Dark Souls | Xbox 360

1_این آیتمهایی که برای آپگرید اسلحه ها لازمه رو از کجا باید پیدا کرد؟ ساده ترین نوعش رو خود اون آهنگر ریشو میفروشه . ولی مثلا برای drake sword یا اسلحه های خفن رو از کجا باید گیر اورد؟
2-در ضمن اون باسی که درست روبروی اون آهنگر ریشو است رو که زدم بهم یه اسلحه داد که حدود 140 تا physical و حدود 140 تا برقی قدرتش بود. حساب کردم دیدم س جمع قدرتش از اون drake sword بیشتره. این اصلحه خوبیه؟ من که راحت دارم باهاش بازی میکنم چون درازه میشه از دور هم باهاش زد...

3_ راستی اون اژدها که خوابیده لبه کوه بعد ما میریم بیدارش میکنیم( هی سم ول میده) رو چجوری باید زد؟

برای دریک سورد اگه اون اژدها قرمز یا اونی که از خواب بیدارش می کنی رو بکشی بهت استخون میده که می تونی اپگریدش کنی.برای اسلحه های دیگه تو بازی بگردی پیدا میشه

بالاخره بعد از 77 ساعت بازی و بدون سیو ادیتور تمومش کردم.
واقعا فوق العاده بود. موقع Credits کم مونده بود اشکم در بیاد.
کسی دیگه هست که بدون سیو ادیتور تمومش کرده باشه؟ آهنگه باس آخر و credits رو هم اگه دارین بذارین.

سلام
این یارو تپله که اولین بار دم در sen fortress بودش الان تو فایرلینک شراین هست چکاره هست؟یه سوال کرد منم گفتم اره نمیدونم چی بود؟
من از crystal halberd استفاده میکنم نمیدونم چرا پایین قدرت بدنی (همون سبزه رو میگم)علامت همین تبر اومده که یک فلش رو به پایین قرمز روشه!وقتی که مشخصاتش رو نگاه میکنی دومین گزینه سمت راستش بغل وزن ایتم ها از 100 شده 3 تو قسمت تعمیرات هم نیست که درستش کنم این قضیش چیه؟
این slous به چه دردی میخورن لطفا لیست شمیر و مکانی که میشه اینارو درست کرد بگین
یکیش souls of quelaag از کشتن اون باس که تو blighttown بدست میاد
core of an iron golem که با کشتن باس tomb of giant بدست میاد
soul of smough با کشتن باس تو anorlondo و اخریش هم
ان پروانه تو darkroot بدست میاد
با تشکر

آخرین ویرایش:
1_این آیتمهایی که برای آپگرید اسلحه ها لازمه رو از کجا باید پیدا کرد؟ ساده ترین نوعش رو خود اون آهنگر ریشو میفروشه . ولی مثلا برای drake sword یا اسلحه های خفن رو از کجا باید گیر اورد؟
2-در ضمن اون باسی که درست روبروی اون آهنگر ریشو است رو که زدم بهم یه اسلحه داد که حدود 140 تا physical و حدود 140 تا برقی قدرتش بود. حساب کردم دیدم س جمع قدرتش از اون drake sword بیشتره. این اصلحه خوبیه؟ من که راحت دارم باهاش بازی میکنم چون درازه میشه از دور هم باهاش زد...

3_ راستی اون اژدها که خوابیده لبه کوه بعد ما میریم بیدارش میکنیم( هی سم ول میده) رو چجوری باید زد؟

1 - برای اون شمشیر خاص که پوست (پولک) اژدها احتیاج داری که با کشتن اژدها میتونی بدستش بیاری و توی Ash lake هم زیاده .
2 - خیلی خوش شانسی که اونو بهت داد . ولی در کل با هر اسلحه ای که راحتی برو .
3 - با جادو یا پایرومنسی و از فاصله دور .

سلام
این یارو تپله که اولین بار دم در sen fortress بودش الان تو فایرلینک شراین هست چکاره هست؟یه سوال کرد منم گفتم اره نمیدونم چی بود؟
من از crystal halberd استفاده میکنم نمیدونم چرا پایین قدرت بدنی (همون سبزه رو میگم)علامت همین تبر اومده که یک فلش رو به پایین قرمز روشه!وقتی که مشخصاتش رو نگاه میکنی دومین گزینه سمت راستش بغل وزن ایتم ها از 100 شده 3 تو قسمت تعمیرات هم نیست که درستش کنم این قضیش چیه؟
این slous به چه دردی میخورن لطفا لیست شمیر و مکانی که میشه اینارو درست کرد بگین
یکیش souls of quelaag از کشتن اون باس که تو blighttown بدست میاد
core of an iron golem که با کشتن باس tomb of giant بدست میاد
soul of smough با کشتن باس تو anorlondo و اخریش هم
ان پروانه تو darkroot بدست میاد
با تشکر

اون یارو یه داستانی واسه خودش داره که احتمالا دفعه بعد توی Blighttown می بینیش . همینجوری دنبالش کنی و به همه سوالاش جواب مثبت بدی بهت آیتمهای خوبی میده .
اسلحه های crystal تعمیر نمیشن .
اون روح ها رو باید با شمشیر مخصوص بدی به آهنگر آنور لوندو تا بهت شمشیر های ویژه بده .
اون یارو که خوابه رو هم با شمشیر یدونه بهش بزنی بیدار میشه .
اون Bonfire توی firelink shrine هم دیگه زحمت نمیشه چون نگهدارندش کشته شده .

من رینگ اول و دوم رو به صدا در اوردم حالا بهتره برم تو اون دری که نشون میده باز شده یا تو new lando ruins ؟تویه این lando ruins چی هست؟میصرفه برم؟

بعد یه ایتمی هست که میگه برت میگردونه به بونفایر قبلی روحات هم میگیره یا نه؟

توی راهی که می خوای بری تو فاضلاب یه نفر هست که تو بشکه زندانی بود اومدم بشکه رو بترکونم نجاتش بدم از جونش کم شد اومد با هم دعوا که مجبور شدم بکشمش اون کی بود فکر کنم از پایرومنسی استفاده می کرد من ندارم از همین میاس بگیرم؟جای دیگه ای نیست برای گرفتن دستکشش؟

آخرین ویرایش:
1_اون اژدها زدنش سخت نبود کشتمش ولی میری جلوتر اون اژدها کوچیک آبیا رو اصلا نمیشه زد. یعنی از 10 تا باس سخت تره. اینارو اگه بکشیم دوباره respawn میشن؟
یکی راهنمایی کنه چون تا میرم جلو با 2 تا برق میزنه آدمو میکشه.

2_ وقتی دیدم اینو نمیتونم بزنم برگشتم darkroot اون در رو باز کردم بعد رفتم تو convenant اون گربه . بعدش رفتم رسیدم به اون گرگه که سخت ترین باس بازی تا الان بوده . اصلا راهی هست بشه اون گرگه رو زد؟ با یه ضربه میزنه آدمو میکشه . حتی سپر هم اثری نداره.

3_ اعصابم خورد شد رفتم اون چند تا npc توی جنگل (که بعد از متحد شدن با گربه باهات کاری ندارن) رو کشتم(البته به همون روش باگ) بعدش همینطوری که داشتم اینارو میزدم رفتم با گربه صحبت کردم گفتم تا اینارو نکشتم شاید منو ببخشه. ولی یه چیزایی گفت و رفت. البته اون یارو نگهبانه قبلا گفته بود خیانت به هیچ وجه بخشیده نمیشه. حالا چی میشه؟؟

4_حالا باید کجا برم بعد از این؟ darkroot basin هم دشمناش خیلی سختن.

---------- نوشته در 02:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:04 PM ارسال شده بود ----------

راستی همونجا که گربه هست از پله که بیاین پایین پشت پله ها یه مکان مخفیه که یه صندوق توشه و یه ست کامل از آرمور سنگی توشه. آرمور واقعا قویه . یعنی اصلا فک نکنم آدم دمیج بخوره. فقط بدیش اینه که از سنگینی اصلا نمیشه راه رفت....(گفتم اگه کسی ندیده بره بگیرتش)

در ضمن راهی هست آدمقدرتش رو زیاد کنه که بتونه با آرمور سنگین هم بپره و ....

ممنون از دوستانی که وقت میذارن جواب میدن

1_اون اژدها زدنش سخت نبود کشتمش ولی میری جلوتر اون اژدها کوچیک آبیا رو اصلا نمیشه زد. یعنی از 10 تا باس سخت تره. اینارو اگه بکشیم دوباره respawn میشن؟
یکی راهنمایی کنه چون تا میرم جلو با 2 تا برق میزنه آدمو میکشه.

2_ وقتی دیدم اینو نمیتونم بزنم برگشتم darkroot اون در رو باز کردم بعد رفتم تو convenant اون گربه . بعدش رفتم رسیدم به اون گرگه که سخت ترین باس بازی تا الان بوده . اصلا راهی هست بشه اون گرگه رو زد؟ با یه ضربه میزنه آدمو میکشه . حتی سپر هم اثری نداره.

3_ اعصابم خورد شد رفتم اون چند تا npc توی جنگل (که بعد از متحد شدن با گربه باهات کاری ندارن) رو کشتم(البته به همون روش باگ) بعدش همینطوری که داشتم اینارو میزدم رفتم با گربه صحبت کردم گفتم تا اینارو نکشتم شاید منو ببخشه. ولی یه چیزایی گفت و رفت. البته اون یارو نگهبانه قبلا گفته بود خیانت به هیچ وجه بخشیده نمیشه. حالا چی میشه؟؟

4_حالا باید کجا برم بعد از این؟ darkroot basin هم دشمناش خیلی سختن.

---------- نوشته در 02:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:04 PM ارسال شده بود ----------

راستی همونجا که گربه هست از پله که بیاین پایین پشت پله ها یه مکان مخفیه که یه صندوق توشه و یه ست کامل از آرمور سنگی توشه. آرمور واقعا قویه . یعنی اصلا فک نکنم آدم دمیج بخوره. فقط بدیش اینه که از سنگینی اصلا نمیشه راه رفت....(گفتم اگه کسی ندیده بره بگیرتش)

1-اره ابیا خیلی سختن بدیش اینه که دوباره respawn هم میشن.

2-گرگه رو که من به زور کشتم فقط موقعی که می خواد شمشیرو بچرخونه سریع بیا عقب تا بهت نخوره دو بار بیشتر نمی چرخونه اگه خیلی نزدیک باشی بار سوم هم میزنه بعد سریع میری نزدیک یه ضربه میزنی بعضی مواقع هم فقط دور خودش می چرخه که اون موقع بهترین وقته که بری نزدیکش چند بار بزنی فقط میا حوصله داشته باشی عجله نکنی که به خاطر یه ضربه بیشتر بمیری.یه چند بار بری الگو حرکتاش میاد دستت بعد می فهمی که کی باید بری نزدیک کی نباید بری

3-فکر کنم گفته که اگه سیف همون گرگه رو بکشی ببخشتت

4-اون اژدها چند سر تو دریاچه رو کشتی؟خیلی اسونه فقط باید نزدیکش بشی با سر بهت حمله می کنه بلاک می کنی بعد شروع می کنی به زدن فقط نباید روش لاک کنی.دشمنای اینجا که زیاد سخت نیستن اگه شمشیر خوبی داشته باشی.لولت چنده؟

لولم حدود 30 هست. اون اژدها چند سر رو سایشو از دور دیدم ولی نمیدونم از کجا باید بهش برسم. تو darkroot garden یا تو darkroot basin?

تو darkroot garden یه راه که همون در هست که کلیدشو از آهنگر میگیریم یه راهم بقلشه که به پروانه میخوره. تو اون راه بقلی من هرچی گشتم به جز پروانه چیز دیگه ای پیدا نکردم.
الان برم basin یا برم گرگرو بکشم( فکرشم تو دلم ترس میندازه) یا برم کجا؟

لولم حدود 30 هست. اون اژدها چند سر رو سایشو از دور دیدم ولی نمیدونم از کجا باید بهش برسم. تو darkroot garden یا تو darkroot basin?

تو darkroot garden یه راه که همون در هست که کلیدشو از آهنگر میگیریم یه راهم بقلشه که به پروانه میخوره. تو اون راه بقلی من هرچی گشتم به جز پروانه چیز دیگه ای پیدا نکردم.
الان برم basin یا برم گرگرو بکشم( فکرشم تو دلم ترس میندازه) یا برم کجا؟

برو تو بیسین چند سر رو بکش هم سول میده هم استخون برای اپگرید کردن دریک سورد. نترس سختیش فقط اون ابهایی که می پاشه تو اب بری دیگه فقط باسر میزنه که خیلی راحته .گول هیکلش رو نخور فقط خیلی نزدیکش نری چون تو گودالی هست که اگه توش بیفتی غرق میشی می میری در ضمن پشت همین چند سر یه غول کریستالی هست که زرد رنگه اگه بکشیش یه دختره ازاد میشه که می تونی سامنش کنی بعدش برو سراغ گرگه.
راستی همون قسمتی که پروانه هست یه درختی کنار همون شوالیه سنگیا هست که اگه بزنیش می ترکه پشتش یه راه مخفی هست که چیزای خوبی داره من خودم نرفتم ولی تو گاید گیم اسپات دیدم.

برو تو بیسین چند سر رو بکش هم سول میده هم استخون برای اپگرید کردن دریک سورد. نترس سختیش فقط اون ابهایی که می پاشه تو اب بری دیگه فقط باسر میزنه که خیلی راحته .گول هیکلش رو نخور فقط خیلی نزدیکش نری چون تو گودالی هست که اگه توش بیفتی غرق میشی می میری در ضمن پشت همین چند سر یه غول کریستالی هست که زرد رنگه اگه بکشیش یه دختره ازاد میشه که می تونی سامنش کنی بعدش برو سراغ گرگه.
راستی همون قسمتی که پروانه هست یه درختی کنار همون شوالیه سنگیا هست که اگه بزنیش می ترکه پشتش یه راه مخفی هست که چیزای خوبی داره من خودم نرفتم ولی تو گاید گیم اسپات دیدم.

ممنون. آره اون راه مخفی رو هم رفتم زیاد چیز خوفی نداره. راستی من یه دفم به صورت human رفتم سراغ گرگه ولی چیزی برای سامون نیومد....

سلام
تو firelink shrine این firekeeper نیستش کشتنش؟
چجوری و کجا و با چی باید برش گردونم؟
ممنون

دوست عزیز تو صفحه قبل هم گفتم تو anor londo قبلا از این که بری پیش اون دوتا باس باید از black dark orb استفاده کنی
تا بری تو یک دنیای دیگه و اون سه نفری که جولوت هستند رو از بین ببری اگه منزلتون سمت آزاد شهره میتونیم با هم قرار بزاریم تا هر مشکل تو بازی داری رو برات برطرف کنم

دوست عزیز تو صفحه قبل هم گفتم تو anor londo قبلا از این که بری پیش اون دوتا باس باید از black dark orb استفاده کنی
تا بری تو یک دنیای دیگه و اون سه نفری که جولوت هستند رو از بین ببری اگه منزلتون سمت آزاد شهره میتونیم با هم قرار بزاریم تا هر مشکل تو بازی داری رو برات برطرف کنم

ممنون
با این حساب من اون باس رو کشتم نمیشه کاریش کرد ؟
بیخیال بشم؟

سلام
تو firelink shrine این firekeeper نیستش کشتنش؟
چجوری و کجا و با چی باید برش گردونم؟
ممنون

اون یارو دیگه بر نمیگرده و اون آتیش هم دیگه روشن نمیشه ، فقط میتونی قاتلشو بکشی که یکی دو تا آیتم بگیری .

قوی ترین زره بازی زره Smough هست که خیلی هم سنگینه.
برای پوشیدن زره های سنگین شما باید Havel's Ring رو دستت کنی .
همون توی Darkroot Basin قبل از اون اژدهای هفت سر اگه بپیچی سمت راست یه در میبینی که یه نفر با یه اسلحه خیلی بزرگ توشه . فقط باید جاخالی بدی و بعد بزنیش تا بکشیش و حلقه رو بگیری .
یه آیتم دیگه هم به نام Mask Of Father هست که اونم آخر Tomb of Giant هست .
یه حلقه دیگه هم به نام Ring of Favor ... هست که اگه بکنی دستت و درش بیاری از بین میره .

کلا همون اولیه که گفتم از همه مناسب تره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or