Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
دوستان عزیز قصد دارم یه انگشتر به اتون معرفی کنم (( حتما خیلی هاتون اطلاع دارید - بعضی ها هم اطلاع ندارید)) که اگر دست اتون کنید بعد از مرگ "سول" های شما باقی میمونه! ولی این انگشتر میشکنه... و برخلاف دارک سولز 1 که وقتی این انگشتر میشکست از بین میرفت!
شما میتونید این انگشتر رو به قینت 6000 تا تعمیر کنید! و وقتیکه soul های زیادی حمل میکنید خیلی به درد میخوره! این انگشتر رو توی the gutter میتونید پیدا کنید! البته فکر میکنم جاهای دیگه ای هم باشه چون من 8 تا ازش دارم!
:d
.
ring of soul protection
ringofsoulprotection.png

اتفاقا منم تازگی ها از این انگشتر استفاده میکنم ولی خود اینو نه
من از این استفاده میکنم:
ring%20of%20life%20protection.png

این بابت تعمیر فقط 3000 تا روح بیشتر نمیخواد
واسه همین تا جای ممکن از اون سبزه استفاده نمیکنم
از هرکدوم اینا هم من 5.6 تا دارم و هر موقع هم که همشون شکستن اون موقع میرم و تعمیرشون میکنم

چیز دیگه ای که جدیدا زیاد مصرف میکنم Lifegem هست
اگه با اون پیره زنه که نزدیک بنفایر فورست فالن جایانت هست زیاد حرف بزنید و تمام دیالوگ هاشو بشنوید اخر سر میاد توی ماجولا و اونجا Lifegem رو بینهایت میفروشه
اینا دونه ای 300 روح هستن و 99 تا میشه 29700روح
چون تعداد فلاسک کم هست موقع بازی از فلاسکم استفاده نمیکنم و میزارمش واسه باس ها

میون کلامتون ...
دقت کردید روح Elena با روح Nashandra یک شکله؟ :d
هر دوتا هم ظاهرا child of dark هستن !! خواهرن :d

یه سوال:
این sir yorgh کی بوده؟
خب اساسا مشخصه کسی بوده که به اژدها با یک ضربه ی قوی حمله کرده (که داخل بدن اژدها بولتِش هست هنوز) و جنازه ی خودشم اون عقب افتاده که معلومه کشته شده به دست اژدها و حلقش هنوز دستشه که برمیداریم ...
ولی کی بوده؟ توی توضیحات انگشترش درست اشاره نشده
آره دقیقا همین چیزیه که میگی:d جند روز پیش داشتم فکر میکردم که اگر مانوس تیکه تیکه شده باشه و ناشاندرا یکیشون باشه، پس بقیه-شون کجا هستن که توی DLC جواب دادن لامصبا:d چه از نظر ظاهر، چه از نظر استفاده از قدرت های تاریکی و چه از نظر سلاح و روح، یکی هستن. ناشاندرا به درانگلیک حکومت میکرد و این خواهرش این پایین کنار اژدها پرسه میزنه:d

اون قسمت دوم رو هم هنوز نرسیدم بهش:d

میون کلامتون ...
دقت کردید روح Elena با روح Nashandra یک شکله؟ :d
هر دوتا هم ظاهرا child of dark هستن !! خواهرن :d
.
آری دقیقا هم شکل روح ها هم شباهت های ظاهری! باس ببینیم النا ظاهر انسانی اش چه شکلیه! :>
احتمال داره که خواهر باشن! 2 دختر! یا بعد ها دختران تاریکی! من تو قسمت اول یکی از کسانی که به شدت روم تاثیر گذاشت! مانوس بود! و حالام که با خانواده اش سرو کار داریم! خیلی خوشحال میشم یه بار دیگه ببینم اش تو شماره دوم!
.
همونطور که میگی با جناز ه اش و حلقه اش! روبرو میشیم.... باید منتظر باشیم تا ببینیم!

- - -ویرایش - - -

اتفاقا منم تازگی ها از این انگشتر استفاده میکنم ولی خود اینو نه
من از این استفاده میکنم:
ring%20of%20life%20protection.png

این بابت تعمیر فقط 3000 تا روح بیشتر نمیخواد
واسه همین تا جای ممکن از اون سبزه استفاده نمیکنم
از هرکدوم اینا هم من 5.6 تا دارم و هر موقع هم که همشون شکستن اون موقع میرم و تعمیرشون میکنم

چیز دیگه ای که جدیدا زیاد مصرف میکنم Lifegem هست
اگه با اون پیره زنه که نزدیک بنفایر فورست فالن جایانت هست زیاد حرف بزنید و تمام دیالوگ هاشو بشنوید اخر سر میاد توی ماجولا و اونجا Lifegem رو بینهایت میفروشه
اینا دونه ای 300 روح هستن و 99 تا میشه 29700روح
چون تعداد فلاسک کم هست موقع بازی از فلاسکم استفاده نمیکنم و میزارمش واسه باس ها
.
منم بر طبق دارک سولز یک فکر میکردم میشکنه و از بین میره تا چند وقت پیش خیلی سول ام زیاد بود دستم کردم دیدم اینجوریاس! یکی از عواملی هست که بازیو آسون میکنه!
.
اره موافقم lifegem خیلی موثره البته old اش یا اون یکی!

من خیلی تو Shaded Woods گشتم ولی تا الان این شخصیت رو ندیدم، میشه محل دقیقشو بگید؟ تو چطور جایی زندانی هست؟

- - -ویرایش - - -

همونطور که عماد گفت، بالای پله ها یه بشکه انفجاری هست، برو حلش بده سمت پایین پله ها، میاد میخوره به دیوار کناری و دیوار منفجر میشه.

مرسی. رسیدم به همون ۳ تا غول که مردم :d باید قبلش حتما برم یه سپر درستی بگیرم :d

تو روحت ای velstadt the royal aegis !!:|:d
یعنی سرویس کن ترین باس بازی تا اینجا برام بوده! حتی اون 3 باس لاغر و دراز و آهنی تو the lost basttile رو بار سوم یا چهارم کشتم ولی این لعنتی رو فک کنم 10 باری سرش مردم !!!
ضرباتش خیلی خیلی ویران کننده بود و یکی از ضرباتش + اون جادویی که پرت می کرد کل خط جون رو خالی می کرد! همین که پتکش رو بلند می کرد و می دویید سمتم اصلا نمی دونستم چی کار کنم! از سمت راستش در برم یا از سمت چپش یا بمونم وقتی اومد ضربه زد زود به یه سمت بغلتم که با توجه به کوچیک بودن محل مبارزه اکثر مواقع فرار بی فایده بود!
تا قبل این چند تا باس سخت داشتیم ولی دیگه نه در این حد ! بعید می دونم در ادامه باسی نامردتر از این باشه :d
یه سوال : اگه staff ام رو تو the lost bosttile پیش اون پیر مرده infuse کنم تاثیر مثبت داره؟!

یعنی سرویس کن ترین باس بازی تا اینجا برام بوده! حتی اون 3 باس لاغر و دراز و آهنی تو the lost basttile رو بار سوم یا چهارم کشتم ولی این لعنتی رو فک کنم 10 باری سرش مردم !!!
ضرباتش خیلی خیلی ویران کننده بود و یکی از ضرباتش + اون جادویی که پرت می کرد کل خط جون رو خالی می کرد! همین که پتکش رو بلند می کرد و می دویید سمتم اصلا نمی دونستم چی کار کنم! از سمت راستش در برم یا از سمت چپش یا بمونم وقتی اومد ضربه زد زود به یه سمت بغلتم که با توجه به کوچیک بودن محل مبارزه اکثر مواقع فرار بی فایده بود!
تا قبل این چند تا باس سخت داشتیم ولی دیگه نه در این حد ! بعید می دونم در ادامه باسی نامردتر از این باشه :d
یه سوال : اگه staff ام رو تو the lost bosttile پیش اون پیر مرده infuse کنم تاثیر مثبت داره؟!
شاید بشه گفت یکی از آسون ترین هاست:d با یه نگاه میشه فهمید نقطه ضعفش جثه بزرگ و کند بودنش هست که از 40 ناحیه میشه بهش ضربه بزنی:d اما در رابطه با باس نامردتر:
توی DLC، بماند که اون Elana رو هی باید تکون بخوی تا ضربه هاش بهت نخوره اونم در حالیکه این باس مذکور عزیزی که ازش اسم بردی رو هم احضار میکنه:d

دوستان میشه لینک دانلود آپدیت و DLC ای که خودتون استفاده کردید رو قرار بدید؟ من از این لینک ها که یکی از دوستان تو صفحات قبل قرار داد استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
سلام از لینک های زیر استفاده کن

لینک اپدیت بازی به 1.4 :
DS2U104.rar | Firedrive
لینک DLC :
DS2DLC.rar | Firedrive

دوستان میشه لینک دانلود آپدیت و DLC ای که خودتون استفاده کردید رو قرار بدید؟ من از این لینک ها که یکی از دوستان تو صفحات قبل قرار داد استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟

من خودم از همین استفاده کردم و مشکلی ندارم

قبل از رسیدن به باس یه جایی هست که خیلی تاریکه و یه نفر میگه که اینجا نوور ایجاد نکن، اگه بدون نور بری پیشش و همه دیالوگ هاش رو بشنوی، Summon Signـش میاد پشت یدونه از ستون ها بزرگ قبل باس و می تونی ازش برای کشتن این باس کمک بگیری.
Infuse کردن Staff هم بستگی به Staffــش داره بنظرم بعد از Staff of Wisdom بهترین استاف Sunset Staff هست که بری توی پیج ویکیش نحوه گرفتنش رو نوشته.

برای این باس ۳تایی تو lost bostille نمیشه کسی رو summon کرد؟ یادمه تو DS1 برای همون باس پرنده میشد :d
.
چرا میشه....sign اش تو یکی از سلول هاست...

- - -ویرایش - - -

قبل از رسیدن به باس یه جایی هست که خیلی تاریکه و یه نفر میگه که اینجا نوور ایجاد نکن، اگه بدون نور بری پیشش و همه دیالوگ هاش رو بشنوی، Summon Signـش میاد پشت یدونه از ستون ها بزرگ قبل باس و می تونی ازش برای کشتن این باس کمک بگیری.
Infuse کردن Staff هم بستگی به Staffــش داره بنظرم بعد از Staff of Wisdom بهترین استاف Sunset Staff هست که بری توی پیج ویکیش نحوه گرفتنش رو نوشته.
.
staff of wisdom یکی از بهترین هاست ...مخصوصا بعد از اپدیت 1.04 که قدرت miracle ارو! به شدت کم کرده! هم تعداد اشون رو برای استفاده از جادوهای sorceries به شدت جواب میده....من کلا الان رویه استفاده از جادوم عوض شده! مخصوصا وقتی پیش آهنگر the lost bostille قدرت مجیک ام بهش بدی عالی میشه!

- - -ویرایش - - -

شاید بشه گفت یکی از آسون ترین هاست:d با یه نگاه میشه فهمید نقطه ضعفش جثه بزرگ و کند بودنش هست که از 40 ناحیه میشه بهش ضربه بزنی:d اما در رابطه با باس نامردتر:
توی DLC، بماند که اون Elana رو هی باید تکون بخوی تا ضربه هاش بهت نخوره اونم در حالیکه این باس مذکور عزیزی که ازش اسم بردی رو هم احضار میکنه:d
.
.
دقیقا نامردی رو این قسمت حس میکنی! خود خانوم النا یه طرف! این غول بیابونی که احضار میکنه یه طرف!! شانس بد اینکه رندوم یه بار این اقارو احضار میکنه! یه بار یه سری اسکلت!! من 2 بار velstadt رو زدم! برای بار سوم هم باز احضار اش کرد! ینی ته نامردی و بی منطقی رو حس کردم!!

.
دقیقا نامردی رو این قسمت حس میکنی! خود خانوم النا یه طرف! این غول بیابونی که احضار میکنه یه طرف!! شانس بد اینکه رندوم یه بار این اقارو احضار میکنه! یه بار یه سری اسکلت!! من 2 بار velstadt رو زدم! برای بار سوم هم باز احضار اش کرد! ینی ته نامردی و بی منطقی رو حس کردم!!
نکته اینه که من با کلاس Warrior دارم میرم و واقعا نمیشه زدش. HP خیلی بالایی داره و این احضار جک و جونورا هم بی نهایت رو مخه. کاملا مشخصه این باس رو برای یه کلاس خاص مثل کلاس های دور زن ساختن. مشابه اتفاقی که برای Artorias افتاد که اون رو برای کلاس Melee ساختن. نمیگم نمیشه زدشون ولی کار بینهایت سختیه و بدون احضار یه NPC تقریبا غیر ممکنه. به خاطر اینکه دیروز یه نفر رو احضار کردم شرمنده-م از خودم چون کلا تا NG7 دوست ندارم کسی رو احضار کنم ولی دیشب مجبور شدم این رو زیر پا بذارم:(:d

آخرین ویرایش:
نکته اینه که من با کلاس Warrior دارم میرم و واقعا نمیشه زدش. HP خیلی بالایی داره و این احضار جک و جونورا هم بی نهایت رو مخه. کاملا مشخصه این باس رو برای یه کلاس خاص مثل کلاس های دور زن ساختن. مشابه اتفاقی که برای Artorias افتاد که اون رو برای کلاس Melee ساختن. نمیگم نمیشه زدشون ولی کار بینهایت سختیه و بدون احضار یه NPC تقریبا غیر ممکنه. به خاطر اینکه دیروز یه نفر رو احضار کردم شرمنده-م از خودم چون کلا تا NG7 دوست ندارم کسی رو احضار کنم ولی دیشب مجبور شدم این رو زیر پا بذارم:(:d
.
دقیقا عذاب وجدان وشرمندگی که میگی درسته! :)) من هم تو ng + 10 داشتم میزدم اش....خیلی کم هم احضار میکنم....ینی تا باسی رو تنهایی نزنم اش که بفهم ام از پس اش برمیام یا نه...هیچ وقت احضار نمیکنم....ولی اخه بعضی حرکات اشون دیگه خیلی رو مخه!! درسته که دارک سولزئه و هر کی دارک سولز بازی میکنه به این کارا عادت داره!! ولی اخه فکر نمیکنن که باید گیمر از پس اش بر بیاد!! میان میگن خوب!! مثلا این قسمت قصر پادشاه ئه!! جلو درش باس 10 تا نگهبان باشه!! :d ... یا این باس تو اعماق تاریکی ئه!! این کارو کنه این کارو کنه این کار!! کی باید از پس اش بر بیاد! گیمر بیچاره!! خودشون ام میدونن اینقدر سامون در اختیار قرار دادن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or