ی دوتا نکتهای یادت رفت:۱-این حرکت خعلی نوبانه استش...یه رهنمایی خوب برای تازه کار ها
اگه میخواهید souls خود نگه دارید وقتی مردید تا رفت تو loading از بازی بیاید بیرون و دوباره برید تو با این کار هم souls خودتون دارید هم magic اگه مصرف شده باشه دوباره پر میشه و هم از همونجا که مردید میاید
سلام
من عضو DARK WRAITH شدم به این مارمولکه اگه humanity بدم چی میشه؟چندتا باید بدم؟
ممنون
بازی چقدر اعصاب میخواد؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام
آقا من یه مشکل دارم و اونم اینه که کارکترم خیلی خرفته موقع پرش ... خوب میپره اما دیر پا میشه ... طبیعیه ؟؟ اصلا خوب نمیشه جاخالی داد !
من الان یه مشکل دیگه دارم و اونم اینه که رسیدم به یه مه که زرده و گفته نمیتونی بری توش ... رفتم تو سایت ویکی دارک سولز گفت اونجا بعدا بایست بری ... الان من اونجایی هستم که مواد مذاب داره، میدونم که باید برگردم ولی نمیدونم چقدر باید برگردم. فبل از اون زنه عنکبوتیه یا بعدش ؟شما باید از یه زره سبک استفاده کنید
.برای گرفتن زره سبک هم باید بعد از زدن غول زنگ دوم برید پایین اونجا یه بنفایر هستش و روبرو او یه مه سفید رفتی داخل مه مستقیم برو تا به غول برسی غولو نزن از بقلش برو و زره بردار
. بعد باید درست lvl up کنی
.یا تو بازی دو تا انگشتر هستش که با اونا میتونی سریع حرکت کنی یکش دست اول شوالیه طلایی هستش که قبل کشتن غول زنگ اول باید بکشیش تا بگیریش
.یکش هم دسته یه مینی باس قبل از باس دوم بازی هستش وقتی میخوای بری باس بزنی تو ساختمون یه در هستش داخل اون دره میتونی مینی باس بزنی تا انگشترو بگیری
باید بری به منطقه ی Darkroot basin و بعد از کشتن Hydra(اژدهای چند سری که توی دریاچه هست) در همون حوالی جایی که حالت غار مانند داره شما یک golden golem رو پیدا میکنی و بعد از این که اونو بکشی olacile آزاد میشه بعدش باید به dukes archives بری و اون golem ای که در ابتدای duke archive هست رو بکشی و ایتم broken pendant رو به دست بیاری.(لوکیشن اون golem هم در ابتدای dukes archive و بعد از اون آسانسور هست ، بعد از پیاده شدن از آسانسور راه پله ی دست راست )(golem هم همون موجودات کریستالی آبی رنگ منظورم هست)سلام من بازی رو تموم کردم ولی این یارو ندیدم تو کدوم منطقه هست ؟ نسخه بازی peaper to die edition