imankazami
کاربر سایت
منی یه سوال دارم
وقتی چند تا ایتم میگیری بعد اگه بمیری از سیو قبل ایتم گرفتن بیاره اون ایتم ها رو داری؟:d
در ضمن واقعا بازیش سخته o:-)
ایتمو اگر بگیری بعد تو بازی بمیری ایتم میمونه
منی یه سوال دارم
وقتی چند تا ایتم میگیری بعد اگه بمیری از سیو قبل ایتم گرفتن بیاره اون ایتم ها رو داری؟:d
ایتمو اگر بگیری بعد تو بازی بمیری ایتم میمونه
اگه بمیری فقط soul هاتو از دست میدی(واحد پول بازی) .منی یه سوال دارم
laurentius همون پایرومنسی فروش fire link بعد از یه لول خاصی از اپگریدت یه سوال ازت میکنه که اگه بهش جواب مثیت بدی از اونجا میره و تو blighttown به صورت hollow ظاهر میشه و بهت حمله میکنه. اگه جواب منفی بدی هم که همون جا میمونه. احتمالا شما جواب مثبت دادی.
لوگان هم گفتم تو duke s archive زندانیه که باید ازادش کنی. اون وقت بهت جادو با قدرت های بهتر میفروشه. البته لول خیلی بالایی میخواد تا بتونی ازش استفاده کنی. هیچ وقت دیگه هم به فایر لینک برنمیگرده. همون جا نزدیک یکی از bonefire های duke s archive باید ازش خرید کنی.
راستی بازی کلی جای secret هم داره که اگه توش بری از پس باس هاش و دشمناش بربیای بهت ایتمهای توپی میده.خیلی هاشم مناطق غنی ایه.
من هر چی باس بود زدم فقط داخل مرحله اسکلتها گیر کردم خیلی تاریک هست هیچی دیده نمیشه من توی اون قسمت بعد از بون فایر اول هرچی رفتم راهی پیدا نکردم میشه یه توضیح کامل بدی که ببینم باید چکار کنم من حتی The Abyss هم زدم ولی توی این مرحله که توضیح دادم گیر کردم ممنون میشم کمک کنی
راستی از طریق warp چطوری به این مرحله برم که اون کلاه خود نورانی رو بگیرم تا بشه اون قسمت اسکلتها رو برم lost izalith
بابا یکی بگه از دست این نفرین چطوری باید خلاص شد
ببین من خودم 10 روز پیش بازی رو تموم کردم دقیق یادم نمیاد. ولی اگه شما واقعا تو بون فایر اول tomb of giant باشی سمت راستت یه نردبونه که ازش بالا میری. بالا که رفتی باید به سمت راست( نه خیلی راست که بیفتی تو دره) و شمال شرقیت حرکت کنی.جلوت باید یه خرده از این بقایای استخونا باشه که خرابش کن. یه ذره که حرکت کردی دیگه باید کاملا بری سمت راست بچسبی به دیوار و مستقیم بری جلوسمت چپت دره س. همینو مستقیم بری جلوت دو تا از اون غول ها سبز میشن که ازشون عبور کن و همین طوری مستقیم برو تا برسی به یه جا که لیز میخوری میفتی پایین. اینجا جلوت دو باره دو تا غول هست. ولی پشت سرت تو همون راسته هم یه بون فایر دیگه هست که بهتره اول عقب بری و اونو روشنش کنی.(البته از نزدیک دیده نمیشه باید همین طوری بری تا پیداش کنی.ممکنه یه شوالیه سیاه هم تو مسیرت باشه) از اون بون فایر استفاده کن و کیندلش کن چون فک کنم تا نیتو این اخرین بون فایرت باشه و اگه به باسش ببازی باید از اینجا شروع کنی.حالا دوباره برو همون جایی که اون دو غول پایینی ها بودن.ازشون عبور کن دوباره لیز میخوری میفتی پایین. مستقیم برو جلو ( یادت باشه خیلی به سمت چپ متمایل نشی چون دره س.) دوباره غول میبینی ازشون عبور کن تا یه بار دیگه بیفتی پایین. اینجا خوب دقت کن چون باید یه نردبون ببینی که میره تو یه چاله بزرگ. باید ازش بری پایین. پایین که رفتی دیگه کار تمومه از اونجا دراومدی. فقط همون جور که گفتم اگه به باسش ببازی باید دوباره از اون بون فایر شروع کنی. البته یه چند بار که بری از حفظ میشی سر چند ثانیه اون مسی رو طی میکنی. مهم رسیدن به بون فایر دومه.
سوال دومت هم فک نکنم بتونی دقیق تو اونجا ظاهر بشی و باید از قبل خودت شروع کنی.اون یارو پشت همون titanate demon هست اون طرف قبل از bed of chaos. البته یه خرده پیچیدگی هم داره. اینو بیخیالش شو. همون توضیحات اولمو انجام بدی حله.
سلام دوست عزیز من تو همین مرحله اخرش میرم یه در هستش مه زرد گرفتتش اونجارو چطوری رد کنماگر تو مرحله tomb of gaimt گیر کردید و چیزی نمیبینید بهترین راه اینه: وقتی وارد منطقه میشید یک سری نور رو زمین هستند که مسیر رو کمی روشن میکنند ولی از یک جأ ببعد دیگه همینها هم نیستند. حالا یکی از همینها که فکر کنم سفید یا قرمز بود دقیقا لبهٔ یک پرتگاه گذاشتنش. نترسید و از اون لبهٔ بپرید پایین از تو جیب یک جنازه یک آیتمی مثل اسلحه بدست میارید که اگه use کنید و RB یا LB رو نگاه دارید همه جارو روشن میکنهمن اتّفاقی از اون لبه که گفتم افتادم پایین و لیز خوردم رو سنگ و نمردم حالا دیگه شانس شماست
چون اگه از این راهی که گفتم بارش دارید خیلی کارتون راحته. ولی یک راه دیگه هم داره که باید تو تاریکی یا آخرین طبقه بیاین پایین و آیم رو بردارید که اصلا پیشنهاد نمیشه!
اولا عزیز این مرحله آخر نیست. شما برای باز کردن این مناطق که با مه زرد پوشونده شدند باید به anor londo برسید در انتهای این مرحله یک آیتمی به اسم lord vessel میگیرید که این مه زردها باز میشنسلام دوست عزیز من تو همین مرحله اخرش میرم یه در هستش مه زرد گرفتتش اونجارو چطوری رد کنم
ممنون دوست عزیز منم نگفتم اخرشه گفتم اخرtomb of gaimetاولا عزیز این مرحله آخر نیست. شما برای باز کردن این مناطق که با مه زرد پوشونده شدند باید به anor londo برسید در انتهای این مرحله یک آیتمی به اسم lord vessel میگیرید که این مه زردها باز میشن
ممنون دوست عزیز منم نگفتم اخرشه گفتم اخرtomb of gaimet
من همه جارو گشتم ولی نتونستم پیدا کنم جای دقیقش کجاست ممنون من کلا گیر افتادم راه عقب برگشتن هم نیست
در مورد سوال اول :چجوری میتونیم از Pyromancy استفاده کنیم؟من یه دونه رو Equip کردم ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم!
در ضمن تو Demon Ruins یه چیزی افتاده رو کلم که هرچی هم میمیرم ناپدید نمیشه!از کلاهخودم نمیشه استفاده کرد!