OFW
کاربر سایت
امید جان ممنونولی کلاغه نیستش :d
خواهش میکنم
تو این قسمت
Fire shirink
بالا رو نگاه کن باید اونجا باشه !
نکنه اونم کشتی ؟ :d
امید جان ممنونولی کلاغه نیستش :d
خواهش میکنم
تو این قسمت
Fire shirink
بالا رو نگاه کن باید اونجا باشه !
نکنه اونم کشتی ؟ :d
نه خدا رو شکر زنده هست :d تونستم برم و عروسک هم گرفتم![]()
:d خوبه .
البته فکر کنم نمیشه اونو کشت یه بار زیاد تلاش کردم نمرد ! چون یک سری هم تا آخر هر کی رو میدیدم میکشتم !
فکرشو بکنید : اگه اون دنیا خدا بگه چرا اینهمه تو گیم ادم و جونور کشتید ! چه پاسخی داریم که بگیم ؟![]()
تست کردی فکر کنم اگه عروسک باشه دیگه بتونی بری تو تابلو !
:d خوبه .
البته فکر کنم نمیشه اونو کشت یه بار زیاد تلاش کردم نمرد ! چون یک سری هم تا آخر هر کی رو میدیدم میکشتم !
فکرشو بکنید : اگه اون دنیا خدا بگه چرا اینهمه تو گیم ادم و جونور کشتید ! چه پاسخی داریم که بگیم ؟![]()
تست کردی فکر کنم اگه عروسک باشه دیگه بتونی بری تو تابلو !
وارد شدم جالب بود فقط آخرش میرسم به باس این قسمت که سفید هست ولی باهاش نجنگیدم حرف زدم و آخرش رفتم جلوتر از همونجا و از یه دره پرید پایین و از مرحله خارج شد . جریان این باس چی بود ؟ :d
آره هم میتونی مبارزه کنی و هم نه .
راستی اگه می خوای اچیومنت هاشو 1000 کنی یادت نره اون باس هایی که دم دارن ! حتما دمشون رو قطع کن ، یه شمشیر میده برات ! که تو هیچ جای دیگه تو بازی نیست ! همین که الان می گفتی هم شامل دم دارهاست ! میتونی دوباره از تابلو بری اون قسمت !
من فکر کنم فقط دم اژدهای قرمز رو قطع کردم
اینو هنوز نکشتم میرم سراغش
اینارم بزن تا جایی که یادم میاد :
بالای کلیسا دم یکی از دو اژدها رو .
تو قسمت فاضلاب موشها . یه تمساح مانند خیلی بزرگ هست که کلا زیر شکمش هم دندونه . دم اونم بزن .
Seath The Scaleless هم بار دوم که میری سراغش بکشیش . دم اونم یادت نره .
یکی هم که اژدهای قرمز روی پل .
یکی هم که تو قسمت تابلوی نقاشی .
با این حساب باید بازی رو یک بار دیگه هم تموم کنم :d چون دم چندتاشونو نزدم
اون که بله . اگه بخوای 1000 کنی باید حد اقل بازی رو سه بار تموم کنی و بار چهارم تا نصف بری !
سعی کن هر ایتمی که میبینی بگیری ، چون هر بار که بازی رو دوباره شروع می کنی نسبت به قبل سختتر میشه !
آره آیتم ها رو میگیرم همه جارو خوب میگردم
ولی واقعا بازی فوق العاده ای هست کاملا اعتیاد آور و جذاب
آره واقعا بازی با حالی هست - اگه تو کل بازی های عمرم 30-20 تا بازی واقعا حال داده باشه بهم ، یکیشم اینه . اونایی هم که میگن خوب نیست به نظرم زیاد حال انجام بازی های کمی سخت رو ندارن !