من پشتتم.b-)من تا حالا این بازی رو تهیه نکردم چون از بازی میترسم ولی الان میخام بگیرم.
اگه بگیرم شما راهنماییم میکنید؟؟؟؟؟؟
humanity از کجا می تونم بگیرم؟
خوبیش برای شما جی تگ داراستD:.ما بدبختا باید پوینت بسرفیم.قیمتش چنده؟اعلام نکردن؟یه خبر خوب :قبلا گفته شده بود که DLC این بازی برای کنسول ها زمستان امسال میاد .گویا دو هفته پیش اعلام شده که Artorias Of Abyss DLC برای هر دو کنسول 26 اکتبر امسال میاد .یعنی حدود 1 ماه و 20 روز دیگه .
خوبیش برای شما جی تگ داراستD:.ما بدبختا باید پوینت بسرفیم.قیمتش چنده؟اعلام نکردن؟
اقا مگه قرار نبود prepare to die edition زمستون رو دیسک برای کنسول ها هم عرضه بشه ( اگه فقط قراره به صورت dlc از xbox live عرضه بشه لطفا به من
اطلاع بدید تا الکی منتظر prepare to die edition نمونم اخه دستگاه من jtag نیست)
تا الان که DLC خاصی براش نیومده درسته ؟
برو جی تگ کن خیال خودتو راحت کن
قیمت ندیدم ، ولی هرچقدر باشه ارزشش رو داره .
تا اونجایی که من می دونم روی دیسک نیست ...
البته بعید هم نیست که روی دیسک هم یه نسخه بدن.
خیر ، این اولیشه.
سلام به تمامی دوستان
یک ادم با مرام میخوام که لطف کنه و دقیقا بهم مگه برای پیوستن به گروه warrior of sun باید چیکار کنم؟ item رو ازش گرفتم و سمت راست bonefire ته پل هم رفتم, ولی نمیتونم شکرگذاری کنم. همه کلیدها و gesture ها رم امتحان کردم, هیچ گزینه ای هم نمیاد![]()
شما همون که باهاش حرف زدین و ایتم رو ازش گرفتین دیگه عضو شدین احتیاجی نیست کار دیگه ای انجام بدین.
برای باسها میتونین احضارش کنین تا بهتون کمک کنه.فقط قبل از رسیدن به باس باید به شکل هیومن باشید تا بتونید احضارش کنین.