Dark Souls | Xbox 360

سلام ممنون من الان کشتمش اردها چند سره ممنون بچه ها>:d<
ببخشید بچه ها الان باید چی کار کنم؟؟؟:-/
الآن بشین دعا کن به جون کسایی که کمکت کردن :d
این سوالی که پرسیدی توی این بازی کاربرد نداره چون مرحله ها ترتیب ندارن .
باید ببینی تا الآن چیکار کردی !

اولا عزیز این مرحله آخر نیست. شما برای باز کردن این مناطق که با مه‌ زرد پوشونده شدند باید به anor londo برسید در انتهای این مرحله یک آیتمی به اسم lord vessel میگیرید که این مه‌ زردها باز میشن

دوستان اینجا گفته شده با Lord vessel میشه مه زرد رو از بین برد من Lord vessel دارم ولی تاثیری نداره

---------- نوشته در 11:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:08 AM ارسال شده بود ----------

سلام ممنون من الان کشتمش اردها چند سره ممنون بچه ها>:d<
ببخشید بچه ها الان باید چی کار کنم؟؟؟:-/
با چی کشتیش
ای ناقلا فکر کنم با همون sword ی که تو امزات گذاشتی کلکش رو کندی :d
تازه اوایل بازی هستی میتونی قبل از کشتن باس های جدید یکم خودت رو ابگریت کنی
راستی بچه ها چقدر دیگه از بازی من مونده همون طوری که گفتم Lord vessel رو گرفتم و پشت اون دری که با مه زرد بسته شده گیر کرد
اخه این مگه با Lord vessel باز نمیشه :(

دوستان اینجا گفته شده با Lord vessel میشه مه زرد رو از بین برد من Lord vessel دارم ولی تاثیری نداره

:(

باید بذاریش توی جای مخصوصش .
با اون یارو گوش درازه که توی Firelink هست صحبت کن یا اگه نمیخوای باید بری Four kings رو بکشی و با اونی که بعدش میاد صحبت کنی ( این دومی یه اچیومنتم داره چون Covenant هست)

باید بذاریش توی جای مخصوصش .
با اون یارو گوش درازه که توی Firelink هست صحبت کن یا اگه نمیخوای باید بری Four kings رو بکشی و با اونی که بعدش میاد صحبت کنی ( این دومی یه اچیومنتم داره چون Covenant هست)
ممنون داداش این Four kings کجاست
فکر کنم تو The Abyss باشه
از کجا باید رفت پیشش به The Abyss

---------- نوشته در 05:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:24 PM ارسال شده بود ----------

---------------------------------------------
بدبخت شدم D:
تو anor londo وارد اون دری که با مه زرد پشیده شده بود شدم رفتم طبقه آخر خوردم به پست اون باس کریستالیه
وقتی مردم دیدم یه bonfire جلومه روشن کردم بعدش متوجه شدم تو یک سلولم که هر دوتا دراش lock شده
چه کنم ؟

آخرین ویرایش:
لول 140 و همچنان به بازی کردن ادامه می دهیم....:d الان برا بار چهارم میخوام شروعش کنم. علت اینکه این همه بازی رو تکرار کردم وجود آیتم های فوق مخفی و کارای secret هست که هر بار بازی رو تموم میکنم تازه یکی یکی کشفشون میکنم. تازه کشف کردم که با اون تخم مرغهایی که توی اولین مرحله ی بازی هست میشه مبادله انجام داد .مثلا یه چیزی که اون دوست داشته باشه میدی و در عوض مثلا بهت سنک آپگرید و از اینا میده.این پرنسس گویندولین رو هم دوبار قبلی که بازی کرده بودم کشف نکرده بودم. تو بار سوم کشفش کردم. برای اینکه پیدا کنید کافیه که انگشتر darkmoon seance ring یا یه همچین چیزی رو دستتون کنید و به بون فایر darkmoon tomb برید. میبینید که یه جای مخفی باز شده. کلی هم لباس و اسلحه ی خفن بازی داره که میتونید از لینک زیر همه جزئیات و .... رو ببینید:
darksoulswiki.wikispaces.com/Boss+Soul+Weapons

بهترین زره بازی هم به نظرم همون زره black night که اگه آپگریدش کنی فوق العاده قوی میشه. بهترین سپری هم که پس از 3 بار بازی کردن کشفش کردم زرهی هست که از روح sif میشه ساختش. اسمش هم هست sield of artorias .بهترین اسلحه هم از نظر سرعت و قدرت به نظرم claymore+10 fire هست که اگه تا ته آپگرید کنی قدرت فیزیکیش میشه 288 تا و قدرت آتیشش هم 288 تا سر جمع 576 تا. البته اسلحه های قوی تر هم هست مثل great axe که اگه تا ته آپگرید کنی سر جمع 750 تا دمیج میده( خودم ساختمش) ولی کند هستن و به درد مبارزه با هر دشمنی نمیخوره.

سلام
من به خاطر سوتی که دادم و باگ بازی مجبورم بازی رو از اول برم و حوصله ش رو ندارم
طریقه کار با save editor بازی چیه؟من هرکاری میکنم موقع انتقال save بازی به داخل فلش ارور میده.
کدوم save رو باید بریزی تو فلش اونی که خود backup میگیره یا اونی که بازش میکنی و تغییرات رو روش انجام میده؟
با تشکر

دوستان
من با اون شمشیر شکسته رسیدم به باس اول ، شما هم با همون شمشیر شکسته باهاش مبارزه کردید ؟ اصلا هیچیش نمیشه که !!!
بازیش اصلا سخت نیست فقط یه ایراد بزرگی که داره هوش مصنوعی پایین کاراکتر اصلی بازی هست که تا سمته دشمن نگیریش خودش حالیش نی
مشکل تو زدن کمبو ها هم که دیگه داره میرو اعصابم

دوستان
من با اون شمشیر شکسته رسیدم به باس اول ، شما هم با همون شمشیر شکسته باهاش مبارزه کردید ؟ اصلا هیچیش نمیشه که !!!
بازیش اصلا سخت نیست فقط یه ایراد بزرگی که داره هوش مصنوعی پایین کاراکتر اصلی بازی هست که تا سمته دشمن نگیریش خودش حالیش نی
مشکل تو زدن کمبو ها هم که دیگه داره میرو اعصابم

کدوم باس ؟ اگه اژدها سبزه رو میگی که فقط باید جا خالی بدی و بزنیش تا بمیره . همون شمشیر هم هست فقط .
البته بار اول باید فرار کنی از دستش .

لول 140 و همچنان به بازی کردن ادامه می دهیم....:d الان برا بار چهارم میخوام شروعش کنم. علت اینکه این همه بازی رو تکرار کردم وجود آیتم های فوق مخفی و کارای secret هست که هر بار بازی رو تموم میکنم تازه یکی یکی کشفشون میکنم. تازه کشف کردم که با اون تخم مرغهایی که توی اولین مرحله ی بازی هست میشه مبادله انجام داد .مثلا یه چیزی که اون دوست داشته باشه میدی و در عوض مثلا بهت سنک آپگرید و از اینا میده.این پرنسس گویندولین رو هم دوبار قبلی که بازی کرده بودم کشف نکرده بودم. تو بار سوم کشفش کردم. برای اینکه پیدا کنید کافیه که انگشتر darkmoon seance ring یا یه همچین چیزی رو دستتون کنید و به بون فایر darkmoon tomb برید. میبینید که یه جای مخفی باز شده. کلی هم لباس و اسلحه ی خفن بازی داره که میتونید از لینک زیر همه جزئیات و .... رو ببینید:
darksoulswiki.wikispaces.com/Boss+Soul+Weapons

بهترین زره بازی هم به نظرم همون زره black night که اگه آپگریدش کنی فوق العاده قوی میشه. بهترین سپری هم که پس از 3 بار بازی کردن کشفش کردم زرهی هست که از روح sif میشه ساختش. اسمش هم هست sield of artorias .بهترین اسلحه هم از نظر سرعت و قدرت به نظرم claymore+10 fire هست که اگه تا ته آپگرید کنی قدرت فیزیکیش میشه 288 تا و قدرت آتیشش هم 288 تا سر جمع 576 تا. البته اسلحه های قوی تر هم هست مثل great axe که اگه تا ته آپگرید کنی سر جمع 750 تا دمیج میده( خودم ساختمش) ولی کند هستن و به درد مبارزه با هر دشمنی نمیخوره.

آقا دمت گرم . (یه پستت ارزش یه اعتبار داشت ;) )
من یه بار رفتم یه بارم تا زنگ اول رفتم ، فکر کنم منم مثل شما باید فعلا این Skyrim رو بذارم کنار و دوباره همینو بازی کنم .

ممنون داداش این Four kings کجاست
فکر کنم تو The Abyss باشه
از کجا باید رفت پیشش به The Abyss

---------- نوشته در 05:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:24 PM ارسال شده بود ----------

---------------------------------------------
بدبخت شدم D:
تو anor londo وارد اون دری که با مه زرد پشیده شده بود شدم رفتم طبقه آخر خوردم به پست اون باس کریستالیه
وقتی مردم دیدم یه bonfire جلومه روشن کردم بعدش متوجه شدم تو یک سلولم که هر دوتا دراش lock شده
چه کنم ؟

بله همون Abyss هست که راهش از توی New Londo Ruin هست .
اون قسمت دوم هم جزو خود بازیه ، کار دیگه ای نمیشه کرد . داری درست میری .

• Like
Reactions: NINJѦ
پس از جمعا 117 ساعت پرونده بازی رو بستم و گذاشتمش کنار...:( انصافا بهترین بازی rpg بود که پس از آبلیویون بازی کرده بودم. امسال کلا سال محبوب من بود. اولش که witcher2 اومد و حسابی حال داد. بعدش این و در نهایت skyrim ....

فقط حیف که نوتنستم عضو گروه gravelord بشم. اونایی که میخوان عضو این گروه بشن و بهترین سلاح بازی رو بدست بیارن( gravelord sword) باید قبل از اینکه نیتو رو بکشن عضو این گروه بشن. راهشم اینکه توی cotocombs جایی که اون titanite demon هست یه قر خالی وجود داره .باید برید توش بخوابین بعد یک دقیقه که موندین توش شما رو میبرن پیش نیتو و میتونید عضوش بشید. من اینو وقتی فهمیدم که نیتو رو کشته بودم:d

فقط دو تا جای مرموز برام باقی موند :
1- یکی همون در بزرگی که توی demon ruins بود
2- و یکی هم اون در بزرگی که توی lost izalite پشت اون titanite demon بود.
اگه کسی تونسته این دوتا در رو باز کنه به ما هم بگه.
حالا نوبتی هم باشه نوبت skyrim هست. من برم تو این بازی دیگه بیرون اومدنم ازش با خداست.:d آبلیون رو تا یک سال داشتم بازی میکردم.:d

من یه بار رفتم یه بارم تا زنگ اول رفتم ، فکر کنم منم مثل شما باید فعلا این Skyrim رو بذارم کنار و دوباره همینو بازی کنم .
بهتره یه بار اون لینکی که دادم رو کامل مطالعه کنی و تمام secret های بازی رو یاد بگیری تا مثل من مجبور نشی 4 بازی رو بری:d

فقط دو تا جای مرموز برام باقی موند :
1- یکی همون در بزرگی که توی demon ruins بود
2- و یکی هم اون در بزرگی که توی lost izalite پشت اون titanite demon بود.

یه جایی خوندم که کلید یکی از این در رو با دادن 30 تا Humanity به Daughter Of Chaos میشه گرفت و مستقیم میبرت توی lost izalite و دیگه مجبور نیستی با اون solair بجنگی و نجات پیدا میکنه و در مبارزه با غول آخر کمکت میکنه . (البته من همینجوریشم با اون مبارزه نکردم)

• Like
Reactions: 3line
یه جایی خوندم که کلید یکی از این در رو با دادن 30 تا Humanity به Daughter Of Chaos میشه گرفت و مستقیم میبرت توی lost izalite و دیگه مجبور نیستی با اون solair بجنگی و نجات پیدا میکنه و در مبارزه با غول آخر کمکت میکنه . (البته من همینجوریشم با اون مبارزه نکردم)
والا منم هنوز به اونجاهای بازی نرسیدم ولی توی سایتی که راهنمایی بازی رو خوندم از روش نوشته بود که اگر عضو گروه chaos servant باشی و 30 تا humanity بدی به اون daughter of chaos هم یه جادوی chaos storm بهت میده هم یدونه shortcut به lost izalite میده بهت.

• Like
Reactions: 3line
با کمک دوست عزیز gorgnamaa همین الآن بازی و تموم کردم ! بازیش خیلی زیبا بود! حتماً یک بار دیگه بازیش میکنم !
درباره ی پایان بازی :
باس آخر gwyn عزیز بود،من پایان بازیو درک نکردم ! مه چی آتیش گرفت ! منظور چی بود ؟ معیار برای رسیدن به بقیه ی پایان ها چیه ؟ اکه کسی میدونه و حوصله داره بگه چی هستن پایانای بازی
:d

ممنون دوست عزیز منم نگفتم اخرشه گفتم اخرtomb of gaimet
من همه جارو گشتم ولی نتونستم پیدا کنم جای دقیقش کجاست ممنون من کلا گیر افتادم راه عقب برگشتن هم نیست

برای رد کردن tomb of giants باید جادی روشن کردن محیط داشته باشی که از زن جادوگری بعد از کشتن hydra می گیری. باید با golem کریستالی طلایی بجنگی تا آزاد بشه

با کمک دوست عزیز gorgnamaa همین الآن بازی و تموم کردم ! بازیش خیلی زیبا بود! حتماً یک بار دیگه بازیش میکنم !
درباره ی پایان بازی :
باس آخر gwyn عزیز بود،من پایان بازیو درک نکردم ! مه چی آتیش گرفت ! منظور چی بود ؟ معیار برای رسیدن به بقیه ی پایان ها چیه ؟ اکه کسی میدونه و حوصله داره بگه چی هستن پایانای بازی
:d
پایان بازی :
والا این پایان رو خودمم درست و حسابی نفهمیدم چی شد .
ولی یه پایان دیگه داره که بجای روشن کردن Bonfire باید بری از در خارج بشی ، اونوقت خودت میشی لرد سیاه و همه ی اون موجود گوش دراز ها یعنی همون King Seeker و رفقاش بهت تعظیم میکنن .
من یه بار دیگه احتمالا بازیو میرم ، چون با این یه بار نصف بازی درک نشد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or