دوستان قلق اون کریستالیواون غول درختیه چیه
خدایش بعداز فاینال 12 این بیشترین زمانی بود که واسه یه بازی گذاشتم :d
مرسی رفیق میخوامت :dاون که توی Crystal Cave هست :
یکی از راحت ترین غولهای بازیه . شما اولش که از در مه دار رد شدی بپیچ راست برو اون شیء نورانی رو با شمشیر بزن ، بعد راه بیفت دنبال دم غوله ، اون با دمش تورو نمیزنه ولی تو با زدن دمش میتونی بکشیش و هیچ کدوم از حملاتشم بهت نمیخوره ( این راه رو خودم کشفیدم :d )
اون درخته :
وقتی که سر خوردی و افتادی توی زمین غوله ، بپیچ چپ و برو توی اون قسمت که نورانیه و ریشه ی سمت چپ درخت رو بزن ، بعد برو همین کار رو با ریشه سمت راست کن و در آخر ریشه وسط رو بزن . این مژده رو بدم که هر ریشه ای رو بزنی سیو میشه و دیگه اگه مردی لازم نیست از اول بزنیش .
اتفاقا اونجا غولش راحته ، برو نترس :dهردوتاشون رو زدم حالا باید چی کار کرد
فقط اون منطقه تاریکه مونده
منظورت کجایهاتفاقا اونجا غولش راحته ، برو نترس :d
transcient Curse رو باید استفاده کنی یا با شمشیر هایی که از خود روح ها میفته باید بزنیشون .بهترین راه برای کشتن روح های new londo ruins چیه؟
مثل این که یا باید curse شده باشی یا اسلحه cursed داشته باشی. حالا من اسلحه cursed از کجا پیدا کنم؟
منظورت کجایه
اگه اون منطقه تاریکه رو میگی که هنوز ایتم نورانی رو گیر نیاوردم هیچ راه دیگه ای هم برای ادامه پیدا نکردم تمام باسها رو هم تا ایجا زدم حالا چیکار کنم
راستی این abeyys کجاست از کجا باید رفت![]()
ممنون گرگ نمای عزیز abyss رو رفتم four king رو هم زدم حالا میخوام برم Tomb Of Giant تقریبا چقدر دیگه از بازی موندهtranscient Curse رو باید استفاده کنی یا با شمشیر هایی که از خود روح ها میفته باید بزنیشون .
Abyss رو هم نرفتی ؟ پس دو تا مونده .
واسه Tomb Of Giant واجب هم نیست که اون آیتم رو بگیری . خودش کمی بعد از اولین Bonfire یه مشعل بهت میده نگران نباش .
اون Abyss هم در new londo ruins هست . دریچه آب رو که باز کنی و آب فروکش کنه میری پایین و بهش میرسی . فقط باید برای وارد شدنش حتما Covenant Of Artorias Ring رو داشته باشی ( از کشتن اون گرگه SIF بدست میاد )
ممنون گرگ نمای عزیز abyss رو رفتم four king رو هم زدم حالا میخوام برم Tomb Of Giant تقریبا چقدر دیگه از بازی مونده
دیگه اواخر بازیه .
Tomb Of Giant رو که بری و روح چهارم رو بگیری میذاری توی Lord Vessel و در روبروش باز میشه و میری توش و بعد از کمی پیاده روی به غول آخر می رسی .
فقط قبل از مبارزه با غول آخر اگه می خوای احیانا بعدا NG+ رو بازی کنی :
1 - اون Bonfire های مهم و استراتژیک بازی رو تا 15 یا حتی 20 برو Kindle کن (مثلا اونی که توی Fire link هست یا اونی که توی Undead parish هست و ... .)
2 - اسلحه هایی که میخوای آپگرید کنی رو تا اونجا که میشه آپگرید کن ، چون با شروع بازی جدید تمام Ember ها میپره .
3 - برو فروشنده ها و Fire Keeper ها بکش و روح و Humanity هاشون رو بدست بیار . توی بازی جدید همه برمیگردن سر جاشون .
خیلی کمکم کردی واقعا ازت ممنونم
تموم که شد میرم سراغ eldor skrol اونو تا کجا رفتی جلو اگه شروع نکردی با هم بریم :d
خواهش میکنم
اونو خیلی کم بازی کردم .
این Dark Souls انتظاراتمو برده بالا ، اون خیلی خیلی نسبت به این راحته :d
در این حد که یه اژدها توی ماموریت اصلی کشتم و چند تا دونه ماموریت فرعی رفتم .
خواستی شروع کنی یه خبر بده با هم بریم
من فعلا دارم توی New Game + این بازی اون چیزایی که قبلا کشف نکرده بودم رو کشف میکنم ( مثلا نمیدونستم که یه آهنگر هم توی Catacombs هست و یه Covenant توی Ash Lake یا اینکه میشه زره ی غولهایی مثل Smough رو خرید یا اینکه یه مسیر میانبر برای Lost Izalith وجود داره یا اینکه با آپگرید بعضی شمشیرها تا 750 هم میشه قدرت رو برد بالا یا اینکه یه روش یا بهتره بگم باگ وجود داره که میشه مقدار خیلی زیادی روح در مدت خیلی کوتاه بدست اورد و خیلی چیزهای دیگه :d )
خدایی این بازی به قول تو انتظارات رو بالا برد امیدوارم بازم از این سری بازیها رو ببینیم
اون اهنگر اسکلته رو اتفاقا من دیشب ملاقاتش کردم
کجا باگ داره واسه سولز جم کردن :d اسکریم رو هم خبر میدم بریم تو کارش