TOP Game
کاربر سایت
بچه ها من میخوام Flask رو تا 15 تا ارتقا بدم ولی هرکاری میکنم تا 10تا بیشتر نمیشه! بعد اینکه Human شدم و یه Humanity هم برای Kindle کردن میزارم, هر کاری میکنم Kindle نمیشه و این پیغام میاد.
Can not kindle further without the secret the secret rite
Can not kindle further without the secret the secret rite
میشه یه خورده کامل تر در مورد احضار کردن توضیح بدی ؟ چجوری میشد احضار کرد. تنها چیزی که میدونم اینکه Humanity باید باشی... بقیش رو نمیدونم!تا جایی که بنده میدونم با اون چشم ها (البته در حقیقت اونا چشم نمیشه بهشون گفت بلکه غده ان اگر شما زیر این غده ها رو نگاه کنید چشم های ریز و واقعی اون وزغ ها رو میبینید که خیلی هم قیافشون با این طرز دید ترسناک تر به نظر میرسه ) میتونید تو covenant gravelord nito به درجه ی دوم برسید و یه جادو هم بگیرید اگه کاربرد دیگه ای داره بنده اطلاعی ندارم فک کنم 10 تا هم برای ارتقا باید میداشتی اون موجود های قرمز هم که سول و humanity زیادی میدن فکر کنم منظورتون dark spirits ها یا همون شبح ها هستن قبلا که در موردشون بهت توضیح داده بودم این شبح ها راه احضار شدنشون اینه که human باشی و نه undead و باس اون منطقه ای که توش ظاهر میشن رو هنوز نکشته باشی xanthous به عنوان یه نمونه از این جور دشمناست .