Chuck Berry
کاربر سایت
خب مفتخرم اعلام بدارم Ng+ رو تموم کردم ! الان میگید اینکه خوشحالی نداره ! :d
اما باید به عرضتون برسونم که بنده انگشتر Illusory Ring Of a Conqueror رو بدست آوردم !
میدونید یعنی چی ؟!
آهان راستی این کلید Giant's Kinship به چه دردی میخوره و واس کدوم دره ؟
عضو کدوم گروه بشم که سخترین باشه ؟جاشون تو کدوم منطقه اس؟
اینارو جواب بدید حله ها ! :d
ببخشید دوست عزیز ولی شما مطمئنید از هیچ شیوه و روشی که خارج از چارچوب خود بازی باشه استفاده نکردین؟ چون گرفتن این Ring کار آسونی نیست مخصوصا اینکه بعضی از Bossها توی NG+ کلا شیوه مبارزشون تغییر می کنه و نیروی کمکی میارن و مسلما کسی که با نحوه جنگیدنشون آشنا نباشه حداقل یه بار رو می میره! اگه میشه یه عکس از stat و اسلحه های کاراکترتون بزارید تا بلکه ما هم یه فیضی ببریم.
Giant's Kinship برای دسترسی به Throne of Want و کشتن باس آخر بازیه.
سخت ترین گروه نداریم، می تونی عضو Company of Champions بشی که مکانش توی همون Majula و راه کناری ورودی هست که می خوره به Heide's Tower of Flame.
بابا دیگه خیلی مسخرست! طرف تو دوئل حد اقل 4-5 ثانیه از من جلوتره. از اونسر زمین روبروی من با شمشیرش یه ضربه میزنه من 1 کیلومتر باهاش فاصله دارم سپرم هم بالاست یهو میبینم critical hit از پشت داده!!!! اولا خوب بود! این پچ جدید رو نصب کردم اینجوری شده!
INT رو رسوندم به 99!!! تموم شد! ته sorcery دیگه همینه. البته ATN رو 62 هست. اینم می خوام برسونم 999 تا slot دارم فعلا. افزایش ATN تو casting time و agility و curse هم تاثیر میزاره که خیلی خوبه.
برای منم این اتفاق افتاد، این بخاطره پینگ بد ما ایرانی ها هست. مثلا من Summon Sign میذارم، طرف لمسش می کنه و مثلا من وارد دنیاش میخوام بشم. به محض اینکه از لودینگ خارج میشه بازی از Host طرف میافتم بیرون!