نه این روح ها مثل روح های new londo ضد ضربه نیستن ولی قوین و تا حدودی مثل mini boss میمونن یکی همین xantous هست تو قسمت قبرستان painted world of aramis اگه بکشیش هیچی بهت نمیده ولی بعد از کشتنش برو به محل باس اخر نقاشی بعد از کشتنش اونجا رو بگرد یه جسد پیدا میکنی برو روش و ست xantous رو بردار تو tomb of giants هم قبل از ورودیه غاری که به اقامتگاه nito ختم میشه که میتونی ash lake رو ببینی از اونجا یه شوالیه ظاهر میشه البته nito رو نباید کشته باشی اونم اسلحه و ست زره و ارمور میده یه زن قصاب هست تو blighttown swamp نزدیک غاری که توش بونفایر هست محل احضار شدنش هست که البته quelag رو هم نباید کشته باشی اسلحش و روح و humanty میده تازه بعد از کشتنش تو کشتن quelag میتونی ازش کمک بگیری در dark root garden در قلعه ای که منتهی به باس moonlight buterfly یه جادوگر رو میتونی برای کمک تو کشتن moonlight buterfly احضار کنی که نوشته مخصوص احضار کردنش هم پشت یه سری بوته همون جاهاست اگر احضارش کنی میتونی در نبرد با four king هم احضارش کنی ولی اگه برای جنگیدن با moonlight buterfly احضارش نکنی برای مبارزه با four king هم نمیتونی احضارش کنی بعد از کشتن four king هم چه احضارش کرده باشی چه نکرده باشی میتونی ست و چوب جادوش رو تو new londo ruins نزدیک همون غاری که سه تا غول توش هست و منتهی به blighttown هست روی یه جسد پیدا کنی این جادوگر به همراه ارتوریاس و بازیباز تنها انسان هایی بودن که وارد abyss شدن oswald of carim هم تو انورلوندو باهاش رو به رو میشی نمیدونم با این یکی رو به رو شدی یا نه اگه نشدی بگو تا اینم بهت بگم این یه مقدار با بقیه فرق میکنه و با کشتنش هم یه انگشتر خوب و ست زرش و دوباره زنده شدن fire keeper fire link shrine رو میتونی به دست بیاری که البته من فکر کنم باهاش روبرو شدی یه شوالیه هم هست که خوب یادم نیست یه بار تو dephts ظاهر میشد و یه بار دیگه هم انگار تو demon ruins و یه بار دیگه هم تو lost land of izalith فقط درباره بار اولش مطمینم تو dephts که با کشتنش روح و یک الی دو تکه از زرهش رو بدست میاری دو بار دیگه هم ظاهر میشه که من از محلش اطمینان ندارم و بازم روح و بقیه ی تکه های زرهش رو با کشتنش میتونی به دست بیاری .