Dark Souls | Xbox 360

ممنون!این شمشیر شیکسته چیه اول بازی داده به ما؟هنوز بازی شروع نشده این اژدها خیکیه چیه انداخته به جون ما؟ اخه بازی دیگه چه قدر سخت؟با دست خالی اژدها رو باید خفه کنم؟
نه اول بار باید از دستش فرار کنین سمت چپش یه در هست که باید از اون فرار کنید بعد که شمشیر درستی گرفتید باید باهاش بجنگید.

Last edited by a moderator:
ممنون!این شمشیر شیکسته چیه اول بازی داده به ما؟هنوز بازی شروع نشده این اژدها خیکیه چیه انداخته به جون ما؟ اخه بازی دیگه چه قدر سخت؟با دست خالی اژدها رو باید خفه کنم؟

سخت !؟ باورت میشه من تا سومین غول بازی نمی دونستم که کاراکتر قابلیت دویدن هم داره ؟ :d
پس فکر نکن که سخته ، چون من تا غول سوم بازی رو بدون دویدن رفتم فقط یکم سبکش با بقیه بازیها فرق داره و باید واقعا مثل یه جنگجو با احتیاط بازی کنی .
این بازی طوریه که مطمئنا مشابهشو هیچ جا ندیدی . مخصوصا غولهای بازی !
وقتی ببازی فقط بازی از بون فایر های قبلی شروع میشه و چک پوینت دیگه ای نداره یعنی ممکنه غول یه مرحله بکشی و برگردی اول مرحله ، پس تا اونجایی که می تونی محتاط باش که نبازی .
اوایل بازی غولها برات یجورایی وحشتناکن . من غول دوم بازی رو که دیدم خشکم زد و با یه ضربه منو کشت :) ولی بعدا عادت می کنی .

از دوستان یه نظر میخواستم.
به نظرتون بازی رو با چه کلاسی شروع کنم؟
ویرایش:با خوندن صفححات 6 با بعد به جوابم رسیدم!

آخرین ویرایش:
این قورباغه هارو چیکار کنم نفرینم کردن
درباره انگشترها هم یکم توضیح بدید
چطوری از یه جا برم یه جا دیگه
با تشکر

زنگ اول ، طبقه پایینش یه فروشنده هست که سنگی رو می فروشه که نفرین رو درست میکنه ! یه نفر توی New Londo Ruins هست که اینکارو می کنه ولی همون سنگه رو شما بخری راحت تری .
اون قابلیت از یه جا به یه جای دیگه رفتن رو هم بعدا خودش بعت میده .

از دوستان یه نظر میخواستم.
به نظرتون بازی رو با چه کلاسی شروع کنم؟
ویرایش:با خوندن صفححات 6 با بعد به جوابم رسیدم!

حالا نمیدونم با چه کلاسی شروع کردی ولی اگه کلاسی که انتخاب کردی قابلیت از دور زدن رو نداره (مثل تیرو کمان یا جادو یا پایرومنسی) ممکنه جلوتر پشیمون بشی !

من شوالیه انتخاب کردم!‌خوبه؟

ببین دوسته عزیز شما باید به خودت رجوع کنی ببینی با چه حالت مبارزه ای بیشتر حال می کنی ؟
من با Sorcerer بازی رو شروع کردم و واقعا جادوش خیلی به کمکم اومد چون از راه دور میزد و قدرتش هم زیاد بود .
کلاس Piromancer هم خوبه . یه کلاسی هم هست که تیروکمان داره که فکر کنم hunter هست که اونم خوبه .
ولی اون شوالیه که شما برداشتی فکر کنم ابتدای بازی فقط شمشیر و سپر داره یعنی برای هر مبارزه باید با دشمن شاخ به شاخ بشی ! البته از نظر توان بدنی طبیعتا قوی تر از بقیست ! بازم بستگی به خودت داره که چطور مبارزه کنی ولی من اگه بودم حتما یه دور زن بر می داشتم .
البته اینو بگم که بازی تقریبا از نیمه که بگذره دیگه فرقی نداره که چه کلاسی باشی و هر جوری که خودت بخوای می تونی کاراکترتو ارتقا بدی !

ببین دوسته عزیز شما باید به خودت رجوع کنی ببینی با چه حالت مبارزه ای بیشتر حال می کنی ؟من با Sorcerer بازی رو شروع کردم و واقعا جادوش خیلی به کمکم اومد چون از راه دور میزد و قدرتش هم زیاد بود .کلاس Piromancer هم خوبه . یه کلاسی هم هست که تیروکمان داره که فکر کنم hunter هست که اونم خوبه .ولی اون شوالیه که شما برداشتی فکر کنم ابتدای بازی فقط شمشیر و سپر داره یعنی برای هر مبارزه باید با دشمن شاخ به شاخ بشی ! البته از نظر توان بدنی طبیعتا قوی تر از بقیست ! بازم بستگی به خودت داره که چطور مبارزه کنی ولی من اگه بودم حتما یه دور زن بر می داشتم .البته اینو بگم که بازی تقریبا از نیمه که بگذره دیگه فرقی نداره که چه کلاسی باشی و هر جوری که خودت بخوای می تونی کاراکترتو ارتقا بدی !
ممنون دوست عزیز

دوستان چطور به great hollow برم ؟ (باس عنکبوته رو زدم )

همون عنکبوته رو که زدی بر گرد از غار بیا بیرون برو به مرداب ، از غار که اومدی بیرون راست دماغتو بگیر برو جلو به یه درخت خیلی بزرگ می رسی که می تونی بری روی ریشه ای که داره و ازش بری بالا ، به آخرش که رسیدی بن بسته ، با شمشیر بزن تا راه باز بشه ! بری جلوتر یه صندوقچه هست و اونجا بازم بن بسته اونجا ! دیوار پشت صندوقچه رو با شمشیر بزن تا دوباره یه راه باز بشه . یکم بری جلوتر یه بون فایر هست و می رسی به همین جایی که می خوای !

شانس گند ما Black Knightافتاد ته دره
yahoo_4.gif
همون اول باز به نظر شما بازی رو از ابتدا برم؟ایتم هایی که میده به نظر خود من مهم هست!
این ایتم هاش
Drops

Titanite Chunk - Sword
White Titanite Chunk - Halberd
Red Titanite Chunk - Greatsword
Blue Titanite Chunk - Greataxe
The weapon they're using Black Knight Halberd, Black Knight Greataxe, Black Knight Greatsword, Black Knight Sword
Black Knight Shield
الان همون اول بازی انقدر موردم تا Levelم شده 19:d Bonfire هام هم شده 30 تا 7 تا Ax 6 تا Longsword و....................:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or