Dark Souls | Xbox 360

اگه منظورت همون موجود شکل مار هست که وقتی میخوای بری پایین میخورت میبرتت پایین نه تاثیر نداره.اخرش 2 انتخاب داری

اره همونا چون اونی که تو abyss بود گفت تو باید دارک لرد بشی اون یکی بهت دروغ میگه ولی اونی که تو فایر لینک بود یه چیزه دیگه ای میگفت.

چرامن طبر گرفتم نمی تونم ازش استفاده کنم ؟
تو چپتر 2 کجا یه شمشیر خوب هست؟
اون اژدها رو چیکار کنم رو پل؟

احتمالا وزنش بالا هست و اول کاراکتر به اون حد نرسیده
این بازی مرحله نداره و از هرجا که بخوای میتونی بری.
به سمت اژدها که رفتی برو سمت راست از پله ها برو پایین بعد میتونی با یه کمان از پشت بزنیش

احتمالا وزنش بالا هست و اول کاراکتر به اون حد نرسیده
این بازی مرحله نداره و از هرجا که بخوای میتونی بری.
به سمت اژدها که رفتی برو سمت راست از پله ها برو پایین بعد میتونی با یه کمان از پشت بزنیش

چی کار کنم به اون حد برسه؟
منظورت از پایین اونجایی که یه black kinght هست یا همون جا که میری جای اولت؟
میشه در مورد level up توضیح بدی
چطوری از یه جا برم جای دیگه؟

چندتا سولز برای level up لازمه؟
با تشکر

آخرین ویرایش:
دوستان من ميخوام وارد Painted World of Ariamis بشم اما اون Peculiar Doll عروسك رو لازم دارم اينو بايد از Northern Undead Asylum تو همون اتاقي كه بازي رو شروع كرديم پيدا كنم اما نميدونم چطور بايد برگردم اونجا با كلاغ اومدم
تنها راهه برگشت از همون Quelaag's Domain هست؟ اگه راهه ديگه اي هست راهنماييم كنيد ممنون ميشم

چی کار کنم به اون حد برسه؟
منظورت از پایین اونجایی که یه black kinght هست یا همون جا که میری جای اولت؟
میشه در مورد level up توضیح بدی
چطوری از یه جا برم جای دیگه؟

چندتا سولز برای level up لازمه؟
با تشکر

شما باید Strenght خودتو ببری بالا . برای این کار باید level up کنی .
برای level up کردن آدم میکشی تا روح بگیری بعد اون روحها رو می بری توی بون فایر و خودتو ارتقا میدی .
منظور ایشون از پایین اینه که شما میری به سمت اژدها . به وسطای پل که برسی چند تا تیر کمون دار و چند تا دشمن دیگه هستن ، انجا سمت راستت یه پلکان هست که میره پایین ، نمی خواد اون دشمنا رو بکشی از پله برو پایین خوده اژدها میاد همه رو می کشه .
فعلا نمی تونی از یه جا تلپورت کنی یه جای دیگه و مسیر رو باید پیاده بری ( جلوتر این قابلیت رو پیدا می کنی )

دوستان من ميخوام وارد Painted World of Ariamis بشم اما اون Peculiar Doll عروسك رو لازم دارم اينو بايد از Northern Undead Asylum تو همون اتاقي كه بازي رو شروع كرديم پيدا كنم اما نميدونم چطور بايد برگردم اونجا با كلاغ اومدم
تنها راهه برگشت از همون Quelaag's Domain هست؟ اگه راهه ديگه اي هست راهنماييم كنيد ممنون ميشم

توضیحش یکم سخته ولی اگه دقت کنی متوجه میشی .
شما برو توی فایر لینک سوار اون آسانسور بشو که میبرت به آندد پریش .
آسانسور یه ذره که رفت بالا می تونی ازش بپری بیرون ، که دقیقا بالای همونجاییه که سوار شدی . حالا برو سمت راست روی کوه که زمینش چمن داره . به ساختمون مقابلت نگاه کن .
اگه یه ذره به پایینش نگاه کنی یدونه از ستونها رو میبینی که می تونی بپری روش و بری به سمت ساختمون .
با زدن دکمه B قل بخور که بیفتی روی اون ستون . حالا مسیر رو برو تا به اون ساختمون خرابه برسی . از پله ها که بری بالا اولش یه جایی هست که میتونی بری روی سقف یه ساختمون دیگه که از یدونه از جنازه های روی سقف می تونی یه کلید برداری . کلید رو بردار و دوباره برگرد ، ادامه پله ها رو برو بالا که به لونه پرنده برسی .
توی لونه پرنده به صورت آماده باش چند ثانیه وایسا تا ببرت به اونجایی که می خوای .

توضیحش یکم سخته ولی اگه دقت کنی متوجه میشی .
شما برو توی فایر لینک سوار اون آسانسور بشو که میبرت به آندد پریش .
آسانسور یه ذره که رفت بالا می تونی ازش بپری بیرون ، که دقیقا بالای همونجاییه که سوار شدی . حالا برو سمت راست روی کوه که زمینش چمن داره . به ساختمون مقابلت نگاه کن .
اگه یه ذره به پایینش نگاه کنی یدونه از ستونها رو میبینی که می تونی بپری روش و بری به سمت ساختمون .
با زدن دکمه B قل بخور که بیفتی روی اون ستون . حالا مسیر رو برو تا به اون ساختمون خرابه برسی . از پله ها که بری بالا اولش یه جایی هست که میتونی بری روی سقف یه ساختمون دیگه که از یدونه از جنازه های روی سقف می تونی یه کلید برداری . کلید رو بردار و دوباره برگرد ، ادامه پله ها رو برو بالا که به لونه پرنده برسی .
توی لونه پرنده به صورت آماده باش چند ثانیه وایسا تا ببرت به اونجایی که می خوای .

دمت گرم ممنوون
من تو زدن اون باس موندم اوني كه تو londo هست بعد از اينكه اون مه زرد رو باز كردم هموني كه موج كريستال رو زمين ميفرسته راهنماييم كنين ممنون ميشم

دمت گرم ممنوون
من تو زدن اون باس موندم اوني كه تو londo هست بعد از اينكه اون مه زرد رو باز كردم هموني كه موج كريستال رو زمين ميفرسته راهنماييم كنين ممنون ميشم

با اجازه دوستان اونجا باید بمیری:d تا از زندان سر در بیاری

دمت گرم ممنوون

اول که بهش میرسی میری سمت راست و شی ء کریستالی رو میزنی ، بعد راه بیفت دنبال یدونه از دم های کناریش و بزنش .

سلام ببخشید میشه کامل توضیح بدید چطوری gravelord sword بدست بیارم خواهش جواب بدید :((

توضیح دادم توی cATACOMBS .

سلام دوستان من یه جا گیر کردم همون جایی که یه غول کیریستالیه باید چه جوری بکشمش اخه هر چی میزنمش از خونش کم نمی شه. لطفا راهنماییم کنید

پست بالایی توضیح داده اول میری اون شیء کریستالی انتهای غار رو میشکنی بعدش میزنیش.بهتره زرهی هم بپوشین که در مقابل نفرین مقاوم باشه و حلقه ای که نفرین رو کم میکنه بپوشین.کشتنش خیلی راحته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or