Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
هنوز سراغ DLC نرفتم...یکی دوتا سوال دارم..

این در که توی Shrine Of Amana هست چطور گشوده میشه؟
ru62syz76ro3u2eyuqly.jpg

و این یکی توی The Gutter
ivuxkhym9w213do9ks28.jpg
یه سوال دیگه..دوتاپست بالا نوشته شده برای PVP...این PVP مخفف چیه؟؟چطوری Build درست کردین؟
اولی همون درب هست که بعد کشتن demon of song بهش رسیدی دیگه؟
بصورت hollow بیا باز میشه
دومی هم forgotten key میخواد که زیر black gulch هست کلیده
------------------------------------------
pvp: player vs player
build هم چیز خاصی نیست، اصطلاح هست
مثلا tank build اصطلاحی برای یه کاراکتر ساخته شده که قدرت melee خیلی بالایی داره و ارمور سنگین و مقاوم و ...
یا مثلا یه build pyronamcer ینی کاراکتری که اساس ساخته شدنش و قدرتش روی ایتم ها و تجهیزات پایرومنسری پایه گذاری شده

اولی همون درب هست که بعد کشتن demon of song بهش رسیدی دیگه؟
بصورت hollow بیا باز میشه
دومی هم forgotten key میخواد که زیر black gulch هست کلیده
------------------------------------------
pvp: player vs player
build هم چیز خاصی نیست، اصطلاح هست
مثلا tank build اصطلاحی برای یه کاراکتر ساخته شده که قدرت melee خیلی بالایی داره و ارمور سنگین و مقاوم و ...
یا مثلا یه build pyronamcer ینی کاراکتری که اساس ساخته شدنش و قدرتش روی ایتم ها و تجهیزات پایرومنسری پایه گذاری شده

Black Gultch زیری هم داره مگه؟؟:dمسیرش برات مقدوره راهنمایی کنی؟؟

دوستان از کجا وارد dlc بشم ( من اپدیت ریختم ورژن بازی 1.0.1 شد . ( dlc هم ریختم. همش mp3 و لایسنس بود.
جای rotten رفتم هیچی نبود

edit : کرک codex ریختم ورزن بازی 1.0.4 شد وارد بازی شد stop workin داد.

آخرین ویرایش:
دوستان از کجا وارد dlc بشم ( من اپدیت ریختم ورژن بازی 1.0.1 شد . ( dlc هم ریختم. همش mp3 و لایسنس بود.

اگه ورژن بازیت 1.4 باشه و DLC رو هم ریخته باشی بعد زدن راتن بالاتر از اون پرایم بنفایر اتاق باس ورودی DLC هست

.
stob working بخاطر اینه که کامل اپدیت رو نریخته! ولی میزنه 1.04
شما اپدیت رو بریز تو محل نصب بازی....اپدیت کن بازی رو دقت کن که 10-5 دقیقه طول میکشه و تمامی فایل های پوشه game جایگزین میشه......و قتی اپدیت تموم شد n رو بزن که ادامه بده و فایل های جدید رو بریزه....
.
dlc هم همون 2 تا فایل لاینس هست...همون 1 کیلو بایت کار خودشو انجام میده!
.
کرک کودکس و بریز مشکل ات حل میشه....

.
stob working بخاطر اینه که کامل اپدیت رو نریخته! ولی میزنه 1.04
شما اپدیت رو بریز تو محل نصب بازی....اپدیت کن بازی رو دقت کن که 10-5 دقیقه طول میکشه و تمامی فایل های پوشه game جایگزین میشه......و قتی اپدیت تموم شد n رو بزن که ادامه بده و فایل های جدید رو بریزه....
.
dlc هم همون 2 تا فایل لاینس هست...همون 1 کیلو بایت کار خودشو انجام میده!
.
کرک کودکس و بریز مشکل ات حل میشه....

منظورت پوشه dark souls هست . (من تو پوشه game ریختم بعد اینکه همه چیز ریخت میگه پیداش نکردم . تو پوشه dark sous میریزم
1 ساعت طول میکشه هیچی نمیریزه منم کنسل زدم

منظورت پوشه dark souls هست . (من تو پوشه game ریختم بعد اینکه همه چیز ریخت میگه پیداش نکردم . تو پوشه dark sous میریزم

ماله منم 1 ساعت طول کشید
حالا این طول کشیدن هیچی همه ی رمم رو اشغال کرده بود و کامپیوتر رو کلا کند کرده بود و دیگه حتی یه فیلم و سریالم نمیتونستم موقع اپدیت ببینم و کلی رو عصاب بود ولی به زور زحمت و نضر و نیاز تموم شد

- - -ویرایش - - -

الان تازه به اولین باس بازی که 3 تا بازیکن هستن رسیدم و لامصبی ها خونشون خیلی زیاده و اصلا دمیج نمیخورن و انگاری که دارم با 3 تا وندریک میجنگم

.
اره پوشه ی دارک سولز 2.... دقت کن دایرکتوری های بازی و اپدیت باید یکی باشه....مثلا واسه من داشت تو دایرکتوری program files/dark souls II میریخت در حالیکه اسم فولدر من program files/dark souls 2 ئه!
.
به نظر میاد هیچ چی نمیریزه! ولی در واقع داره تو پوشه ای به اسم NEW game فایل هارو میریزه که بعد در اخر با دستور n و ادامه...جایگزین فولدر game میکنه... اگر حین اپدیت....تو فولد NEW game باشی و روفرش کنی میبینی حجم اش داره زیاد میشه..

- - -ویرایش - - -

ماله منم 1 ساعت طول کشید
حالا این طول کشیدن هیچی همه ی رمم رو اشغال کرده بود و کامپیوتر رو کلا کند کرده بود و دیگه حتی یه فیلم و سریالم نمیتونستم موقع اپدیت ببینم و کلی رو عصاب بود ولی به زور زحمت و نضر و نیاز تموم شد

- - -ویرایش - - -

الان تازه به اولین باس بازی که 3 تا بازیکن هستن رسیدم و لامصبی ها خونشون خیلی زیاده و اصلا دمیج نمیخورن و انگاری که دارم با 3 تا وندریک میجنگم

.
اون باس که رسیدی اختیاریه!! ینی دهن من و سرویس کردن! بازی خیییییییییلی کوتاهه :( ... کجا 4-5 ساعت!! تو ng+ 10 سگی شدن واسه خودشون! :d

.
اره پوشه ی دارک سولز 2.... دقت کن دایرکتوری های بازی و اپدیت باید یکی باشه....مثلا واسه من داشت تو دایرکتوری program files/dark souls II میریخت در حالیکه اسم فولدر من program files/dark souls 2 ئه!
.
به نظر میاد هیچ چی نمیریزه! ولی در واقع داره تو پوشه ای به اسم NEW game فایل هارو میریزه که بعد در اخر با دستور n و ادامه...جایگزین فولدر game میکنه... اگر حین اپدیت....تو فولد NEW game باشی و روفرش کنی میبینی حجم اش داره زیاد میشه..

- - -ویرایش - - -

.
اون باس که رسیدی اختیاریه!! ینی دهن من و سرویس کردن! بازی خیییییییییلی کوتاهه :( ... کجا 4-5 ساعت!! تو ng+ 10 سگی شدن واسه خودشون! :d

الان من توی NG+3 هستم و دارن دهنم رو سرویس میکنن
از یه مسیر دیگه هم قبل این باس رفتم رسیدم یه جایی که توش ابه و دشمن های دایناسور شکل توش هستن
اینا یه طرف این لاکپشت هایی که روشون سنگ های سمی و مدل های دیگه هست هم خیلی رو اعصابن
اینا رو نمیشه به غیر از پرتاب بمب رو زمین جور دیگه کشت؟

خب dlc و تموم کردم! خیلی کمتر از 4-5 ساعت گیم پلی داشت!!
البته هنوز بصورت 100 % محیط و نگشتم...ولی یه سپر - 2 تا ست کامل ...شمشیرو انگشتر و جادوهای dlc و گرفتم....
.
از نظر طراحی به نظرم خیلی خوب بود....از نظر گیم پلی یه جوری انگار پسرفت داشت بازی! با زیاد کردن ادم ها! اونم که از باس های بازی! (( به جای کیفیت - تعداد اشون رو در لحظه افزایش دادن)) ..
انتظاراتم خیلی بیشتر بود.... و عمرا به dlc فوق العاده عالی نسخه اول هرگز نرسید!!
.
تنها نکته مثبت بازی به نظرم ست زیبای darkblood بود! و چند ساعت بازی اضافه...!

- - -ویرایش - - -

الان من توی NG+3 هستم و دارن دهنم رو سرویس میکنن
از یه مسیر دیگه هم قبل این باس رفتم رسیدم یه جایی که توش ابه و دشمن های دایناسور شکل توش هستن
اینا یه طرف این لاکپشت هایی که روشون سنگ های سمی و مدل های دیگه هست هم خیلی رو اعصابن
اینا رو نمیشه به غیر از پرتاب بمب رو زمین جور دیگه کشت؟
.
تو این dlc در بعضی مواقع واقعا شور اشو در آوردن! :d
.
من نکشتم اشون تا بحال! یا دفاع کردم ...یا رد دادم!

خب من یه بار بازی رو قبل امتحانات خرداد بازی رو رفتم و تقریبا ببه اواخر بازی هم رسیده بودم ولی خوردیم به امتحانات و بعدش سیستم پوکید و حالا دوباره نصبش کردم!
الان لولم 60 و خورده ای هست دیروز فقط باس اول رو کشتم ولی امروز بعد از ظهر که نشستم پای بازی pursue و dragonrider و old dragon slayer و باس داخل کشتی و اون 3 تا غول آهنی تو lost bosttile و بعدش اولین غول اصلی که دستاش بستس ( اسمش یادم نیس!) و در ادامه اون باس که نصف بدنش عنکبوت و نصفش زن هست رو کشتم! ماشالله اکثریتتون تموم کردید و من قصدم ادعا کردن نبود فقط خواستم بگم که بعد کشتن این همه باس و داشتن در حال حاضر 22 تا human effigy و گشتن تمام سوراخ سنبه ها و لول پ کردن آسون با خودم گفتم آیا دارک سولز واقعا سخته؟! :d
بنظرتون خودمون بازی رو سخت جلوه نمی دیدم! ؟ همه از این بازی به عنوان یکی از سختترین بازی ها یاد می کنن و از باس هاش به عنوان عداب آورترین نبردها اسم می برن و کلی لقب و صفت که بگن بازی خیلی سخته ولی باور کنید اصلا بازی درجه ی سختی ای که عذاب آور بشه نداره!
البته نمی گم بازی آسونه ها! اگه بی حساب و کتاب عمل کنید و مدیریتی تو مبارز ها نداشته باشید دهنتون سرویسه ولی خب با کمی مدیریت در مبارزه بازی رو به راحتی میشه تموم کرد!:d
پ ن : البته سری قبل که بازی می کردم برام خیلی سختتر بود ولی این بار خیلی راحتتره ولی در مجموع بازی لحظه ای نداره که ما رو چند روز درگیر خودش کنه و اعصابمون رو برا رد کردن اون تیکه خط خطی کنه!
پ ن 2 : امروز 13یا 14 تا humanity effigi داشتم بعد یک ساعت بازی کردن داشتم اینوتوری رو چک می کردم دیدم شده 22 تا ! حالا فوقش سر راه دو سه تا پیدا کرده باشم ولی عجیب بود یه دفعه 10 تا بیشتر شده بود نمی دونم از آیتمی استفاده کردم اینطور شد یا دلیل دیگه داشته!
از همه ی اینها که بگذریم هر چی هست بازی در مجموع بنظرم شاهکاره:x

خب من یه بار بازی رو قبل امتحانات خرداد بازی رو رفتم و تقریبا ببه اواخر بازی هم رسیده بودم ولی خوردیم به امتحانات و بعدش سیستم پوکید و حالا دوباره نصبش کردم!
الان لولم 60 و خورده ای هست دیروز فقط باس اول رو کشتم ولی امروز بعد از ظهر که نشستم پای بازی pursue و dragonrider و old dragon slayer و باس داخل کشتی و اون 3 تا غول آهنی تو lost bosttile و بعدش اولین غول اصلی که دستاش بستس ( اسمش یادم نیس!) و در ادامه اون باس که نصف بدنش عنکبوت و نصفش زن هست رو کشتم! ماشالله اکثریتتون تموم کردید و من قصدم ادعا کردن نبود فقط خواستم بگم که بعد کشتن این همه باس و داشتن در حال حاضر 22 تا human effigy و گشتن تمام سوراخ سنبه ها و لول پ کردن آسون با خودم گفتم آیا دارک سولز واقعا سخته؟! :d
بنظرتون خودمون بازی رو سخت جلوه نمی دیدم! ؟ همه از این بازی به عنوان یکی از سختترین بازی ها یاد می کنن و از باس هاش به عنوان عداب آورترین نبردها اسم می برن و کلی لقب و صفت که بگن بازی خیلی سخته ولی باور کنید اصلا بازی درجه ی سختی ای که عذاب آور بشه نداره!
البته نمی گم بازی آسونه ها! اگه بی حساب و کتاب عمل کنید و مدیریتی تو مبارز ها نداشته باشید دهنتون سرویسه ولی خب با کمی مدیریت در مبارزه بازی رو به راحتی میشه تموم کرد!:d
پ ن : البته سری قبل که بازی می کردم برام خیلی سختتر بود ولی این بار خیلی راحتتره ولی در مجموع بازی لحظه ای نداره که ما رو چند روز درگیر خودش کنه و اعصابمون رو برا رد کردن اون تیکه خط خطی کنه!
پ ن 2 : امروز 13یا 14 تا humanity effigi داشتم بعد یک ساعت بازی کردن داشتم اینوتوری رو چک می کردم دیدم شده 22 تا ! حالا فوقش سر راه دو سه تا پیدا کرده باشم ولی عجیب بود یه دفعه 10 تا بیشتر شده بود نمی دونم از آیتمی استفاده کردم اینطور شد یا دلیل دیگه داشته!
از همه ی اینها که بگذریم هر چی هست بازی در مجموع بنظرم شاهکاره:x
.
.
در شاهکار بودن بازی که شکی نیست! از طراحی زره و شمشیر و محیط ها تا باس فایت ها و ... از گیم پلی عالی! پر رمز و راز و غنی بازی و و و....
بازی رو اگر با روش اش بازی کنی سخت نیست درسته! ولی بعضی از مواقع بی منطقی و زیاده روی های سازندگان بازی کاملا تو ذوق میزنه! مخصوصا وقتی تو ng+ های بالا باشی! دمیج ایکه میخوری چند برابر باشه! و دشمنان پوست کلفت! و اینکه باس بازی! باس های قسمت های قبلی رو احضاز کنه و چند نفری بریزن سرت و و و...... تو این مواقع دیگه نمیشه گفت سخت نیست!
.
ولی با تمام سختی هاش و گاها بی منطقی هاش....بازم بازی فوق العاده است!

سلام
دوستان تو منطقه ای که باس عنکبوته هست کلید اون دری که قفله کجاست ؟؟؟

تو منطقه قبل اتاق باس که پر از تار عنکبوت هست رو که میدونی کجاست
برای رفتن به اونجا باید از یه نردبون بالا بری و تو همین اتاقی که نردبون هست سمت راست در قفل هست که باهمین کلید باز میشه

نه اون کلید را که وقتی باس را کشتم گرفتم
قبل از اونجا یه در هست که مثل دریه که توش بونفایره قبل باشه اون باز نمیشه؟؟؟
در ضمن من میتونم روح ۴تا باس اصلی را با اون کلاغه معامله کنم؟؟؟؟؟
چرا monlight great sword را تو آیتماش نداره؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or