Dark Souls | Xbox 360

سلام به تمامی دوستان
اقا من اتفاقی با این andrea دعوام شد! اشتباها یه ضربه بهش زدم دیگه بیخیال نشد تا کشتمش. حالا واسه نبدیل 5+ به 6+ شمشیرا چیکار کنم؟
راستی این باقیمانده ای که از شوالیه قرمزا میمونه به چه درد میخوره؟

بهتره کسی رو نکشی ! اشتباهی زدی کسی رو زود از دستش در رو برو بالای کلیسا یکی هست دستاشو باز نگه داشته ایستاده ، به اون سول بدی اوکی میکنه !

بهتره کسی رو نکشی ! اشتباهی زدی کسی رو زود از دستش در رو برو بالای کلیسا یکی هست دستاشو باز نگه داشته ایستاده ، به اون سول بدی اوکی میکنه !

ممنون ولی متاسفانه دیر شده:( andrea رو کشتم, کس دیگه ای هست؟
راستی تا چند نفرو میشه summon کرد؟
جریان این remining هایی که ازین شوالیه قرمزا میمونه رو هم نفهمیدم
این blight town بدون شک مزخرف ترین مرحله تو تمام بازیهاییه که تا حالا دیدم

سلام به تمامی دوستاناقا من اتفاقی با این andrea دعوام شد! اشتباها یه ضربه بهش زدم دیگه بیخیال نشد تا کشتمش. حالا واسه نبدیل 5+ به 6+ شمشیرا چیکار کنم؟راستی این باقیمانده ای که از شوالیه قرمزا میمونه به چه درد میخوره؟
الان دیگه کشتیش کاری نمیتونی بکنی.

دقیق یادم نیست ولی بعضی شمشیر ها رو با افراد دیگه هم میتونی اپگرید کنی !
دقیق نمیدونم ولی اگه برای اچیومتن بگی ، نمیخواد

هنوز به Tomb of the Giant نرسیدی نه؟:d

نه,تو blight town هستم پیش اون اسیابه , این خنده یعنی کارم سخته؟
کلا drake+2 و long+5 رو دارم که احساس میکنم خیلی ضعیفن , دوستان لطفا راهنمایی کنید

ببین کلا نباید خودتو بترسونی ! گیم هست دیگه اینم ! و همه گیم ها رو حتی در سخت ترین درجه هم می شه تمومش کرد و حتی اچیومنت هاشم 1000 کرد .
بار اوله هنوز یا قبلا رفتی آخرش ؟
من چهار بار رفتم آخرش newgame+ رفتم هر بار + + + که بازی رو دوباره انجام میدی نسبت به قبل سختتر میشه ! مثلا بار اول که بازی میکردم یه سرباز معمولی با 10 ضربه ناکار میکرد ، اما بار چهارم که بازی رو انجام میدی روش بشه با دو سه ضربه میکشه !

سلام دوستان عزیز

کشتن این Seath The Scaleless همین جوری نشسته سر جاش کریستال های یخی پرت میکنه و غیر از این کار هیچ کاری نمیکنه

و این که soul of sif , بقیه soul ها که از باس های بازی میگیری رو چه کاری میشه باهاشون انجام داد

ممنون

سلام دوستان عزیز

کشتن این Seath The Scaleless همین جوری نشسته سر جاش کریستال های یخی پرت میکنه و غیر از این کار هیچ کاری نمیکنه

و این که soul of sif , بقیه soul ها که از باس های بازی میگیری رو چه کاری میشه باهاشون انجام داد

ممنون

بار اول باید بمیرید که از یه زندان سر درمیارید.

ممنون محمد جان , برای رفتن به Painted World of Ariamis من جلوی تابلو میرم ولی اجازه ورود به این منطقه رو به من نمیده باید چه کاری انجام داد برای ورود به این مکان

ممنون محمد جان , برای رفتن به Painted World of Ariamis من جلوی تابلو میرم ولی اجازه ورود به این منطقه رو به من نمیده باید چه کاری انجام داد برای ورود به این مکان

باید با اون کلاغ بزرگ برگردی به اولین منطقه بازی . و تو سلول اول یه عروسک الان هست اونو برداری . اوکی میشه !

سلام
این سیستم ارتقا حساب کتابش چجوریاست؟
من longsword+5 رو enchant کردم جادویی شد ولی گتد خورد به damage فیزیکیش, از 120 شد 90!
با enchant میشه زره ضد fire یا lightning هم ساخت؟ خود بازی راهنماییاش خیلی کم و خلاصه است
من pyramencer ورداشتم ولی intelligence و faith رو تا حالا دست نزدم, واسه بعضی کاتالیست ها یا . . . باید به level خاصی رسید ولی دقیقش معلوم نیست, میترسم up کنم یهو مثلا احتیاج به 10 تا up داشته باشه soulهام حروم شه
انگشتری,ایتمی هست که توانایی sorcery رو زیاد کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or