Dark Souls | Xbox 360

سلام کسی از دوستان میدونه این red eye orb از کجا گیر بیارم..:-/
من توی شهر anor londo گیر کردم انتهای شهر که با طلسم زرد بستس با آسانسوره هم که میرم پایین پل نصفه کارس...8-|
انقدر برگشتم عقب اینور اونورو گشتم خسته شدم اگه ممکنه یکی راهنمایی بکنه ممنون...:d
البته black eye orb دارم...

تو anor londo از آسانسور برو پایین .
از در که رفتی بیرون بپیچ سمت چپ، یه ارتفاع کمی رو میتونی بپری پایین .
بعد یکم جلوتر یه ستون میبینی که به سمت همون ساختمون سمت چپ میره ، بپر روی ستونه و ازش برو بالا . به تهش که برسی یه شیشه شکسته هست که باید ازش وارد بشی .
اون در نارنجی هم که گفتی فعلا باز نمیشه تا بعد از کشتن غول مرحله .

پس اون سیستم Level Up خفن و آیتم بندی سوپر خفن بازی و ..............همه کشک هستن احتمالاً...:|
احتمالا !!! ... :|

در کل اگر به فن ها بر خورد معضرت ولی سازنده ها احتمالا همه رو هارد کور و دارای اعصاب فولادین فرض کردن ! ....
تا اسکایریم هست ، مطمعنا سمت این آشغالا نخواهیم رفت !

احتمالا !!! ... :|

در کل اگر به فن ها بر خورد معضرت ولی سازنده ها احتمالا همه رو هارد کور و دارای اعصاب فولادین فرض کردن ! ....
تا اسکایریم هست ، مطمعنا سمت این آشغالا نخواهیم رفت !

شما دیگه خیلی پیاز داغشو زیاد کردی.

درثانی تعریف بازی rpg هم مشخصه. اینکه شخصیت بازی اتوماتیک یا دستی لول آپ بشه.(خیلی کلی گفتم). توی این بازی گیم پلی تاثیر زیادی داره توی لول آپ. این بازی از اون دسته rpg های ابکی نیست که بازیکن از بین 3 تا جمله یه گزینه رو انتخاب کنه و بعدش کل روند داستان و بازی تغییر کنه.

من که اصلا خوشم نیومد
گرافیکش ضعیفه
بازیکن انگار جونش در میره میخواد 4 قدم بره
انعطاف پذیری بازیکن صفر - خیلی خشکه
هنو شروع نشده غول بیابونی رو میندازن رو سر آدم :d
صد رحمت rpg های قدیم /:)

در عرض سی دقیقه 900 هزار soul نبود :) ؟

چطور ؟ با همون روش Darkroot Garden ؟

کسی قسمت اسکلتها رو رفته چون من به یه قسمت خیلی تاریک رسیدم هیچی مشخص نیست بعد از بون فایر اول دیگه راهی پیدا نکردم

Catacombs یا Tomb of Giant ؟
من Catacombs رو رفتم ولی بعدش رسیدم به Tomb of Giant احساس کردم بذارم بعدا برم بهتره .
آهان راستی یه چیزی :
اگر Lord vessel رو بدست نیاوردی ( بعد از اتمام Anor Londo بدست میاد) و توی Tomb of Giant هستی باید بگم که واقعا متاسفم ! اشتباه بزرگی کردی !

چطور ؟ با همون روش Darkroot Garden ؟

Catacombs یا Tomb of Giant ؟
من Catacombs رو رفتم ولی بعدش رسیدم به Tomb of Giant احساس کردم بذارم بعدا برم بهتره .
آهان راستی یه چیزی :
اگر Lord vessel رو بدست نیاوردی ( بعد از اتمام Anor Londo بدست میاد) و توی Tomb of Giant هستی باید بگم که واقعا متاسفم ! اشتباه بزرگی کردی !

من Lord vessel پیدا کردم من بعد کشتن باس این مرحله گیر کردم اون باسه که سه تا نقاب داره بعد اون به بون فایر رسیدم ولی بعد از اونجا دیگه راهی پیدا نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or