Dark Souls | Xbox 360

سلام
من iron giant boss رو کشتم به هیکلش نمیخورد راحت باشه.بعد حواسم نبود بعد از کشتنش دایره زرد رو کلیک کردم بردنم anor londo نمیشه به شهر قبلی برگشت؟
یه کلید cage key یا cell key گیر اورم نمیدونم به درد کجای sen fortress میخوره از اون قسمت پل شکسته که یه نفر وایستاده titanic shard & large titanic shard & ......میفروشه این کلید رو بدست اوردم.
اون شمشیر که اتیش هم داره از کجا میشه بدست اورد؟

ممنون

293147bda7a368f0b98c74ce89a6a637.jpg

ممنون، آخه یه پچ براش اومده بود که گفته بودن بازی رو balance کردن.
قبل از اینکه بازی رو شروع کنم، چیزی پیشنهاد میدی بخونم که کمکم کنه تو روند بازی؟

اتفاقا بازی به نظرم به خوبی balance شده فقط میگم یکی دوتا باگ داره که میتونی ازش استفاده کنی و بی نهایت قدرتمند بشی که با پچ ها درست میشن . حالا شما از این باگها استفاده نکن ( منم برای بار اول که تموم کردم استفاده نکردم )
اما در مورد اینکه اول بازی رو چطور شروع کنی، واقعا کار خوبی می کنی که اینو می پرسی .
من تا بعد از ناقوس دوم رو توی فروم پی سی ورد نوشته بودم که به چه نکاتی دقت کنید .
واست اینجا میذارم ، خیلی به درد میخوره . میتونی مرحله به مرحله بخونیشون :
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt2, bgcolor: #E1E4F2"]1 - بازی رو با Sorcerer و قابلیت master key شروع کردم که فکر کنم بهترین حالت همین باشه .

4 - وقتی به Firelink Shrine رسیدید به سمت بالای کوهستان برید که چند تا سرباز باهاتون میجنگن و یکی هم از بالا آتش پرت میکنه . این بهترین راهه .

5 - اگه به مسیری که گفتم برید به Undead Burg می رسید جلوتر که برید یه جایی هست که از روی یه پل باریک میگذرید و از بالا 2 نفر هستن که آتش میریزن روی سرت و دقیقا بعد از اونجا یه کلبه هست که با قابلیت Master Key باز میشه بعد که از پله ها میرید پایین و دو سه تا سربازی که هستن رو میکشید دو تا راه دارید ، سمت چپ که مسیر اصلیه و به غول میرسه ولی سمت راست که پله میخوره و میره پایین یک شوالیه ایستاده که کشتنش سخته ولی اگه بکشیدش یه حلقه و یه شمشیر خیلی خیلی قدرتمند گیرتون میاد که قدرتش 205 هست ولی اگه باهاش نجنگین هم بعدا میشه یه شمشیر دیگه با قابلیت 200 و با روش راحت تر بدست اورد .

7 - برای مبارزه با Taurus Deamon می تونید همون شیوه ی اژدهای سبز و پیاده کنید ، یعنی برید بالا و بپرید روی سرش .

8 - (خیلی مهم) توی دو راهی که سمت چپش به اژدهای قرمز میرسه اول برید سمت راست و با اون کسی که اونجاست 2 بار صحبت کنید تا یه چیزی به شما بده که خیلی خیلی خیلی بدرد میخوره .

9 - از دست اژدهای قرمز که فرار کردید و به پایین رفتید و به زیر پل رسیدید می بینید که دم اژدها معلومه و داره روی هوا تکون میخوره با تیرکمون ساده و تیرهای بلند حدودا 20 - 30 بار که به دمش بزنید اون شمشیره که گفتم 200 تا قدرتشه رو بدست میارید . (اگه تیر و کمون ندارید از فروشنده بخرید)

10 - دقیقا قبل از Undead Parish یه راه پله مارپیچ هست که به یدونه دیگه از اون شوالیه ها میرسه . اگه بکشیدش از بالای برج میتونید اژدهای قرمز رو هم بکشید

11 - این واسه کسایی که با زحمت تونستن به نیمه های Undead Parish برسن : یه جایی میرسید که یه دو راهیه و راه سمت چپ دقیقا میره پشت همون دروازه ای که بسته شده . اون راهو نرید و مستقیم برید و سه نفری که هستن رو بکشید و بپیچید سمت راست تا یه Bone fire و آهنگر رو پیدا کنید و بعد برگردید و اون راهو امتحان کنید .

12 - اون چیزی که توی شماره 8 پیدا کردید و گفتم خیلی مهمه در مبارزه با غول این مرحله به درد میخوره . شما میتونید اون شخصی که دیدید رو احضار کنید تا در مبارزه کمکتون کنه و باید بگم که بدونه اون مبارزه خیلی سخته .

13 - برای رسیدن با ناقوس دوم باید برید به اون قسمت که بعد از کشتن Taurus deamon کشتین . اگه یادتون باشه دو راه بود که چپی می خورد به اژداها و راستی به اون شوالیه که دوستتون بود و لی دری که روبروش بود قفل بود . اونجا حالا باز میشه و میخوره به ناقوس دوم .

14 - فعلا بی خیال ناقوس دوم بشید . برید اون راه روبروی آهنگر رو برید تا به Darkroot garden برسید . بعد از تمام کردن این قسمت به سمت Darkroot Basin برید و Bonefire اونجا رو روشن کنید بعد اونجا رو هم که تموم کردید بر گردید به راه پله مارپیچ قبل از Undead parish که یه شوالیه سیاه داشت . اونو بکشید و بعدش از اون بالا میتونید اژدها رو ببینید . اگه Drake sword رو ازش گرفتید یا تیر با تیرکمون بهش بزنید تا بمیره و 10000 تا روح بگیرید .

15 - حالا دیگه برید سمت ناقوس دوم . وقتی به Deapth رسیدید خیلی دقت کنید چون یه جاهایی هست که زمین کنده شده و محل فاضلابه ( مثل همین چاله هایی که توی خیابونای تهران هست ) ، مواظب باشید که نرید توش چون اگه بیفتید پایین میرید به پایین ترین قسمت فاضلاب که اونجا پر از قورباغه ست . این قورباغه ها ضعیفن و با یه ضربه میمیرن و یا نوع حمله هم بیشتر ندارن ولی دقیقا بدترین دشمنهای شما هستن . اونا یه گاز سمی ترشح میکنن که اگه به شما بخوره میمیرید و نفرین میشید و خونتون نصف میشه و بازم اگه تکرار بشه خونتون 1/4 میشه و به همین ترتیب . ولی اگه بکشیدشون آخرش به یه حلقه ی خیلی مفید دست پیدا میکنید که اگه داشته باشیدش با کشتن هر دشمن خون میگیرید .

16 - در مبارزه با اژدها توی فاضلاب اول دمشو بزنید تا قطع بشه و یه شمشیر فوق العاده قدرتمند بهتون بده .

17 - یه جایی میرید به اسم Blight town که ناقوس دوم بعد از همین مرحله ست . یعنی اعصاب خرد کن ترین قسمت بازی همین قسمته . بدون یه شمشیر با قدرت بالای 200 نرید اونجا که عذابه .

18 - پایین Blight town به مرداب سمی میرسید . فقط یه چیزی بگم ، فکر گشت و گذار در مرداب رو حداقل تا قبل از پیدا کردن Bonefire کلا از سرتون بیرون کنید. برای پیدا کردن Bonefire وقتی به مرداب رسیدید در حالتی که پشتتون همون پلکان چوبیه که ازش اومدید به سمت راست برید تا به دیوار برسید ، بعد راست دیوار رو بگیرید تا به تونل برسید . Bonefire توی تونله . اگه مسموم هم باشید Bonefire مسمومیت رو رفع میکنه .

19 - بعد از ناقوس دوم چند پله برید پایین و دیوار رو خراب کنید تا یه Bonefire ببینید و یه نفر که باهاش صحبت کنید ( نزنیدش که دردسر میشه ، فقط صحبت کنید ) . اما بعدش دیگه بقیه پله ها رو پایین نرید چون اون پایین به معنای واقعی جهنمه برگردید برید بالا و به سمت اون دری که توی Undead parish باز شده که خودش توی دموی ناقوس دوم نشون میده که کدوم دره .

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
سلام
من iron giant boss رو کشتم به هیکلش نمیخورد راحت باشه.بعد حواسم نبود بعد از کشتنش دایره زرد رو کلیک کردم بردنم anor londo نمیشه به شهر قبلی برگشت؟
یه کلید cage key یا cell key گیر اورم نمیدونم به درد کجای sen fortress میخوره از اون قسمت پل شکسته که یه نفر وایستاده titanic shard & large titanic shard & ......میفروشه این کلید رو بدست اوردم.
اون شمشیر که اتیش هم داره از کجا میشه بدست اورد؟

ممنون

همونجا برگرد با اون موجودی که بالای دیوار نشسته صحبت کن ، اون برت میگردونه .
اون کلید :
اونجا که می تونی جهت گلوله های سنگی رو عوض کنی ( همونجا که از پله ها اومدی بالا و یه دستگاهی توپها رو شلیک میکرد) از پله ها که به اتاق رسیدی اون صفحه رو میچرخونی تا گلوله ها به سمت راستت برن . اون پایین یه دیوارو خراب میکنن که اگه بری توش میتونی یه جادوگر رو آزاد کنی که حتما این کارو بکن چون خیلی بدرد بخوره .

اون شمشیر :

شما یک شمشیر Curved رو باید تا +10 آپگرید کنی مثلا شمشیر Falchion از این نوع هست .
بعد اونو به همراه Queen laagh's soul که بعد از کشتن غول زنگ دوم بدست اوردی میدیش به آهنگر Anor londo و 5000 تا روح هم میدی و اون شمشیر رو بهت میده
+
شما اگه شمشیری رو تا +5 آپگرید کنی (هر شمشیری) آهنگر توی Catacombs اونو آتیشی میکنه .
من هم به شخصه یک Great Axe رو کردم Fire Great Axe +10 که فوق العاده سلاح قوی ایه ( به نظر من که بهترین سلاحی بوده که توی بازی دیدم )

• Like
Reactions: test84
خیلی ممنون دوست عزیز ولی من سوالم در مورد کلیات بازی هستش، مثلا کلا سیستم جادو ها رو چطوری بریم بهتره یا مثلا مبارزات رو و مثلا ارتقاء ها رو چطوری بریم تا جزئیات بازی.

ممنون
من اونجا رو فهمیدم اومدم پست رو پیرایش کنم اینترنتم وصل نشد.
راهی میانبر یا .....که بشه از anor londo به blight town یا darkroot یا هرجای دیگه که نخواد از sen fortrees رد بشه هست؟چون اون تبرهای متحرک خیلی رو اعصابن
اون شمشیر تو فاضلاب که باید اژدها رو بزنی تا دمش قطع بشه من اصلا تو فاضلاب اژدها ندیدم کجاش بود؟
ممنون

خیلی ممنون دوست عزیز ولی من سوالم در مورد کلیات بازی هستش، مثلا کلا سیستم جادو ها رو چطوری بریم بهتره یا مثلا مبارزات رو و مثلا ارتقاء ها رو چطوری بریم تا جزئیات بازی.

جادوها توی این بازی برخلاف خیلی از بازیهای هم سبکش خیلی به کار آدم میان .
اما شما باید ببینی که خودت چطور بازی می کنی !
بعضی از قابلیت ها هست که یا باید روشون مانور بدی یا اصلا دست نزنی مثل :
Faith - Intelligence
بعضی ها رو باید تا اونجا که میتونی افزایش بدی وگرنه کارت سخته مثل :
Vitality - Endurance
بعضی ها رو خوبه که تا یه حد قابل قبولی ارتقا بدی مثلا :
attunement رو تا حدود 15
Dexterity رو تا حدود 18
Strength رو تا حدود 34

برای کلاس هم به نظر من Sorcerer و یا Pyromancer و یا حتی Hunter مناسب هستن برای شروع چون اول بازی که هنوز راه نیفتادی و دستت نیومده که چیکار کنی میتونن با فاصله بجنگن

ممنون
من اونجا رو فهمیدم اومدم پست رو پیرایش کنم اینترنتم وصل نشد.
راهی میانبر یا .....که بشه از anor londo به blight town یا darkroot یا هرجای دیگه که نخواد از sen fortrees رد بشه هست؟چون اون تبرهای متحرک خیلی رو اعصابن
اون شمشیر تو فاضلاب که باید اژدها رو بزنی تا دمش قطع بشه من اصلا تو فاضلاب اژدها ندیدم کجاش بود؟
ممنون

شما anor londo رو که تموم کنی بعدش میتونی بین تعدادی از bonfire ها Warp کنی دیگه احتیاجی به میان بر نیست .
اون اژدها توی فاضلاب Depth هست که اگه از اون راه اومده باشی مطمئنا کشتیش و به Blight town رسیدی .

من باس anor londo رو هم کشتم
چد سوال
چرا bonfire تو قسمت firelink shrine خاموش شده؟
اون مارمولک تو همین قسمت چرا خوابه چجوریه بیدارش کنم؟کارش دارم:d
این یارو تپله که اولین بار دم در sen fortress بودش الان تو فایرلینک شراین هست چکاره هست؟یه سوال کرد منم گفتم اره نمیدونم چی بود؟
من از crystal halberd استفاده میکنم نمیدونم چرا پایین قدرت بدنی (همون سبزه رو میگم)علامت همین تبر اومده که یک فلش رو به پایین قرمز روشه!وقتی که مشخصاتش رو نگاه میکنی دومین گزینه سمت راستش بغل وزن ایتم ها از 100 شده 3 تو قسمت تعمیرات هم نیست که درستش کنم این قضیش چیه؟
سوال اخر اینکه من الان firelink shrine هستم از اینجا از چه مسیری باید برم ash lake?
ممنون

آخرین ویرایش:
چد سوال
این یارو تپله که اولین بار دم در sen fortress بودش الان تو فایرلینک شراین هست چکاره هست؟یه سوال کرد منم گفتم اره نمیدونم چی بود؟
من از crystal halberd استفاده میکنم نمیدونم چرا پایین قدرت بدنی (همون سبزه رو میگم)علامت همین تبر اومده که یک فلش رو به پایین قرمز روشه!وقتی که مشخصاتش رو نگاه میکنی دومین گزینه سمت راستش بغل وزن ایتم ها از 100 شده 3 تو قسمت تعمیرات هم نیست که درستش کنم این قضیش چیه؟
سوال اخر اینکه من الان firelink shrine هستم از اینجا از چه مسیری باید برم ash lake?
ممنون
سلام بچه ها یه 4 روزی نبودم :d
تو anor londo قبلا از این که بری پیش اون دوتا باس باید از black dark orb استفاده کنی
بچه ها چرا تو Catacombs دیواره ورودی که میره پیشه آهنگره بستست سری اول که بازی رو تموم کردم اینجوری نبود

چد سوال
ممنون

سلام بچه ها یه 4 روزی نبودم :d
تو anor londo قبلا از این که بری پیش اون دوتا باس باید از black dark orb استفاده کنی
بچه ها چرا تو Catacombs دیواره ورودی که میره پیشه آهنگره بستست سری اول که بازی رو تموم کردم اینجوری نبود

ولی من سوالم یه چیزه دیگه بود

1_این آیتمهایی که برای آپگرید اسلحه ها لازمه رو از کجا باید پیدا کرد؟ ساده ترین نوعش رو خود اون آهنگر ریشو میفروشه . ولی مثلا برای drake sword یا اسلحه های خفن رو از کجا باید گیر اورد؟
2-در ضمن اون باسی که درست روبروی اون آهنگر ریشو است رو که زدم بهم یه اسلحه داد که حدود 140 تا physical و حدود 140 تا برقی قدرتش بود. حساب کردم دیدم س جمع قدرتش از اون drake sword بیشتره. این اصلحه خوبیه؟ من که راحت دارم باهاش بازی میکنم چون درازه میشه از دور هم باهاش زد...

3_ راستی اون اژدها که خوابیده لبه کوه بعد ما میریم بیدارش میکنیم( هی سم ول میده) رو چجوری باید زد؟

1_این آیتمهایی که برای آپگرید اسلحه ها لازمه رو از کجا باید پیدا کرد؟ ساده ترین نوعش رو خود اون آهنگر ریشو میفروشه . ولی مثلا برای drake sword یا اسلحه های خفن رو از کجا باید گیر اورد؟
2-در ضمن اون باسی که درست روبروی اون آهنگر ریشو است رو که زدم بهم یه اسلحه داد که حدود 140 تا physical و حدود 140 تا برقی قدرتش بود. حساب کردم دیدم س جمع قدرتش از اون drake sword بیشتره. این اصلحه خوبیه؟ من که راحت دارم باهاش بازی میکنم چون درازه میشه از دور هم باهاش زد...

3_ راستی اون اژدها که خوابیده لبه کوه بعد ما میریم بیدارش میکنیم( هی سم ول میده) رو چجوری باید زد؟

2-برای من همچین اسلحه ای نداد.
3-وقتی سم میپاشه بیا عقب بعد سریع تا قبل از اینکه دوباره بپاشه برو جلو یه ضربه بزن بیا عقب اینقدر می زنی تا بمیره من که همینجوری کشتمش

2-برای من همچین اسلحه ای نداد.
3-وقتی سم میپاشه بیا عقب بعد سریع تا قبل از اینکه دوباره بپاشه برو جلو یه ضربه بزن بیا عقب اینقدر می زنی تا بمیره من که همینجوری کشتمش
ممنون. در مورد اون سلاح نمیدونم شاید دراپ ریتش 100% نبوده باشه. ولی از لحاظ شکل درست مثل همون سلاحی که دست خود باسه که باهاش برق میزنه.
حالا اسمش رو نگاه میکنم میام میگم...

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or