من خودمم سوال دارم: کلا بعد از drake sword چه اصلحه ای رایج هست؟ من سری پیش که بازی کردم سر همین boss آسونه که کنار blacksmith هست یه اسلحه شاخ بهم داد. یه چیزی تو مایه های همونی که دست خود boss هست. ولی این سری نداد. کلا چون اصلحش دراز بود خیلی جواب میداد. الان اصلحه ای تو اون مایه ها از کجا میتونم پیدا کنم؟
اختلاف نظر سر این مساله زیاده.
من
تا اونجایی که ذهنم یاری می کنه 10 تا شمشیر خوب بازی از نظر خودم رو می گم شاید به کار بعضیا بیاد (البته ترتیب خاصی نداره ، شماره ها درهمه) :
1 - اون drake Sowrd به درد اوایل بازی می خوره البته به شرط اینکه بدشانس باشی و black knight Sword رو نتونی بدست بیاری . (ولی چون هر دو فقط به درد اول بازی می خورن و بعدش بی استفاده میشن جفتشونو با هم یه جا گذاشتم)
2 - تا Sen's Fortress با همین دوتا و آپگریدشون می تونی بری ، اونجا دیگه Lightening Spear رو بهت میده که به نظرم بهتره.
3 - شمشیر نیتو یعنی Grave lord great sword هم که اکثرا گفتن شمشیر خوبیه چون هم سرعت داره و هم قدرت و هم قدرت Poison 300 .
4 - به آهنگر Anor Londo برسی قضیه خیلی فرق می کنه اگی سیف رو نکشته باشی می تونی Quenlaagh Fury sword رو بسازی که اونم خوبه چون قدرت آتش رو روی خودش داره و سرعت بالایی هم داره.
5 - اگه سیف رو کشته باشی که چه بهتر Great Sword Of Artorias رو می تونی بگیری که از نظر بالانس سرعت و قدرت بهترین شمشیر بازیه .
6 - توی Painted World Of Ariamis اگه دم غولشو بزنید به شما یه خنجر میده با نام Priscilla Dagger که از نظر سرعت بهترین سلاح بازیه ضمن اینکه قدرت Bleeding 500 داره که بیشترین قدرت در تمام سلاح های بازی هست .
7 - قدرتمند ترین شمشیر بازی Fire Great Axe تا ته آپگرید شده ست که البته سرعت پایینی داره ولی من کلی از بازی رو با اون رفتم.
8 - اگه قبل از کشتن نیتو به حالت Human باشید با یه شوالیه توی TOG می جنگید که یه گرز خیلی خوب بهتون میده که سنگینه و سرعتشم پایین ولی دو تا مزیت داره اول اینکه قدرت خوبی داره و دوم اینکه حریف رو نقش زمین می کنه و تا بیاد بلند شه بازم می تونید بزنیدش و بازم پهنش کنید روی زمین.
9 - یه شمشیر هم با زدن دم Seath بدست میارید به نام Moonlight که شباهت زیادی به Great Sword of artorias داره ولی با این تفاوت که با آپگریدش قسمت مربوط به Miracle به صورت S میشه ، نمی دونم دقیقا چه اتفاقی میفته برای شمشیر ولی خیلی خوب میکشه و قدرت عجیبی داره.
10 - شمشیری به نام Washing pole هست که خیلی شبیه Uchigatana ست . اگه تا +15 آپگریدش کنید یه چیز خوبی میشه ضمن اینکه قدرت Bleeding 300 هم داره.