Dark Souls | Xbox 360

اونجا هم نبود.رفتم پیش اهنگر تو انور لاندو.راستی اون تخم اژدهایی که تو فایر لینک هست کجاشه من که چیزی ندیدم

---------- نوشته در 07:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:58 PM ارسال شده بود ----------

وقتی که بار اول بازی رو رفتم یه فروشنده ای قبل از blight town بود ولی ایندفه هیچکس نبود جریانش چیه؟

شما حتما Large ember رو بهش ندادی . توی Depth هست ، توی یه صنودوق پشت قصاب .
اون فروشنده هم رفته زیر پل فایر لینک قبل از آندد برگ
ا_________________________________________-
یه سوال دیگه اون دختره که تو firelink shrine بود با 2-3تا سرباز و بعدش ناپدید شد همونی بود که تو tomb of giant بود ؟اگه همون بود چرا سربازاش اینجور شدن؟(خداییش اصلا روایت داستان نداشت)
من این lord logan بود فکر کنم تو the dukes archives نجاتش دادم دیگه ندیدمش خودش گفت که تو همون منطقه هست ولی من ندیدمش؟چیز اضافه تری هم میداد؟
ممنون

آره خودشه ، اگه گوش میدادی به حرفاشون میفهمیدی .
لوگان همونجاست نزدیک آخرین بون فایر dukes archives ، همونی که قبل از غار کریستالی بود . اونجا که پر از کتاب و کتابخونست . همه جادوهاشو که بگیری میره توی مکان اولیه غول همون مرحله

سلام علیرضا چه خبر. خوبی ؟
اون در بسته ای که تو lost izalith هست رو چه جوری میشه باز کرد :d
قبل از اون باس درختیه سمت راست از پله ها میری پایین انتهای همون پلی که روش یکی از اون بابا برقیاست

آخرین ویرایش:
قبل از اون باس درختیه سمت راست از پله ها میری پایین انتهای همون پلی که روش یکی از اون بابا برقیاست

اون در باید با دادن 20 یا 30 humanity به daughter of chaos باز کنی راه میان بر از demon ruins به Lost izalith هست

-----------------------------------------------------------------------------------------------
علیرضا عزیز اگه یادت هست بگو چی گفتش من یادم نیست؟
ممنون

سلام ، ممنون ، سلامت باشی :)
اون در رو باید از اون سمتش میومدی که اولا لازم نباشه با اون دایناسور بزرگا بجنگی ثانیا اون رفیقت زنده بمونه و واسه غول آخر کمکت کنه .
حالا مهم نیست ، کلا با دادن 30 تا humanity به Chaos Covenant می شد بازش کرد .
علیرضا عزیز اگه یادت هست بگو چی گفتش من یادم نیست؟
ممنون

دقیقا یادم نیست ولی کلیت ماجرا از این قرار بود :

اول تو فایر لینک اون تپله رو فقط میبینی .
بعد اون دختره با اون دو تا محافظش میان و اگه ازشون بپرسی می گن که یه ماموریت سری و مهم توی Tomb oF Giant دارن که نمیتونن لو بدن .
بعد که میری اونجا دختره میگه که اون تپله خیانت کرد و فرار کرد و اون محافظاش مسموم شدن و به Hollow تبدیل شدن .
حالا اگه دختره رو نجاتش بدی میان توی کلیسای پریش و بعدش اون تپله میزنه میکشتش ! و داستانشون تموم میشه .
البته این فقط یه داستان بازیه ، بازی داستانهای دیگه هم داره ، مثل اون مرده با دخترش ، لوگان و شاگردش و ... !

سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده تو قسمت فاضلاب غورباقه ها سمیم کردن و نصف خونم حالت نا معلوم شده خونم می خورم پر نمی شه . لطفا راهنماییم کنید.

من humanity ندارم صفر صفرم
جایه خاصی نیست که بشه 30 تاش رو جور کرد
اگه نیاز نیست بیخیالش بشم
با dragon head ston همونطور که soul جمع میکردی میتونی humanity هم جمع کنی

سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده تو قسمت فاضلاب غورباقه ها سمیم کردن و نصف خونم حالت نا معلوم شده خونم می خورم پر نمی شه . لطفا راهنماییم کنید.
شما باید یه انگشتر از اون کسی که جای زنگ اول وایستاده(بالای کلیسا) که فکر کنم purge stone یه چی مثل همین هست بخری فکر کنم بشه ازش 5 تا خرید بخر که جای باس کریستالی لازمت میشه

---------- نوشته در 03:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:36 PM ارسال شده بود ----------

[/SPOILER]

دقیقا یادم نیست ولی کلیت ماجرا از این قرار بود :

اول تو فایر لینک اون تپله رو فقط میبینی .
بعد اون دختره با اون دو تا محافظش میان و اگه ازشون بپرسی می گن که یه ماموریت سری و مهم توی Tomb oF Giant دارن که نمیتونن لو بدن .
بعد که میری اونجا دختره میگه که اون تپله خیانت کرد و فرار کرد و اون محافظاش مسموم شدن و به Hollow تبدیل شدن .
حالا اگه دختره رو نجاتش بدی میان توی کلیسای پریش و بعدش اون تپله میزنه میکشتش ! و داستانشون تموم میشه .
البته این فقط یه داستان بازیه ، بازی داستانهای دیگه هم داره ، مثل اون مرده با دخترش ، لوگان و شاگردش و ... !
راستی لوگان قضیه ش بعد از اون زندان ادامه داره؟
مرده و دخترش رو که دخترش رو تو firelink shrin دیدم بعد از ازاد کردنش بازم ادامه داره؟
فکر کنم یه بار دیگه باید از او برم!

• Like
Reactions: 3line
بالاخره موفق شدم دو تا غول انورلاندو رو بدون سامن کردن بکشم.حالا چکار کنم؟برم تو اون مه زرد رنگ تو انور لاندو یا برم سراغ ceaseless discharge؟

راستی لوگان قضیه ش بعد از اون زندان ادامه داره؟
مرده و دخترش رو که دخترش رو تو firelink shrin دیدم بعد از ازاد کردنش بازم ادامه داره؟
فکر کنم یه بار دیگه باید از او برم!

لوگان آخرین بار در مکان اولیه غول مرحله ی دوکس آرکایوز ظاهر میشه .
پدر و دختر هم آخرین بار در اش لیک هستن .
غیر از این دو حالت یعنی داستانشونو تموم نکردی .
بالاخره موفق شدم دو تا غول انورلاندو رو بدون سامن کردن بکشم.حالا چکار کنم؟برم تو اون مه زرد رنگ تو انور لاندو یا برم سراغ ceaseless discharge؟
اگه نظر منو میخوای برو برای Four Kings در Abyss که توی مرحله ی New Londo ruins هست .

اگه نظر منو میخوای برو برای Four Kings در Abyss که توی مرحله ی New Londo ruins هست .
نه داستان رو تموم نکردم باید از اول برم چیز خاصی داره؟

dragon head ston کجا گیر میاد؟
تو ash lake اخرش یه اژدها هست باید عضو گروهش بشی و اینو بهت بده

مطمئنی برم تو ابیس گیر نمی کنم؟ چون هنوز تو اش لیک هم نرفتم.اش لیک کجایه؟شمشیر gravelord رو چجوری بگیرم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or