Dark Souls | Xbox 360

با سلام خدمت اساتید محترم
آقا من یک مشکلی دارم با این بازی
بازی را جدیدا گرفتم و دستگاهم ه LT3 است و فروشنده هم گفت بدون مشکل می توانم روی هارد نصب کنم.
من الان بازی را که سعی می کنم نصب کنم بهم ارور می ده بعد از 3 یا 4%.که دیسک را تمیز کن از این داستان ها.
اما با abgx که تست کردم همه چیز ok بود و سبز.
من مدت زیادی هم نمیشه که کنسول را گرفتم و همه بازی هام را از روی هارد اجرا می کرم و فقط تا الان یک بازی MaxpYan3 بوده که از رو درایو بازی کردم
به نظرتون مشکل از کجاست ؟از کجا می توانم متوجه بشم بازی برای LT3 پچ شده یا نه؟
با تشکر

حل شد دوستان
اون Smough's Hammer رو یادم رفته بود درست کنم
1000 تایی شد . این اچیومت آخر رو که گرفتم یه اچیومنتم خودش داد که کامل کردن همه ی اچیومنت های بازی بود .
افرین،;) اگر من بخوام همرو بگیرم یه6 یا 7 تا دیگه کم دارم،همه شمشیر ها و سپر ها گرفتنش خیلی سخته،واقعا افرین.
چند روز تا افتتاح pripare مونده(حسابش از دستم در رفته)؟

با سلام خدمت اساتید محترم
آقا من یک مشکلی دارم با این بازی
بازی را جدیدا گرفتم و دستگاهم ه LT3 است و فروشنده هم گفت بدون مشکل می توانم روی هارد نصب کنم.
من الان بازی را که سعی می کنم نصب کنم بهم ارور می ده بعد از 3 یا 4%.که دیسک را تمیز کن از این داستان ها.
اما با abgx که تست کردم همه چیز ok بود و سبز.
من مدت زیادی هم نمیشه که کنسول را گرفتم و همه بازی هام را از روی هارد اجرا می کرم و فقط تا الان یک بازی MaxpYan3 بوده که از رو درایو بازی کردم
به نظرتون مشکل از کجاست ؟از کجا می توانم متوجه بشم بازی برای LT3 پچ شده یا نه؟
با تشکر

مشکل از دیسکتونه خرابه.abgx فقط دیسکو از لحاظ امنیتی چک میکنه و کاری به سالم بودن دیسک نداره.

---------- نوشته در 08:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:33 PM ارسال شده بود ----------

مكه prepare to die edition قرار براي xbox360 هم بياد؟

بلی ولی با تاخیر

افرین،;) اگر من بخوام همرو بگیرم یه6 یا 7 تا دیگه کم دارم،همه شمشیر ها و سپر ها گرفتنش خیلی سخته،واقعا افرین.
چند روز تا افتتاح pripare مونده(حسابش از دستم در رفته)؟

دو تا اچیومنت خیلی اذیت می کنه ، پیدا کردن همه شمشیر ها و پیدا کردن همه Miracle ها .
واسه همه ی شمشیر ها یه جاهایی مجبور میشی چند بار یه قسمت رو تکرار کنی ، مثلا برای گرفتن عصای سه شاخه ی اون جادوگرا من حدود یه ساعت توی Duke's Archives معطل شدم . بعضی ها رو هم که اگه از دست بدی دیگه رفته برای دور بعد چون دیگه گیر نمیان .
برای بعضی Miracle ها هم باید عضو گروه ها بشی و رنک خودتو بالا ببری و این پیدا کردن آیتم های مناسب برای گروه ها هم خودش برنامه ای بود !

Prepare to die هم که قبلا گفتم 24 آگوست میاد ، حدودا دو هفته دیگه. البته نسخه کنسولش برای زمستونه.

چند تا سوال فنی دارم:
1.ما باید از دست دشمنا در بریم یا باهاشون بجنگیم؟ بعضیهاشون رو که اصلا نمیشه بهشون damage وارد کرد. روش خاصی داره مبارزه ها؟
2.این Kindle چیکار می کنه؟
3.این حالتی که قیافت شبیه آدم میشه چه تغییرات دیگه ای ایجاد میشه؟
4.این حرکت critical که باید پشت طرف باشی چطوریه؟ من هر کاری میکنم نمیشه!!

چند تا سوال فنی دارم:
1.ما باید از دست دشمنا در بریم یا باهاشون بجنگیم؟ بعضیهاشون رو که اصلا نمیشه بهشون damage وارد کرد. روش خاصی داره مبارزه ها؟

برو بچه های Expert کجایید؟

چند تا سوال فنی دارم:

ما که expert نیستیم ولی :
1- شما اول باید ببینی دشمنی که میگی تو چه مایه هایی هست اول یکم بسنج ببین اصلا زورت بهش میرسه یاه نه اگه نرسید برو بعدا بیا بکشش .داخل مبارزات هم بیشتر counter attack بزن یعنی سپرو بگیر جلوت و با فاصله از یارو حرکت کن. همین که attack داد بعدش تو سریع attack بده و دوباره عقب نشینی کن. کم کم بازی دستت میاد نگران نباش.

2- kindle در هر bonfire باعث میشه تعداد estus flask هات توی همون منطقه ی مخصوص bonfire اضافه بشه 5 تا. همونطور هم که میدونی باید اول human باشی و 1 humanity هم خرجشه. کلا برای مناطق سخت بازی که نیاز بیشتری به جون پر کردن داری توصیه میشه.

3- شما وقتی human میشی یه سری مزایا داره که یکیش همین امکان kindle کردنه. دیگه اینکه میتونی summon sign های دیگران رو ببینی و قبل از boss ها بقیه رو summon کنی که کمکت کنن فایده های دیگه ای هم داره که الان ذهنم یاری نمیده.

4- تو این حرکت باید دقیقا پشت طرف باشی و با فاصله ی کم . من خودمم اکثرا مشکل دارم سرش ولی در کل به جز موارد معدودی تو بازی زیاد کاربرد نداره و مهم نیست.

---------- نوشته در 11:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------

من خودمم سوال دارم: کلا بعد از drake sword چه اصلحه ای رایج هست؟ من سری پیش که بازی کردم سر همین boss آسونه که کنار blacksmith هست یه اسلحه شاخ بهم داد. یه چیزی تو مایه های همونی که دست خود boss هست. ولی این سری نداد. کلا چون اصلحش دراز بود خیلی جواب میداد. الان اصلحه ای تو اون مایه ها از کجا میتونم پیدا کنم؟

آخرین ویرایش:
1- شما اول باید ببینی دشمنی که میگی تو چه مایه هایی هست اول یکم بسنج ببین اصلا زورت بهش میرسه یاه نه اگه نرسید برو بعدا بیا بکشش .داخل مبارزات هم بیشتر counter attack بزن یعنی سپرو بگیر جلوت و با فاصله از یارو حرکت کن. همین که attack داد بعدش تو سریع attack بده و دوباره عقب نشینی کن. کم کم بازی دستت میاد نگران نباش.

2- kindle در هر bonfire باعث میشه تعداد estus flask هات توی همون منطقه ی مخصوص bonfire اضافه بشه 5 تا. همونطور هم که میدونی باید اول human باشی و 1 humanity هم خرجشه. کلا برای مناطق سخت بازی که نیاز بیشتری به جون پر کردن داری توصیه میشه.

3- شما وقتی human میشی یه سری مزایا داره که یکیش همین امکان kindle کردنه. دیگه اینکه میتونی summon sign های دیگران رو ببینی و قبل از boss ها بقیه رو summon کنی که کمکت کنن فایده های دیگه ای هم داره که الان ذهنم یاری نمیده.

4- تو این حرکت باید دقیقا پشت طرف باشی و با فاصله ی کم . من خودمم اکثرا مشکل دارم سرش ولی در کل به جز موارد معدودی تو بازی زیاد کاربرد نداره و مهم نیست.

---------- نوشته در 11:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------

من خودمم سوال دارم: کلا بعد از drake sword چه اصلحه ای رایج هست؟ من سری پیش که بازی کردم سر همین boss آسونه که کنار blacksmith هست یه اسلحه شاخ بهم داد. یه چیزی تو مایه های همونی که دست خود boss هست. ولی این سری نداد. کلا چون اصلحش دراز بود خیلی جواب میداد. الان اصلحه ای تو اون مایه ها از کجا میتونم پیدا کنم؟

از اسلحه های خوب بازی به نظرم lightning spearهست که سریعه و gravelord sword هم خوبه که از نیتو میتونین بگیرینش.

با لول آپ شدن ما دشمنا هم لول آپ میشن تو این بازی؟
و اینکه به نظر شما اولای بازی فقط سعی کنم روح جمع کنم و بعد برم جلو یا راهمو بگیرم و برم جلو؟

برادر این بازی LT 2 هست و فیرمور شما الان LT 3 و همونطوری که باید بدونید بازیهای 2 روی 3 اجرا نمیشن و باید پچ بشن
کلا بعد از drake sword چه اصلحه ای رایج هست؟
بستگی داره کجای بازی باشی . از 15 تا 60 یا 70 درصد بازی رو تقریبا با drake sword آپگرید شده یا اگر شانس داشته باشی Black Knight sword میتونی سپری کنی . برای ادامش من gravelord sword رو پیشنهاد میکنم

من برای اینکه کلا راحت باشی greatswrd of the artorias،zweihander lightening،رو پیشنهاد میکنم.اگه بخوای 3 بار بازی رو تموم کنی این ها بهترین ها هستند.;)

من برای اینکه کلا راحت باشی greatswrd of the artorias،zweihander lightening،رو پیشنهاد میکنم.اگه بخوای 3 بار بازی رو تموم کنی این ها بهترین ها هستند.;)
البته ما که شمشیره فقط دستمون بود :d مینی باس ها و باسهای بازی رو تماما با pyro میزدیم

با لول آپ شدن ما دشمنا هم لول آپ میشن تو این بازی؟
و اینکه به نظر شما اولای بازی فقط سعی کنم روح جمع کنم و بعد برم جلو یا راهمو بگیرم و برم جلو؟

به این ها هم جواب بدید ممنون میشم.

راستی من هرچی تیر به دم اون اژدها میزنم بهم اون شمشیره رو نمیده. چیکار باید بکنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or