Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
1.آلدیا برادر وندریکه. بوده قبل از اینکه تبدیل بشه به اون ancient dragon
2.اون غول بزرگارو ببر کنارشون تا اتک دادن جا خالی بده، میزنه میشکونه جعبه هارو، داخلش دشمنه، جیز خاصی نیست.
3. نمیدونم.
4.به ملکه که تیر نمیخوره (به لطف ضعف بازی) بعدشم غیب میشه میره دیگه، کسی چمیددونه کجا میره
5.اگر humanity نداشته باشی و بصورت hollow بری اونجا pray کنی بهت یه humanity میده.
6.هیچی. قبلا از خدمت کاران شاه بوده.
7.اره، اونجا اتاق شاه و ملکه هست، چیزی اتفاق نمیوفته داخلش.
اتفاقا اونجا اتفاق كاملا مهمي مي افته و اونم مبارزه با دو pursuer بصورت همزمان هستش(به عنوان وفادارترين نيروهاي شاه )

ولي مساله اينجاس كه اين مبارزه رو فقط درNG + ميتونيد انجام بدين

.

اتفاقا اونجا اتفاق كاملا مهمي مي افته و اونم مبارزه با دو pursuer بصورت همزمان هستش(به عنوان وفادارترين نيروهاي شاه )

ولي مساله اينجاس كه اين مبارزه رو فقط درNG + ميتونيد انجام بدين

.
واقعا؟
من دفعه اول رفتم دیدم نه صندوقی نه ادمی چیزی ..
دیگه نرفتم :|

واقعا؟
.
بعله واقعا همینطوره! وفتی وارد اتاق میشی! از زمین میجوشن میان بیرون! :d . مبارزه هم محدود به اتاق هست اش! از اتاق دور میشی محو میشن! (( فرو میرن تو زمین! ))

.
بعله واقعا همینطوره! وفتی وارد اتاق میشی! از زمین میجوشن میان بیرون! :d . مبارزه هم محدود به اتاق هست اش! از اتاق دور میشی محو میشن! (( فرو میرن تو زمین! ))

بعد از مبارزه با Smelter Demon و سیو کردن تو بونفایر اگر دوباره به زمین مبارزه برگردی همین اتفاق میوفته...!!

واقعا؟
پس چي داداش:dشما با دارك سولز طرفي ها بازي كه بعد چند بار بازي كردن باز سوپرايزاي خودشو داره

+

مهمترين نكته اي كه مبارزه با اين دو داره حلقه يي هستش كه بعد مرگشون ميده كه همون حلقه افزايش damage هستش كه اينجا اگه اين دو رو بكشي +٢ اش رو ميگيري كه شديدا damage رو ميبره بالا(از اون حلقه هايي بود كه هميشه من ازش استفاده مي كردم)
+١ اش رو هم كه بعد كشتن smelter demon و مبارزه با يه pursuer ديگه بدست مي آوردي

.

دوسه تاسوال دیگه برام پیش اومده..فقط دوسه تا:d

3)بعد از آزاد کردن جادوگر Navalan توی Aldias Keep میگه He will Never leave you..این He به کی برمیگرده؟؟:d

جواب اینم بزار من بگم، منظورش از He همون Dark Spirit خودشه که که وقتی درحالت Hallow آزادش کنی توی بعضی از منطقه های بازی ظاهر میشه و باهات می جنگه، یکیش که یادمه بعد از بونفایریه که به Memory of Jeigh میرسه.

پس چي داداش:dشما با دارك سولز طرفي ها بازي كه بعد چند بار بازي كردن باز سوپرايزاي خودشو داره

+

مهمترين نكته اي كه مبارزه با اين دو داره حلقه يي هستش كه بعد مرگشون ميده كه همون حلقه افزايش damage هستش كه اينجا اگه اين دو رو بكشي +٢ اش رو ميگيري كه شديدا damage رو ميبره بالا(از اون حلقه هايي بود كه هميشه من ازش استفاده مي كردم)
+١ اش رو هم كه بعد كشتن smelter demon و مبارزه با يه pursuer ديگه بدست مي آوردي

.

بعد پچ من با کلی زحت کشتمشون ولی بهم یه آیتم دیگه دادن :(

----------------------

راستی ملاقات با وندریک توی DLC خیلی جالب بود و از همه جالب تر اینکه سازنده ها مخفی نگه داشته بودنش و باید خیلی شانسی پیداش می کردی.

میشه اسم 4 باس اصلی رو نام ببرید !
یکیش که تو Sinners rise بود که کشته شد یکی هم تو iron keep که اونم کشته شد ولی طبق نقشه ای که دارم و محل این باس ها رو مشخص کرده یکی از این باس های اصلی هم تو brighitestone cove tseldora باید باشه که اگه اشتباه نکنم باید همون عنکوبته بزرگ باشه که اگه درست گفته باشم اسمش the dukes dear freja بود! اگه این باس اصلی هست پس چرا تو اینوتوریم که کشتمش سولش معمولی هست و مثل دو باس اصلی دیگه که کشتمشون نارنجی رنگ نیست!؟!؟
پ ن : هنوز تموم نکردم ولی این باس اختیاری که یه موش گنده هست فک کنم قویترین باس بازی باشه! درسته؟!:d

تو تاپیک داستان بازی هم یه سوال پرسیدم اساتید برید جوابمو بدید..
http://forum.bazicenter.com/thread88580/
اون دوستمون جوابتونو همونجا داد ديگه

بعد پچ من با کلی زحت کشتمشون ولی بهم یه آیتم دیگه دادن :(

----------------------

راستی ملاقات با وندریک توی DLC خیلی جالب بود و از همه جالب تر اینکه سازنده ها مخفی نگه داشته بودنش و باید خیلی شانسی پیداش می کردی.

نميدونم من قبل پچ كشتمشون و البته به ترتيب يعني اول اوني كه تو smelter demon بودن بعد اينا و اين حلقه ها رو گرفتم
چون شديدا دنبال اين حلقه بودم درنتيجه توwiki اش مراحلشو خووندم

----------------------

آره بزرگترين سوپرايز dlc بود بايد تا آخرين dlc وايسيم تا همه حرفاشو بزنه و اسرار داستانو فاش كنه چون كلا ديالوگاش خيلي مهم

.​

میشه اسم 4 باس اصلی رو نام ببرید !
یکیش که تو Sinners rise بود که کشته شد یکی هم تو iron keep که اونم کشته شد ولی طبق نقشه ای که دارم و محل این باس ها رو مشخص کرده یکی از این باس های اصلی هم تو brighitestone cove tseldora باید باشه که اگه اشتباه نکنم باید همون عنکوبته بزرگ باشه که اگه درست گفته باشم اسمش the dukes dear freja بود! اگه این باس اصلی هست پس چرا تو اینوتوریم که کشتمش سولش معمولی هست و مثل دو باس اصلی دیگه که کشتمشون نارنجی رنگ نیست!؟!؟
پ ن : هنوز تموم نکردم ولی این باس اختیاری که یه موش گنده هست فک کنم قویترین باس بازی باشه! درسته؟!:d

روح اصلی اون عنکبوته رو باید از رو زمین برداری...!! یکی هم اسمش The Rotten توی Black Gultch

روح اصلی اون عنکبوته رو باید از رو زمین برداری...!! یکی هم اسمش The Rotten توی Black Gultch

الان سولهامو نگاه کردم برا این عنکبوته فقط سول سفید بود و نارنجی نبود.
یادمه وقتی کشتمش رو زمین یه روح قرمز رنگ بود که برداشتمش.
الان مشکل چیه؟! یعنی اون در که 4 تا سول اصلی می خواد دیگه باز نمیشه؟! یعنی باید از اول برم؟

الان مشکل چیه؟! یعنی اون در که 4 تا سول اصلی می خواد دیگه باز نمیشه؟! یعنی باید از اول برم؟
خب من نفهمیدم، یعنی سولهارو مصرف کردی که درب برات باز نمیشه؟؟

به بازیت ادامه بده..من تاقبل از رسیدن به در همه رو مصرف کردم..مهم کشتنشونه..

دوستان قسمت the lost bostille همون جایی که اون 3 تا باس رو میکشید! تو اون محوطه رو بروی دیوار ها A یا X بزنید! یه سری دیوار براتون باز میشه! ینی محوطه ی مخفی هست!! البته چیز مهمی بدست میارید بجر جادوی hush. و این زندان پادشاه رو خیلی مخوف تر و پر رمز و راز تر نشون میده!!
.
**(( همونطور که میدونید در دارک سولز 2 ...بر خلاف دارک سولز 1 که راه های مخفی (( دیوارهای مخفی)) با ضربه زندن به اشون باز میشد..... در دارک سولز 2 با زدن دکمه ی A و یا X درب های مخفی براتون باز میشه ))**
.
که از این درب ها تو بازی به شدت زیاده! و 4-5 تا بنفایر مخفی هم پشت همین درب هاست!
.
یه راه مخفی هم به پشت بوم! پیدا کردم! که تا بحال نرفته بودم! :d
.
بعد از اپدیت 1.04 وقتی به باس the lost sinner نزدیک میشی!! یه اژدها میاد از بالا سرت جیغ میزنه! گمونم همون اژدهای dlc ئه! البته درست ندیدم اش! l-)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or