Dark Souls | Xbox 360

بازی بشددددددددددددددت معتاد کننده هستش. تا اینجا که من رفتم ( 22 ساعت) از demon soul خیلی راحت تر بود. دوستانی هم که دنبال یه اسلحه عالی هستن اینکار رو انجام بدن :
اونجایی که اولای بازی اون اژدهای قرمز هستش و وقتی بری بالا همه جا رو به آتیش میکشه باید برین پایین پله ها و از پایین میتونید دم اژدها رو با تیر کمون بزنید. اگه 15 الی 20 بار تیر به دمش بزنید یه شمشیر فوق العاده و بی نظیر بهتون میده که دمیجش 200 هست و تازه میتونید آپگریدش هم بکنید.
من موندم کجای این بازی سخته که میگن سخت ترین بازی ساخته شده تا الان هستش. همین demon soul ده برابر این سخت بود.
واقعا یکی از امیدهای goty امسال همین بازیه. اونایی هم که خوششون نمیاد سلیقه شون متفاوته و دلیل بر بد بودن بازی نیست. اونایی که مثل من یه عمر rpg باز باشن حتما از این بازی خوششون میاد. چون صبر و حوصله rpg بازا خیلی بالاست (برخلاف fps بازا):d

• Like
Reactions: 19Rodar
سلام
تو اولین مکانی که همون پرنده میاره
3 راه هست یک به قبرستان یکی به اعماق زمین یکی دیگه از پله ها میری بالا و بعدش قلعه و .......
موقع راه رفتن از همین دیوارها (بعد از اون پله ها که میری بالا و بعدش از این ورودی هایی که بخار داره رد میشی ) یه غول میاد نه راه برگشت داری نه راه رفتن چون جلوت وایستاده نمیزاره جایی بری زورم بهش نمیرسه راهی نداره بپیچونمش(در ضمن ت. اون مکان فقط یک نردبان هست که میره بالا و دیگر هیچ)
با تشکر

سلام
تو اولین مکانی که همون پرنده میاره
3 راه هست یک به قبرستان یکی به اعماق زمین یکی دیگه از پله ها میری بالا و بعدش قلعه و .......
موقع راه رفتن از همین دیوارها (بعد از اون پله ها که میری بالا و بعدش از این ورودی هایی که بخار داره رد میشی ) یه غول میاد نه راه برگشت داری نه راه رفتن چون جلوت وایستاده نمیزاره جایی بری زورم بهش نمیرسه راهی نداره بپیچونمش(در ضمن ت. اون مکان فقط یک نردبان هست که میره بالا و دیگر هیچ)
با تشکر

این غولش که خیلی آسونه باید از نردبان بری بالا سریع با شمشیر رو سرش فرود بیای. همین کارو 4بار بکنی فکر کنم تمومه.

• Like
Reactions: lp.love
بازی بشددددددددددددددت معتاد کننده هستش. تا اینجا که من رفتم ( 22 ساعت) از demon soul خیلی راحت تر بود. دوستانی هم که دنبال یه اسلحه عالی هستن اینکار رو انجام بدن :
اونجایی که اولای بازی اون اژدهای قرمز هستش و وقتی بری بالا همه جا رو به آتیش میکشه باید برین پایین پله ها و از پایین میتونید دم اژدها رو با تیر کمون بزنید. اگه 15 الی 20 بار تیر به دمش بزنید یه شمشیر فوق العاده و بی نظیر بهتون میده که دمیجش 200 هست و تازه میتونید آپگریدش هم بکنید.
من موندم کجای این بازی سخته که میگن سخت ترین بازی ساخته شده تا الان هستش. همین demon soul ده برابر این سخت بود.
واقعا یکی از امیدهای goty امسال همین بازیه. اونایی هم که خوششون نمیاد سلیقه شون متفاوته و دلیل بر بد بودن بازی نیست. اونایی که مثل من یه عمر rpg باز باشن حتما از این بازی خوششون میاد. چون صبر و حوصله rpg بازا خیلی بالاست (برخلاف fps بازا):d

اقا لطفا میشه بگی چطوری میشه butterfly یا اون مار چند سر تو دریاچه رو کشت

اقا لطفا میشه بگی چطوری میشه butterfly یا اون مار چند سر تو دریاچه رو کشت
اون پروانه که اصلا کاری نداره...فقط کافی هستش در برابر اون حملاتش جا خالی بدی( غلت بخوری رو زمین ) بعد میاد سرشو تکیه میده به دیوار و راحت میتونی تا میخوره بزنیش. بعد دوباره بلند میشه و حمله میکنه و میخوابه و... همون روند رو ادامه بده .میبینی که خیلی راحت میمیره.
اونی هم که تو دریاچه هستش روشش اینطوریه:
1- اولین گام اینکه که اصلا ازش نترسی:d
2- باید بدویی و خودتو به آبشاری که تو دریاچه هستش برسونی. بعد از اون سمت به طرف hydra پیش روی کنی . چون اگه جلوتر بری دیگه خمپاره نمیندازه.:d البته زیادم جلوتر نرو چون یه بریدگی داره که اگه بیافتی توش غرق میشی. بعدا سپرتو بگیر و منتظر باش که حمله کنه بعد که به سپرت ضربه زد با شمشیر تا میخوره بزنش. این مرحله رو همینطور ادامه بده تا همه سرهاش بریده بشه و تمام....
اگه تو این غولا مشکل داشته باشین تو غولای بعدی که دو برابر از اینا سخت ترن به مشکل اساسی بر میخورین.
توصیه من اینکه قبل از با باس ها مبارزه کنید اینکه اون شمشیری که بهتون گفتم رو بدست بیارید و با اون با باس ها بجنگید چون خیلی خیلی قویه...

یه سوال از دوستان :
کسی میدونه چطوری باید اون اژدهای قرمز و آبی رو گشت ؟ با تیرکمون میشه کارشو ساخت؟ اگه آره چند تا تیر لازم داره؟!
ممنون:x

این اژدها قرمز اول بازی که از دمش شمشیر میافته چجوری بکشم؟
شمشیرش رو گرفتم
با تیر کمون میشه؟
تیر سمی از کجا گیر بیارم؟
ممنون

دوستان خواهشمندم از اسپویلر استفاده کنین . به عنوان مثال من که هنوز بازی نکردم دوست ندارم جواب معما ها رو بدونم . دوست دارم خودم فکر کنم . لطفا بقیه رو هم در نظر بگیرین

ممنون

سلام به همه دوستان.من بازی رو دیروز گرفتم یه چندتا سوال فنی داشتم ممنون میشم اگر جواب بدین :
اول:توی منوی bonfire گزینه آخر reverse hollowing چیه که یدونه هم از humanyti کم میکنه؟کلا hollow توی بازی یعنی چی؟
دوم:گزینه kindle چیه؟
سوم: humanity به چه کار میاد؟
چهارم: دوستان تیرهای کمانی که توی بازی میخریم و استفاده میکنیم اگر بمیریم تکلیفش چیه؟کلا از بین میره یا میشه مثل روح ها اگر برگردی سراغش دوباره جمعش کنی یا اینکه از همون اول که دوباره زنده شدی داریشون؟
پنجم: فکر کنم توی بازی یه قابلیت instant kill برای دشمنانی که روی زمین افتادن باشه؟درسته؟کلا اگر همچین ضربه یا مشابه ای سراغ دارین ممنون میشم بگین چه جوری باید اجراش کرد

آخرین ویرایش:
اون اژدها قرمز اول بازی میشه با تیرکمون کشت ولی یکم زمان میبره...
1- باید حدود 100 تا تیر داشته باشی...
2-باید بیای وسط پل یه پله میخوره میره پایین قبل از اینکه بری پایین دم پله ها وایسا یه 4تا تیر ول بده سمت اژدها بعد که اومد روی پل یه چندتا پله بورو پایین که وقتی آتیش میزنه بهت نخوره از اونجا راحت هم اژدهارو میبینی هم هر چقدر آتیش میزنه بهت نمیخوره یه جورایی باگ حساب میشه...((البته وقت خودتو بیخودی حدر نکن چون خیلی طول میکشه تا بمیره بعدم که میکشیش فقط 10000 تا soul میده اصل کار همون شمشیرس که گرفتی)):)
در مورد تیر سمی هم میتونی از اون یارو که قبل از bonfire قبلی هست هم تیر آتیشی هم تیر سمی بخری.(باید برید دم bonfire قبلیت از پله ها بورو پایین سمت چپت دوتا از اون اسکلت نیزه دارا وایسادن سمت چپشون یه راه پله کوچیکه که با جعبه ها پوشیده شده جعبه هارو بشکون بورو پایین توی در روبرو نشسته میتونی ازش کلی item بدردبخور بخری..);)

• Like
Reactions: lp.love
آیا میشود سلاحها و لباس و سپرایی را که بدست آوردیم را بفروشیم ....برای level up بهتر است چه چیزهایی را زیاد بکنیم لطفا انگلیسیش را بگید ؟؟؟؟؟

عزیزم کلا item هاتو نمیتونی بفروشی فقط یکسریاشو میتونی upgrade کنی که مثلا damage بیشتری ببره یا defence لباست بالاتر بره و از این جور کارا...;)
در مورد level up کردن هم یه چیزه سلیقه ای که خودت تصمیم میگری ....:)
ولی در کل:
1-strenght :برای بالا بردن damage ضربات
2-dexterity :برای بالا بردن سرعت جاخالی ((یا همون فرز شدن خودمون))
3-faith :برای جادو
4-intelligence : برای جادو
5-resistance : برای خون health
endurance : برای نفس stamina
اینم از این...:d 3تای دیگرو خودمم دقت نکردم دقیق چیکار میکنه ولی امیدوارم اینا بدردت بخوره...:-/
یه راهنماییم بکنم که تو بازی هرچی سریعتر باشی راحت تر میتونی مراحلو بگزرونی...;)

ای بابا اشتباه نکن اگه اولش بگی موندم بری جلوتر چی کار میکنی پس...:-/
تسلیم نشو بورو اگه ولش کنی یکی از بهترین بازی های امسالو از دست دادی..
کل قشنگیه بازی به همون سخت بودنشه وگرنه انقدر بازی این سبکی زیاده که نگو....;)

ای بابا اشتباه نکن اگه اولش بگی موندم بری جلوتر چی کار میکنی پس...:-/
تسلیم نشو بورو اگه ولش کنی یکی از بهترین بازی های امسالو از دست دادی..
کل قشنگیه بازی به همون سخت بودنشه وگرنه انقدر بازی این سبکی زیاده که نگو....;)

ما که تلاشمونو می کنیم ببینیم چی می شه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or