Dark Souls | Xbox 360

نه خدا رو شکر زنده هست :d تونستم برم و عروسک هم گرفتم :x

:d خوبه .
البته فکر کنم نمیشه اونو کشت یه بار زیاد تلاش کردم نمرد ! چون یک سری هم تا آخر هر کی رو میدیدم میکشتم !
فکرشو بکنید : اگه اون دنیا خدا بگه چرا اینهمه تو گیم ادم و جونور کشتید ! چه پاسخی داریم که بگیم ؟ :|

تست کردی فکر کنم اگه عروسک باشه دیگه بتونی بری تو تابلو !

البته فکر کنم نمیشه اونو کشت یه بار زیاد تلاش کردم نمرد ! چون یک سری هم تا آخر هر کی رو میدیدم میکشتم !
فکرشو بکنید : اگه اون دنیا خدا بگه چرا اینهمه تو گیم ادم و جونور کشتید ! چه پاسخی داریم که بگیم ؟ :|

به این شکل پاسخ خدا رو میدیم ===> :d

عروسک رو گرفتم بازی رو سیو کردم . فردا میرم سراغ تابلو خبرشو میدم :x

اره عروسکه باید باشه تا بتونه بره به دنیای نقاشی.

وارد شدم جالب بود فقط آخرش میرسم به باس این قسمت که سفید هست ولی باهاش نجنگیدم حرف زدم و آخرش رفتم جلوتر از همونجا و از یه دره پرید پایین و از مرحله خارج شد . جریان این باس چی بود ؟ :d

وارد شدم جالب بود فقط آخرش میرسم به باس این قسمت که سفید هست ولی باهاش نجنگیدم حرف زدم و آخرش رفتم جلوتر از همونجا و از یه دره پرید پایین و از مرحله خارج شد . جریان این باس چی بود ؟ :d

آره هم میتونی مبارزه کنی و هم نه .
راستی اگه می خوای اچیومنت هاشو 1000 کنی یادت نره اون باس هایی که دم دارن ! حتما دمشون رو قطع کن ، یه شمشیر میده برات ! که تو هیچ جای دیگه تو بازی نیست ! همین که الان می گفتی هم شامل دم دارهاست ! میتونی دوباره از تابلو بری اون قسمت !

آره هم میتونی مبارزه کنی و هم نه .
راستی اگه می خوای اچیومنت هاشو 1000 کنی یادت نره اون باس هایی که دم دارن ! حتما دمشون رو قطع کن ، یه شمشیر میده برات ! که تو هیچ جای دیگه تو بازی نیست ! همین که الان می گفتی هم شامل دم دارهاست ! میتونی دوباره از تابلو بری اون قسمت !

من فکر کنم فقط دم اژدهای قرمز رو قطع کردم

اینو هنوز نکشتم میرم سراغش

من فکر کنم فقط دم اژدهای قرمز رو قطع کردم

اینو هنوز نکشتم میرم سراغش

اینارم بزن تا جایی که یادم میاد :

بالای کلیسا دم یکی از دو اژدها رو .

تو قسمت فاضلاب موشها . یه تمساح مانند خیلی بزرگ هست که کلا زیر شکمش هم دندونه . دم اونم بزن .

Seath The Scaleless هم بار دوم که میری سراغش بکشیش . دم اونم یادت نره .

یکی هم که اژدهای قرمز روی پل .

یکی هم که تو قسمت تابلوی نقاشی .

اینارم بزن تا جایی که یادم میاد :

بالای کلیسا دم یکی از دو اژدها رو .

تو قسمت فاضلاب موشها . یه تمساح مانند خیلی بزرگ هست که کلا زیر شکمش هم دندونه . دم اونم بزن .

Seath The Scaleless هم بار دوم که میری سراغش بکشیش . دم اونم یادت نره .

یکی هم که اژدهای قرمز روی پل .

یکی هم که تو قسمت تابلوی نقاشی .

با این حساب باید بازی رو یک بار دیگه هم تموم کنم :d چون دم چندتاشونو نزدم

با این حساب باید بازی رو یک بار دیگه هم تموم کنم :d چون دم چندتاشونو نزدم

اون که بله . اگه بخوای 1000 کنی باید حد اقل بازی رو سه بار تموم کنی و بار چهارم تا نصف بری !
سعی کن هر ایتمی که میبینی بگیری ، چون هر بار که بازی رو دوباره شروع می کنی نسبت به قبل سختتر میشه !

اون که بله . اگه بخوای 1000 کنی باید حد اقل بازی رو سه بار تموم کنی و بار چهارم تا نصف بری !
سعی کن هر ایتمی که میبینی بگیری ، چون هر بار که بازی رو دوباره شروع می کنی نسبت به قبل سختتر میشه !

آره آیتم ها رو میگیرم همه جارو خوب میگردم

ولی واقعا بازی فوق العاده ای هست کاملا اعتیاد آور و جذاب

آره آیتم ها رو میگیرم همه جارو خوب میگردم

ولی واقعا بازی فوق العاده ای هست کاملا اعتیاد آور و جذاب

آره واقعا بازی با حالی هست - اگه تو کل بازی های عمرم 30-20 تا بازی واقعا حال داده باشه بهم ، یکیشم اینه . اونایی هم که میگن خوب نیست به نظرم زیاد حال انجام بازی های کمی سخت رو ندارن !

آره واقعا بازی با حالی هست - اگه تو کل بازی های عمرم 30-20 تا بازی واقعا حال داده باشه بهم ، یکیشم اینه . اونایی هم که میگن خوب نیست به نظرم زیاد حال انجام بازی های کمی سخت رو ندارن !

درسته کاملا موافقم بازی باید سخت باشه تا جذابیتش بیشتر شه

کسی یه زن تو darkroot basin دیده که ایتم های غیب شدن میفروشه؟(از شکم همون غول طلایی ها در اومده):-/؟؟

---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 PM ارسال شده بود ----------

اگه بخوای 1000 کنی باید حد اقل بازی رو سه بار تموم کنی و بار چهارم تا نصف بری !

منظور شما از 1000 کردن چی هست؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or