Dark Souls | Xbox 360

باو:|کسی نیس کمک کنه؟:|
با اینکه اصلا دوست ندارم در مورد بازی صحبت کنم اما میگم بهت :d
سازنده های بازی قبل از عرضه گفته بودن که نکات خاص و منفی مثل نفرین شدن و... وجود داره. این لوکیشن هم همین گونه هست. یعنی مجبوری که واردش بشی ولی مسلما توش گم میشی و راه فرار هم نداری.اما................
یه راهی هست و میبایست از این طریق از این مقبره نفرین شده فرار کنی در غیر اینصورت هیچ راهی برای خروج نیست. برای اینکه بهتر متوجه بشی این ویدو رو ببین.
http://www.youtube.com/watch?v=dCLc2UHYHYU
فقط حواست باشه که حتما به این bonefire که نشون داده شده برسی و از اونجا میسرت رو اغار کنی..در غیر اینصورت گم میشی.

در ضمن کسایی که از Save Editor استفاده میکنن میبایست سیو بعد از مرحله tutorial رو بندازن تو برنامه در غیر اینصورت سیو پیغام کراپتد میده.

یه آموزش کامل از اینکه سیو رو از کجا پیدا منیم یا چجوری ادیت کنیم به 360 بزنیم ؟ خیلی ممنون
عزیز سیو که دیگه گشتن نداره; دی از حافظه دستگاه انتقال بده به فلش بعد فلش رو بزن رو کامپیوتر بعد با نرم افزار USB XTAF GUI (گوگل سرچ کن میاره)سیو رو انتقال بده به کامپیوتر(پیشنهاد میشه از سیو BACKUP بگیری)بعدش با ادیتور سیو رو باز کن هر تنظیماتی خواستی اعمال کن بعدش دوباره برگردون به فلش تمام.

کمکککک!!!!!تو قسمت tomb of giants همون جا که تاریکه با هزار بد بختی خودمو رسوندم به یه دره زرد رنگ هر کار میکنم باز نمیشه نوشته sealed by lords power حالا باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ کمکککک

ببین فعلا زوده واسه رفتن به اونجا.چند تا از این درا هست که فعلا باید بیخیالشون بشی. بعدا که قدرت خاصی بدست اوردی بهت اجازه ورود میده. برو به ماموریتات به ترتیب عمل کن.

ببین فعلا زوده واسه رفتن به اونجا.چند تا از این درا هست که فعلا باید بیخیالشون بشی. بعدا که قدرت خاصی بدست اوردی بهت اجازه ورود میده. برو به ماموریتات به ترتیب عمل کن.
کدوم ماموریت ها؟:-/والا نه نقشه داره نه هیچی کلا با هزار دردسر خودمو رسوندم اینجا!!!

ما هنوز هم این سپر رو پیدا نکردیم ها!
یکی اگه می تونه با عکس بذاره دقیقاً کجاست.همین سپر رو کم دارم فقط!
بازی خیلی سخته/یعنی بیش از اندازه سخته.
حالا با سیو بازی کردن واقعاً چه لذتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لذتشو وقتی بازی رو یکم بری جلو میفهمی:d من با تقلب هم نمیتونم رد کنم; دی

همونجايي كه تيركمونيه بهت تير ميزنه يكم كه به سمتش بري وسط راه سمت چپ يه اتاق هست كه جاي درش يه جسد افتاده كه شمشير و سپر بالا سرش هست.

من كه جاي نگهبان زنگ اولم و از سيو هم استفاده نكردم و دارم حالشو ميبرم بنظرم اين بازي بدون سختيش اندازه rogue warrior هم نميارزه. حاضرم بازيش نكنم تا اينكه بخوام با سيو بازيش كنم.
هرچقدر از قشنگي اين بازي بگم كم گفتم

آخرین ویرایش:
من از همون اژدها اولی موندم
یکی کمک میکنه ؟ چطوری این اژدهارو بکشم ؟
تا میرم جلوش درجا میکشم

داداش از سیو ادیتور استفاده کن..تو تازه اولشی اگه به اون مجسمه های سنگی برسی میخوای چیکار کنی..دوستان فقط در یک کلام دیونه این بازی شدم ..البته اگه ای سیو ادیتور نبود میشود زهر مار این بازی .. واقعا از از لذت بردن از این عبر بازی زبونم قاسره...

در ضمن بچها هر کی مشکل در این بازی داشت بگه:d;)

همونجايي كه تيركمونيه بهت تير ميزنه يكم كه به سمتش بري وسط راه سمت چپ يه اتاق هست كه جاي درش يه جسد افتاده كه شمشير و سپر بالا سرش هست.

من كه جاي نگهبان زنگ اولم و از سيو هم استفاده نكردم و دارم حالشو ميبرم بنظرم اين بازي بدون سختيش اندازه rogue warrior هم نميارزه. حاضرم بازيش نكنم تا اينكه بخوام با سيو بازيش كنم.
هرچقدر از قشنگي اين بازي بگم كم گفتم
عزیز تو tomb of giants چیکار کنم ؟؟همه جا تاریکه

من هر کار میکنم میگه save data coruppted . یه بار شد اون موقع هم عددها رو کم داده بودم ولی دیگه نمیشه . این عددهای ادیتور رو رو چه عددهایی بزارم . تو tutorial هم نیستم .

می بینم که همه تون مشغول تقلب و این حرفا هستید؟! :دی

ما که هنوز این بازی گیرمون نیومده، ولی خجالت بکشید بشینید یه کم تلاش کنین و پشت کار به خرج بدین (یه چیزی تو مایه های نشستن کنار گود و فرمودن لنگش کن)! :دی

من از همون اژدها اولی موندم
یکی کمک میکنه ؟ چطوری این اژدهارو بکشم ؟
تا میرم جلوش درجا میکشم
دفعه اول که میبینیش باید از یه راهرو که سمت چپته فرار کنی و اصلا سمتش هم نری از اون راهرو که فرار کردی یکم که جلو بری از بالای سر اژدها در میای اونجا باید بپری پایین و وقتی رو هوا هستی RB رو نگه داری تا با شمشیر رو سرش فرود بیای اینجوری نصفه خونش میره واسه بقیه خونش هم باید از پشت سرش بهش ضربه بزنی تا نتونه بزنت.

داداش از سیو ادیتور استفاده کن..تو تازه اولشی اگه به اون مجسمه های سنگی برسی میخوای چیکار کنی..دوستان فقط در یک کلام دیونه این بازی شدم ..البته اگه ای سیو ادیتور نبود میشود زهر مار این بازی .. واقعا از از لذت بردن از این عبر بازی زبونم قاسره...

چی چی سریع میگی از سیو استفاده کن؟ :d من که تا این جایی که رفتم همه چیزش منطقی بوده و اصلا نیازی به سیو نیست. واقعا موندم چجوری با سیو ازش لذت میبرید.

عزیز تو tomb of giants چیکار کنم ؟؟همه جا تاریکه

ببین من این جایی که میگی واسم آشنا نیست احتمالا از مسیری رفتی که نباید می رفتی. Tomb of Giants همون غار بعد از اسکلتاست؟ اگه اونجاست که مسیرت رو اشتباه رفتی و من نمیدونم باید چیکار کنی.

دوست عزيز بگو زنگ(ناقوس) دوم كجاست اوليش كه اون بالاست ميدونم ولي دومي كه زير زمين هست پيدا نكردم! افتادم تو tomb of giants???

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or