سلام کسی از دوستان میدونه این red eye orb از کجا گیر بیارم..
من توی شهر anor londo گیر کردم انتهای شهر که با طلسم زرد بستس با آسانسوره هم که میرم پایین پل نصفه کارس...
انقدر برگشتم عقب اینور اونورو گشتم خسته شدم اگه ممکنه یکی راهنمایی بکنه ممنون...:d
البته black eye orb دارم...
احتمالا !!! ...پس اون سیستم Level Up خفن و آیتم بندی سوپر خفن بازی و ..............همه کشک هستن احتمالاً...![]()
احتمالا !!! ...
در کل اگر به فن ها بر خورد معضرت ولی سازنده ها احتمالا همه رو هارد کور و دارای اعصاب فولادین فرض کردن ! ....
تا اسکایریم هست ، مطمعنا سمت این آشغالا نخواهیم رفت !
والا هیچ ربطی به این دو بازی نداره سبک بازی اکشن RPG هستآقا سبکش تومایه های silent hill یا alan wake هست ؟
ارزش داره ؟ گرافیک؟
در عرض سی دقیقه 900 هزار soul نبود؟
کسی قسمت اسکلتها رو رفته چون من به یه قسمت خیلی تاریک رسیدم هیچی مشخص نیست بعد از بون فایر اول دیگه راهی پیدا نکردم
چطور ؟ با همون روش Darkroot Garden ؟
Catacombs یا Tomb of Giant ؟
من Catacombs رو رفتم ولی بعدش رسیدم به Tomb of Giant احساس کردم بذارم بعدا برم بهتره .
آهان راستی یه چیزی :
اگر Lord vessel رو بدست نیاوردی ( بعد از اتمام Anor Londo بدست میاد) و توی Tomb of Giant هستی باید بگم که واقعا متاسفم ! اشتباه بزرگی کردی !