Dark Souls | Xbox 360

حالا اگه بگین چطوری باید ازش استفاده کرد ممنون میشم
داداش برای هر باسی نمیشه یکیو سامون کرد.شما برای کدوم باس میخوای؟شیوه ی کلیش اینه که باید در حالت human باشی.قبل مبارزه با باس یدونه علامت طلایی روی زمین میبینی که اگر انتخابش کنی یکی میاد کمکت
استرانگم 40 یکی از جادوهام 18 اون یکی هم فکر کنم 115 یا 16 الباقی تمرکزم هم روی فرزی و استامینا و لود
الان کجایی؟لولت خیلی بالاست.فکر کنم 3 4 روز نشستی توی darkroot garden اون روحا رو زدی لول آپ کردی نه؟:d
من الان تو اون bonfire هستم که پایین پله ی ان اقا ی داره با چکش میکوبه
داداش شما فعلا بی خیال محیط و باس و اینا شو.توی همون dark root garden یه در هست یه هاله نورانی وسطشه.کلیدشو از همون آهنگره بخر فعلا آپگرید کن 3 4 لول خودتو

داداش برای هر باسی نمیشه یکیو سامون کرد.شما برای کدوم باس میخوای؟شیوه ی کلیش اینه که باید در حالت human باشی.قبل مبارزه با باس یدونه علامت طلایی روی زمین میبینی که اگر انتخابش کنی یکی میاد کمکت
مرسی
الان کجایی؟لولت خیلی بالاست.فکر کنم 3 4 روز نشستی توی darkroot garden اون روحا رو زدی لول آپ کردی نه؟:d
الان گیر کردم اسم منطقه ش رو نمیدونم همون دری که بعداز زنگ دوم باز میشه
همونجا یه باسی هست که از رو پشت بوم کوزهای آتشی پرت میکنه موندم چیکار کنم.
آره دقیقا یه روز مهمون darkrooti ها بودم :d

مرسی

آره دقیقا یه روز مهمون darkrooti ها بودم :d
sen fortress رو میگی فکر کنم :d.خب اون بابا یه یارو گنده بکی هست که باس هم نی.چندتا ضربه بخوره کارش تمومه.باس اصلی همون نزدیکی هاست که اونم راحته.مشکلی داشتی بگو کمکت کنم

وارد محوطه که میشی می پیچی سمت چپ اولین پله ها رو میری بالا دومی رو هم میری بالا بعد سمت راستتو که نگاه کنی یه تیکه دیوار ریخته . اگه از اون تیکه خودتو آروم بندازی پایین یه Bonfire میبینی .
حالا از Bonfire دوباره برو توی محوطه و بدون اینکه مکث کنی راهو بگیر برو بالا . به بالاترین راه که رسیدی اول اون غول که گلوله آتیش میندازه روت رو بکش بعد از مه رد شو تا به غول برسی .

Last edited by a moderator:
تنوستی از تو باگ در بیای ؟
یا دوباره بازی کردی ؟
دوباره چیه سه باره تمومش کردم. :dدفعه اول که تا آخراش رفتم 65 ساعت طول کشید و افتادم تو باگ و...
دفعه دوم بازی رو توی 33 ساعت تموم کردم.
دفعه سوم که تو یه روز فقط بازیش کردم شد 13 ساعت.... در این حالت فقط داشتم میدوییدم. نمیدونم اونی که توی 2 ساعت اینو تموم کرده چطوری رفته چون حداکثرش دیگه تو کمتر از 8 ساعت نمیشه رفت.

راستی دوستان اگه میشه پایانهای دیگه رو هم تو اسپویلر بذارید. اگه کسی قضیه ی اون درهای بزرگی که توی demon soul هست رو میدونه بگه( که چطوری باز میشه و توش چیه و...) ممنون:x

دوباره چیه سه باره تمومش کردم. :dدفعه اول که تا آخراش رفتم 65 ساعت طول کشید و افتادم تو باگ و...
دفعه سوم که تو یه روز فقط بازیش کردم شد 13 ساعت.... در این حالت فقط داشتم میدوییدم. نمیدونم اونی که توی 2 ساعت اینو تموم کرده چطوری رفته چون حداکثرش دیگه تو کمتر از 8 ساعت نمیشه رفت.

راستی دوستان اگه میشه پایانهای دیگه رو هم تو اسپویلر بذارید. اگه کسی قضیه ی اون درهای بزرگی که توی demon soul هست رو میدونه بگه( که چطوری باز میشه و توش چیه و...) ممنون:x

اگه 4 تا از قدرتهای اصلیت رو به 99 برسونی و از شمشیری که با روح اون گرگه به دست اوردی استفاده کنی ، هر ضربه بیشتر از 700 تا دمیج میده ، دیگه با اون شمشیر میشه 2 ساعته رفت تا تهش .
من دو تا پایانشو دیدم :

اگه بجای روشن کردن bonfire بری بیرون اون موجودات گوش دراز ( همون King Seeker و رفیقاش) بهت تعظیم میکنن و تو تبدیل به dark Lord میشی .

• Like
Reactions: castlevania
سلام ببخشید میخواستم بدونم چطوری میشه اون غول اردها چند سره کنار ابشار توی جنگل رو بکشم ؟؟؟؟؟؟
10بار مردم لول م 57 است حدود دو روز امتیاز جمع کردم بh iهزار زحمت و من الان شمشیر black knight را دارم ولی خیلی کنده چه شمشیری بردارم ????????

بیش از 40 ساعت با عشق علاقه پا بازی بودم،اومدم تو تاپیک یه سوال بپرسم،یه چرخی زدم،تموم نکرده فهمیدم آخرش چی میشه،چنتا پایان داره و از این چیزا...
گند زدید به 2هفته وقتی که با چه علاقه ای بازی میکردم... تا این اندازه سخته کلیک کنید رو اسپویلر لعنتی ؟ مدیر هم که نداره،فقط منتظر اینن که یا حرف 30یا30 بزنیم یا اسمی از بتل ببریم که یه بن بزنن برامون،این جماعتی که اسپپویل میکنن بی گناهن ! ای بابا،از دیگران مینالید،خودتون هم....؟
بهرحال،یه سوال:
سه تا soul دادم به lordversel ،یکی کریستال کیو،یکی همون درخته،یکی هم four king ،حالا هم هیچی نشد ! چیزی جا گزاشتم؟یا soul ها بیشترن و من فک کردم سه تان؟

---------- نوشته در 12:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:43 AM ارسال شده بود ----------

gorgnamaa هم دمت گرم داداش ! هم به کمک تو تا اینجا رسیدم،هم اسپویلر میزنی همیشه !

سوال

بچه ها من تاحالا rpg بازی نکردم!‌سبک rpg چجوریه؟ میشه چندتا بازی تو این سبک بگید؟ بعد بین این وElder Skrolls کدوم بهتر و رئال تره؟ از جادو مادو خوشم نمیاد!!

بابت راهنمایی ممنون دوستان بون فایر رو فعال کردم ولی چه جوری این باسی که آتیش پرت میکنه رو باید کشت
میشه وقتی میخواد کوزه رو پرت کنه کوزه رو تو دستش با تیر کمون زد یا راه دیگه ای داره
مسیر باس اصلیه از کدوم طرفه
اگه 4 تا از قدرتهای اصلیت رو به 99 برسونی و از شمشیری که با روح اون گرگه به دست اوردی استفاده کنی ، هر ضربه بیشتر از 700 تا دمیج میده ، دیگه با اون شمشیر میشه 2 ساعته رفت تا تهش .
من دو تا پایانشو دیدم :

اگه بجای روشن کردن bonfire بری بیرون اون موجودات گوش دراز ( همون King Seeker و رفیقاش) بهت تعظیم میکنن و تو تبدیل به dark Lord میشی .

این رو میشه یکمی دقیق تر توضیح بدی کدوم قدرتها و دقیقا کدوم مکان و کدوم bonfire

x
چه حوصله ای داری خداییش :d

---------- نوشته در 11:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 AM ارسال شده بود ----------

سلام ببخشید میخواستم بدونم چطوری میشه اون غول اردها چند سره کنار ابشار توی جنگل رو بکشم ؟؟؟؟؟؟
10بار مردم لول م 57 است حدود دو روز امتیاز جمع کردم بh iهزار زحمت و من الان شمشیر black knight را دارم ولی خیلی کنده چه شمشیری بردارم ????????
من خودم با یک از اون تبرها کشتمش
البته آپدیتش کرده بودم
باید بری جلو و تمام ضرباتش رو جاخالی بدی تا به اون سفید آبکیا بخوره و هر سه تاشون بمیره
بعدش که بهش نزدیک شدی دیکه آب پرتاب نمیکنه و با سرش حمله میکه که اونجا میتونی سراش رو قطع کنی

---------- نوشته در 12:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها من تاحالا rpg بازی نکردم!‌سبک rpg چجوریه؟ میشه چندتا بازی تو این سبک بگید؟ بعد بین این وElder Skrolls کدوم بهتر و رئال تره؟ از جادو مادو خوشم نمیاد!!
سبک rpg سبک نقش آفرینیه یعنی قهرمان بازی رو اونجوری که خودت میخوای میتونی پرورشش بدی البته این بازی اکشن rpg و با rpg کلی فرق داره
میشه سبک این بازی رو با mass effect مقایسه کرد

آخرین ویرایش:
خب رفتم توی tomb of giant اون شمشیر gravelord sword رو به هزار بدبختی و هزار بار مردن گرفتم و warp کردم اومدم بیرون.واقعا چه جای مزخرفیه این catacomb
دوستان اسلحه ی به شدت باحالیه.هرکی anor londo رو رد کرده بره اول شمشیره رو بگیره.بعد ادامه بازی

بهرحال،یه سوال:
سه تا soul دادم به lordversel ،یکی کریستال کیو،یکی همون درخته،یکی هم four king ،حالا هم هیچی نشد ! چیزی جا گزاشتم؟یا soul ها بیشترن و من فک کردم سه تان؟

---------- نوشته در 12:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:43 AM ارسال شده بود ----------

gorgnamaa هم دمت گرم داداش ! هم به کمک تو تا اینجا رسیدم،هم اسپویلر میزنی همیشه !

4 تا روح باید باشه . با این توضیحاتی که دادید احتمالا روح اسکلت در Tomb Of Giant رو نگرفتی (این مژده رو بدم که کشتنش آسونه)
مسیرش اینه :
Firelink >>> Catacombs >>> Tomb Of Giant
مسیرشم از توی قبرستونه
فقط اونجا میری حتما با یه شمشیر که بصورت Divine آپگرید شده برو ، چون در غیر این صورت کسیو نمیتونی بکشی و دوباره زنده میشن .
بازم اینم واسه راهنمایی : اگه Occult Club رو داری ، ببر پیش آهنگر بزرگ توی Anor Londo و تبدیلش کن به Divin Club +5

ما کوچیک شماییم ;)

بابت راهنمایی ممنون دوستان بون فایر رو فعال کردم ولی چه جوری این باسی که آتیش پرت میکنه رو باید کشت
میشه وقتی میخواد کوزه رو پرت کنه کوزه رو تو دستش با تیر کمون زد یا راه دیگه ای داره
مسیر باس اصلیه از کدوم طرفه

این رو میشه یکمی دقیق تر توضیح بدی کدوم قدرتها و دقیقا کدوم مکان و کدوم bonfire

آقا بری بالا اصلا باهاش رو در رو میشی از پشت در میتونی بزنیش . غول اصلی هم کنار همونه . شما فقط مسیری که میره بالا رو پیش بگیر

اسمش Great Sword of Artorias هست
شما Broken Sword رو تا +10 آپگرید میکنی بعد همراه با Sif's Soul میبری پیش آهنگر بزرگ در Anor Londo و اونجا تبدیلش میکنی .
چهار قابلیت اصلی که باعث افزایش قدرت شمشیرها و سپر ها میشه اینا هستن :
STR - Dex - Magic - Miracle
که اگه دقت کنی مثلا برای یه شمشیر کنار عکس بازو نوشته A و کنار عکس عصای جادو نوشته E . این یعنی اگه STR رو زیاد کنی تاثیر زیادی روی قدرت شمشیر میذاره ولی اگه Magic رو زیاد کنی تاثیر خیلی کمی میذاره .

من با همون شمشیر زدمش
ببین ، شما نباید روی دشمن Lock کنی . باید تا اونجا که جا داره و توی دره نیفتادی بری جلو و سپرتو نگه داری . وقتی با سرش اومد بهت ضربه بزنه و تو دفاع کردی اونوقت باید با شمشیر سرش رو قطع کنی . همه ی سر ها رو که قطع کنی میمیره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or