شیوه خاصی برای رد کردن داره؟نیازی هست برم اونجا؟
valley of drakes رو اگر بری به the abyss میرسی؟چون من قبل از مبازه با four king دیدم از این اژدها که اول valley of drakes هست اونجا هم هستن؟
یه کلیپ دیدم که طرف دشمن رو با یه چیزی مثل سپر با فاصله میزد درجا این silver knight رو میکشت.اینو باید از کجا گی بیارم؟
ممنون

نه تو قبرستون نرفتم فقط تازه جاشو پیدا کردم.

خوش به حالتون اسکایریم برای من دیگه نمیاد باید صبر کنم تا ال تی 3.ولی از لحاظ محیطای زیبا و داستان و ازادی عمل اسکایریم خیلی سرتره انگاری که زندگی ای داره برای خودش ولی گیم پلی دارک سولز خیلی بهتر از اسکایریمه

به نظر من در کل Dark Souls از Skyrim بهتره .

سلام
من مکانهایی که نرفتم اینا هستن
valley of drakes
the dukes archives
crystal cave
lost izalith
kin of the first flame
چند سوال
وقتی به catacombs رفتم و باس بازی رو کشتم رفتم و افتادم یه جای تاریک که tomb of giant بود ولی هیچی دیده نمیشد و این اسکلت بزرگه میزدن میافتادم پایین ؟اونجا شیوه خاصی برای رد کردن داره؟نیازی هست برم اونجا؟
valley of drakes رو اگر بری به the abyss میرسی؟چون من قبل از مبازه با four king دیدم از این اژدها که اول valley of drakes هست اونجا هم هستن؟
یه کلیپ دیدم که طرف دشمن رو با یه چیزی مثل سپر با فاصله میزد درجا این silver knight رو میکشت.اینو باید از کجا گی بیارم؟
ممنون

tomb of giant که اصلا یکی از مناطق اصلی بازیه و باید غولشو بکشی تا بازیو بتونی تموم کنی .
اونجا 2شیوه برای رد کردن داره :
1 - باید آروم آروم قدم برداری تا بتونی جلوت رو ببینی ، تا برسی به بون فایر و از اونجا به بعد یه آیتمی گیر میاری که به جای سپر هست و منطقه رو روشن میکنه .
2 - باید 30 تا Humanity داشته باشی و بدی به Daughter of Chaos تا به رنک +2 برای Covenant برسی . بعد بری به Demons Ruin غول اول رو بکشی ، و دقیقا قبل از غول دوم به جای اینکه بری توی مه ، بپیچی سمت راست و اونجا میتونی یه کلاه گیر بیاری که نقش چراغ قوه هم داره .
ولی دقت داشته باش تا Lord Vessel رو نذاشتی سر جاش ، نباید بری اونجا

valley of drakes که چیز خاصی نداره ، می خوره به New Londo ruins و از طرف دیگه هم به Blight town . اون اژدها آبیا که دیدی هم همون قبلیا هستن فقط اینجا از پشتشون در میای .

اون سپر هم که گفتی فکر کنم همون سپریه که از روح Monnlight Butterfly درست میشه و اسمش Crystal Ring Shield هست . (ولی مطمئن نیستم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or