Dark Souls | Xbox 360

یه خبر خوب :
قبلا گفته شده بود که DLC این بازی برای کنسول ها زمستان امسال میاد .
گویا دو هفته پیش اعلام شده که Artorias Of Abyss DLC برای هر دو کنسول 26 اکتبر امسال میاد .
یعنی حدود 1 ماه و 20 روز دیگه .

یه خبر خوب :قبلا گفته شده بود که DLC این بازی برای کنسول ها زمستان امسال میاد .گویا دو هفته پیش اعلام شده که Artorias Of Abyss DLC برای هر دو کنسول 26 اکتبر امسال میاد .یعنی حدود 1 ماه و 20 روز دیگه .
خوبیش برای شما جی تگ داراستD:.ما بدبختا باید پوینت بسرفیم.قیمتش چنده؟اعلام نکردن؟

اقا مگه قرار نبود ‌prepare to die edition زمستون رو دیسک برای کنسول ها هم عرضه بشه ( اگه فقط قراره به صورت dlc از xbox live عرضه بشه لطفا به من
اطلاع بدید تا الکی منتظر prepare to die edition نمونم اخه دستگاه من jtag نیست)

خوبیش برای شما جی تگ داراستD:.ما بدبختا باید پوینت بسرفیم.قیمتش چنده؟اعلام نکردن؟

برو جی تگ کن خیال خودتو راحت کن :)
قیمت ندیدم ، ولی هرچقدر باشه ارزشش رو داره .

اقا مگه قرار نبود ‌prepare to die edition زمستون رو دیسک برای کنسول ها هم عرضه بشه ( اگه فقط قراره به صورت dlc از xbox live عرضه بشه لطفا به من
اطلاع بدید تا الکی منتظر prepare to die edition نمونم اخه دستگاه من jtag نیست)

تا اونجایی که من می دونم روی دیسک نیست ...
البته بعید هم نیست که روی دیسک هم یه نسخه بدن.

تا الان که DLC خاصی براش نیومده درسته ؟

خیر ، این اولیشه.

برو جی تگ کن خیال خودتو راحت کن :)
قیمت ندیدم ، ولی هرچقدر باشه ارزشش رو داره .

تا اونجایی که من می دونم روی دیسک نیست ...
البته بعید هم نیست که روی دیسک هم یه نسخه بدن.

خیر ، این اولیشه.

لایو رو میخوام:((.تازه میخوام این رو هم انلاین بازی کنم.
ان شاالله در حد 400.500 پوینت باشه ما هم بتونیم بگیریم.
دوستان انلاین بازی بدردمیخوره که برم برنر بگیریمش؟

سلام به تمامی دوستان
یک ادم با مرام میخوام که لطف کنه و دقیقا بهم مگه برای پیوستن به گروه warrior of sun باید چیکار کنم؟ item رو ازش گرفتم و سمت راست bonefire ته پل هم رفتم, ولی نمیتونم شکرگذاری کنم. همه کلیدها و gesture ها رم امتحان کردم, هیچ گزینه ای هم نمیاد8-|

سلام به تمامی دوستان
یک ادم با مرام میخوام که لطف کنه و دقیقا بهم مگه برای پیوستن به گروه warrior of sun باید چیکار کنم؟ item رو ازش گرفتم و سمت راست bonefire ته پل هم رفتم, ولی نمیتونم شکرگذاری کنم. همه کلیدها و gesture ها رم امتحان کردم, هیچ گزینه ای هم نمیاد8-|

شما همون که باهاش حرف زدین و ایتم رو ازش گرفتین دیگه عضو شدین احتیاجی نیست کار دیگه ای انجام بدین.
برای باسها میتونین احضارش کنین تا بهتون کمک کنه.فقط قبل از رسیدن به باس باید به شکل هیومن باشید تا بتونید احضارش کنین.

شما همون که باهاش حرف زدین و ایتم رو ازش گرفتین دیگه عضو شدین احتیاجی نیست کار دیگه ای انجام بدین.
برای باسها میتونین احضارش کنین تا بهتون کمک کنه.فقط قبل از رسیدن به باس باید به شکل هیومن باشید تا بتونید احضارش کنین.

بسیار ممنون دوست عزیز
من ناقوس اول رو با تمام غولای اون منطقه زدم ولی نمیدونم چرا این اژدها قرمزه از روی برج نمیمیره, تو dark root هم bonefire رو روشن کردم و تو firelink هم save کردم . . . فکر کنم این باگ بوده که تو نسخه pc رفعش کردن
در ضمن با احترام به نظرات همه دوستان, dark souls و skyrim اصلا قابل مقایسه نیستن (اگر چه هردو rpg هستن) elder scroll همیشه جز غولها بوده , سری اخرشم بینظیره ولی dark souls هم gameplay و سبک عالی خودشو داره, جفتشون بهترینن

سلام به تمامی دوستان
اقا من اتفاقی با این andrea دعوام شد! اشتباها یه ضربه بهش زدم دیگه بیخیال نشد تا کشتمش. حالا واسه نبدیل 5+ به 6+ شمشیرا چیکار کنم؟
راستی این باقیمانده ای که از شوالیه قرمزا میمونه به چه درد میخوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or