Dark Souls | Xbox 360

!!! نری توی قبرستون !!!

من این راه و اون قبرستون و اینجور چیزا رو خودم پیدا کردم ولی برای پیدا کردن آیتم های مخفی و یا راه های مخفی ( مثلا اونایی که پشت دیوارن ) از راهنمای سایتهای مختلف استفاده میکردم

چند امتیاز بازی رو گرفتی ، منظورم Achievement هست ؟ من 830 تاشو گرفتم فقط این 6 تا مونده :
پیدا کردن همه اسلحه ها
پیدا کردن همه Miracle ها
پیدا کردن همه Pyromancy ها
آپگرید یه سلاح کریستالی تا آخر
آپگرید یه سلاح جادویی تا آخر
آپگرید یه سلاح آتشی تا آخر

البته یدونه هم هست که اگه همه رو بگیری خود به خود بهت میده . ( اینا هم 5 تاشو میشه راحت گرفت ولی اون پیدا کردن همه Miracle ها درد سره )

راستی مهدی من از دیشب Skyrim رو شروع کردم .
ه
راستش علیرضا جان فعلا بازیش نمیکنم من یکمی زود از بازی خسته میشم این بازی هم جزو برترین گیم های عمرم بود که دوبار تا آخر رفتم
انشاءالله زودتر الباقی اچیومنتها رو بگیری :d

---------- نوشته در 06:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:17 PM ارسال شده بود ----------

ه
راستش علیرضا جان فعلا بازیش نمیکنم من یکمی زود از بازی خسته میشم این بازی هم جزو برترین گیم های عمرم بود که دوبار تا آخر رفتم
انشاءالله زودتر الباقی اچیومنتها رو بگیری :d

skyrim رو داداشم داره بازی میکنه من فقط میشنم نگاش میکنم الانم داشت میگفت بهترین ست لباس بازی رو گرفته که فقط آپگریتاش مونده نظرت در مورد بازیش چیه به نظر من بازیش نسبت به دارک سولز فانه :d

---------- نوشته در 06:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:22 PM ارسال شده بود ----------

نه تو قبرستون نرفتم فقط تازه جاشو پیدا کردم.

خوش به حالتون اسکایریم برای من دیگه نمیاد باید صبر کنم تا ال تی 3.ولی از لحاظ محیطای زیبا و داستان و ازادی عمل اسکایریم خیلی سرتره انگاری که زندگی ای داره برای خودش ولی گیم پلی دارک سولز خیلی بهتر از اسکایریمه

مگه چیکار کردی
آپدیت زدی ؟

---------- نوشته در 06:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:24 PM ارسال شده بود ----------

دوستان پدرمون در اومد اول بازی.این دو تا نی قیلونا(اسکلتا)تو قبرستون از اژدهای اول بازی سخترن که .چجوری ردش کنم این دو تا نکبتو؟:d
عزیزم فعلا نباید بری اونجا :d
به قول یکی از شبکه های فارسی زبانه اونور آبی (نمیشه عزیزم نمیشه :d)
ایول خودشه :d

tomb of giant که اصلا یکی از مناطق اصلی بازیه و باید غولشو بکشی تا بازیو بتونی تموم کنی .
اونجا 2شیوه برای رد کردن داره :
1 - باید آروم آروم قدم برداری تا بتونی جلوت رو ببینی ، تا برسی به بون فایر و از اونجا به بعد یه آیتمی گیر میاری که به جای سپر هست و منطقه رو روشن میکنه .
2 - باید 30 تا Humanity داشته باشی و بدی به Daughter of Chaos تا به رنک +2 برای Covenant برسی . بعد بری به Demons Ruin غول اول رو بکشی ، و دقیقا قبل از غول دوم به جای اینکه بری توی مه ، بپیچی سمت راست و اونجا میتونی یه کلاه گیر بیاری که نقش چراغ قوه هم داره .
ولی دقت داشته باش تا Lord Vessel رو نذاشتی سر جاش ، نباید بری اونجا

valley of drakes که چیز خاصی نداره ، می خوره به New Londo ruins و از طرف دیگه هم به Blight town . اون اژدها آبیا که دیدی هم همون قبلیا هستن فقط اینجا از پشتشون در میای .

اون سپر هم که گفتی فکر کنم همون سپریه که از روح Monnlight Butterfly درست میشه و اسمش Crystal Ring Shield هست . (ولی مطمئن نیستم)

ممنون
باس tomb of giant همون iron golem بود که فنا شد به غیر از اون باز هم هست؟

demon ruins رو رفتم هردو باس و هم کشتم نمیدونم اون کلاه رو برداشتم یا نه!
اگر برای سپر اینجوریه که میگی Monnlight Butterfly رو با یه نیزه قاطی کردم یه چیزه فوق العاده بیخود شد که باهاش نمیشه مگس کشت. اینم پرید:(

دوستان پدرمون در اومد اول بازی.این دو تا نی قیلونا(اسکلتا)تو قبرستون از اژدهای اول بازی سخترن که .چجوری ردش کنم این دو تا نکبتو؟:d

پسرم اونا رو بیخیال شو ، اگه بکشیشون هم جلوتر خفن ترش میاد ! برگرد برو به سمت شمال ، از کوه برو بالا به سمت قلعه که اسم مکانش هم Undead Burg هست .

skyrim رو داداشم داره بازی میکنه من فقط میشنم نگاش میکنم الانم داشت میگفت بهترین ست لباس بازی رو گرفته که فقط آپگریتاش مونده نظرت در مورد بازیش چیه به نظر من بازیش نسبت به دارک سولز فانه :d

اصلا در حال حاضر هیچ چیزی با دارک سولز قابل مقایسه نیست . یکی از بهترین بازیهای عمرم بود .

ممنون
باس tomb of giant همون iron golem بود که فنا شد به غیر از اون باز هم هست؟

demon ruins رو رفتم هردو باس و هم کشتم نمیدونم اون کلاه رو برداشتم یا نه!
اگر برای سپر اینجوریه که میگی Monnlight Butterfly رو با یه نیزه قاطی کردم یه چیزه فوق العاده بیخود شد که باهاش نمیشه مگس کشت. اینم پرید:(

هااااان !!!؟
حالت خوبه دوسته من ؟ :d
iron golemکه غول Sen's Fortress بود ، غول Tomb of giant هم Gravelord nito هست که از اون مه نارنجی ها داره و تا Lord vessel رو نذاری سر جاش نمیتونی بری باهاش بجنگی .
کلاه رو هم که گفتم اگه 30 تا Humanity نداده باشی واسه Chaos Cavenant که اصلا نمیتونی اون در رو باز کنی و به احتمال زیاد بدستش نیاوردی ، مگر اینکه اون قسمت Lost Izalith رو تا اون ته تهش رفته باشی که پشت یدونه از اون غولهای عصای برقی بدست هست ، اسمش هم Sunlight Maggot هست .

هااااان !!!؟
حالت خوبه دوسته من ؟ :d
iron golemکه غول Sen's Fortress بود ، غول Tomb of giant هم Gravelord nito هست که از اون مه نارنجی ها داره و تا Lord vessel رو نذاری سر جاش نمیتونی بری باهاش بجنگی .
کلاه رو هم که گفتم اگه 30 تا Humanity نداده باشی واسه Chaos Cavenant که اصلا نمیتونی اون در رو باز کنی و به احتمال زیاد بدستش نیاوردی ، مگر اینکه اون قسمت Lost Izalith رو تا اون ته تهش رفته باشی که پشت یدونه از اون غولهای عصای برقی بدست هست ، اسمش هم Sunlight Maggot هست .
خداییش اولین بازی بود که اینقدر پاش نشستم مخم عیب کرده.:-/
این souls of priscilla که از اون نقاشی بدست میاد ارزش داره با یک اسلحه ترکیبش کنم یا خود soul رو مصرف کنم؟
برای اونجا که گفتی 60 تاhumanity دادم دونه دونه میگیره ولی هیچ اتفاقی نمیافته چکار کنم؟
ممنون

آخرین ویرایش:
این souls of priscilla که از اون نقاشی بدست میاد ارزش داره با یک اسلحه ترکیبش کنم یا خود soul رو مصرف کنم؟
ممنون

صد در صد توصیه میکنم با یه سلاح ترکیبش کنی.البته من یه ماه بیشتره که دیگه باز نمیکنم چون فروختمش بازی رو و نمیدونم این ازش چه اسلحه ای درمیاد ولی بر اساس تجربه میگم همیشه soul های باس ها رو ترکیب کن. چون ممکنه یه اسلحه خفن بدست بیاد که با اپگرید بهترم بشه. souls تو بازی زیاده که با کشتن enemy های رده بالا راحت میشه جمعش کرد.

برای اونجا که گفتی 60 تاhumanity دادم دونه دونه میگیره ولی هیچ اتفاقی نمیافته چکار کنم؟
ممنون

به نظرم ترکیبش کن .
یه اسلحه خیلی خفن بهت میده که یه عیب خیلی بزرگ داره .
اسلحه همون داس معروف عزراییل هست . فقط مشکلش اینه که خودت رو هم زخمی میکنه و اگه پشت سر هم باهاش ضربه بزنی به خون ریزی میفتی .

قرار نیست اتفاقی بیفته ، همین که به رنک 2 برسی کافیه ، دره خود به خود باز میشه .

علیرضا جریان این نقاشیه چیه
کجا باس رفت ؟

نگو که اینجا رو نرفتی که یکی از جاهای عالیه بازیه:

اگه از طریق اون عقابه برگردی به منطقه ای که اول بازی بودی ، توی اون سلولی که دقیقا در شروع بازی توش گرفتار بودی ، یه عروسک هست .
آخر کلیسای توی آنور لوندو هم یه نقاشی خیلی بزرگ هست .
اگه عروسک رو داشته باشی و بری پیش نقاشیه وارد یه منطقه ی مخفی میشی که خودش عالمی داره . یه منطقهی برفیه به این اسم :
Painted world of ariamis (یا یه چیزی توی این مایه ها)

اگه از طریق اون عقابه برگردی به منطقه ای که اول بازی بودی ، توی اون سلولی که دقیقا در شروع بازی توش گرفتار بودی ، یه عروسک هست .
اگه عروسک رو داشته باشی و بری پیش نقاشیه وارد یه منطقه ی مخفی میشی که خودش عالمی داره . یه منطقهی برفیه به این اسم :
وای
به خدا نرفتم منظورت از عقاب همون کلاغیه با اون که نمیشه برگشت عقب چجوری باس برگردم
علیرضا خیلی عصبانیم من چرا اینجا رو نرفتم

داداش Painted world of ariamis رفتم
یه باس هم امد زدمش ولی جلوتر یه چیزی رو پله اونو باید چیکار کنم

داداش Painted world of ariamis رفتم
یه باس هم امد زدمش ولی جلوتر یه چیزی رو پله اونو باید چیکار کنم

ببین ، از اون در اصلی قلعه که بازش کردی ، وارد میشی ، پله های سمت چپ رو میری بالا ، مستقیم که بری یه نردبون میبینی که میتونی ازش بری پایین ، اونجا پر از این آدمهاییه که شبیه چرخ هستن . به نظر من سعی کن همشونو بکشی تا کارت راحت بشه ، و دونه دونه هم اونا رو بکش طرف خودت و بزنشون .
اونجا اگه خوب بگردی به یه ستون یه دستگیره هست که اگه بچرخونیش ، در مربوط به غول باز میشه . اگه بازم بگردی و دیوار های اطراف رو با شمشیر بزنی تا راه باز بشه ، یه کلید به اسم Annex Key گیر میاری که مربوط به دریه که کلید می خواد و به پشت بام میره . اگه اژدهای آخر پل رو بیدار کرده باشی و اومده باشه جلو می تونی از روی همون پشت بام بری بهش برسی و با تیر و کمون یا جادو بزنیش .
(اونجایی که گفتم با کلید باز میشه رو حتما برو ، توش آیتم های با ارزشی هست)
راستی غول این مرحله اگه کاری به کارش نداشته باشی بهت حمله نمیکنه و می تونی از کنارش بری و مرحله رو تموم کنی ، ولی باهاش بجنگ و اول دمش رو هم بزن.

ببین ، از اون در اصلی قلعه که بازش کردی ، وارد میشی ، پله های سمت چپ رو میری بالا ، مستقیم که بری یه نردبون میبینی که میتونی ازش بری پایین ، اونجا پر از این آدمهاییه که شبیه چرخ هستن . به نظر من سعی کن همشونو بکشی تا کارت راحت بشه ، و دونه دونه هم اونا رو بکش طرف خودت و بزنشون .
اونجا اگه خوب بگردی به یه ستون یه دستگیره هست که اگه بچرخونیش ، در مربوط به غول باز میشه . اگه بازم بگردی و دیوار های اطراف رو با شمشیر بزنی تا راه باز بشه ، یه کلید به اسم Annex Key گیر میاری که مربوط به دریه که کلید می خواد و به پشت بام میره . اگه اژدهای آخر پل رو بیدار کرده باشی و اومده باشه جلو می تونی از روی همون پشت بام بری بهش برسی و با تیر و کمون یا جادو بزنیش .
(اونجایی که گفتم با کلید باز میشه رو حتما برو ، توش آیتم های با ارزشی هست)
راستی غول این مرحله اگه کاری به کارش نداشته باشی بهت حمله نمیکنه و می تونی از کنارش بری و مرحله رو تموم کنی ، ولی باهاش بجنگ و اول دمش رو هم بزن.
مرسی داداش برم ببینم چی میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or