Dark Souls | Xbox 360

دوستان غول اول بازیی رو چه طوری میشه کشت

بار اول باید از دستش فرار کنی و بری توی در سمت راست .
بار دوم از بالا میفتی روی سرش و همونجا روی هوا یه ضربه میزنی نصف خونش میره ، بعدشم که با چند ضربه می کشیش .

سلام
من 20000 soul دادم و اون در تو darktoot بود رو باز کردم اون منطقه جای خاصی یا باس داره که من ادامه بدم این روح ها رو تو این منقطه چجوری میشه ضرباتشون رو دفع کرد منظور روشون lock کنی ؟
تا اونجا که خوندم بهترین شمشیر تو بازی gravelord ....بود(از نظر بازی کنندگان)اگر همینه از کجا باید گیرش بیارم؟
من red dragon روی پل و اژدها هفت سر توی اب و پروانه رو کشتم اینم محض اطلاع بود برای اگر ایتمی از اینا برای شمشیر بالایی نیاز بود
اخریش این که ash lake کجاست؟
برای بدست اوردن Dragon Head Stone میخوام بدونم
ممنون

اون دری که باز کردی یکی از مهم ترین و استراژیک ترین قسمتهای بازی اول از پله ها بر و پایین و از سمت چپ راهت رو ادامه بده تا برسی به یک چهار دیواری برو داخلش با اون گربه ای که رو لبه پنجره نشسته صحبت کن تا عضو گروهشون بشی تا دیگه اون اروح تو چنگل بهت کاری نداشته باشند بعدش باید از همون جا بری پایین
سمت چپ راهت رو ادامه بده تا برسی به اون گرگه که شمشیر تو دهنشه با روحی که از اون گرگه میگری میتونی تو anor londo یکی از بهترین شمشیر هارو بسازی و با یکی از این دو رینگی که پیش گرگه میگری میتونی یکی از چهار باس اصلی رو شکست بدی
چون اسم شمشیرها و مکان ها خوب یادم نمیمونه در این مورد علیرضا میتونه کمکت کنه
واسه رفتن به ashe lake اونجایی که از آسیاب میای پایین برو سمت چپ یه درخت خیلی بزرگی هست که از روی ریشش میتونی وارده درخت بشی دیوار رو با ضربه از بین ببر داخل که شدی باز پشت جعبه یه را مخفی دیگه هست دیوار پشت جعبه رو هم با ضربه از بین ببر تا به ash lake برسی

همه رو مهدی توضیح داد فقط من چند نکته رو بگم :
بهترین شمشیر بازی Fire Great Axe +10 هست از نظر من که 780 تا دمیج میده .
بعدشم Great Sword of Artorias که همونطور که مهدی گفت از روح اون گرگه و Broken Sword +10 بدست میاد
ولی بازم اگه Gravelord great sword رو می خوای توی Catacombs هست ( از Firelink برو سمت قبرستان و پله های مارپیچ رو برو پایین ولی با این شرایط که گفتی شما الآن تازه اول بازی هستی و فکر کنم الآن این قسمت بازی خیلی سخت باشه ، باید بذاری اواخر بازی بری ولی بازم میل خودته)
یه جایی توی یه معبد که پر از تابوته میرسی به یدونه از غولها که یه عصای برقی داره . کنارش یه تابوت هست که درش بازه ، چند ثانیه میری توش می خوابی و میبرت یه جای دیگه . اونجا عضو Covenant میشی و بهت شمشیر رو میده . (فقط اینو بگم که بعد از گرفتن این شمشیر حتما حتما حتما همون راهی که رفتی رو برگرد و دیگه جلوتر نرو ، در غیر صورت گیر میکنی و دیگه مکافات میشه)
مزیت این شمشیر اینه که سرعتش خوبه و قدرت سمی کردن حریف رو هم داره .
البته من اینو تا تهش آپگرید نکردم ولی بعید میدونم 780 دمیج بده .

بار اول باید از دستش فرار کنی و بری توی در سمت راست .
بار دوم از بالا میفتی روی سرش و همونجا روی هوا یه ضربه میزنی نصف خونش میره ، بعدشم که با چند ضربه می کشیش .
ممنون

همه رو مهدی توضیح داد فقط من چند نکته رو بگم :
بهترین شمشیر بازی Fire Great Axe +10 هست از نظر من که 780 تا دمیج میده .
بعدشم Great Sword of Artorias که همونطور که مهدی گفت از روح اون گرگه و Broken Sword +10 بدست میاد
ولی بازم اگه Gravelord great sword رو می خوای توی Catacombs هست ( از Firelink برو سمت قبرستان و پله های مارپیچ رو برو پایین ولی با این شرایط که گفتی شما الآن تازه اول بازی هستی و فکر کنم الآن این قسمت بازی خیلی سخت باشه ، باید بذاری اواخر بازی بری ولی بازم میل خودته)
یه جایی توی یه معبد که پر از تابوته میرسی به یدونه از غولها که یه عصای برقی داره . کنارش یه تابوت هست که درش بازه ، چند ثانیه میری توش می خوابی و میبرت یه جای دیگه . اونجا عضو Covenant میشی و بهت شمشیر رو میده . (فقط اینو بگم که بعد از گرفتن این شمشیر حتما حتما حتما همون راهی که رفتی رو برگرد و دیگه جلوتر نرو ، در غیر صورت گیر میکنی و دیگه مکافات میشه)
مزیت این شمشیر اینه که سرعتش خوبه و قدرت سمی کردن حریف رو هم داره .
البته من اینو تا تهش آپگرید نکردم ولی بعید میدونم 780 دمیج بده .
من عضو گروه گربه شدم اگر عضو یک گروه دیگه بشم اینا باهام دشمن میشن؟(چون یکیشون گفت اگر یک بار خیانت کنی دیگه نمیبخشیمت و .........)این گرگه خیلی سگه:dچجوری بزنمش لولم 47 هست.فعلا رفتم قسمت Depth قبلش یک نیمچه باس رو کشتم کلید اون منطقه رو بدست اوردم فکر کنم باس این منطقه موش باشه نه چون یک عکس از بازی دیده بودم که یه موش بززرگ جلوت وایستاده بود.
اگر درسته چجوریه سخته؟

چجوری میشه جادو یاد گرفت من هم یکی تو قسمت Depth نجات دادم هم یکی قبل از depth که یک جادوگر بود و عصا هم داشت.ولی هیچ کدومشون نیستن یکیشون گفت تو firelink shrine هست ولی الان نیست.
ممنون

آخرین ویرایش:
من عضو گروه گربه شدم اگر عضو یک گروه دیگه بشم اینا باهام دشمن میشن؟(چون یکیشون گفت اگر یک بار خیانت کنی دیگه نمیبخشیمت و .........)این گرگه خیلی سگه:dچجوری بزنمش لولم 47 هست.فعلا رفتم قسمت Depth قبلش یک نیمچه باس رو کشتم کلید اون منطقه رو بدست اوردم فکر کنم باس این منطقه موش باشه نه چون یک عکس از بازی دیده بودم که یه موش بززرگ جلوت وایستاده بود.
اگر درسته چجوریه سخته؟

چجوری میشه جادو یاد گرفت من هم یکی تو قسمت Depth نجات دادم هم یکی قبل از depth که یک جادوگر بود و عصا هم داشت.ولی هیچ کدومشون نیستن یکیشون گفت تو firelink shrine هست ولی الان نیست.
ممنون

- اگه عضو یه گروه دیگه بشی خود به خود از عضویت گروه فعلی در میای ولی این به معنای خیانت نیست . خیانت یعنی اعضای گروه خودتو بکشی .
- گرگه جزو غولهای سخت بازی به حساب نمیاد ، شما باید از نزدیک باهاش مبارزه کنی ، یه شمشیر قوی بردار و برو زیر پاهاش و یا از پشت بزنش . خونش که به آخر برسه دیگه لنگ میزنه و راحت تر میشه زدش .
- غول مرحله Depth موش که نیست هیچ ، اصلا اون موشه خطری به حساب نمیاد . شما وقتی برسی بهش از یه بلندی باهاش روبرو میشی که از همونجا میتونی بزنیش بدون اینکه حتی بتونه بهت حمله کنه ، البته اگه Pyro داشته باشی که اصلا با یک یا نهایتا دو ضربه میمیره . غول این مرحله یه ترکیبی از اژدها و مارمولکه که اینم خیلی سخت نیست .
- اون کسایی که نجاتشون دادی میان توی firelink shrine واز اونی که توی Depth نجات دادی میتونی دستکش Pyro رو بگیری که باهاش میشه جادو کرد و شدیدا بدرد بخوره .

اینم یه لیست از غولهای سخت بازی که اگه رسیدی و نتونستی بکشیشون بدون که باید از استراتژی خاصی + صبر و حوصله استفاده کنی .

غولهایی که باید باهاشون بجنگی :

غول های زنگ اول (Bell Garygoyls)
غول زنگ دوم (Queen laagh)
غول های آنورلونده (Smough & Ornstein) اگه از من میپرسی این دو تا و غول آخر از همه سخت ترن
چهار غول تاریکی (Four Kings)
غول آخر (Gwyn)

غولهایی که جنگیدن باهاشون اختیاریه :

غول گروه ماه سیاه (Gwyndolin)
اژدهای سبز دوم (Stray Deamon)

- اگه عضو یه گروه دیگه بشی خود به خود از عضویت گروه فعلی در میای ولی این به معنای خیانت نیست . خیانت یعنی اعضای گروه خودتو بکشی .
- گرگه جزو غولهای سخت بازی به حساب نمیاد ، شما باید از نزدیک باهاش مبارزه کنی ، یه شمشیر قوی بردار و برو زیر پاهاش و یا از پشت بزنش . خونش که به آخر برسه دیگه لنگ میزنه و راحت تر میشه زدش .
- غول مرحله Depth موش که نیست هیچ ، اصلا اون موشه خطری به حساب نمیاد . شما وقتی برسی بهش از یه بلندی باهاش روبرو میشی که از همونجا میتونی بزنیش بدون اینکه حتی بتونه بهت حمله کنه ، البته اگه Pyro داشته باشی که اصلا با یک یا نهایتا دو ضربه میمیره . غول این مرحله یه ترکیبی از اژدها و مارمولکه که اینم خیلی سخت نیست .
- اون کسایی که نجاتشون دادی میان توی firelink shrine واز اونی که توی Depth نجات دادی میتونی دستکش Pyro رو بگیری که باهاش میشه جادو کرد و شدیدا بدرد بخوره .

اینم یه لیست از غولهای سخت بازی که اگه رسیدی و نتونستی بکشیشون بدون که باید از استراتژی خاصی + صبر و حوصله استفاده کنی .

غولهایی که باید باهاشون بجنگی :

غول های زنگ اول (Bell Garygoyls)
غول زنگ دوم (Queen laagh)
غول های آنورلونده (Smough & Ornstein) اگه از من میپرسی این دو تا و غول آخر از همه سخت ترن
چهار غول تاریکی (Four Kings)
غول آخر (Gwyn)

غولهایی که جنگیدن باهاشون اختیاریه :

غول گروه ماه سیاه (Gwyndolin)
اژدهای سبز دوم (Stray Deamon)
شرمنده زیاد سوال میکنم چون حوصله از اول رفتن رو ندارم زنگ اول رو زدم پایین زنگ یه یارو وایستاده دستاش بازه میگه بیا بغلم اون کیه؟
رفتم firelink shrine دیدم یه دختره داره عبادت میکنه و 3 تاسرباز هم هستن رفتم و اومدم دیدم نیستن این باگه یا جز داستان یا مراحل بازی هست؟
سوال دیگه اینکه گرگ رو هم کشتم ولی شمشیر بهمم نداد.باید چکار کنم؟
ممنون

آخرین ویرایش:
شرمنده زیاد سوال میکنم چون حوصله از اول رفتن رو ندارم زنگ اول رو زدم پایین زنگ یه یارو وایستاده دستاش بازه میگه بیا بغلم اون کیه؟ رفتم firelink shrine دیدم یه دختره داره عبادت میکنه و 3 تاسرباز هم هستن رفتم و اومدم دیدم نیستن این باگه یا جز داستان یا مراحل بازی هست؟ ممنون
من تا به حال این سه تا سربازی رو که گفتی ندیدم مطمئنن رفتنشون به باگ ربطی نداره علیرضا جریان چیه نکنه باید یه بار دیگه بازی رو برم تا اینا رو ببینم :D

این 2 تا غول زنگ اول رو چجوری بکشم
هر کاری میکنم تا غول دوم میاد منم میمیرم

اون اژدها قرمز روی پل رو چجوری دمشو بزنم که شمشیر بده بهم.اصلا دمشو بزنی شمشیر میده بهت؟

این روح هایی رو که از بدن های مرده پیدا میکنم رو همونجوری مصرفشون کنیم واسه بالا بردم لول یا استفاده دیگه ای دارن
همونایی که هر کدومش 200 تا یا بالاتر روح میدن

اون اژدها قرمز روی پل رو چجوری دمشو بزنم که شمشیر بده بهم.اصلا دمشو بزنی شمشیر میده بهت؟

این روح هایی رو که از بدن های مرده پیدا میکنم رو همونجوری مصرفشون کنیم واسه بالا بردم لول یا استفاده دیگه ای دارن
همونایی که هر کدومش 200 تا یا بالاتر روح میدن

اگه تو زدنشون مشکل داری میتونی بری تو dark root اون دری که کلیدش رو آهنگره به 20 هزار بهت میفروشه
برو اونجا سولز جمع کن تا بتونی خودت رو لول آپ کنی
دم اژدها رو هم باید با تیر کمان از زیر پل بزنی وقتی تیر کمانت رو آوردی یه بار LB بزن تا هدفت بیاد و با RB میتونی تیر بزنی
اون سولز های سفید هم واسه لول آپ ه یا خرید

شرمنده زیاد سوال میکنم چون حوصله از اول رفتن رو ندارم زنگ اول رو زدم پایین زنگ یه یارو وایستاده دستاش بازه میگه بیا بغلم اون کیه؟
رفتم firelink shrine دیدم یه دختره داره عبادت میکنه و 3 تاسرباز هم هستن رفتم و اومدم دیدم نیستن این باگه یا جز داستان یا مراحل بازی هست؟
سوال دیگه اینکه گرگ رو هم کشتم ولی شمشیر بهمم نداد.باید چکار کنم؟
ممنون

من تا به حال این سه تا سربازی رو که گفتی ندیدم مطمئنن رفتنشون به باگ ربطی نداره علیرضا جریان چیه نکنه باید یه بار دیگه بازی رو برم تا اینا رو ببینم :D

اون که پایین زنگ اوله که یه فروشنده ست ، یه Purgin Ston بخر ازش (نمیدونم املاش رو درست نوشتم یا نه ) بدرد می خوره . اگه کسی رو هم در بازی زده باشی و طرف دشمنت شده باشه (مثلا فروشنده ها) اون یارو یه Absolution داره که قضیه رو حل میکنه .

اون دختره و سربازا جزو داستان بازین . الآن اونا رفتن توی Tomb Of giant که حالا در ادامه اگه داستانشونو دنبال کنی می بینیشون .

گرگه رو بکشی بهت شمشیر نمیده ، روح گرگه رو میده که با اون و یه Broken Sword +10 پیش آهنگر بزرگ میتونی شمشیر رو درست کنی .
به شکل Human برو قبل از مبارزه میتونی اون سربازه رو احضار کنی تا کمکت کنه .

آخرین ویرایش:
عمو این ban dai حالش خوبه اول بازی هستم همون جا که اسکلت ها با تیرکمون میزنمون خیلی سخته با مشت هم نمیشه زد من به زور 2 تا شونو کشتم حالا شدن 3 تا بیخیال عمو بره کنار سازندش هم نمیتونه تمومش کنه کسی تموم کرده

چجوری Human بشم؟
اگه human داشته باشی تو لیست ایتم هات اضافه میشه باید human رو بیاری بعد با X استفاده کنی بالا سمت چپ نوشته 00 میشه 01 بعدش میری پیش bonfire گزینه آخر رو انتخاب میکنی

---------- نوشته در 12:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 PM ارسال شده بود ----------

عمو این ban dai حالش خوبه اول بازی هستم همون جا که اسکلت ها با تیرکمون میزنمون خیلی سخته با مشت هم نمیشه زد من به زور 2 تا شونو کشتم حالا شدن 3 تا بیخیال عمو بره کنار سازندش هم نمیتونه تمومش کنه کسی تموم کرده
فعلا اونجا نباید بری بازیش رو اگه از روی اصولش پیش بری خیلی هم ساده و لذت بخشه

---------- نوشته در 12:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ----------

مسخره ترین بازی در کل سالهایه گیمریم هست
هر وقت امتیازه 9.5 اش رو میبینم )x
این نوع بازیها مثل کله پاچه میمونه یا عاشقش میشه یا متنفر :d
واقعا متاسفام که هیچ وقت نمیتونی لذت اینچنین بازیهایی رو بچشی

خب ما هم بازی رو تموم کردیم.غول آخر بازی در حد شوخی بود :d اینقدر بدبختی کشیدیم تا آخرش برسیم غول آخرش حسابی زد تو ذوقمون.فقط یک ضربه ازش خوردم و بار دوم کلکش رو کندم

مسخره ترین بازی در کل سالهایه گیمریم هست
هر وقت امتیازه 9.5 اش رو میبینم )x

یکی از بهترین بازیهای دنیا بود و نمره 9.5 کاملا برازنده ی این بازی بود .

دوست عزیز ، این یک بازی خیلی خاص با یک سبک خاص هست .
Devil May Cry نیست که تنهایی بری توی دل 100 تا دشمن و قهرمان بازی در بیاری .شما فقط باید با یه دشمن بجنگی ، یعنی باید یکی یکی بکشونیشون طرف خودت و بجنگی.
اگه یکی بشه دو تا خیلی خیلی کارت سخت میشه و اگه بشه 3 تا دیگه مرگت حتمیه !
( من یکبار بازیو تموم کردم و یکبار دیگه هم رفتم که فعلا به غول آخر رسیدم)

خب ما هم بازی رو تموم کردیم.غول آخر بازی در حد شوخی بود :d اینقدر بدبختی کشیدیم تا آخرش برسیم غول آخرش حسابی زد تو ذوقمون.فقط یک ضربه ازش خوردم و بار دوم کلکش رو کندم

جدی میگی !؟
احتمالا خیلی کاراکترتو قوی کردی چون به نظر من یکی از سخت ترینها بود .
من به زور 3 تا Strong Magic Shield و 3 تا Iron Flesh تونستم بکشمش .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or