داستان بازی چطوره ؟! من از بازیای داستان محور خوشم میاد بنظرتون بگیرمش ؟! در ضمن اگه یکی پیش زمینه داستانی بازی ( پیش زمینه نه خود داستان ) رو بگه خیلی ممنون میشم
چجوری تا ته پل برم این اژدهایه که نمی زاره میمیرم.اون شمشیری هم که با قطع کردن دمش بهت میده رو هم گرفتم راهی هست که کلا بکشمش؟
وقتی اون کلاغ سیاه میاره توی shire بهترین راه کدوم هست باید به کجا بری ؟ من تا undead burg رفتم و به اژدها ی قرمز که اتیش میزنه رسیدم اما احساس میکنم اونجا خیلی قوی هست برای من . من فکر میکنم راه اشتباه رو رفتم بعد از اینکه کلاغه اورد توی shire من رو . کسی میدونه باید از کدوم ور برم ؟ برم توی قبرستون ؟ یا زیر زمین از اون راهی که زنه توی زندانه و زبونش رو قطع کردن ؟
خوب میپیچم و بعدش میرسم به یک جایی که موشای فاضلابی هستند اونا رو رد میکنم بعد همه میریزن رو سرم . کجا سیو کنم . کجا برم ؟
دوستان لطفا یه آدم با مرام نحوه ی استفاده از این سیو ادیتور رو بذازه.
من الان برنامه رو دان کردم ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم.
لطفا جامع و کامل باشه.بازم تشکر میکنم.
خوب چه جوری باید این کارو بکنم؟؟؟باید بریزم رو فلش؟؟؟چه جوری؟؟؟شما نیاز به سیو بازیتون دارید وقتی سیو بازی رو از دستگاه بیرون کشیدی با این نرم افزار بازش کن اونجا تنظیمات مشخصه بعد اینکه تنظمیات سیو بازی رو انجام دادی به پرفایلت منتقلش کن
آقا کسی نمیخواد جواب بده؟؟؟؟خیلی با حالین.خوب چه جوری باید این کارو بکنم؟؟؟باید بریزم رو فلش؟؟؟چه جوری؟؟؟
من زیاد وارد نیستم اگه میشه به ترتیب از همون اول یه توضیح بدید.
دمتون گرم.
آقا کسی نمیخواد جواب بده؟؟؟؟خیلی با حالین.
خوب چه جوری باید این کارو بکنم؟؟؟باید بریزم رو فلش؟؟؟چه جوری؟؟؟
من زیاد وارد نیستم اگه میشه به ترتیب از همون اول یه توضیح بدید.
دمتون گرم.
واسه کشتنش قبل از Undead Parish یه برج با پله های اسپیرال هست که بالاش یه شوالیه هست اونو بکش و از اون بالا یه تیر ول بده سمت اژدهائه ، میمیره .
وقتی میرم بالا که دیگه اژدها نیسته میره.فلا بی خیالش شدم این butterfly moonlight رو چجوری میا بکشم همش رو هوایه
واسه کشتنش قبل از Undead Parish یه برج با پله های اسپیرال هست که بالاش یه شوالیه هست اونو بکش و از اون بالا یه تیر ول بده سمت اژدهائه ، میمیره .
وقتی میرم بالا که دیگه اژدها نیسته میره.فلا بی خیالش شدم این butterfly moonlight رو چجوری میا بکشم همش رو هوایه
یادم رفت بگم قبل از کشتنش باید Bone fire توی Darkroot Basin رو روشن کنی .
اون پروانه هم که کشتنش خیلی راحتی . سپرتو بگیر بالا و هر چی زد جاخالی بده بعد خودش میاد پایین . اونوقت با یه شمشیر قوی بزنش . با دو بار پایین اومدن میمیره .
سلام !
به نظر شما بهترین کلاس برای این بازی چیه (از این نظر که بازی برامون راحت تر بشه ) ؟
نکته مهم در این بازی جا خالی دادنه . کلاسی رو انتخاب کن که چابک باشه .
من با Sorcerer دارم میرم و خیلی خوبه .
کلاس Wanderer هم به گفته دوستان خوبه . بقیش رو خیلی اطلاعات ندارم .