راه رو که داری درست میری .من Attune کردم ولی دستکش ندارم....
چجوری میتونم گیرش بیارم؟
من الان تو SEN'S FORTRESS هستم.دارم راهو درست میرم؟
برای دستکش اون یارو که توی Depth آزادش کردی میاد توی Firelink بهت دستکشو میده
راه رو که داری درست میری .من Attune کردم ولی دستکش ندارم....
چجوری میتونم گیرش بیارم؟
من الان تو SEN'S FORTRESS هستم.دارم راهو درست میرم؟
شما کدوم پایانو دیدی؟ چون چند تا پایان داره. اگه پایانی که من دیدم باشه باهات موافقم خیلی چرت بود. برا بار دوم فکر کنم ارزش داره آخه من حتا یک دونه اسلحه هم که با روح bossها ساخته میشه نساختمبلاخره بعد از 30 ساعت بازی تموم شد ولی چرا دموی اخر اینطوری بود بعدش ارزش داره دوباره نیو مثبت رو بریم
شما کدوم پایانو دیدی؟ چون چند تا پایان داره. اگه پایانی که من دیدم باشه باهات موافقم خیلی چرت بود. برا بار دوم فکر کنم ارزش داره آخه من حتا یک دونه اسلحه هم که با روح bossها ساخته میشه نساختم
من بعد از زدن غول آخر آتیشو روشن کردم برا پایان دیگه مثل اینکه باید اونجارو ترک کنی حالا دیگه جزئیات رو نمیدونم
بعد از 2روز اون اژدها 10 سر و کشتم . چه آسون بود4-5 روزه گیر کردم،زنگ اول و زدم،darkroot garden هم رفتم اون گرگ و کشتم،اما نمی دونم چیکار کنم دیگه ! تو new londo ruins هم بار اول،اون شبح هارو با شمشیرم میکشتم،اما از وقتی مردم و بازی لود شد نمیدونم چرا دمج نمیخورن
نمیمیرن با هیچی !
اصلا این زنگِ 2ام کجاست ؟کارم شده روزی 6 ساعت چرخ زدن تو بازی و کشتن یک مشت درخت
یه سری در هم هست تو darkroot garden (دوتان البته
) ک وسطشون نوره ! چطوری باز میشن ؟ یکم کمک کنید خو
اون غوله پروانه رو کشتی که اسمش Monnlight Butterfly بود ؟
کنار همون دری که قفله و باز نمیشه (کلیدشو با قیمت 20000 روح از آهنگر میتونی بخری که البته اونورش میخوره به همون گرگه که کشتیش، شما احتمالا از راه Darkroot Basin رفتی اونجا که در این صورت پشت در درمیای) یه راه باریکی هست که میره پایین ، همون راهو برو تا تهش به یه ساختمون میرسی و ازش میری بالا و با این پروانه مواجه میشی که کشتنش راحته . ( اینی که گفتم یه راه باریک ست واسه اونور در هست که از سمت آهنگر مستقیم میری بهش میرسی)
بعدش باید برری به اون قسمتی که Taurus Deamon رو کشتی ، از پله ها که میای پایین ، یه سه راهی بود که سمت چپش می خورد به اژدهای قرمز و سمت راستش می خورد به اون یارو شوالیه سفیده که کمکت میکرد . اما راه مستقیم یه در بود که قفل بود و الآن دیگه باز میشه ! اونجا شروع راه رسیدن به زنگ دومه .
برای رفتن به new londo ruins هم خیلی زوده ! این قسمت مربوط به اواخر بازی میشه .
اصلا این زنگِ 2ام کجاست ؟کارم شده روزی 6 ساعت چرخ زدن تو بازی و کشتن یک مشت درخت
یه سری در هم هست تو darkroot garden (دوتان البته
) ک وسطشون نوره ! چطوری باز میشن ؟ یکم کمک کنید خو
اون غوله پروانه رو کشتی که اسمش Monnlight Butterfly بود ؟
کنار همون دری که قفله و باز نمیشه (کلیدشو با قیمت 20000 روح از آهنگر میتونی بخری که البته اونورش میخوره به همون گرگه که کشتیش، شما احتمالا از راه Darkroot Basin رفتی اونجا که در این صورت پشت در درمیای) یه راه باریکی هست که میره پایین ، همون راهو برو تا تهش به یه ساختمون میرسی و ازش میری بالا و با این پروانه مواجه میشی که کشتنش راحته . ( اینی که گفتم یه راه باریک ست واسه اونور در هست که از سمت آهنگر مستقیم میری بهش میرسی)
بعدش باید برری به اون قسمتی که Taurus Deamon رو کشتی ، از پله ها که میای پایین ، یه سه راهی بود که سمت چپش می خورد به اژدهای قرمز و سمت راستش می خورد به اون یارو شوالیه سفیده که کمکت میکرد . اما راه مستقیم یه در بود که قفل بود و الآن دیگه باز میشه ! اونجا شروع راه رسیدن به زنگ دومه .
برای رفتن به new londo ruins هم خیلی زوده ! این قسمت مربوط به اواخر بازی میشه .
مراجعه شود به پست بالا :d حواسم نبود اونجایی که گفتی و رد کردم ! بازم مرسیمن پیشنهاد میکنم اگه Gift رو Mastery keyورداشتی از راه Valley Of Drakes بری.اینجوری Gaping Dragon رو هم پیچوندی و هم سریع به Bell دوم میرسی.اگه از راه Depth بری خیلی طولانی میشه.البته کلی ایتم هم بدست میاری.اگه از Depth رفتی بپا توسط اون غورباقه ها نفرین نشی.اون نفسی که بیرون میدن نفرینت میکنه.
به من دست کش نداد یه ایتم شبیه به سپر دادراه رو که داری درست میری .
برای دستکش اون یارو که توی Depth آزادش کردی میاد توی Firelink بهت دستکشو میده
آقا نخندی بم :d اما :
فعلاً میرم بازی کنم تا ببینم کی کمک میرسه :d شاید خودم ردش کردممن به depth هم رسیده بودم و blighttown هم رد کردم که به new londo ruins رسیده بودم! نمیدونم میدونی کجارو میگم یا نه ! همونجا که یه اژدها گندرو تو لبه ی یه کوه با 1000 دردسر میکشی :d بعد جلو تر بچه های آبی رنگش میانبعد از پله میری بالا به Darkroot basin میرسی ! جالبه حس میکنم کل بازی و دور خودم چرخیدم:d:d بعد که گفتی از اونجا که Taurus Deamon کشتی برو،از اون موقع تا الآن دوباره رفتم و به خونه اولم رسیدم :d واقعاً گیج شدم دیگه ! اوا ول کن نسیتم :d
---------- نوشته در 02:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 AM ارسال شده بود ----------
مراجعه شود به پست بالا :d حواسم نبود اونجایی که گفتی و رد کردم ! بازم مرسی![]()
یعنی بدشانس ترین گیمری هستم که میشه پیدا کرد....
لعنت بر تسترهای این بازی....)x
بعد از 63 ساعت و 30 دقیقه بازی که دیگه آخراش بودم و همه جای بازی رو گشته بودم و تمام آیتم های مخفی و هرچی که به فکرتون برسه رو پیدا کرده بودم که تو یه مرحله توی یه گوشه گیر کردم و دیگه نتونستم ازش در بیام. بعد quite رو زدم و دوباره لود کردم ببینم درست میشه یا نه. اینبار بدتر شد و اصلا دیگه کاراکتره حرکت نمیکرد.
یعنی 63 ساعت پر../...
مجبورم شدم دوباره از اول بازی برم و الان تقریبا یک سوم اون مقدار رو رفتم.:d
به من دست کش نداد یه ایتم شبیه به سپر داد![]()
نه تموم کرده بودمش. یدونه دیگه هم هست که با زدنش سولهاتو از دست میدی و برمیگردی به بون فایر. ولی بعد از اینکه دوباره لود رو زودم دیگه کاراکتره خشکش زده بود و هیچکاری نمیکرد...حتما یدونه از این استخون ها داشتی که برت میگردوند به آخرین BONFIRE . من یه بار همینجوری گیر کردم از این آیتم استفاده کردم درست شد .