Dark Souls | Xbox 360

دوستان مسیر اش لیک از کجاست؟

پایین blight town تو مرداب اون درخت بزرگه هست سمت چپ مرداب که می تونی از روی یکی از شاخه هاش بری بالا وقتی که به داخل درخت رسیدی به دیوار یه ضربه بزن راه مخفی باز میشه که اگه اون رو ادامه بدی به اش لیک میرسی.

خوب کسی تونسته بازی را تمام کنه با این همه نفرین و از این جور صحبت ها اصلا میشه تمومش کرد اگه اره بریم تو کارش

من با تمام بی حوصلگی نسبت به اینجور بازیها این بازی رو تموم کردم میشه تموم کرد فقط حوصله میخواد

چجوری برگردم به همون زندان اول بازی برای اون عروسکه که می برمون تو دنیای نقاشی می خوام؟

این سول باسها رو هر کدومشون رو با چه سلاح هایی ترکیب کنم؟

چجوری برگردم به همون زندان اول بازی برای اون عروسکه که می برمون تو دنیای نقاشی می خوام؟

این سول باسها رو هر کدومشون رو با چه سلاح هایی ترکیب کنم؟
از اسانسوری که تو firelink shrine هست برو بالا هم دیوار تموم شد برو روی دیوار بعد سمت راست که رفتی سمت چپ یه دیوار باریک هست بپر روش برو بالا جای تخم کلاغ بخواب میاد میبرتت.
اگر نفهمیدی برو تو youtube سرچ کن ببین

---------- نوشته در 09:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:18 PM ارسال شده بود ----------

چجوری از dragon head stone میشه برای جمع کردن سولز یا هیومنیتی استفاده کرد؟

اخرین پست 360 راهنماییش هست

دوستان چجوری باید توی new londo ruins اب رو تخلیه کنم؟ میخوام برم abyss

اول باید lordvessel رو بگیری بعد میری پیش پیر مردی که بالای یکی از ساختمونها تو نیولاندو رویئنز هست که لباس قرمز داره حرف میزنی تا یک کلید بهت بده تو برج کناری همون ساختمون یه دری هست که با این کلید باز میشه و می تونی اب رو خالی کنی

اول باید lordvessel رو بگیری بعد میری پیش پیر مردی که بالای یکی از ساختمونها تو نیولاندو رویئنز هست که لباس قرمز داره حرف میزنی تا یک کلید بهت بده تو برج کناری همون ساختمون یه دری هست که با این کلید باز میشه و می تونی اب رو خالی کنی
لطف کردید یه سوال دیگه این غول مرحله crystal cave و چجوری باید کشت؟ هر چی میزنی دوباره سریع جونش پر میشه

لطف کردید یه سوال دیگه این غول مرحله crystal cave و چجوری باید کشت؟ هر چی میزنی دوباره سریع جونش پر میشه

قبل از اینکه بری اونجا هرچی souls داری خرج کن بعد برو پیشش وایستا تا بکشتت که بعد از اینکه زنده بشی از زندان سر در بیاری و بعدش ............

شما اول که میرسی بهش از مه که رد میشی برو سمت راست و اون شیء کریستالی نورانی رو با شمشیر بزن بعد برو باهاش مبارزه کن .

شما اول که میرسی بهش از مه که رد میشی برو سمت راست و اون شیء کریستالی نورانی رو با شمشیر بزن بعد برو باهاش مبارزه کن .
ممنون از شما ولی شئ نورانی وجود نداره از زندان هم رفتم ولی بازم جونش کم نمیشه همه غولهارو راحت میکشتم ولی این یکی......

ممنون از شما ولی شئ نورانی وجود نداره از زندان هم رفتم ولی بازم جونش کم نمیشه همه غولهارو راحت میکشتم ولی این یکی......

شما که دیگه نباید بری مکان اولت از زندان که بیایی بیرون به یه جا میرسی یک اهرم هست که یک در به سمت کتابخانه باز میکنه و یکی دیگه یه راه پله برات بازی میکه از ونجا که بری پایین یه محوطه هست که چند تا از این نیم باس کریستالی هستش از اونایی که جای اون اژدها 7 دیدی بعد میری پایین مکان crystal cave اونجا اخرش این باس میاد که قبلش بهتره از این انگشترها که هرجور نفرین و .... رو از بین میبره داشته باشی چون اگه اونجا بوسیله کریستال بمیری خونت نصف میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or