Dark Souls | Xbox 360

جدی میگی !؟
واقعا؟شما مگه چطوری زدین این بابا رو؟
:d
از جلو و فیزیکی باهاش درگیر شدین؟ایول کارتون خیلی درسته.ما دفعه اول اومدیم همینجوری بزنیم دیدیم اصلا اعصاب نداره مگه مهلت میداد؟ترکیدیم 2 دقیقه ای.ولی دفعه دوم پایرومنسی روش زدم دیدم نه جواب میده اساسی .طرف شاکی شده بود ناجور که دیگه ترکید آخر
سخت ترین غول بازی هم بدون سامون کردن به نظر من غول های توی anor londo بودن.خیلی اذیت کردن مارو نامردا حتی با پایرومنسی.

واقعا؟شما مگه چطوری زدین این بابا رو؟
:d
از جلو و فیزیکی باهاش درگیر شدین؟ایول کارتون خیلی درسته.ما دفعه اول اومدیم همینجوری بزنیم دیدیم اصلا اعصاب نداره مگه مهلت میداد؟ترکیدیم 2 دقیقه ای.ولی دفعه دوم پایرومنسی روش زدم دیدم نه جواب میده اساسی .طرف شاکی شده بود ناجور که دیگه ترکید آخر
سخت ترین غول بازی هم بدون سامون کردن به نظر من غول های توی anor londo بودن.خیلی اذیت کردن مارو نامردا حتی با پایرومنسی.

من اول از 3 تا Strong Magic Shield استفاده کردم و نصف خونشو بردم .
بعدشم با 3 تا Iron Flesh اون بقیه خونشو بردم .
البته امروز برای بار دوم زدمش ، ایندفعه خیلی آسون بود چون کاراکتر من خیلی قوی بود .
فقط از 2 تا Strong Magic Shield استفاده کردم .
----
کلا 830 امتیاز Achievements بازی رو گرفتم .

فکر کنم صرفا جنبه سرگرمی دارن .
کار خاصی نمیشه باهاشون کرد .

ممنون از پاسخت.بازی رو از اول شروع کردم سه ساعته رسیدم همونجایی که دفه قبل تو بیست ساعت رفتم .باسها رو همون بار اول میزدم نمی دونم حرفه ای شدم یا اینا ضعیف تر شدن.
divine ember رو دادم به اهنگره گفت یه اتفاق خوب میفته چطور میشه؟

ممنون از پاسخت.بازی رو از اول شروع کردم سه ساعته رسیدم همونجایی که دفه قبل تو بیست ساعت رفتم .باسها رو همون بار اول میزدم نمی دونم حرفه ای شدم یا اینا ضعیف تر شدن.
divine ember رو دادم به اهنگره گفت یه اتفاق خوب میفته چطور میشه؟

میتونی شمشیر divine درست کنی و این تنها نوع شمشیره که اسکلتهای Catacombs رو میکشه به صورتی که دوباره پا نشن باهات بجنگن .
(با هر نوع شمشیر دیگه ای اگه بزنی نمیمیرن)

میتونی شمشیر divine درست کنی و این تنها نوع شمشیره که اسکلتهای Catacombs رو میکشه به صورتی که دوباره پا نشن باهات بجنگن .
(با هر نوع شمشیر دیگه ای اگه بزنی نمیمیرن)

خوب الان چی میشه شمشیر رو بهم میده یانه؟اصلا اونجا که ازم میپرسه divine رو بدم میاس بدم یا نه؟

امروز پنج دقیقه بازی کردم کاملا بازی بی صاحاب خدایی هستش همون اول بازی با یه غول بی شاخ دم طرف شدم :d
الفرار
این چرا اینجوری با یه شمشیر شکسته جونت در میاد 10 دقیقه فقط یه اسکلتو بکشی

اما در کل حال کردم با بازی

خوب الان چی میشه شمشیر رو بهم میده یانه؟اصلا اونجا که ازم میپرسه divine رو بدم میاس بدم یا نه؟

(بله شما هر چی از اون Ember ها پیدا می کنی باید بدیش به آهنگر مخصوص خودش)
شما یه شمشیر رو تا +5 آپگرید میکنی بعد میدیش بهش اونو Modify می کنه و بهت یه شمشیر divine میده .

امروز پنج دقیقه بازی کردم کاملا بازی بی صاحاب خدایی هستش همون اول بازی با یه غول بی شاخ دم طرف شدم :d
الفرار
این چرا اینجوری با یه شمشیر شکسته جونت در میاد 10 دقیقه فقط یه اسکلتو بکشی

اما در کل حال کردم با بازی

بازی فوق العادست .
اگه همین اول ازش خوشت اومده بهت قول میدم که تا آخر بازی ازش لذت ببری .

(بله شما هر چی از اون Ember ها پیدا می کنی باید بدیش به آهنگر مخصوص خودش)
شما یه شمشیر رو تا +5 آپگرید میکنی بعد میدیش بهش اونو Modify می کنه و بهت یه شمشیر divine میده .

کدوم شمشیر رو بهتره تا 5+ اپگرید کنم بعدش modify کنم؟

بالاخره منم بعد از 90 ساعت و رسوندن کاراکتر به level 109 بازی رو تمام کنم سخت ترین بازی عمرم بود اوایل مخم سوت کشید ولی بعد خوب شد اما غول آخرش واقعاً چرت بود به نظر من اون غولهای anor londo که 2 نفری می جنگیدن وحشتناک بودن بازی خیلی جای بحث داره مخصوصاً داستانش که در عین سادگی خیلی پیچیدست تو فرومهای دیگه سر داستان دعوا و بحثه...ولی خوب بطور کلی هر کی میخواد پیشرفت کنه همون مکان مخفی dark root garden بهترین مکانه واسه soul farming اگر هم Humanity بخواین قبل از غول nito اون اسکلتهای کوچیک تو 30 دقیقه 50 تا بهتون میده همینها کافیه که همه ی bonfire ها کامل kindle کنید و تمام....

سلام

بچه هایی که بازی رو تا آخرا رفتن، لازمه که بازی رو آپدیت کنیم؟ من چون کنسولم بن هستش نمیتونم آپدیت رو از لایو بگیرم، میخواستم ببینم بدون آپدیت، بازی قابل بازی کردن هستش یا مثلا balance نیست یا همچین چیزایی.

ممنون.

کدوم شمشیر رو بهتره تا 5+ اپگرید کنم بعدش modify کنم؟

اگه از من میشنوی هیچ کدوم.
توی Anor londo توی قصر که میری اگه دیوار پشت یدونه از شومینه ها رو بزنی یه راه مخفی باز میشه که توش پر از چیزهای با ارزش هست که یکیش Occult club هست .
شما همون رو میبری پیش آهنگر و برات میکنش Divine club +5 که سلاح خیلی خوبیه .

سلام

بچه هایی که بازی رو تا آخرا رفتن، لازمه که بازی رو آپدیت کنیم؟ من چون کنسولم بن هستش نمیتونم آپدیت رو از لایو بگیرم، میخواستم ببینم بدون آپدیت، بازی قابل بازی کردن هستش یا مثلا balance نیست یا همچین چیزایی.

ممنون.

من 2 بار بازیو تموم کردم و هیچ مشکلی نبود ، با خیال راحت بازی کن .
ضمن اینکه یکی دوتا باگ داره که ازش میتونی نهایت استفاده رو بکنی :d

ممنون، آخه یه پچ براش اومده بود که گفته بودن بازی رو balance کردن.
قبل از اینکه بازی رو شروع کنم، چیزی پیشنهاد میدی بخونم که کمکم کنه تو روند بازی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or