Dark Souls | Xbox 360

سلام دوستان
من همون اول بازی گیر کردم:dبعد کشتن اون boss بازی وقتی عقاب میاد میبرتت یه جا دیگه من رفتم از یه جا پایین از وی جسد فکر کنم Humanity بردارم 2تا اسکلت با 2 ضرب فاتحه منو میخونن چرا اینقدر سخته 1 بار هم بیشتر نمیتونه دفاع کنه.
1-میشه دوباره با مکانهای قبل بازگشت یا نه؟
2-چرا هروقت یه منطقه رو که پاکسازی کردی بعدش یکی دو مکان میای عقب تر و سپس برمیگردی به همون جا هرچی رو جنازه کردی زنده میشه؟
3-این humanity به چه درد میخوره؟
با تشکـــــــــــر

سعی کن بیشتر از این که دفاع کنی....جا خالی بدی....خیلی موثرتره...

1- آره تقریباً به همه جاهایی که رفتی ، میتونی دوباره سر بزنی..

2- مدلشه...:d....هر وقت دم یه Bon Fire بشینی، تمام دشمن هایی که کشتی ....دوباره زنده میشن...بغیر از باس های بازی...

3- با Humanity میتونی خودتو از hollow تبدیل به انسان کنی و همچنین برای آپدیت کردن bonfire ها از طریق Kindle ازش استفاده کنی...

• Like
Reactions: lp.love
یعنی جدا این بازی حقش 9.5 هست؟
یا من از بازی سر در نمیارم
یا این بازی واقعا مسخره هست
دوربینش که مزخرف
حرکتش که مزخرف
همه چی که گنگ و سر درگم هست؟!
اصولا یکی بیاد من و روشن کنه این بازی چه جاذبه ای داره؟!

من اونجا که تو کلیسا یه یارو که گندس و سیاهه با سه تا از اون دشمن قویا میریزن سرت گیر کردم.همونجا که یه اسانسور هم هست!!!من از دستشون فرار کردم رفتم پایین.چجور بکشمشون؟خیلی قوین!!اون اژدهارو هم نکشتم از دستش فرار کردم.چجوری دمشو قطع کنم و شمشیرشو بگیرم؟راستی چجوری co op انلاین بازی کنم؟

دوربینش که مزخرف
حرکتش که مزخرف

من هم اومدم اینجا جواب همین سوال رو که برای من هم پیش اومد رو بگیرم :d

اگه کسی میدونه مارو آگاه کنه :)

دوربینش که مزخرف
حرکتش که مزخرف

والله این از جمله مسائل عجیبه امتیاز دادن این سایت ها هست بازی به هیچ وجه لذت بخش نیست و بیشتر اعصاب خورد کن هست
من نمیدونم بازی که باید با سیو ادیتور ردش کرد چه صفایی داره انیمیشن بازی که مذخرف چیزی در موردش نگیم بهتره اگر یک ذره درجه سختی بازی کمتر بود و یه نقشه مثل آدمی زاد تو بازی بود اونوقت این بازی 9 حقش بود ولی با این وضعیت 8 هم زیادش هست

آخرین ویرایش:
دوربینش که مزخرف
حرکتش که مزخرف

من هم اومدم اینجا جواب همین سوال رو که برای من هم پیش اومد رو بگیرم :d

اگه کسی میدونه مارو آگاه کنه :)

والله این از جمله مسائل عجیبه امتیاز دادن این سایت ها هست بازی به هیچ وجه لذت بخش نیست و بیشتر اعصاب خورد کن هست
من نمیدونم بازی که باید با سیو ادیتور ردش کرد چه صفایی داره انیمیشن بازی که مذخرف چیزی در موردش نگیم بهتره اگر یک ذره درجه سختی بازی کمتر بود و یه نقشه مثل آدمی زاد تو بازی بود اونوقت این بازی 9 حقش بود ولی با این وضعیت 8 هم زیادش هست

این بازی فوق العادست و منم اگه بخوام نمره بدم همون 9.5 میدم ، اون نیم نمره هم به خاطر بعضی باگها و افت فریم کم میکنم .
بازی واقعا مهارتهای آدمو به چالش میکشه و همینطور صبر و حوصله رو .
در ضمن اگه کسی می خواد با سیو ادیتور بازی کنه بهش پیشنهاد میکنم که اصلا به سراغ یه بازی دیگه این بازی برای کسایی ساخته شده که از انجام بازی های آبکی که 5 ساعته میشه تا تهشون رفت خسته شدن .

من اونجا که تو کلیسا یه یارو که گندس و سیاهه با سه تا از اون دشمن قویا میریزن سرت گیر کردم.همونجا که یه اسانسور هم هست!!!من از دستشون فرار کردم رفتم پایین.چجور بکشمشون؟خیلی قوین!!اون اژدهارو هم نکشتم از دستش فرار کردم.چجوری دمشو قطع کنم و شمشیرشو بگیرم؟راستی چجوری co op انلاین بازی کنم؟

اونا رو باید وقتی که بهت حمله کردن بکشب عقب طوری که شمشیرشون بهت نخوره بعد سریع بری جلوشون بزنیشون همین طوری بدون اینکه ضربه ای بخوری می تونی بکشیشون طول کشیدن اینم بستگی به سلاحت داره که اگه دم اژدها رو قطع کنی با اون شمشیر راحت می تونی همه رو بکشی برای قطع کردن دمه اژدها هم باید تیر کمون داشته باشی با حدودا هفتادتا تیر که کم نیاری.وقتی از زیر پل میری برو سمت راست بچسب به دیوار طوری که بتونی اژدها رو ببینی بعد با تیر کمون بزن تو دمش اژدها میاد جلوت یه تیر دیگه بزن تو دمش دوباره برمیگرده سره جاش این کار رو چند بار تکرار می کنی تا جونش که به یه حدی رسید دمش کنده میشه و شمشیر بهت میده یا می تونی بری همونجایی واستی که موشا هستن از اونجا بزنی تو سرش تا دمش کنده بشه این شمشیره رو بگیری باید قدرت هم زیاد باشه تا بتونی یه دستی بگیریش و خیلی هم بازی رو اسونتر می کنه.تنها بدیه بازی به نظر من اینه که قبل از باس فایتاش یه چک پوینتی نمیده که وقتی مردی از همونجا شروع کنی دوباره میا این همه راه رو بری که ضد حاله.یه باگی هم که تو بازیش دیدم اینه که وقتی مردی عبارت you died اومد سریع بیاین تو دشبرد بعد دوباره برین تو بازی همونجایی که مردین میاد و ریکاوریش هم کنارتونه فقط باید به موقع بیاین تو دشبرد که اینجوری بشه

سلام
من بعد چهل ساعت بالاخره زنگ دومم زدم
الان دو سه تا ember دارم برای آهنگریه اما میرم پیش آندره هیچی نمیگه یا اون عنکبونته که زنه بهش وصل بودو کشتم باز یه آیتم داد نوشته باهاش میشه سلاح ساخت . اما کی میسازه ؟ سلاحام بنظرم دیگه خیلی داغونه .
بعد زنگ دوم چطوری برگردم بالا هیچ راه میانبر نداره 5 ساعت گشتم هیچی پیدا نکردم . اخر راه معمولیو اودم هزار بار مردم . فکر کنم باید یه راهی باشه

---------- نوشته در 11:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 PM ارسال شده بود ----------

فروش آیتم امکان داره بعد زنگ دوم تو فایرلینک شراین یه موجودی میاد ایتماتو میدی میخوره بخاش سول بده میده .
بون فایر فایر لینک چرا از کار افتاده :-(((((

سلام
الان دو سه تا ember دارم برای آهنگریه اما میرم پیش آندره هیچی نمیگه یا اون عنکبونته که زنه بهش وصل بودو کشتم باز یه آیتم داد نوشته باهاش میشه سلاح ساخت . اما کی میسازه ؟ سلاحام بنظرم دیگه خیلی داغونه .
بعد زنگ دوم چطوری برگردم بالا هیچ راه میانبر نداره 5 ساعت گشتم هیچی پیدا نکردم . اخر راه معمولیو اودم هزار بار مردم . فکر کنم باید یه راهی باشه

---------- نوشته در 11:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 PM ارسال شده بود ----------

فروش آیتم امکان داره بعد زنگ دوم تو فایرلینک شراین یه موجودی میاد ایتماتو میدی میخوره بخاش سول بده میده .
بون فایر فایر لینک چرا از کار افتاده :-(((((

چجوری این butterfly رو کشتی یا اون اژدها چند سر تو دریاچه نزدیکش نتونستم بشم درست ندیدم چیه یا اون یکی که زیرش همش دندونه.اژدها قرمز رو کشتی یا نه؟

سلام

اون ایتم ها بعضی هاش برای سلاح های +5 و + 10 هه. تازه تو بازی اهنگرای دیگه ای هم هستن به جز اون یارو. که پیداشون میکنی.

در مورد راه برگشتت هم اون چرخ آبی هه رو دیدی؟ ازش بالا برو و از تمام نردبونا هم همین طور. طوریکه برسی به بالای بالاش. بعد یه دالانی سمت چپته که اگه ازش عبور کنی میرسی به vally of drake یا همون اژدها ابی رنگ ها.

فکر نکنم بقیه بازی رو برم حوصلم سر رفت . هیچ داستان خاصی نیست . این همه زحمت کشیدم دو تا زنگو زدم یه در باز شد رفتم هیچ خبری توش نیست. یه اتفاقی چیزی
کلا سازنده ها خیاله خودشونو راحت کردن . بجای داستانو اینا یه گیم پلی سخت گذاشتند . نمیدونم چرا 9.5 گرفته به نظر من 7 کافیشه خیلی با گوتیک 4 فرق نداره جز اینکه خیلی سخت تره .
یجا گیم اسپات از یه بازی برا اینکه نقشه نداره یا خوب مسیر یاب نداره امتیاز کم میکنه . یجا برای بازی که هیچی نداره امتیاز اضافه میکنه .
دیگه خیلی عصبیم کرده این بازی . فقط رو اعصابه میخوام دسترو از پنجره پرت کنم بیرون :-)))))

من اون گرگه که شمشیر تو دهنشه رو کشتم یه ایتم داد که باهاش میتونم از آبیس رد شم. اصلا این آبیسه چی هست ؟

چجوری این butterfly رو کشتی یا اون اژدها چند سر تو دریاچه نزدیکش نتونستم بشم درست ندیدم چیه یا اون یکی که زیرش همش دندونه.اژدها قرمز رو کشتی یا نه؟

آقا اینایی که گفتی جزو راحت ترین غولهای بازین .
واسه پروانه که باید فقط جاخالی بدی و وقتی اومد پایین با یه شمشیر درست حسابی بزنیش و با 2 بار تکرار این حرکت میمیره .
اون چند سر که اصلا کار خاصی نمیکنه ، میری نزدیکش (تا اونجایی که نیفتی پایین) سپرتو میگیری بالا ، وقتی اومد ضربه زد ضربش دفاع میشه و با شمشیرت میزنی یکی یکی سر هاشو قطع میکنی .
اون که زیرش دندونه که فقط حمله فیزیکی داره . میتونی قشنگ با خیال راحت بری کنارش و بزنیش ، تازه اگه دمشو بزنی یه شمشیر خیلی خوب بهت میده .
اژدها قرمز هم که میری بالای برج با یه تیر میکشیش ، دیگه از این راحت تر نمیشه .

3 تا غول تا اینجایی که من رفتم بوده که کشتنشون عذاب بوده .
غول ناقوس اول
غول ناقوس دوم
اون غوله که در بازگشت به Undead Asylum باهاش میجنگی ، که این یکیو بیخیالش شدم تا بعد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or