Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
اون سولها ی نارنجی رو که نمیشه اصلا مصرف کرد! اصلا سول اصلی عنکبوت تو اینونتوریم نیو مد!
Jackdaw@
امیدوارم همونطوری باشه که میگیم!

حتما Inventory شما پره ..یه کم وسایلتون رو Discard کنید و به Item box اضافه کنید سول هم پیداش میشه..!!

>> هرکی رو که میکشی هر سولی که دراختیار داری چه واسه باس اصلی باشه چه غیره رو میشه مصرف کرد...!!l-)

اون سولها ی نارنجی رو که نمیشه اصلا مصرف کرد! اصلا سول اصلی عنکبوت تو اینونتوریم نیو مد!
Jackdaw@
امیدوارم همونطوری باشه که میگیم!
آره داداش سول اون عنکبوت بزرگه با سول باس های اصلی دیگه فرق میکنه (حالت معمولی داره ولی باس ها دیگه نارنجی و بزرگ هستند) اما مشکلی نیست خیالت راحت واسه منم همینطور بود و مشکلی پیش نیومد.

- - -ویرایش - - -

دوستان سول باس هارو چطور میتونم مصرف کنم؟

آره داداش سول اون عنکبوت بزرگه با سول باس های اصلی دیگه فرق میکنه (حالت معمولی داره ولی باس ها دیگه نارنجی و بزرگ هستند) اما مشکلی نیست خیالت راحت واسه منم همینطور بود و مشکلی پیش نیومد.

- - -ویرایش - - -

دوستان سول باس هارو چطور میتونم مصرف کنم؟

روشون USE رو بزن دیگه.. یا میتونی ببریشون پیش جادوگر Straid توی Lost Bastille و روح رو بدی یه سلاح بگیری...همین کارو میتونی با Ornifexکه توی Brightston cove tsledora مغازه داره انجام بدی...

روشون USE رو بزن دیگه.. یا میتونی ببریشون پیش جادوگر Straid توی Lost Bastille و روح رو بدی یه سلاح بگیری...همین کارو میتونی با Ornifexکه توی Brightston cove tsledora مغازه داره انجام بدی...
اگر USE کنم چه اتفاقی میوفته؟ یعنی فایده داره اینکار؟
بعد میشه محل دقیق این Ornifex رو بگید؟

سلام ببخشید من توی قسمت doors of pharros گیر کردم یعنی در اصل بازی گیر کرده چوت همه هیولاها ثابت وایستادند و نه من می تونم اونا رو بزنم و نه اونا حرکتی می کنند :-o سوال دوم اینکه توی قسمت harvest valley همون جا که گاز های سبز توی هوا پره باید چکار کرد یعنی گازها چطور از بین می روند :-s سوال سوم هم اون ابتدای بازی یدونه لونه پرنده هست بالای نردبان که اگه بهش نزدیک بشی میگه you you give us sikky ... کسی میدونه اونجا باید چکار کرد چون سنگ هاش رو دارم:d

این مشکل بازی نیست و بازی هم گیر نکرده
اگه تو فرقه اون موشه باشی تو این قسمت اون ماموت ها و موش ها بهت کاری ندارن
مثل فرقه ی مبارزان جنگل تو نسخه 1 هست که اگه توشون باشی کسی تو جنگل بهت حمله نمیکرد
اگه میخوای باهاشون بجنگی فقط کافی فرقت رو عوض کنی

اگه اون گاز ها رو خوب ببینی میبینی که اون بالا یه پروانه هست و این گاز ها گرده های سمی اون هستش
اگه اون رو بکشی دیگه گرده ای نمیبنی

توی اون لونه هم میتونی یه سری ایتم بندازی و جاش چیز دیگه بگیری
باید اول برو تو لیست وسایلات و بعد ایتم رو انتخاب کنی و بعد دراپش کنی
اینم لیست چیزایی که میتونی بندازی:
Small Smooth & Silky Stone
Smooth & Silky Stone
Petrified Something

- - -ویرایش - - -

این
Ornifex اول توی
Shaded Woods زندانی هست
برای بدست اوردن کلید درش باید اون دشمن کنار بنفایر که تبدیل به سنگ شده رو اول از حالت سنگ خارج کنی و بعد بکشیش تا بگیری
بعد این که در رو وا کردی و باهاش حرف زدی برمیگرده به مغازه خودش در Lower Brightstone Cove Bonfire
وقتی دوباره باهاش حرف بزنی میتونی باهاش روح باس ها رو تبادل کنی
راستی دفعه اول برای این که نجاتش دادی اولین مبادله رو برات مجانی انجام میده

من به شدت به کلید این در نیاز دارم، آخه یه bonefire اونجاس، تو the lost bostille هستش، الان اینجا سمت راست پله هست که یه مومیایی بالا وایساده با یه بشکه :d:d
مرسی :)

2ptqvj4.jpg

من به شدت به کلید این در نیاز دارم، آخه یه bonefire اونجاس، تو the lost bostille هستش، الان اینجا سمت راست پله هست که یه مومیایی بالا وایساده با یه بشکه :d:d

2ptqvj4.jpg
.
یه راه دیگه! بجای اینکه درو باز کنی!! در سمت چپ ات بساز! :d
.
الان که از سمت راست میری بالا یه یارو گنده هه هست! که یه بشکه ارو حل میده پایین!! بشکه ارو بیار کنار شکاف دیوار! با یه شمشیر! یا پایرومنسی! خلاصه با آتیش بزن به بشکه دیوار میشکنه و راهت باز میشه!
.
اگر کلید اشو میخوای کمی برو جلوتر! یکی از بنفایر ها سمت راست اش یه نردبون هست که میری پایین!! کلی هم سگ اونجاست! با یه invaded کلید اش..تو جسد یکی از مرده هاست...

این
Ornifex اول توی
Shaded Woods زندانی هست
برای بدست اوردن کلید درش باید اون دشمن کنار بنفایر که تبدیل به سنگ شده رو اول از حالت سنگ خارج کنی و بعد بکشیش تا بگیری
بعد این که در رو وا کردی و باهاش حرف زدی برمیگرده به مغازه خودش در Lower Brightstone Cove Bonfire
وقتی دوباره باهاش حرف بزنی میتونی باهاش روح باس ها رو تبادل کنی
راستی دفعه اول برای این که نجاتش دادی اولین مبادله رو برات مجانی انجام میده
من خیلی تو Shaded Woods گشتم ولی تا الان این شخصیت رو ندیدم، میشه محل دقیقشو بگید؟ تو چطور جایی زندانی هست؟

- - -ویرایش - - -

2ptqvj4.jpg
همونطور که عماد گفت، بالای پله ها یه بشکه انفجاری هست، برو حلش بده سمت پایین پله ها، میاد میخوره به دیوار کناری و دیوار منفجر میشه.

من خیلی تو Shaded Woods گشتم ولی تا الان این شخصیت رو ندیدم، میشه محل دقیقشو بگید؟ تو چطور جایی زندانی هست؟
.
توی shaded woods تو اون بنفایری که بعد از مسیر "مه آلود" بهش میرسیم.....جلوی بنفایر همون فردی هست که کلید دست اش هست.....تو محوطه ی بیرون بنفایر هم یه سری تخته است که میری روش میشکنه میوفتی پایین اونجا دقیقا یه زندان هست...پر قورباغه هایی هست که "نفرین" ات میکنن!

این فیلم رو ببین توش خوب نشون میده

Dark Souls 2: Weaponsmith Ornifex FULL Guide (MAKE BOSSES WEAPONS) - YouTube

اگه برات فیل هست از سایت زیر برای دانلودش استفاده کن

convert2mp3.net - Online Video converter - Convert Youtube, Dailymotion, Vevo, Clipfish and MyVideo videos online to MP3, MP4 and more formats - download your music for free

ممنون بابت راهنمایی دوستان، خونه این خانم کجاست؟ الان آزادش کردم ولی میگه تو خونم باهام مقالات کن.

Britght stone Cove Tsledora..همون منطقه ای که با باس عنکبوتی باید مبارزه کنی...یه اتاق هست که وسطش یه شمع کوچیک روشنه..همونجا لش داره:d

فایده ش اینه که به اون عددی که پائین سمت راست تصویر زده اضافه میشه و میتونی باهاش شمشیر و زره رو آپگرید کنی یا شخصیتت رو لول آپ کنی..

دوستان عزیز قصد دارم یه انگشتر به اتون معرفی کنم (( حتما خیلی هاتون اطلاع دارید - بعضی ها هم اطلاع ندارید)) که اگر دست اتون کنید بعد از مرگ "سول" های شما باقی میمونه! ولی این انگشتر میشکنه... و برخلاف دارک سولز 1 که وقتی این انگشتر میشکست از بین میرفت!
شما میتونید این انگشتر رو به قینت 6000 تا تعمیر کنید! و وقتیکه soul های زیادی حمل میکنید خیلی به درد میخوره! این انگشتر رو توی the gutter میتونید پیدا کنید! البته فکر میکنم جاهای دیگه ای هم باشه چون من 8 تا ازش دارم!
:d
.
ring of soul protection
ringofsoulprotection.png

میون کلامتون ...
دقت کردید روح Elena با روح Nashandra یک شکله؟ :d
هر دوتا هم ظاهرا child of dark هستن !! خواهرن :d

یه سوال:
این sir yorgh کی بوده؟
خب اساسا مشخصه کسی بوده که به اژدها با یک ضربه ی قوی حمله کرده (که داخل بدن اژدها بولتِش هست هنوز) و جنازه ی خودشم اون عقب افتاده که معلومه کشته شده به دست اژدها و حلقش هنوز دستشه که برمیداریم ...
ولی کی بوده؟ توی توضیحات انگشترش درست اشاره نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or