Dark Souls | Xbox 360

دوستان یکی از دوستام اون فروشنده ای که فایر بمب می فروشه رو کشته الانم رسیده به غول گرگیه چه جوری میشه اون یارو زنده شه ؟

فکر نکنم زنده بشه دیگه.فایر بامب میخواد چکار؟

---------- نوشته در 09:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 PM ارسال شده بود ----------

سلام به دوستان اول بازی یک غول میاد میریم توی اون دره بعد چند تا اسکلت میاد فقط با مشت میشه کشت

کدوم دره؟اگه منظورت قبرستون کنار فایرلینکه فعلا نباید بری اونجا از سمت مقابلش که میره به سمت بالا بازی رو ادامه بده

سلام به دوستان اول بازی یک غول میاد میریم توی اون دره بعد چند تا اسکلت میاد فقط با مشت میشه کشت

شما وقتی رفتی به سمت در بعد از وارد شدن یه اسکلت هست که با کمان شما رو میزنه سمت چپ یه در هست که جنازه فکر کنم چسبیده به دیوار از جسد اون سپر بر میداری بعد که سپر رو به عنوان محافظ گفتی میری سمت اسکلت اون فرار میکنه یه جنازه هم اونجاست از روی جسد اون شمشیر بر میداری و ......

شما وقتی رفتی به سمت در بعد از وارد شدن یه اسکلت هست که با کمان شما رو میزنه سمت چپ یه در هست که جنازه فکر کنم چسبیده به دیوار از جسد اون سپر بر میداری بعد که سپر رو به عنوان محافظ گفتی میری سمت اسکلت اون فرار میکنه یه جنازه هم اونجاست از روی جسد اون شمشیر بر میداری و ......
تازه فهمیدم کجا رو میگه:d

سلام اونجا که گیر کردم ردش کردم حالا رسیدم بهاولین غول بازی فقط با دو ضربه میمیرم روش خاصی هست برای کشتنش

همون اول قبل از اینکه بی افتی پایین صبر کن بیاد پایین پات بعد روش قفل کن و ببر پایین و تو هوا rb رو بزن خیلی از جونش کم میشه.این که اصلا سخت نیست فقط بچسب بهش و ضرباتشو جاخالی بده و بزن.اگه اینو گیر کنی بعدیها رو میخوای چکار کنی؟:d

همون اول قبل از اینکه بی افتی پایین صبر کن بیاد پایین پات بعد روش قفل کن و ببر پایین و تو هوا rb رو بزن خیلی از جونش کم میشه.این که اصلا سخت نیست فقط بچسب بهش و ضرباتشو جاخالی بده و بزن.اگه اینو گیر کنی بعدیها رو میخوای چکار کنی؟:d

عمو اینکه کاری نداشت فقط با یک ضربه مرد

منظورت همون جایی که رو روح نمیشه قفل کرده؟
اونا رو باید چی کار کنم؟

اره.وقتی که از پله ها میری پایین از سمت چپ ادامه بده میرسی به یه ساختمون که سمت چپش یه گربه هست که اگه عضو گروهش بشی این روحها دیگه کاری باهات ندارن.روحها رو برای بار اول باید همینجوری بکشی یا از transient curse همچین اسمی داشت استفاده کنی تا برسی به ساختمون.یه بون فایر هم سمت چپ در ورودی به این محل هست که باید دیوار جلوش رو خراب کنی.قبل از اینکه عضو گروه بشی یه روش هست که میتونی کلی سول جمع کنی.وقتی که از پله ها رفتی پایین سمت چپه پله ها یه جای باریک هست برو جلو وقتی که روحها افتادن دنبالت برو همون جای باریک روحها هم همینجور میان می افتن پایین.هر دفه که این کار رو انجام بدی حدود7000سول میگیری.

---------- نوشته در 01:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:34 PM ارسال شده بود ----------

عمو اینکه کاری نداشت فقط با یک ضربه مرد

خوب پس چی میگی؟

خوب پس چی میگی؟

کسی چیزی نگفت حالا بعدش یه سری اسکلت میان 100 ضربه میزنمشون ولی بازمپ نمی میرند چه کنم؟

این بازی کمی سخت نیست.؟داره حالمو می گیره...............

این بازی سخت نیست کمی به علم و فنون نیاز داره و اینطور نیست شمشیر بگیری بکشو ده برو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or