Dark Souls | Xbox 360

داستان بازی چطوره ؟! من از بازیای داستان محور خوشم میاد بنظرتون بگیرمش ؟! در ضمن اگه یکی پیش زمینه داستانی بازی ( پیش زمینه نه خود داستان ) رو بگه خیلی ممنون میشم

چجوری تا ته پل برم این اژدهایه که نمی زاره میمیرم.اون شمشیری هم که با قطع کردن دمش بهت میده رو هم گرفتم راهی هست که کلا بکشمش؟

واسه کشتنش قبل از Undead Parish یه برج با پله های اسپیرال هست که بالاش یه شوالیه هست اونو بکش و از اون بالا یه تیر ول بده سمت اژدهائه ، میمیره .

وقتی اون کلاغ سیاه میاره توی shire بهترین راه کدوم هست باید به کجا بری ؟ من تا undead burg رفتم و به اژدها ی قرمز که اتیش میزنه رسیدم اما احساس میکنم اونجا خیلی قوی هست برای من . من فکر میکنم راه اشتباه رو رفتم بعد از اینکه کلاغه اورد توی shire من رو . کسی میدونه باید از کدوم ور برم ؟ برم توی قبرستون ؟ یا زیر زمین از اون راهی که زنه توی زندانه و زبونش رو قطع کردن ؟

نه اتفاقا بهترین راهو رفتی
نمیخواد با اژدها مبارزه کنی ، برو سمتش و از بریدگی وسط پل بپیچ راست .

دقیقاً تو هم باید روی بالکن سمت مجسمه شکر گزاری کنی تا عضو گروه بشی...خیلی ساده;)
با استفاده از همون gesture ها؟ پیش مجسمه شکسته هه تعظیم کنم؟ هر کار میکنم نمیشه؟؟!!

خوب میپیچم و بعدش میرسم به یک جایی که موشای فاضلابی هستند اونا رو رد میکنم بعد همه میریزن رو سرم . کجا سیو کنم . کجا برم ؟

جایی که از پله ها میای پایین سمت چپ یه راه هست اونجا میتونی سیو کنی. اما راهی که باید بری همون راهه موشاست که رفتی.

دوستان لطفا یه آدم با مرام نحوه ی استفاده از این سیو ادیتور رو بذازه.
من الان برنامه رو دان کردم ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم.
لطفا جامع و کامل باشه.بازم تشکر میکنم.

دوستان لطفا یه آدم با مرام نحوه ی استفاده از این سیو ادیتور رو بذازه.
من الان برنامه رو دان کردم ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم.
لطفا جامع و کامل باشه.بازم تشکر میکنم.

شما نیاز به سیو بازیتون دارید وقتی سیو بازی رو از دستگاه بیرون کشیدی با این نرم افزار بازش کن اونجا تنظیمات مشخصه بعد اینکه تنظمیات سیو بازی رو انجام دادی به پرفایلت منتقلش کن

شما نیاز به سیو بازیتون دارید وقتی سیو بازی رو از دستگاه بیرون کشیدی با این نرم افزار بازش کن اونجا تنظیمات مشخصه بعد اینکه تنظمیات سیو بازی رو انجام دادی به پرفایلت منتقلش کن
خوب چه جوری باید این کارو بکنم؟؟؟باید بریزم رو فلش؟؟؟چه جوری؟؟؟
من زیاد وارد نیستم اگه میشه به ترتیب از همون اول یه توضیح بدید.
دمتون گرم.

آخرین ویرایش:
آقا کسی نمیخواد جواب بده؟؟؟؟خیلی با حالین.

1-باید یه فلش به 360 بزنی و با دستگاه فرمتش کنی....

2- بازی رو اجرا کن و روی فلش save کن....حتماً باید مرحله اول که زندان هست و رد کنی بعد save و وارد کامپیوتر کنی..

3- حالا فلش و بزن به کامپیوتر یه نرم افزار به اسم Xtaf Release GUI هست که آموزش کار باهاش تو این قسمت هست...
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29593

4- نرم افزار باز کن و برو تو فلش و یک فایلی به اسم DRAKS0005 هست که سیو بازی هست....Extract کن و حالا با SaveEditor این فایل و باز کن و تنظیمات دلخواه انجام بده...بعد هم Save کن...

5- حالا دوباره با Xtaf فلش و باز کن و فایل قبلی رو پاک کن و این فایل و جایگزینش کن....از طریق Inject که آموزش و بالا برات گذاشتم....

6- حالا برو تو بازی و Save و لود کن و حالشو ببر....:d

البته پیشنهاد میکنم که اصلاً با SaveEditor بازی نکن...تمام مزه بازی میپره...و بازی میشه یه Hack & Slash معمولی....

دیگه انتخاب با خودته..

پ.ن: به سلامتی دیشب Bell دوم هم با هزار بدبختی زدم رفت پی کارش...:d

خوب چه جوری باید این کارو بکنم؟؟؟باید بریزم رو فلش؟؟؟چه جوری؟؟؟
من زیاد وارد نیستم اگه میشه به ترتیب از همون اول یه توضیح بدید.
دمتون گرم.

بریز روی فلش و بعد با نرم افزار modio سیو رو از رو فلش بکش بیرون بعد با نرم افزار dark souls editor سیو بازی رو ویرایش کن بعد دوباره بفرستش توی فلش بعدم هم از روی فلش سیو روی دستگاه بریز فقط باید با همون پرفایلی بازی کنی که اسمش با سیو یکی باشه راستی باید بازی رو تا اولین چک پوینت بری بعدش اینکارها رو انجام بدی

واسه کشتنش قبل از Undead Parish یه برج با پله های اسپیرال هست که بالاش یه شوالیه هست اونو بکش و از اون بالا یه تیر ول بده سمت اژدهائه ، میمیره .

وقتی میرم بالا که دیگه اژدها نیسته میره.فلا بی خیالش شدم این butterfly moonlight رو چجوری میا بکشم همش رو هوایه

وقتی میرم بالا که دیگه اژدها نیسته میره.فلا بی خیالش شدم این butterfly moonlight رو چجوری میا بکشم همش رو هوایه

یادم رفت بگم قبل از کشتنش باید Bone fire توی Darkroot Basin رو روشن کنی .

اون پروانه هم که کشتنش خیلی راحتی . سپرتو بگیر بالا و هر چی زد جاخالی بده بعد خودش میاد پایین . اونوقت با یه شمشیر قوی بزنش . با دو بار پایین اومدن میمیره .

سلام !
به نظر شما بهترین کلاس برای این بازی چیه (از این نظر که بازی برامون راحت تر بشه ) ؟

نکته مهم در این بازی جا خالی دادنه . کلاسی رو انتخاب کن که چابک باشه .
من با Sorcerer دارم میرم و خیلی خوبه .
کلاس Wanderer هم به گفته دوستان خوبه . بقیش رو خیلی اطلاعات ندارم .

سلام دوستان
من همون اول بازی گیر کردم:dبعد کشتن اون boss بازی وقتی عقاب میاد میبرتت یه جا دیگه من رفتم از یه جا پایین از وی جسد فکر کنم Humanity بردارم 2تا اسکلت با 2 ضرب فاتحه منو میخونن چرا اینقدر سخته 1 بار هم بیشتر نمیتونه دفاع کنه.
1-میشه دوباره با مکانهای قبل بازگشت یا نه؟
2-چرا هروقت یه منطقه رو که پاکسازی کردی بعدش یکی دو مکان میای عقب تر و سپس برمیگردی به همون جا هرچی رو جنازه کردی زنده میشه؟
3-این humanity به چه درد میخوره؟
با تشکـــــــــــر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or