Dark Souls | Xbox 360

chejori ehzar kardi.ye chiz dige ,ghatele oon pire zanaro koja giravordi koshtish

اگه Human باشی قبل از مبارزه با غول ها یه نوشته نارنجی روی زمین میاد . با اون احضار میشه . واسه Human شدن باید از Humanity در Bonfire استفاده کنی .
قاتلشم که توی Anor Londo بود قبل از غولش دقیقا . باید از Red Eye Orb استفاده کنی تا قاتلشو ببینی .

1 سوال تو اموزشا کدومشون از همه بهتره؟
برا کشتن غوله دومش؟

ببخشید ، سوالتونو دقیقا متوجه نشدم !

سلام
برای اینکه بتونی از شر نفرین خلاص بشی 2 راه داری:
1-اینکه جادوی طلسم شکن رو داشته باشی که میتونی از اون پیرمرد که تو سرزمین ارواح حست بخری یا اینکه از جای دیگه بگردی پیدا کنی...(عکس یه اسکلت طوسی روشه)
2-برگردی به bonfire اولت داخل firelink shrine که یه راه پله بقلش هست باید بری پایین از بالابره استفاده کنی و وارد شهر تاریکه بشی(شرمنده اسمشو یادم رفته) از روی پل آبارو رد کن طبقه بالای ساختمان یه پیرمرد با لباس قرمز وایستاده میتونی هک جادوی طلسم شکنو اطش بخری هم با soul طلسمتو پیشش بشکنی..;)
امیدوارم راهنماییم بدردت بوخوره...:d

سلام
تو قسمت Red Dragonا روی پل همون اولش وقتی از برج پشت سرش میرم که تیر بزنم نیستش ولی تو توضیحات و کلیپ دیدم که بود باید چکار کنم؟
ممنون

سلام
برای اینکه بتونی از شر نفرین خلاص بشی 2 راه داری:
1-اینکه جادوی طلسم شکن رو داشته باشی که میتونی از اون پیرمرد که تو سرزمین ارواح حست بخری یا اینکه از جای دیگه بگردی پیدا کنی...(عکس یه اسکلت طوسی روشه)
2-برگردی به bonfire اولت داخل firelink shrine که یه راه پله بقلش هست باید بری پایین از بالابره استفاده کنی و وارد شهر تاریکه بشی(شرمنده اسمشو یادم رفته) از روی پل آبارو رد کن طبقه بالای ساختمان یه پیرمرد با لباس قرمز وایستاده میتونی هک جادوی طلسم شکنو اطش بخری هم با soul طلسمتو پیشش بشکنی..;)
امیدوارم راهنماییم بدردت بوخوره...:d

ممنون فعلا که تو blighttown گیر کردم ببینم می تونم زنده از اونجا در بیام

با هرکی صحبت کردم میگه بازیش خیلی توی مخی و اعصاب خورد کن و طولانیه! اما نمرهء 9.5 بازی از گیم اسپات بدجوری وسوسم میکنه بگیرمش :d چند ساعت تقریباً گیم پلی داره؟ بازی جذابیتی داره که بشه تمومش کرد؟

منم همون نمره وسوسه کرد
ولی ولش کن بابا
حوصله میخواد
بازی سخت نکردن مسخره کردن
باید بشینی سرباز بکشی بعد برگردی به bonfire دوباره سربازا زنده شن بعد دوباره بکشیشون
24 ساعت اینکارو انجام بدی حسابی قوی میشی بازی از این مسخرگیش در میاری

سلام کسی از دوستان میدونه این red eye orb از کجا گیر بیارم..:-/
من توی شهر anor londo گیر کردم انتهای شهر که با طلسم زرد بستس با آسانسوره هم که میرم پایین پل نصفه کارس...8-|
انقدر برگشتم عقب اینور اونورو گشتم خسته شدم اگه ممکنه یکی راهنمایی بکنه ممنون...:d
البته black eye orb دارم...

آخرین ویرایش:
این اولین غول بازی رو چه طوری بکشیم !
یه نکته بگم در باره بازی که بازی اصلا RPG نیست ... چون هیچ المان RPG توش دیده نمیشه ...فقط مثل این میمونه که یه بازی تو مایه های دارکسایدرز رو فوق سخت میرید !

اولش که از بالا میپری rb رو نگه نصفشو شخم میزنه بعدشم تا اوفتادی (شرمنده) مثه دیوونه ها برو تو شکمش تا میتونی بزنو نترس :d البته به نظر من با حالت warrior بری میتونی راحتتر از پس غولاش بربیای راستی موقع زدن غول اولیه y رو بزن اونجوری باش مبارزه کن بیشتر بش دمیج میرسونی

این اولین غول بازی رو چه طوری بکشیم !
یه نکته بگم در باره بازی که بازی اصلا RPG نیست ... چون هیچ المان RPG توش دیده نمیشه ...فقط مثل این میمونه که یه بازی تو مایه های دارکسایدرز رو فوق سخت میرید !

پس اون سیستم Level Up خفن و آیتم بندی سوپر خفن بازی و ..............همه کشک هستن احتمالاً...:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or