الآن بشین دعا کن به جون کسایی که کمکت کردن :dسلام ممنون من الان کشتمش اردها چند سره ممنون بچه ها>:d<
ببخشید بچه ها الان باید چی کار کنم؟؟؟![]()
اولا عزیز این مرحله آخر نیست. شما برای باز کردن این مناطق که با مه زرد پوشونده شدند باید به anor londo برسید در انتهای این مرحله یک آیتمی به اسم lord vessel میگیرید که این مه زردها باز میشن
با چی کشتیشسلام ممنون من الان کشتمش اردها چند سره ممنون بچه ها>:d<
ببخشید بچه ها الان باید چی کار کنم؟؟؟![]()
دوستان اینجا گفته شده با Lord vessel میشه مه زرد رو از بین برد من Lord vessel دارم ولی تاثیری نداره
![]()
ممنون داداش این Four kings کجاستباید بذاریش توی جای مخصوصش .
با اون یارو گوش درازه که توی Firelink هست صحبت کن یا اگه نمیخوای باید بری Four kings رو بکشی و با اونی که بعدش میاد صحبت کنی ( این دومی یه اچیومنتم داره چون Covenant هست)
دوستان
من با اون شمشیر شکسته رسیدم به باس اول ، شما هم با همون شمشیر شکسته باهاش مبارزه کردید ؟ اصلا هیچیش نمیشه که !!!
بازیش اصلا سخت نیست فقط یه ایراد بزرگی که داره هوش مصنوعی پایین کاراکتر اصلی بازی هست که تا سمته دشمن نگیریش خودش حالیش نی
مشکل تو زدن کمبو ها هم که دیگه داره میرو اعصابم
لول 140 و همچنان به بازی کردن ادامه می دهیم....:d الان برا بار چهارم میخوام شروعش کنم. علت اینکه این همه بازی رو تکرار کردم وجود آیتم های فوق مخفی و کارای secret هست که هر بار بازی رو تموم میکنم تازه یکی یکی کشفشون میکنم. تازه کشف کردم که با اون تخم مرغهایی که توی اولین مرحله ی بازی هست میشه مبادله انجام داد .مثلا یه چیزی که اون دوست داشته باشه میدی و در عوض مثلا بهت سنک آپگرید و از اینا میده.این پرنسس گویندولین رو هم دوبار قبلی که بازی کرده بودم کشف نکرده بودم. تو بار سوم کشفش کردم. برای اینکه پیدا کنید کافیه که انگشتر darkmoon seance ring یا یه همچین چیزی رو دستتون کنید و به بون فایر darkmoon tomb برید. میبینید که یه جای مخفی باز شده. کلی هم لباس و اسلحه ی خفن بازی داره که میتونید از لینک زیر همه جزئیات و .... رو ببینید:
darksoulswiki.wikispaces.com/Boss+Soul+Weapons
بهترین زره بازی هم به نظرم همون زره black night که اگه آپگریدش کنی فوق العاده قوی میشه. بهترین سپری هم که پس از 3 بار بازی کردن کشفش کردم زرهی هست که از روح sif میشه ساختش. اسمش هم هست sield of artorias .بهترین اسلحه هم از نظر سرعت و قدرت به نظرم claymore+10 fire هست که اگه تا ته آپگرید کنی قدرت فیزیکیش میشه 288 تا و قدرت آتیشش هم 288 تا سر جمع 576 تا. البته اسلحه های قوی تر هم هست مثل great axe که اگه تا ته آپگرید کنی سر جمع 750 تا دمیج میده( خودم ساختمش) ولی کند هستن و به درد مبارزه با هر دشمنی نمیخوره.
ممنون داداش این Four kings کجاست
فکر کنم تو The Abyss باشه
از کجا باید رفت پیشش به The Abyss
---------- نوشته در 05:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:24 PM ارسال شده بود ----------
---------------------------------------------
بدبخت شدم D:
تو anor londo وارد اون دری که با مه زرد پشیده شده بود شدم رفتم طبقه آخر خوردم به پست اون باس کریستالیه
وقتی مردم دیدم یه bonfire جلومه روشن کردم بعدش متوجه شدم تو یک سلولم که هر دوتا دراش lock شده
چه کنم ؟
بهتره یه بار اون لینکی که دادم رو کامل مطالعه کنی و تمام secret های بازی رو یاد بگیری تا مثل من مجبور نشی 4 بازی رو بری:dمن یه بار رفتم یه بارم تا زنگ اول رفتم ، فکر کنم منم مثل شما باید فعلا این Skyrim رو بذارم کنار و دوباره همینو بازی کنم .
فقط دو تا جای مرموز برام باقی موند :
1- یکی همون در بزرگی که توی demon ruins بود
2- و یکی هم اون در بزرگی که توی lost izalite پشت اون titanite demon بود.
یه جایی خوندم که کلید یکی از این در رو با دادن 30 تا Humanity به Daughter Of Chaos میشه گرفت و مستقیم میبرت توی lost izalite و دیگه مجبور نیستی با اون solair بجنگی و نجات پیدا میکنه و در مبارزه با غول آخر کمکت میکنه . (البته من همینجوریشم با اون مبارزه نکردم)
ممنون دوست عزیز منم نگفتم اخرشه گفتم اخرtomb of gaimet
من همه جارو گشتم ولی نتونستم پیدا کنم جای دقیقش کجاست ممنون من کلا گیر افتادم راه عقب برگشتن هم نیست
پایان بازی :با کمک دوست عزیز gorgnamaa همین الآن بازی و تموم کردم ! بازیش خیلی زیبا بود! حتماً یک بار دیگه بازیش میکنم !
درباره ی پایان بازی :
باس آخر gwyn عزیز بود،من پایان بازیو درک نکردم ! مه چی آتیش گرفت ! منظور چی بود ؟ معیار برای رسیدن به بقیه ی پایان ها چیه ؟ اکه کسی میدونه و حوصله داره بگه چی هستن پایانای بازی:d