Dark Souls | Xbox 360

ببخشید بچه ها یک سوال دارم کدام توانایی هارو اپدیت کنم تا بتونم شمشیر های سنگین رو بلند کنم من هم شمشیر و هم سپر black night را دارم ولی نمیتونه بلند کنه کمک کمک کمک کمک کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/

---------- نوشته در 01:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 PM ارسال شده بود ----------

کمک کمک بچه ها خواهش کمک به سوالم لطفا جواب بدید :)

ببخشید بچه ها یک سوال دارم کدام توانایی هارو اپدیت کنم تا بتونم شمشیر های سنگین رو بلند کنم من هم شمشیر و هم سپر black night را دارم ولی نمیتونه بلند کنه کمک کمک کمک کمک کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/

---------- نوشته در 01:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 PM ارسال شده بود ----------

کمک کمک بچه ها خواهش کمک به سوالم لطفا جواب بدید :)
دوست عزیز همین صفحه قبل در مورد سوال مشابه توضیح دادم

سلام به همه دوستان .
من دومین زنگ رو هم به صدا در اوردم . ولی‌ الان به تعرض وشتنکی احساس می‌کنم ضعیف هستم شمشیر خوب توی این بعضی‌ از کجا بگیرم

یکی از خوبی های این بازی اینه که تنوع شمشیرهاش بالاست و نمیشه یکی رو به عنوان بهترین انتخاب کرد .
ولی این شمشیرهایی که مینویسم به نظر من از بقیه کارآمد تر هستن :

1- Black Knight Sword : به صورتی تصادفی از شوالیه های سیاهی که میکشی میفته ، اگه شانس بیاری و یکیش گیرت بیاد خیلی عالیه . سرعتش یکم کنه ولی هر چی STR رو بالا ببری قدرتش هم بیشتر میشه .

2 - Lightening Spear : توی Sen's Fortress دومین جایی که گلوله های سنگی میان پایین (راه پله ای که پاگرد داره) شما از وسط راه پله وارد میشین ، صبر کنین که سنگ رد بشه بعد دنبالش برین پایین ، وقتی به پایین راه پله برسین یه اتاق سمت چپ هست که یه صندوق توشه . اون صندوق یه Mimic هست و نباید بازش کنید. با شمشیر بهش ضربه بزنید و بکشیدش تا این نیزه رو بدست بیارید - نصف قدرت این نیزه برقیه و سرعتش هم فوق العاده بالاست .

3 - Queen laagh's fury Sword : یه اسلحه از نوع Curved رو باید تا +10 آپگرید کنید . برای این کار Falchion مثلا مناسب هست . بعد این شمشیر +10 رو با Queen laagh's Soul میدین به آهنگر بزرگ توی Anor Londo و 5000 تا روح هم بهش میدین و بجاش اون این شمشیر رو بهتون میده که نصف قدرتش آتش هست و سرعت بالایی داره .

این سه شمشیر رو اگه داشته باشین و آپگریدشون کنید تقریبا برای مبارزه با هر موجودی آماده هستید .
شمشیر اول قدرت فیزیکی زیاد داره ، دومی برای دشمنایی که در مقابل برق ضعیفن و سومی برای دشمنایی که در مقابل آتش ضعیفن کار آمد هستن .

چرا میشه پیشگیری کرد...

اون مرحله ای که میری بالای سقف کلیسا و با دو تا اژدها مبارزه میکنی...

قبل از اون یه حاج آقایی که زره طلایی داره رو از زندان آزاد کردی...ازت تشکر میکنه و بهت میگه که حالا باید از کسی که این بلا رو سرم آورده انتقام بگیرم( منظورش Fire Keeper هست)

اگر قبل از اینکه Bell دوم رو بزنی بری Firelink Shrine میبینیش و میتونی بکشیش...تا Fire Keeper و نکشه...

اگرم دیر رسیدی و کشتش...یه آیتمی بهت میده که میتونی تو دنیای اون وارد شی و اونجا بکشیش... البته من هنوز از این آیتمه نتونستم استفاده کنم
ممنون رفیق

---------- نوشته در 05:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------

1:این یه باگ بازی هست.برگرد به bonfire firelink shrine یه سیو کن دوباره برو سراغش میبینی که هست.برای منم دفعه اول اینطوری شد.
2: کی رو میگی؟همون که یه سپر هم دستش بوده؟زدی کشتیش؟:d
خیلی هم عالی.دیگه نمیتونی جادوهاش رو بخری

---------- نوشته در 01:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:11 PM ارسال شده بود ----------

شمشیرت چیه؟کلا تو بازی 3 4 تا اسلحه به درد بخور بیشتر نیستن.بقیه قویا یا خیلی خیلی کندن هم strengh بالایی برای استفاده میخوان یا مثلا crsytall هستن و بعد چندتا ضربه میشکنن و قابل تعمیر هم نیستن.اسلحه های به درد بخوره بازی کلا ایناست به نظر من : blacknight sword که اگر خوش شانس باشی از یکی از black night ها دراپ میشه،drake sword که از اون اژدها قرمزه به دست میاری ، gravelord sword که از رفتن توی یه گروه میگیری
مثلا یه شمشیر دیگه هم هست به نام drangon great sword به دست آوردنش هم خیلی راحته ولی برای استفادش strengh ات باید 36 باشه و فوق العاده هم سنگینه.تا بیای بزنی به یکی ترکوندتت
شما همون drake sword ات رو آپگرید کن غول های ادامه بازی رو هم با pyromanci میزنی نگران نباش.

---------- نوشته در 01:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:22 PM ارسال شده بود ----------

همونطوری که دوستمون هم گفتن با کشتن اون یارو میشه پیشگیری کرد ولی راه بهتر اینه که بری توی دنیاش و بکشیش و روح زنه رو برداری و برش گردونی به فایر لینک
واسه استفاده از شمیشرای سنگین هم باید strengh رو ببری بالا که وقتی اسلحه رو باز میکنی صفحشو مقداری رو که میخواد زیر اون علامت بازو زده(البته توی پست قبلی هم گفتم پیشنهاد نمیشه ببریش بالا.فقط تا لول 24 برای استفاده از gravelord sword )
زنگ دوم هم نمیدونم الان شما کجایی ولی باید اول بری از راه depth بعد blight town بعد هم qunelog domain که یه باس خیلی سخت داره.وقتی اون رو زدی پشتش زنگ دوم هست(البته یه کلک هم میتونی بزنی که خب چندتا ایتم رو از دست میدی ولی راه جالیبیه.برای این که depth رو بپیچونی و از شر قورباغه های نفرین کن لعنتی راحت بشی و یه قسمت اعظم blight town رو رد کنی برو فایر لینک بعد از پله ها بیا پایین یه آسانسور سوار میشی میای پایین دوباره یکی دیگه آسانسور پیدا میکنی میای پایین تر میرسی به یجا به نام drake vally از اون جا یه پل میخوره سمت راستت یه میون بر میخوره به بالای blight town.
ممنون دوست عزیز تمام مشکلاتم برطرف شد زنگ دوم رو هم زدم البته اگه توصیح شمارو میخوندم استرانگم رو 40 نمیکردم :d
فقط چطوری میشه از اون ایتم برای رفتن به دنیای اون کسی که خانوم رو کشته استفاده کرد
و اینکه چطوری تعداد فلاکس های helt رو تو بون فایرها رو زیاد کرد

آخرین ویرایش:
البته بهترین اسلحه همونی هستش که از قطع کردن دم اون اژدهای سیاهه توی ash lake بدست میاد که قدرتش 360 هست و وقتی آپگرید کنی قدرتش تا 450 هم میرسه ولی قدرت 50 میخواد. به نظرم بهترین اسلحه اون نیزه تبر دار هست که اسمش یادم نیست(Black Knight........) ولی وقتی آپگریدش کنی تا ته قدرتش میشه 350 تا.

تمام دنیاهای بازی رو کامل کردم فقط این new londo ruins مونده. اونم هرچی میزنم این ارواح رو نمیمیره. صفحات قبل رو خوندم نوشته بودین که باید ازTransient curse استفاده کنیم. منظورتون همون سنگی هست که موقع curse شدن استفاده میکنیم؟
و اینکه red titanite ها رو از کجا میشه به وفور پیدا کرد؟ من الان خیلی لازمش دارم ولی دیگه نیست که نیست...

ببخشید میشه محل دقیق bell 1 و bell 2 را دقیق به من بگید ممنون میشم و الان من هیچ زنگی را نزدم اون اقا زره طلایی رو ازاد کردم کجاست بکشمش قبل از اینکه fire keeper را بکشه و میشه وقتی اسم محل رو گفتید توضیح بدید دقیقا کجاست و من الان هیچ غولی رو نکشتم نه اون اردها 8 سر پروانه هه دو تا اردها بالای کلیسا من الان کلاس همم knight است و شمشیر و سپر black night و زره sun light knight را دارم از کجا شروع کنم چی کار کنم و البته بگم که میشه لطف کنید به تمام سوالام جواب بدید >:d< کمک کمک کمک کمک کمک کمک:)

ممنون رفیق

---------- نوشته در 05:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------

ممنون دوست عزیز تمام مشکلاتم برطرف شد زنگ دوم رو هم زدم البته اگه توصیح شمارو میخوندم استرانگم رو 40 نمیکردم :d
فقط چطوری میشه از اون ایتم برای رفتن به دنیای اون کسی که خانوم رو کشته استفاده کرد
و اینکه چطوری تعداد فلاکس های helt رو تو بون فایرها رو زیاد کرد
خواهش میکنم.کاش زودتر مشورت میکردین.الان بقیه مشخصاتتون چنده؟با این تفاسیر فکر کنم تقریبا همه سول ها رو از اول بازی دادین برای آپگرید strengh درسته؟
سوال دومتون رو خیلی دقیق نمیتونم بگم چون هستم خودم نرسیدم اونجا ولی گویا توی anor londo بعد رسید به یه پرنسس اون black eye orb که از سلول اون زنه برداشتی شروع به ویبره زدن میکنه و میرسه به یه جایی که میشه استفادش کرد و رسید به قاتل زنه
تعداد فلاکس ها رو هم با کیندل میشه زیاد کرد.شما اول باید در حالت انسان باشی بعد با دادن یدونه humanty میتونید اون بون فایر رو کیندل کنید و ببریدش روی 10 تا فلاسک.گویا هرکدوم رو میشه تا 30 تا برد بالا که خب بدیهیه ارزش نداره.در کل یعنی اگر hollow باشی باید دو تا humanity مصرف کنی تا بتونی یه بون فایر رو کیندل کنی
البته بهترین اسلحه همونی هستش که از قطع کردن دم اون اژدهای سیاهه توی ash lake بدست میاد که قدرتش 360 هست و وقتی آپگرید کنی قدرتش تا 450 هم میرسه ولی قدرت 50 میخواد. به نظرم بهترین اسلحه اون نیزه تبر دار هست که اسمش یادم نیست(Black Knight........) ولی وقتی آپگریدش کنی تا ته قدرتش میشه 350 تا.
آره از نظر قدرت اونی که شما گفتی و یدونه دیگه که از قطع کردن دم gaping demon به دست میاد قوی ترین اسلحه های بازی هستن ولی در عمل کاربردی ندارن.شما حتی اگر strengh رو هم برسونی به 50 با نهایت بدبختی تا بیای اون سلاح به اون گندگی رو بلند کنی و بزنی به طرف یارو 3 4 تا حرکت زده روت.ماشالله بازی هم که قاعده و قانون درست درمونی نداره.دشمنای معمولی هم با 2 3 تا ضربه کلا میکشنت.علاوه بر اون وزن این اسلحه های 24 هست که به شدت سنگیه و equip load رو میبره بالا که موجب سنگینی و در پی اون استفاده از armor های ضعیف تر از روی اجبار برای رفع اون میشه
دوستان به هیچ وجه strengh رو بیشتر از 24 نکنید که سول تلف کردن محض هست.قوی ترین یا بهتر بگم کار آمد ترین سلاح بازی با در نظر گرفتن همه موارد gravelord sword هست که از پیوستن به Gravelord Servant به دست می آد.اول از همه دستکش pyromancy رو تا ته آپگرید کنید بعد spell هاشو بخرید بعد هم برای level up توجهتون رو بزارید روی endurance و vitality
صفحات قبل رو خوندم نوشته بودین که باید ازTransient curse استفاده کنیم. منظورتون همون سنگی هست که موقع curse شدن استفاده میکنیم؟
نه داداش یه شی هست شکل یه دست آبی روشه.باید از اون استفاده کنی

• Like
Reactions: castlevania
gamer5خواهش کمک کنید لطفا کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کنییییییید لطفا ........:x

---------- نوشته در 08:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها کمک

gamer5خواهش کمک کنید لطفا کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کنییییییید لطفا ........:x

---------- نوشته در 08:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها کمک
دوست عزیز اتفاقا من قبل از اینکه پست قبلیم رو ارسال کنم پست شما رو دیدم ولی هیچی ازش دستگیرم نشد که بخوام کمک و راهنمایی کنم :d
میشه واضح تر بگی دقیقا سوالت چیه و مشکلت کجاست؟چه جوریه شما اون یارو زره طلایی رو آزاد کردی ولی هنوز یه غول هم نزدی؟

gamer5
عزیز
من بعد از اینکه غول توی زندان و بعد غول روی پل توی undead burg رو کشتم + گراز + شوالیه گنده پایین کلیسا + جادوگر بالای کلیسا هیچی نکشتم و بعد از کشتن جادوگر رفتم اون یارو زره طلایی رو ازاد کردم این کارایی که تا حالا کردم
میخواستم بدونم زنگ اول و دوم کجاست دقیقا +کدام قول ها لازم بمیرن+ کجا یارو زره زرده رو بکشم تا fire keeper را نزند خواهش کمک:x

gravelord sword هست که از پیوستن به Gravelord Servant به دست می آد.
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز. فقط میخواستم بپرسم این گروه کجاست؟ چون نتونستم پیداش کنم.

منم بالاخره با 99 ساعت بازی کردن و لول 95 تمومش کردم......قبل از این بازی فکر میکردم portal2 بازی سال بشه ولی الان مطمئنم بازی سال همین بازیه.
سه ویژگی بارز بازی که فوق العاده بودن :
1- گیم پلی فوق العاده و متنوع بازی.
2- گرافیک هنری بی نظیر بازی.مثلا من خودم از ash lake فوق العاده خوشم اومد. نهایت گرافیک هنری بود:d
3- و موزیک های بسیار دلنشین بازی که موقع نبرد با هر باس آهنگهایی عالی هم داشت. آخرشم که یه آهنگ زیبا میذاره و بازی تموم میشه....:( وقتی که پرنسس رو میبینی اون موقع هم یه آهنگ فوق العاده داره. اگه کسی لینک این دو تا موزیک رو داره بده ما هم یض ببریم.
یه سوال:
بازی چند تا پایان داره؟! اگه چند تا پایان داره اون یکی هاشو چطوری میشه دید؟؟؟ این پایان من بود:

بعد از اینکه 4 تا غول اصلی رو کشتم رفتم تو altar fireshrine و یه در باز شد که رفتم تو kiln of the first flame و اون یارو lord of cinder رو کشتم. بعد بازی تموم شد....

راستی فقط اون دری که تو demon ruins بود بعلاوه اون اون دری که تو lost izalith بود باز نشدن. اون دو تا در کلا باز میشن یا چیکار کنیم که باز شن؟ خیلی ممنون:x

gamer5
عزیز
من بعد از اینکه غول توی زندان و بعد غول روی پل توی undead burg رو کشتم + گراز + شوالیه گنده پایین کلیسا + جادوگر بالای کلیسا هیچی نکشتم و بعد از کشتن جادوگر رفتم اون یارو زره طلایی رو ازاد کردم این کارایی که تا حالا کردم
میخواستم بدونم زنگ اول و دوم کجاست دقیقا +کدام قول ها لازم بمیرن+ کجا یارو زره زرده رو بکشم تا fire keeper را نزند خواهش کمک:x
محیط های بازی رو بلدی به اسم بگم؟زنگ اول بالای یه کلیسا هست که یه اژدهای قرمز روی سردرش وایساده.اسم محیط undead parish هست.غول بسیار سختی هم داره چون دو تا هستن.اژدهای قرمز رو زدی؟
داداش چه گیری دادی به کشتن یارو زره زرده :d 20 بار گفتم بزار زنه رو بکشه جلوتر توی دنیای خودش خفتش میکنی هم روح زنه رو پس میگیری و برش میگردونی هم میتونی زره های طرف رو برداری
اصلا همین الان بگو شخصیتیت دقیقا کجاست؟کدوم bonfire هستی؟
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز. فقط میخواستم بپرسم این گروه کجاست؟ چون نتونستم پیداش کنم.
دادش راستشو بخوای من خودم هنوز توی anor londo هستم و به اونجا ها نرسیدم ولی راهنمای سلاح های بازی رو که خوندم این سلاح کار آمدترینش بود.گویا باید یدونه demon titanete از توی catacomb برداری و یدونه eye of death هم داشته باشی تا این گروه برات باز شه.صاحابش هم NITO هست که دیگه بازی رو تموم کردی و الان زدی ترکوندیش :d

خب متاسفانه ما یه حماقت محض کردیم و اون نقاشی لعنتی رو از توی anor londo بررسی کردم نمیدونستم قراره چه اتفاقی بیفته طرف رفت توی painted world of aniamis دیگه تا ته مرحله هم نرم راه بازگشتی ندارم.متاسفانه لولم زیاد به درد اونجا نمیخوره و افتادم تو بن بست
دوستان یه سوال خیلی مهم:من اومدم بون فایر painted world رو کیندل کنم بیشتر از 10 تا نوشت به secret rite احتیاج داری.جریان این آیتم چیه و از کجا باید گیرش آورد؟

خواهش میکنم.کاش زودتر مشورت میکردین.الان بقیه مشخصاتتون چنده؟با این تفاسیر فکر کنم تقریبا همه سول ها رو از اول بازی دادین برای آپگرید strengh درسته؟
سوال دومتون رو خیلی دقیق نمیتونم بگم چون هستم خودم نرسیدم اونجا ولی گویا توی anor londo بعد رسید به یه پرنسس اون black eye orb که از سلول اون زنه برداشتی شروع به ویبره زدن میکنه و میرسه به یه جایی که میشه استفادش کرد و رسید به قاتل زنه
تعداد فلاکس ها رو هم با کیندل میشه زیاد کرد.شما اول باید در حالت انسان باشی بعد با دادن یدونه humanty میتونید اون بون فایر رو کیندل کنید و ببریدش روی 10 تا فلاسک.گویا هرکدوم رو میشه تا 30 تا برد بالا که خب بدیهیه ارزش نداره.در کل یعنی اگر hollow باشی باید دو تا humanity مصرف کنی تا بتونی یه بون فایر رو کیندل کنی

استرانگم 40 یکی از جادوهام 18 اون یکی هم فکر کنم 15 یا 16 الباقی تمرکزم هم روی فرزی و استامینا و لود
لولم هم 93 از سولز هم تابحال استفاده نکردم
بابت جوابت ممنون
صفحات قبل در رابطه با سیموئن نوشته بود ولی هرچی گشتم پیدا نکردم من چندتا خوفش و دارم که نمیتونم استفاده کنم آخریش رو هم تو دارک روت باید بری انتهای جنگل از تمام نردبانهاش بیای پایین به دریاچه که رسیدی وارد آب میشی به سمت طلوع خورشید حرکت میکنی البته یکمی مایل به چپ یه دونه از اون موجوداتی که قبل از اژدها 7 سر میومدند ظاهر میشه البته رنگش طلایی
اونو که بزنی موجسمه یه خانومی ظاهر میشه که ازت میپرسه میخوای بهت بپیونده ؟
بعدش هم میشه سیموئنت
حالا اگه بگین چطوری باید ازش استفاده کرد ممنون میشم

آخرین ویرایش:
من الان تو اون bonfire هستم که پایین پله ی ان اقا ی داره با چکش میکوبه
نه ازدها رو نکشتم اون شمشیر که از دمش میگیره گرفتم
نه محیط هارو نمیشناسم
محل زنگ دوم کجاست؟؟؟ اون دوتا اردها بعد از اینکه دومی میاد سریع میمیرم کمک کمک کمک

بالاخره تموم شد!!!!! بعد از ۳۵ ساعت!! یک دموی فوق مسخره تهش برام نشون داد خستگی‌ تو تنم موند شاید پایان‌های دیگه بهتر باشن. سریع هم بازی دوباره شروع شد با همه آیتم‌های که داشتم یعنی‌ new game +. هر کی‌ جای گیر کرده بود در خدمتیم.
خدائیش اگه این بازی رو تو 35 ساعت تموم کردی خودش یه رکورده من تا الن 60 ساعت بازی کردم تازه زنگ دوم رو زدم

---------- نوشته در 01:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

من الان تو اون bonfire هستم که پایین پله ی ان اقا ی داره با چکش میکوبه
نه ازدها رو نکشتم اون شمشیر که از دمش میگیره گرفتم
نه محیط هارو نمیشناسم
محل زنگ دوم کجاست؟؟؟ اون دوتا اردها بعد از اینکه دومی میاد سریع میمیرم کمک کمک کمک
هنوز خیلی کار داری تا به زنگ دوم برسی فعلا بهش فکر نکن
تا جایی که میتونی خودت و اون شمشیری که گرفتی رو لول اپ کن تا بتونی باسهای اطراف رو بزنی

---------- نوشته در 02:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:57 PM ارسال شده بود ----------

منم بالاخره با 99 ساعت بازی کردن و لول 95 تمومش کردم......قبل از این بازی فکر میکردم portal2 بازی سال بشه ولی الان مطمئنم بازی سال همین بازیه.
سه ویژگی بارز بازی که فوق العاده بودن :
1- گیم پلی فوق العاده و متنوع بازی.
2- گرافیک هنری بی نظیر بازی.مثلا من خودم از ash lake فوق العاده خوشم اومد. نهایت گرافیک هنری بود:d
3- و موزیک های بسیار دلنشین بازی که موقع نبرد با هر باس آهنگهایی عالی هم داشت. آخرشم که یه آهنگ زیبا میذاره و بازی تموم میشه....:( وقتی که پرنسس رو میبینی اون موقع هم یه آهنگ فوق العاده داره. اگه کسی لینک این دو تا موزیک رو داره بده ما هم یض ببریم.
یه سوال:
بازی چند تا پایان داره؟! اگه چند تا پایان داره اون یکی هاشو چطوری میشه دید؟؟؟ این پایان من بود:

بعد از اینکه 4 تا غول اصلی رو کشتم رفتم تو altar fireshrine و یه در باز شد که رفتم تو kiln of the first flame و اون یارو lord of cinder رو کشتم. بعد بازی تموم شد....

راستی فقط اون دری که تو demon ruins بود بعلاوه اون اون دری که تو lost izalith بود باز نشدن. اون دو تا در کلا باز میشن یا چیکار کنیم که باز شن؟ خیلی ممنون:x
تنوستی از تو باگ در بیای ؟
یا دوباره بازی کردی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or