Dark Souls | Xbox 360

من Lord vessel پیدا کردم من بعد کشتن باس این مرحله گیر کردم اون باسه که سه تا نقاب داره بعد اون به بون فایر رسیدم ولی بعد از اونجا دیگه راهی پیدا نکردم

آهان اگه غولشو کشتی و Lord Soul رو گیر اوردی که دیگه Warp کن بیا بیرون ، برو اون سه تا غول دیگه رو بکش اگه نکشتی !

آهان اگه غولشو کشتی و Lord Soul رو گیر اوردی که دیگه Warp کن بیا بیرون ، برو اون سه تا غول دیگه رو بکش اگه نکشتی !

منظورت کدوم 3 تا غول هست چون فکر کنم همه باسهای بازی رو زدم فقط اینجا گیرم کردم همه جا تاریک هست به سختی میشه راه پیدا کرد

منظورت کدوم 3 تا غول هست چون فکر کنم همه باسهای بازی رو زدم فقط اینجا گیرم کردم همه جا تاریک هست به سختی میشه راه پیدا کرد
داستان بازی میگه که 4 تا غول رو باید بکشی و روحشون رو بدست بیاری ، که این غولها آخر این مراحل هستن :
Tomb of Giants
The Abyss
Lost Izaleth
Crystal Cave
که من ترجیح دادم اول برم سراغ Four Kings توی The Abyss ، و فعلا که نتونستم بکشمشون ( 4 نفرن )

داستان بازی میگه که 4 تا غول رو باید بکشی و روحشون رو بدست بیاری ، که این غولها آخر این مراحل هستن :
Tomb of Giants
The Abyss
Lost Izaleth
Crystal Cave
که من ترجیح دادم اول برم سراغ Four Kings توی The Abyss ، و فعلا که نتونستم بکشمشون ( 4 نفرن )

Four Kings اگه جزو باس های سخت بازی نباشه مطمئننا سگ جون ترین باس بازی هست.یادت باشه از هر وسیله ای که واسه مبارزه باهاش استفاده میکنی حتما تا حد امکان تا اخر لول آپ شده باشه. شمشیر، جادو ، پایرومنسی.چون قطره قطره کم میکنه. سعی کن 15 تا فلاسک هم همرات داشته باشی.

البته خودم توصیه میکنم اول به این ترتیب باس هاش بکش

bed of chaos باس اخر lost izalith
seath باس crystal cave ( یادت باشه تو مبارزه با این باس حتما از اون زره ای که از جسد اون زنه که تو firelink برداشتی استفاده کنی. این زره مقاومت خوبی در برابر نفرین داره حواست نباشه مثل اب خوردن جلوش نفرین میشی)
بعدش four kings
و اخر هم نیتو.

دوستان من الان Ceaseless Discharge رو چجوری بکشم؟
چقدر مونده تا بازی تموم شه؟

در مورد اول خودم اینجوری کشتمش.

رفتم تو اون راه که باریک و میون بره. Ceaseless هم جلوی ورودی وایمیستاد. باید خودتو ته اون راه بهش نشون بدی وقتی دیدت یه خرده مکث کن و بعد بپر اینور تونل چون شاخکشو پرت میکنه. اینجا باید عجله کنی. چون جند لحظه شاخکشو روی زمین نگه میداره تو هم میتونی با شمشیر یا چیزای دیگه بزنیش. همین کارو انقد تکرار کن تا بمیره.
البته میگن یه راه اسون تری هم هست اونم اینه که بکشونیش سمت اون دره تا توش سقوط کنه. خودم امتحان نکردم.

در مورد سوال دومت هم بستگی داره که تا حالا کدوم باس ها رو کشته باشی. مثلا اون باس هایی رو که بالا واسه اون یکی دوستمون توضیح دادمو کشته باشی یانه.البته حدس میزنم شما هنوز باید خیلی راه بری. راستی از اون زره ای که جلوی Ceaseless Discharge گرفتی استفاده کن. به نظر من کار امد ترین زره بازیه. تنها ضعفش در برابر نفرینه.

آخرین ویرایش:
Four Kings اگه جزو باس های سخت بازی نباشه مطمئننا سگ جون ترین باس بازی هست.یادت باشه از هر وسیله ای که واسه مبارزه باهاش استفاده میکنی حتما تا حد امکان تا اخر لول آپ شده باشه. شمشیر، جادو ، پایرومنسی.چون قطره قطره کم میکنه. سعی کن 15 تا فلاسک هم همرات داشته باشی.

البته خودم توصیه میکنم اول به این ترتیب باس هاش بکش

bed of chaos باس اخر lost izalith
seath باس crystal cave ( یادت باشه تو مبارزه با این باس حتما از اون زره ای که از جسد اون زنه که تو firelink برداشتی استفاده کنی. این زره مقاومت خوبی در برابر نفرین داره حواست نباشه مثل اب خوردن جلوش نفرین میشی)
بعدش four kings
و اخر هم نیتو.

به به ، چه عجب بلاخره یکیو پیدا کردم که از من جلوتره ، آقا خوشحالم کردی ، چند تا سوال داشتم :
1 - چیزی توی بازی هست که مسیر TOMB of Giant رو روشن کنه ؟ مثل چراغ قوه و مشعل و ... ؟
2 - من bed of chaos رو گذاشته بودم آخر ، آخه از توی Demons Ruin باید بری اونجا اونم که دیدی هم اسمش هم مکانش ترس رو میندازه توی جون آدم ، یعنی این الآن از همه راحت تره !!!؟
3 - یعنی چی نفرین ؟ همون که خون رو نصف می کنه یا چیز دیگه ؟
4 - این ملتی که توی Firelink بودن کجا رفتن پس ؟ الآن فقط یکیشون هست ، همون جادوگره که با عصا و سپر وایساده ، همه رفتن !
پ.ن : فعلا Four Kings رو بیخیال شدم ، تونستم تا 2/3 خونشم ببرم ولی احساس میکنم فعلا وقتش نیست ، فعلا رفتم Seath ببینم چطور میشه !

به به ، چه عجب بلاخره یکیو پیدا کردم که از من جلوتره ، آقا خوشحالم کردی ، چند تا سوال داشتم :
1 - چیزی توی بازی هست که مسیر TOMB of Giant رو روشن کنه ؟ مثل چراغ قوه و مشعل و ... ؟
2 - من bed of chaos رو گذاشته بودم آخر ، آخه از توی Demons Ruin باید بری اونجا اونم که دیدی هم اسمش هم مکانش ترس رو میندازه توی جون آدم ، یعنی این الآن از همه راحت تره !!!؟
3 - یعنی چی نفرین ؟ همون که خون رو نصف می کنه یا چیز دیگه ؟
4 - این ملتی که توی Firelink بودن کجا رفتن پس ؟ الآن فقط یکیشون هست ، همون جادوگره که با عصا و سپر وایساده ، همه رفتن !
پ.ن : فعلا Four Kings رو بیخیال شدم ، تونستم تا 2/3 خونشم ببرم ولی احساس میکنم فعلا وقتش نیست ، فعلا رفتم Seath ببینم چطور میشه !

1. بله هست ولی بدست اوردن ایتم هاش خیلی مشکله. یکیش یه کلاهخوده که نور داره و از lost izalith بدست میاد. ولی سخته. یکیش هم استفاده از یه ایتم دیگه س که بعد از کشتن هیدرا تو دریاچه باید golden crystal golem رو هم بکشی تا یه نفر ظاهر بشه و بعد از اون خرید کنی. کلا این tomb of giant مزخرف ترین جای بازیه. خودم هم تو تاریکی ازش عبور کردم.

2. آری کشتن bed of chaos از همش اسون تره.الان چیزی نمیگم که برات جذابیتش از بین نره. فقط یه نکته هست قبل از این باس شما باید دو تا باس دیگه رو هم نفله کنی.اگه سر اون دو تا گیر کردی در خدمتم. هرچند سخت نیستن. یکیشون هم که گلیچ داره. گیر میکنه یه جا میتونی با تیر کمون و جادو دخلشو بیاری.

3. نفرین-curse شما بوسیله چند تا موجود تو بازی نفرین میشید. غورباقه ها و همین طور seath باس بازی. هر بار که نفرین بشی جونت نصف میشه. مثلا اگه 8 تا خونه جون داشته باشی میشه 4 تا اگه دوباره نفرین بشی میشه 2 تا و همین طور الی اخر. البته راه برگشتم داره.مهمترین کار واسه گرفتار نشدن استفاده از اون زره ایه که بهت گفتم (پیشگیری) ولی اگه نفرین شدی غم به دلت راه نده چون دو تا ره هست واسه شکستن طلسم که اگه خواستی بهت میگم.

4.بستگی داره شما چند نفرشونو ازاد کرده باشی. ببینم کسی رو که بهت پایرومنسی میفروشه رو ازاد کردی؟ استفاده از قدرت اتیش؟ دو نفر تو بازی بهت قدرت پایرومنسی میفروشن و لول آپ میکنن که خیلی مهمه چون استفاده از این نیرو برای کشتن باس ها و لول آپش راحت تر از هرکار دیگه ایه. در مورد بقیه هم ببینم لوگان رو ازاد کردی؟ از تو sen's fortres ? اگه ازادش کرده باشی اونجاس ولی بعد از یه مدت غیب میشه که بعدا میفهمی تو duke s archive قبل از crystal cave دوباره دستگیر شده و باید دوباره ازادش کنی.

4.بستگی داره شما چند نفرشونو ازاد کرده باشی. ببینم کسی رو که بهت پایرومنسی میفروشه رو ازاد کردی؟ استفاده از قدرت اتیش؟ دو نفر تو بازی بهت قدرت پایرومنسی میفروشن و لول آپ میکنن که خیلی مهمه چون استفاده از این نیرو برای کشتن باس ها و لول آپش راحت تر از هرکار دیگه ایه. در مورد بقیه هم ببینم لوگان رو ازاد کردی؟ از تو sen's fortres ? اگه ازادش کرده باشی اونجاس ولی بعد از یه مدت غیب میشه که بعدا میفهمی تو duke s archive قبل از crystal cave دوباره دستگیر شده و باید دوباره ازادش کنی.
البته 3 نفر واسه پایرومنسی هستن :)
آره بابا من پایرومنسی رو تا +14 آپگرید کردم مثل باقلوا میکشه :d
همه رو آزاد کردم ولی بعد از یه مدتی رفتن ، اون یارو پایرومنسی فروشه ، اون یارو که کلاه مکزیکی داشت و نشسته بود جادو میفروخت ، اون یکی که اول بازی بود راهنمایی میکرد !
اون هم که Covenant داشت رفت ولی برگشت ، فکر کنم طاقت دوریمو نداشت :d

شما ها هنوز دارید بازی میکنید : دی
خدا قوت ..
من BELL اولی رو به صدا در اوردم ولش کردم رفتم سراغ بتمن :d.الانم منتظر اسکایریم هستیم.شما تا آخر برید بعدا از راهنمایی هاتون استفاده میکنیم : دی

البته 3 نفر واسه پایرومنسی هستن :)
آره بابا من پایرومنسی رو تا +14 آپگرید کردم مثل باقلوا میکشه :d
همه رو آزاد کردم ولی بعد از یه مدتی رفتن ، اون یارو پایرومنسی فروشه ، اون یارو که کلاه مکزیکی داشت و نشسته بود جادو میفروخت ، اون یکی که اول بازی بود راهنمایی میکرد !
اون هم که Covenant داشت رفت ولی برگشت ، فکر کنم طاقت دوریمو نداشت :d

laurentius همون پایرومنسی فروش fire link بعد از یه لول خاصی از اپگریدت یه سوال ازت میکنه که اگه بهش جواب مثیت بدی از اونجا میره و تو blighttown به صورت hollow ظاهر میشه و بهت حمله میکنه. اگه جواب منفی بدی هم که همون جا میمونه. احتمالا شما جواب مثبت دادی.

لوگان هم گفتم تو duke s archive زندانیه که باید ازادش کنی. اون وقت بهت جادو با قدرت های بهتر میفروشه. البته لول خیلی بالایی میخواد تا بتونی ازش استفاده کنی. هیچ وقت دیگه هم به فایر لینک برنمیگرده. همون جا نزدیک یکی از bonefire های duke s archive باید ازش خرید کنی.

راستی بازی کلی جای secret هم داره که اگه توش بری از پس باس هاش و دشمناش بربیای بهت ایتمهای توپی میده.خیلی هاشم مناطق غنی ایه.

درک نمیکنم چرا کسی spoiler استفاده نمی کنه...حتی مدیران هم توجه نمیکنن...
:|
بازی که داستان آنچنانی نداره ، از نظر گیم پلی هم اونقدر سخت هست که با راهنمایی و آگاهی قبلی نمیشه به راحتی مراحل رو پشت سرگذاشت.نیازی به اسپویلر نیست.

laurentius همون پایرومنسی فروش fire link بعد از یه لول خاصی از اپگریدت یه سوال ازت میکنه که اگه بهش جواب مثیت بدی از اونجا میره و تو blighttown به صورت hollow ظاهر میشه و بهت حمله میکنه. اگه جواب منفی بدی هم که همون جا میمونه. احتمالا شما جواب مثبت دادی.

لوگان هم گفتم تو duke s archive زندانیه که باید ازادش کنی. اون وقت بهت جادو با قدرت های بهتر میفروشه. البته لول خیلی بالایی میخواد تا بتونی ازش استفاده کنی. هیچ وقت دیگه هم به فایر لینک برنمیگرده. همون جا نزدیک یکی از bonefire های duke s archive باید ازش خرید کنی.

راستی بازی کلی جای secret هم داره که اگه توش بری از پس باس هاش و دشمناش بربیای بهت ایتمهای توپی میده.خیلی هاشم مناطق غنی ایه.

من هر چی باس بود زدم فقط داخل مرحله اسکلتها گیر کردم خیلی تاریک هست هیچی دیده نمیشه من توی اون قسمت بعد از بون فایر اول هرچی رفتم راهی پیدا نکردم میشه یه توضیح کامل بدی که ببینم باید چکار کنم من حتی The Abyss هم زدم ولی توی این مرحله که توضیح دادم گیر کردم ممنون میشم کمک کنی

راستی از طریق warp چطوری به این مرحله برم که اون کلاه خود نورانی رو بگیرم تا بشه اون قسمت اسکلتها رو برم lost izalith

آخرین ویرایش:
منی یه سوال دارم
وقتی چند تا ایتم میگیری بعد اگه بمیری از سیو قبل ایتم گرفتن بیاره اون ایتم ها رو داری؟:d
در ضمن واقعا بازیش سخته o:-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or