Dark Souls | Xbox 360

دمت گرم رفیق :d کاش قبل از این که بازی رو تموم میکردم تمام توانایی هام رو 99 میکردم بازم عیبی نداره نهایتا 1 ساعت کار داره تا برم به Ash Lake :d
راستی دستکش pyromancy رو چجوری باید type 2 کرد

دمت گرم رفیق :d کاش قبل از این که بازی رو تموم میکردم تمام توانایی هام رو 99 میکردم بازم عیبی نداره نهایتا 1 ساعت کار داره تا برم به Ash Lake :d
راستی دستکش pyromancy رو چجوری باید type 2 کرد
برای اینکه تمام تواناییهات رو 99 کنی فکر کنم 500 میلیون تایی روح احتیاج داری که با اون روش هم گرفتنش کلی طول میکشه. من حدود 25 میلیون روح گرفتم تازه تونستم 4 تا از تواناییهام رو به 50 برسونم . البته همینم کافیه .
برای دستکش وقتی عادیش رو +10 کردی میری پیش اون یارو فروشنده توی Blight town (از آسیاب آبی که بیای پایین یکم جلوتر سمت راست نزدیک یدونه از اون ستون های بزرگ نشسته) و اون دستکش بهتر رو بهت میده که اونم تا +5 آپگرید میشه .

برای اینکه تمام تواناییهات رو 99 کنی فکر کنم 500 میلیون تایی روح احتیاج داری که با اون روش هم گرفتنش کلی طول میکشه. من حدود 25 میلیون روح گرفتم تازه تونستم 4 تا از تواناییهام رو به 50 برسونم . البته همینم کافیه .
برای دستکش وقتی عادیش رو +10 کردی میری پیش اون یارو فروشنده توی Blight town (از آسیاب آبی که بیای پایین یکم جلوتر سمت راست نزدیک یدونه از اون ستون های بزرگ نشسته) و اون دستکش بهتر رو بهت میده که اونم تا +5 آپگرید میشه .
ممنون داداش :d

جریان این سکه های طلایی و نقره ای و برونزی چیه
گفتم بیای اینجا شاید یکی امد یه چیزه جدید گفت

من بازی رو به خاط باگ از اول رفتم دوباره که به Red dragon روی پل رسیدم وقتی میرم بالا برج که از پشت با تیر بزنمش نیستش.
هیچ کس با این مشکل برنخورده
بعضی وقتها هم کلا روی پل میرم و میام کلا نیستش سر همین باگ 8 Humanity و 14000 souls از دست دادم
اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون

من بازی رو به خاط باگ از اول رفتم دوباره که به Red dragon روی پل رسیدم وقتی میرم بالا برج که از پشت با تیر بزنمش نیستش.
بعضی وقتها هم کلا روی پل میرم و میام کلا نیستش سر همین باگ 8 Humanity و 14000 souls از دست دادم
ممنون

دوستان چندین و چندبار این سوال پرسیده شده.باید برگردی فایرلینک تو بون فایرش یه سیو کنی دوباره برگردی اونجا

ممنون

برای من هم همینطوری بود.به نظر من که بازیش فقط گیمپلی خوبی داشت من که بی خیالش شدم بازی داستان نداره الکی بیست ساعت وقت پاش صرف کردم اسکایریم کجا این کجا

جریان این سکه های طلایی و نقره ای و برونزی چیه
گفتم بیای اینجا شاید یکی امد یه چیزه جدید گفت

نمیدونم ، فکر کنم به درد بازی آنلاین میخوره !

ممنون

اول باید Bnfire توی Darkroot Basin رو روشن کنی .
همونی که توی غاره .

• Like
Reactions: lp.love
نمیدونم ، فکر کنم به درد بازی آنلاین میخوره !

اول باید Bnfire توی Darkroot Basin رو روشن کنی .
همونی که توی غاره .
ممنون علیرضا امروز یه نیم ساعت skyrim رو بازی کردم با این که بسی بازی زیبایی هست ولی به نظر من به دارک سولز نمیرسه :d

من همون اوایل بازیم
این روح هارو چجوری میشه کشت
همینطور این اسکلت بزرگارو
یه جا هم رفتم یه اژدها جلوی در یه قلعه رو گرفته
چطوری میتونم برم تو قلعه چون هر کاری کردم این اژدها مارو میسوزونه

ممنون علیرضا امروز یه نیم ساعت skyrim رو بازی کردم با این که بسی بازی زیبایی هست ولی به نظر من به دارک سولز نمیرسه :d

اتفاقا منم یه نیم ساعت دیشب بازی کردم ولی بعد دوباره رفتم سر همون دارک سولز خودمون :d

من همون اوایل بازیم
این روح هارو چجوری میشه کشت
همینطور این اسکلت بزرگارو
یه جا هم رفتم یه اژدها جلوی در یه قلعه رو گرفته
چطوری میتونم برم تو قلعه چون هر کاری کردم این اژدها مارو میسوزونه

اون روح ها و اسکلت ها رو بیخیال ، واسه اینجای بازی نیست ، واسه اواخر بازیه .
برو سمت همون اژدها بزرگه ، وسط راه چند تا سرباز میبینی که یا نیزه دارن یا تیرکمون ، همونجا بپیچ سمت راست و از پله ها برو پایین و ... ادامه بازی :)

سلام
من 20000 soul دادم و اون در تو darktoot بود رو باز کردم اون منطقه جای خاصی یا باس داره که من ادامه بدم این روح ها رو تو این منقطه چجوری میشه ضرباتشون رو دفع کرد منظور روشون lock کنی ؟
تا اونجا که خوندم بهترین شمشیر تو بازی gravelord ....بود(از نظر بازی کنندگان)اگر همینه از کجا باید گیرش بیارم؟
من red dragon روی پل و اژدها هفت سر توی اب و پروانه رو کشتم اینم محض اطلاع بود برای اگر ایتمی از اینا برای شمشیر بالایی نیاز بود
اخریش این که ash lake کجاست؟
برای بدست اوردن Dragon Head Stone میخوام بدونم
ممنون

سلام
من 20000 soul دادم و اون در تو darktoot بود رو باز کردم اون منطقه جای خاصی یا باس داره که من ادامه بدم این روح ها رو تو این منقطه چجوری میشه ضرباتشون رو دفع کرد منظور روشون lock کنی ؟
تا اونجا که خوندم بهترین شمشیر تو بازی gravelord ....بود(از نظر بازی کنندگان)اگر همینه از کجا باید گیرش بیارم؟
من red dragon روی پل و اژدها هفت سر توی اب و پروانه رو کشتم اینم محض اطلاع بود برای اگر ایتمی از اینا برای شمشیر بالایی نیاز بود
اخریش این که ash lake کجاست؟
برای بدست اوردن Dragon Head Stone میخوام بدونم
ممنون
اون دری که باز کردی یکی از مهم ترین و استراژیک ترین قسمتهای بازی اول از پله ها بر و پایین و از سمت چپ راهت رو ادامه بده تا برسی به یک چهار دیواری برو داخلش با اون گربه ای که رو لبه پنجره نشسته صحبت کن تا عضو گروهشون بشی تا دیگه اون اروح تو چنگل بهت کاری نداشته باشند بعدش باید از همون جا بری پایین
سمت چپ راهت رو ادامه بده تا برسی به اون گرگه که شمشیر تو دهنشه با روحی که از اون گرگه میگری میتونی تو anor londo یکی از بهترین شمشیر هارو بسازی و با یکی از این دو رینگی که پیش گرگه میگری میتونی یکی از چهار باس اصلی رو شکست بدی
چون اسم شمشیرها و مکان ها خوب یادم نمیمونه در این مورد علیرضا میتونه کمکت کنه
واسه رفتن به ashe lake اونجایی که از آسیاب میای پایین برو سمت چپ یه درخت خیلی بزرگی هست که از روی ریشش میتونی وارده درخت بشی دیوار رو با ضربه از بین ببر داخل که شدی باز پشت جعبه یه را مخفی دیگه هست دیوار پشت جعبه رو هم با ضربه از بین ببر تا به ash lake برسی

• Like
Reactions: lp.love

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or