Dark Souls | Xbox 360

من که یه ضد حال اساسی خوردم 46000xp داشتم قبل از اینکه برسم به یه bonefire مردم و نفرین هم شدم همش رفت بر باد.من الان تو blight town گیر کردم فرقی نمی کنه از کدوم سمت بریم؟

من اونجام که پرنده هه میبرتت
بعد میرسی به یک قلعه....
قلعه رفتم بالا اونجا یک غول بود اونو چجوری بکشمش؟چون حمله هام خیلی کم damage میدن بهش و چجوری مرحلم میره بالا؟

من که یه ضد حال اساسی خوردم 46000xp داشتم قبل از اینکه برسم به یه bonefire مردم و نفرین هم شدم همش رفت بر باد.من الان تو blight town گیر کردم فرقی نمی کنه از کدوم سمت بریم؟

باید بری پایین دیگه ، یه راه بیشتر نداره . توی این مرحله دو تا bonfire وجود داره ، یکی بالا یکی پایین .

من اونجام که پرنده هه میبرتت
بعد میرسی به یک قلعه....
قلعه رفتم بالا اونجا یک غول بود اونو چجوری بکشمش؟چون حمله هام خیلی کم damage میدن بهش و چجوری مرحلم میره بالا؟

اون خیلی سخته فعلا بیخیالش شو ، بقیه جاها رو برو ، وقتی لولت به یه حد قابل قبولی رسید برگرد بکشش .

من Bell اول رو زدم...
الان باید چیکار کنم؟همون Moonlight Butterfly رو بزنم؟

آره همونجا. کشتنش هم خیلی راحته . بعدش میتوی بری اون در که نزدیک اژدهای قرمز ( بعد از Taurus deamon ) بود رو باز کنی .

باید بری پایین دیگه ، یه راه بیشتر نداره . توی این مرحله دو تا bonfire وجود داره ، یکی بالا یکی پایین .

نه منظورم این بود که من butterfly و hydra رو نکشتم رفتم تو blighttown تا اخرش هم رفتم رسیدم به یه جایی که همه جاش سمی هست و راه دیگه ای هم نداره باید دوباره این همه راه رو بگردم برم اون دوتا رو بکشم؟

نه منظورم این بود که من butterfly و hydra رو نکشتم رفتم تو blighttown تا اخرش هم رفتم رسیدم به یه جایی که همه جاش سمی هست و راه دیگه ای هم نداره باید دوباره این همه راه رو بگردم برم اون دوتا رو بکشم؟

راه داره رفیق.

اولیش که اون تپه تار عنکبوتیس.ته اون دریاچه سمیه س که چند تا غول هم سنگ پرتاب میکنن. که یه تونل داره میره توش اگه باسشو بکشی میری bell پایینی رو به صدا در میاری. و از اونجا هم راه داره به یه سری جاهای دیگه که از یه سری جاهش فعلا نمیتونی رد بشی و از یه سری جاهاش هم میتونی.
یه راهم داره که از طریق چرخ ابیه که تو همون جای سمیه اگه از همه نردبوناش بالا بری میرسی به جایی که اژدها ابی ها هستن. یا همون valley of drake.

من bell اول رو زدم.Moonlight butterfly رو هم کشتم و رفتم جلوتر بهم کلید داد.برگشتم رفتم رسیدم به Cupro demon(فکر کنم اینجوری بود).الان باید بکشمش؟
کلا بعد از زدن bell اول باید چیکار کنیم؟

اون خیلی سخته فعلا بیخیالش شو ، بقیه جاها رو برو ، وقتی لولت به یه حد قابل قبولی رسید برگرد بکشش .

آره همونجا. کشتنش هم خیلی راحته . بعدش میتوی بری اون در که نزدیک اژدهای قرمز ( بعد از Taurus deamon ) بود رو باز کنی .

حالا چجوری لولمو اینارو ببرم بالا؟

آخرین ویرایش:
دوستان برا این سیو ادیتور باید غول اولیه رو بکشم بعد سیو کنم یا همون خارج شدن از زندان کافیه:d در ضمن من هر دو نسخه رو دانلود کردم اما هردوشون ارور میدن ایا باید برا راانداختنشون برنامه ای نصب باشه ؟

حالا چجوری لولمو اینارو ببرم بالا؟
با کشتن دشمنا روح میگیری بعد میری میشینی پای Bonfire و بسته به میزان روحی که داری خودتو آپگرید میکنی .

من bell اول رو زدم.Moonlight butterfly رو هم کشتم و رفتم جلوتر بهم کلید داد.برگشتم رفتم رسیدم به Cupro demon(فکر کنم اینجوری بود).الان باید بکشمش؟
کلا بعد از زدن bell اول باید چیکار کنیم؟
نه په ، بذار زندگیشو بکنه ، چیکار داری بنده خدا رو ، زن و بچه داره :d
یکی از راحت ترین غول های بازیه ، فقط مشکلش اون دو تا سگ کنارشن ، اول اونا رو بکش بعد برو بالا پله ها بپر روی سرش بزنش.
داری راه رو درست میری ولی قبلش بد نیست یکم لولتو بالا ببری و اگه شمشیر با قدرت زیر 200 نداری یدونه واسه خودت جور کنی چون توی Blight Town یعنی دقیقا 2 تا مرحله جلوتر بازی یکم سخت میشه .

با کشتن دشمنا روح میگیری بعد میری میشینی پای Bonfire و بسته به میزان روحی که داری خودتو آپگرید میکنی .

یکی از راحت ترین غول های بازیه ، فقط مشکلش اون دو تا سگ کنارشن ، اول اونا رو بکش بعد برو بالا پله ها بپر روی سرش بزنش.
داری راه رو درست میری ولی قبلش بد نیست یکم لولتو بالا ببری و اگه شمشیر با قدرت زیر 200 نداری یدونه واسه خودت جور کنی چون توی Blight Town یعنی دقیقا 2 تا مرحله جلوتر بازی یکم سخت میشه .

پس مظورت اینکه
20 ساعت بشینم همش روح جمع کنم بعد اپ گرید کنم(در واقع بشینم 100kl جمع کنم)
تا وسطا بازی راحت میتونم برم؟

سلام چطوری با سلاح 200 کار کنم هر کاری میکنم خیلی کند حرکتش میده

آخرین ویرایش:
سلام چطوری با سلاح 200 کار کنم هر کاری میکنم خیلی کند حرکتش میده

نه اون Drake's Sword که سرعتش خوبه ، اگه داریش با اون برو .

پس مظورت اینکه
20 ساعت بشینم همش روح جمع کنم بعد اپ گرید کنم(در واقع بشینم 100kl جمع کنم)
تا وسطا بازی راحت میتونم برم؟

نه ، منظورم این بود که قسمتهای دیگه بازی رو برو تا به تدریج پیشرفت کنی ، اواخر بازی برگرد برو اونجا

من یه سوال فنی دارم:کسی تونسته این بازی رو نصب بکنه؟!

من روی XBOX 360 نصبش کردم ، مشکلی نداره !

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or